deniz bulut tedavin umduğundan çabuk sonuçlanır umarım.celallettin hoca size bayağı kürler vermiş.bizimde tedavimiz celallettin hocayla devem.burda bahsedilen şeylerden bize vermedi.açıkcası kür vermedi.bizim durumbu kadar vahimken.muhakkak bir bildiği vardır[inşallah]size nebido iğne verdimi.biz 6 hafta ara ile nebido verdi.2 tane olacak yani.sonrasında menagon ve pregnly ile devem edeceğiz.celallettin hocaya tribullus terretis sorduk.bir ara bazıları bununla hamile kaldıklarını yazmışlardı.hoca bunun sperm oluşumuna etki etmeyeceğini istersek kullanabileceğimizi yazmış.bundan fayda gören olmuşmu acaba.
inşlh cnm dediğin gibi tez zamanda olumlu sonuçlarımız çıkar
cnm celalettin hoca ermiş aktardan şahin beyin numarasını verdi durumumuzu yazdı
ben şahin beyi aradım hocanın yazdıklarını okudum bize g5 macunu ve demirdikeni çayı gönderdiler
panax ve e1 verdi haftada 2 adet pregni bunları kullanıyoruz cnm
hoca size hiç birşey önermedimi cnm sizdeki azo sebebi neydi
ne zmaan gitmiştiniz
cnm anlaşılan hoca size nebido iğne vererek bütün hormon değerlerinizi sıfırlamak istiyor
bundan dolayı vermemiş anlaşılan
bütün değerler sıfırlandıktan sonra asıl tedaviye başlayacaksınızdır
bize nebido vermedi
biz haftada 1 pregni vurunuyorduk onu haftada 2 adetet çıkarttı
tribulusu bzide uzun zaman kullandık ama bizde fayda sağlamadı
ama faydasını görenleri çok okudum bende
durumdan duruma değişiyor cnm
hakkımızda hayırlısı inşlh sizinde emekleriniz yer bulur
çok zorlu bir süreç çok masraflı artık o kadar emeğe rağmen benim bile gücüm tükendi
bütün çalıştığım tedaviye gidiyor hiç bir zaman artıya geçemiyorum
sonunun bebekli olduğunu düşünerek direnmeye çalışıyorum cnm...
acilen posta kutunu boşalt yoksa mesaj yazamıyorum.
boşalttım tatlım...
“allah’ım, senden sevgini, seni sevenlerin sevgisini ve beni senin sevgine ulaştıracak ameli isterim. Allah’ım, senin sevgini bana nefsimden, ailemden ve soğuk sudan daha sevimli eyle.”
"ey rabbimiz yıllardır annelik hasreti ile yanan evlat kokusuna hasret kalmış tüm ümmeti muhammede ve bana hayırlı evlatlar ihsan eyle" amiinn
amin amin amin cnm bu ne güzel dua böyle ....