Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canım benimmmmmm inan bugün arkadaşlara haber verirken kaç kere elim senin ismine gitti aramak için...
Ama sen topikte oluyorsun diye haberin olmuştur düşüncesiyle aramadım diğer arkadaşlara haber verdim hep...
Bilseydim topiğe giremediğini arardım seni :29:
Canım rabbimin mucizesi işte gönülden inandık sperm çıkacağına şükür içimizden geçtiği gibi oldu :16:
Darısı hepinizin başına :16:

allah razı olsun senden canımm herkeside düşünmüşsün :70::70::70:
Ne iyi kalplisin çokk saol bukadar güzel haber alcağımı bilseydim daha erken girerdimm :52:
Spermler dondurulmuşş birsürüüüüüü vck futbol takımını kurar bencee:1::1::1::1::1::1::1:
Bunca senenin hasreti hersene hamile haberi verirmiş bizee ben vck den korktum şimdi:53::53:
Evet ben senin bi kız bi erkek olcak diyodum bu konuda hala ısrarlıyım ikiz olcak bebişler gelincik gibiiii:46::46:
Bugün bizim günümüzz:118::118::118::118::118::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66:

canım hoş geldin aramıza keşke rabbim bu dertle sınamasaydı bizi ama ondan gelen her sey güzel bize deilmi her serrin arkasından bir hayır vardır unutmayalım hiç .canım aglama desem yersizdir biliyorum ilk zamanlar bende agladım belki inanmıyacaksın ama 2 haftata 6 kilo verdim .rabbim sabrını veriyor canım gelelim durumunuza bence o kadar durumunuz kötü deil varikosel derecesini biliyormusun canım hormon degerleri ve sperm testindeki meni miktarıda önemli.cünkü benim esimde aynı durumda varikosel var hormonlar olması gereken degerde ve bizde ameliyata karar verdik canım bizim kadar beklemeyin varikosel ameliyatını olmasını tavsiye ederim[/QUOTE]

Allah razı olsun siz böyle cevaplar yazdıkça bana kendimi yalnız hissetmiyorum daha iyi hissediyorum çünki bunu sadice burda sizlerle paylaştım çünki anlatacağım birşey değil çevremdekilere sizin hikayeniz nedir iyi doktorlara denk geldinizmi ben burdan Celalettin peru yu okudum ama iç hastalıkları doktoruymuş bizimle ilgilenir mi ki siz gittinizmi ? yoğunmu ? ben malatyada yaşıyorum sürekli gidip gelemem çok zor olucak istanbula ama tabi denicem vazgeçmicem Allah hepimize acil şifalar versin

allah razı olsun senden canımm herkeside düşünmüşsün :70::70::70:
Ne iyi kalplisin çokk saol bukadar güzel haber alcağımı bilseydim daha erken girerdimm :52:
Spermler dondurulmuşş birsürüüüüüü vck futbol takımını kurar bencee:1::1::1::1::1::1::1:
Bunca senenin hasreti hersene hamile haberi verirmiş bizee ben vck den korktum şimdi:53::53:
Evet ben senin bi kız bi erkek olcak diyodum bu konuda hala ısrarlıyım ikiz olcak bebişler gelincik gibiiii:46::46:
Bugün bizim günümüzz:118::118::118::118::118::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66:

allah sizden de razı olsun canım insan güzel bi haber alınca herkesle paylaşmak istiyor mutluluğumuz katlanıyor böylece :16:
evett yaa çok şükür spermlerrrr fazlasıyla bulunmuş :nazar: bizim kız dilediğince evlada kavuşur inş :1:
allah hepimize nasip etsin çifter çifter bebişler inş :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

allah sizden de razı olsun canım insan güzel bi haber alınca herkesle paylaşmak istiyor mutluluğumuz katlanıyor böylece :16:
evett yaa çok şükür spermlerrrr fazlasıyla bulunmuş :nazar: bizim kız dilediğince evlada kavuşur inş :1:
allah hepimize nasip etsin çifter çifter bebişler inş :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

AMİNNNNNNNNNN AMİNNNNNNNNNNNNNNN AMİNNNNNNNNNNNNNN
İNŞŞŞŞŞ HEPİMİZ SIRAYLA HAMİLE KALALIMM :46::46:
SONRADA AZİMLİ ANNELER TOPİĞİ AÇALIMM YAA NE GÜZEL OLURDU..:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::kkk::kkk::kkk:

kızlar ya az önce size yazdım ya eşim inhibin b testi oldu sonucunu pazartesi alacağız diye.size mesajı attıktan sonra aradım laboratuvarı.sizin test sonucunuz çıktı eşinizi aradık gelip alacak dedi.bende faks istedim gönderdiler.sonuç:24,50 pg/ml yazıyor.güzel mi peki,iyi mi çok heycanlıyım.ağlıyom da.daha eşimi aramadım.
CNM BENİM DEĞERİNİZ İSTENİLEN KRİTERLERİN İÇERSİNDE GÖRÜNÜYOR AMA SEN ONA PEK TAKILMA BAK BİZİMKİSİ 55 Tİ SPERM YOK
NURUSİMALARINKİSİ 9 UN ÇOK ÇOK ALTINDAYDI ALLAHTAN HAYIRLISI BAK KADERİNDE VARSA RABBİM VAKTİ GELDİĞİNDE YÜZÜNÜ GÜLDÜRÜYOR
İNŞLH BİZLERİNDE VAKTİ ZAMANI GELMİŞTİRDE HEPİMİZ BU DERTTEN KURTULURUZ İNŞLH...

selam canlarrrrrrrrr negüzel bi gündeyiz yaaa allah hep böyle mutluluklar yaşatsın bizlere :16::16::16:
sabah 7 de kalktım nurusima için dua etmeye başladım okula gidene kadar...
eşi ameliyata girmeden mesaj çektim dualarım seninle beni merakta bırakma diye...
bugün istiklal marşı okuma yarışması vardı okulumuzdan bi öğrenciyi oraya götürecektim kendi öğrencilerimede okul yoktu...
yarışma salonunda aklım hep istanbulda, umut tüp bebek merkezinde, nurusimada :70:
keşke orada olsaydım mutlaka giderdim arkadaşımın yanına...
zaman geçip ondan haber alamayınca iyice tedirgin oldum ama sonunda nurusima aradı ve güzel haberi verdi :52:
"canım son anda sperm bulunmuş beni opuya alıyorlar sen haber verirsin herkese" dedi ben ağlamaklı bi şekilde kaldım öylece :52::52::52:
hemen flzaskı aradım topiğe yazsın herkes öğrensin diye...
sonrasında da elimden geldiğince herkesi arayıp haber vermeye çalıştım mutluluğumuz katlansın diye :46::46::46:
allaha şükür iyi haberler aldık :66::66::66:
biraz önce tekrar aradım iyiydi çok mutluydu inş mutlulukları daim olur :16:
kaç tane bulunmuş canım dedim tam bilmiyoruz dedi o sırada emre hoca geldi açıklama yapmak için kapattık...
inş güzel haberler verir bol bol kaliteli spermleri bulunmuştur ilk denemelerinde evlatlarına kavuşurlar inş :49:
bu güzel haber için hobaaaaaaaaaaaa :64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

:62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62:
CNM SEN BİTANESİN YAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA..............

canlar sperm bulunduğunu öğrenmiştik ama nekadar olduğunu bilmiyorduk...
tekrar konuştum nurusimayla :70:
emre hoca güzel haberler vermiş...
yumoşlara fazlasıyla yetecek kadar sperm bulunmuş ve yumoşlar işlem görmüş (11 yumoşu vardı ) :52:
yarın kaç yumoşu döllenmiş haber verecekler :16:
ayrıcaaaa 2 tüp spermde dondurulmuşşşşşşşşşşşş :52::52::52:
spermler kaliteliymiş çok şükür :21::21::21:
aksi olsaymış zaten dondurmayacaklarmış...
inş yarın ve sonrasında da hep güzel haberler alırız :16:
nurusimada miyom olduğu için transferi olmayacak embriyolar dondurulacak...
miyom ameliyatından sonra gerçekleşecek transferi...
inş bi sürü kaliteli embriyosu olur ve benim 8 dondirik bebişimin yanına arkadaş olarak giderlerrrrrr :52::52::52:

:nazar::nazar::nazar:MAŞALLAH YAA 11 YUMURTAYI DÖLLEYECEK SPERM VE 2 TÜP KIRKBİR KERE MAŞALLAH
OLSUN NURUSİMA YILLARIN ÖZLEMİNİ ÇEKTİĞİ HASRETLERİNE KAVUŞACAK ALLAHIN İZNİYLE
GEÇ OLSUN GÜÇ OLMASIN İNŞLH MİYOMDA HALLEDİLİNCE HAMİŞ HABERLERİNİDE ALIRIZ İNŞLH
CNM YAAAA ÇOK MUTLU ETTİN BENİ
İÇİMDE İNANILMAZ BİR COŞKU VAR ANLATAMAM
BUNUN ADI MUCİZE VE BEN HALA İNANAMIYORUM:43::43::43:

kızlar hastaneyi arayıp konuştum 3 gün önceden randevu veriyorlarmış
ben böyle bir hastalık için gelicemizi söyledim ama alanı olmadığını ve ilgilenemeceyeğini söylediler
be yapmam gerek oraya kadar gidip muayene bile olmadan dönersem büyük hüsran bizim için

allah razı olsun siz böyle cevaplar yazdıkça bana kendimi yalnız hissetmiyorum daha iyi hissediyorum çünki bunu sadice burda sizlerle paylaştım çünki anlatacağım birşey değil çevremdekilere sizin hikayeniz nedir iyi doktorlara denk geldinizmi ben burdan celalettin peru yu okudum ama iç hastalıkları doktoruymuş bizimle ilgilenir mi ki siz gittinizmi ? Yoğunmu ? Ben malatyada yaşıyorum sürekli gidip gelemem çok zor olucak istanbula ama tabi denicem vazgeçmicem allah hepimize acil şifalar versin

canım aramıza hoşgeldin :16::16::16:
Evet bizim imtihanımız buymuşş
topiği okumuşsundur hepimizin sorunları farklı farklı aramızda azoyu yenmiş annelerimiz anne adaylarımız var
şuan vck nin eşinde sperm bulundu neler yaşadılar ne olumsuzluklar vck bugünleri hayl etti hep şimdi yaşıyor rabbim nasip etti mi gerisi hikaye
bence sen hemen karamsarlığa düşme daha hiç bişey belli değil eşinde varikosel varmış burda en kolay tedavi edilen rahatsızlık varikosel normal yoldan hamile kalabilirsin eğer maddi durumunuz iyiyse bence celalettin beye gidin malatyada hele bide tüp bebek merkezlerinde vakit kaybetmeyin
bitkisel takviyelere hemen başlatyın sebze balık tüketin demirdikeni çayı çakşır kökü suyu zeytinyağında incir kürü ısırgan otu çayı için
bunlar faydalı olacaktır inş eşine şifa olurr:34::34::34:

Son düzenleme:
canım hoş geldin aramıza keşke rabbim bu dertle sınamasaydı bizi ama ondan gelen her sey güzel bize deilmi her serrin arkasından bir hayır vardır unutmayalım hiç .canım aglama desem yersizdir biliyorum ilk zamanlar bende agladım belki inanmıyacaksın ama 2 haftata 6 kilo verdim .rabbim sabrını veriyor canım gelelim durumunuza bence o kadar durumunuz kötü deil varikosel derecesini biliyormusun canım hormon degerleri ve sperm testindeki meni miktarıda önemli.cünkü benim esimde aynı durumda varikosel var hormonlar olması gereken degerde ve bizde ameliyata karar verdik canım bizim kadar beklemeyin varikosel ameliyatını olmasını tavsiye ederim

Allah razı olsun siz böyle cevaplar yazdıkça bana kendimi yalnız hissetmiyorum daha iyi hissediyorum çünki bunu sadice burda sizlerle paylaştım çünki anlatacağım birşey değil çevremdekilere sizin hikayeniz nedir iyi doktorlara denk geldinizmi ben burdan Celalettin peru yu okudum ama iç hastalıkları doktoruymuş bizimle ilgilenir mi ki siz gittinizmi ? yoğunmu ? ben malatyada yaşıyorum sürekli gidip gelemem çok zor olucak istanbula ama tabi denicem vazgeçmicem Allah hepimize acil şifalar versin[/QUOTE]

canım biz gitmedik gitmeyi cok istedim ama eşim kabul etmiyor daha önceden emre beyle mailleştik oda genetik testlerinizi yaptırında gelin dedi Allaha sükür genetik testlerimizin ikiside temiz cıktı canım biz boluda oturuyoruz testler temiz cıkınca genetik uzmanı esimi razı etmiş varikosel ameliyatına Allah ondan razı olsun yoksa direk tahminimce mikroteseye alacaktı emre bey. kısacası canım bizim durumuz için doktorlar suanda tıkanıklıktan süpe ediyorlar birde sorun olarak varikosel diyolar. devlet hastaneleri ameliyat olmasından yana ama tüp bebek merkezleri faydası olmayacagı kanatinde bakalım biz sansımızı varikosel ameliyatından yana denecegiz

Vck canim rabbim mutlulugunu dayim etsin hep mutlu ol
Allah tamamina erdirir insallah gozun aydin sperm bulunmus cokk sevindim canim:nazar::nazar:

ne güzel hayırlısıyla döllensinler inşşş:16:

cnm sonucun uz ii bizim de 29 çıkmıştı dr. bey bundan sonra tedavi sürecini ona göre yapar inş sizde spermlerle dolu bbi gün görürsünüz:16:

cnm ohhh 11 tane az değil hani olsun sonra transfer olsun spermcikler geldi ya
artık gerisi kolay geçer inş miyom amelişyatıda çabuk kolay geçip gelsin dondurulmuşlar
veee hamilelik inşşşş:16::16::16:

nedensiz belki ama çok mutluyum.belkide bu değer hiç birşey ifade etmiyor ama yinede çok şükür rabbime.
bizde celalettin Hocanın yolunu tutacağız allahın izniyle.
umarım hepimiz için güzel olur be arkadaşım.

Canimmmmmmmmmmm gözün aydin olsun..:62::62::62::62:
Sonunda bekledigine degdi en kötü günün bugünün kadar mutlu ve güzel gecsinn...
Haydi simdi hamilelik haberine Allahim cifter cifter nasip etsin bebislerini bitanem...
Cok mutluyum bugün sayenizde (tabi önce Rabbime sükürler olsun) :64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

kızlar LEYLAK19 arkadaşta tüp bebeğe hazırlanarak eşi pazartesi kaan beyde mikro tese olmuştu
eşinde olgunlaşmamış spermatidler bulunmuş ve leylaktan yumurtalarını toplamışlar 11 adet ama döllenme olmamış malesef:((((
kaç gündür hep aklımdaydı pazartesi tele cevap vermeyince anca şimdi konuşabildim çok zügündü:43::43:
nurusimaların müjdesini verdim çok sevindi ve yeniden umutlandı
onunla tedavide olan diğer kişide de spermatid çıkmış onunkisi döllenmiş tarnsferi yapılmış
2 adet kaderin önüne geçilmiyor işte herkesin sınavı farklı
inşlh sonunda hepimizin gönlünün muradı gerçek olur
bir yandan seviniyoruz diğer yandan üzülüp ağlıyoruz:43::43::43:

Son düzenleme:
kızlarr eşimin inhibin b testı sonucu bellı oldu sonuc 200 çıkmış sizce bu değer nasıl bız bılemedık_? celalettın hocaya da yarın gıtcek meraktan öluyoruzz

kızlar LEYLAK19 arkadaşta tüp bebeğe hazırlanarak eşi pazartesi kaan beyde mikro tese olmuştu
eşinde olgunlaşmamış spermatidler bulunmuş ve leylaktan yumurtalarını toplamışlar 11 adet ama döllenme olmamış malesef:((((
kaç gündür hep aklımdaydı pazartesi tele cevap vermeyince anca şimdi konuşabildim çok zügündü:43::43:
onunla tedavide olan diğer kişide de spermatid çıkmış onunkisi döllenmiş tarnsferi yapılmış

demekki olgunlaşmamış spermlerle döllenme sağlanabiliyormuş.ama işte anne karnında tutma şansı düşük oluyor biraz.
herşey bir mucize işte.

kızlarr eşimin inhibin b testı sonucu bellı oldu sonuc 200 çıkmış sizce bu değer nasıl bız bılemedık_? celalettın hocaya da yarın gıtcek meraktan öluyoruzz

canımmmmmmmmm maşallah değeriniz çok yüksek :46:
yanlış değilsem topikte şimdiye kadar yaptıranların içinde en yüksek değer sizin ki :34:
inş tedavileriniz sonucunda en kısa zamanda doğal yoldan çıkış başlar :16:

cnm geçmiş olsun çok sevindim sperm bulunmuş ve döllenmeye alınmış inş. hepsi döllenir cnm.. miyomunuda inş. sorunsuz bi şekilde aldırıp atlatırsanda tranfer ve hamiş haberlerini alırız inş.

sen bana bugün tekrardan umut oldun açıkcası ;) tekrardan tedaviye başlamaya karar verdim tabi eşimde kabul ederse akşam konuşucam bakalım ne dicek...bugün çocuk esirgeme kurumunu aramıştım evlat edinmek için eşimide tam ikna etmişken bu konuyu tekrardan açmama kızıcak ama napayım

bahardan ve flzaşktan Allah razı olsun haberi hemen uçurdular valla ayaklı ajanlarım benim ;)))seviyorum sizi ;)

vck için halay çekiyorum işte ;)) :64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::6:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::4::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

canımmmmmmmmm maşallah değeriniz çok yüksek :46:
yanlış değilsem topikte şimdiye kadar yaptıranların içinde en yüksek değer sizin ki :34:
inş tedavileriniz sonucunda en kısa zamanda doğal yoldan çıkış başlar :16:

inşallahhhh canımm inşallahh :34: dr. beyde varikolselden şüphelenıyorum diyordu yarını sabırsızlıkla beklıyoruz canım yaa :))

demekki olgunlaşmamış spermlerle döllenme sağlanabiliyormuş.ama işte anne karnında tutma şansı düşük oluyor biraz.
herşey bir mucize işte.

bu işler nasip işi gerçekten bizim spermler olgun olduğu halde döllenmio artık benim yumurtadanmı spermdenmi kaynaklı bilemedik neden belli değil :(

CNM SEN BİTANESİN YAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA..............

:nazar::nazar::nazar:MAŞALLAH YAA 11 YUMURTAYI DÖLLEYECEK SPERM VE 2 TÜP KIRKBİR KERE MAŞALLAH
OLSUN NURUSİMA YILLARIN ÖZLEMİNİ ÇEKTİĞİ HASRETLERİNE KAVUŞACAK ALLAHIN İZNİYLE
GEÇ OLSUN GÜÇ OLMASIN İNŞLH MİYOMDA HALLEDİLİNCE HAMİŞ HABERLERİNİDE ALIRIZ İNŞLH
CNM YAAAA ÇOK MUTLU ETTİN BENİ
İÇİMDE İNANILMAZ BİR COŞKU VAR ANLATAMAM
BUNUN ADI MUCİZE VE BEN HALA İNANAMIYORUM:43::43::43:

sizde benim için bitanesinizzzzzz :16::16::16:
senelerdir sabırla bekledi rabbim yüzünü güldürdü sonunda...
allah tamamına erdirir inş :49:
canım bende çok mutlu oldum haberi alınca :16:
hemen herkesi haberdar etmek istedim o durumda elimden geldiğince arkadaşa haber vermeye çalıştım...

canımmm nasıl üzüldüm şuan anlatamam :5:
nurusima için okadar sevinmişken bu haber olmadı...
allah yardımcları olsun ne diyeyim...
inş toparlanıp yeni bi yol çizerler kendilerine...

Back
X