Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
cnm geçmiş olsun çok sevindim sperm bulunmuş ve döllenmeye alınmış inş. hepsi döllenir cnm.. miyomunuda inş. sorunsuz bi şekilde aldırıp atlatırsanda tranfer ve hamiş haberlerini alırız inş.

sen bana bugün tekrardan umut oldun açıkcası ;) tekrardan tedaviye başlamaya karar verdim tabi eşimde kabul ederse akşam konuşucam bakalım ne dicek...bugün çocuk esirgeme kurumunu aramıştım evlat edinmek için eşimide tam ikna etmişken bu konuyu tekrardan açmama kızıcak ama napayım

bahardan ve flzaşktan Allah razı olsun haberi hemen uçurdular valla ayaklı ajanlarım benim ;)))seviyorum sizi ;)

vck için halay çekiyorum işte ;)) :64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::6:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::4::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

işte bu yaaaa canım arkadaşımmmmmm senin umutlarının tekrar yeşermesi beni çok mutlu etti :46:
hiçbişey bitmiş değil çok şükür sizde sperm var yumoşta var...
elbet sorunlar çözülecektir pes etmek yok :20:
sen konuş eşinle sizin yerinizde olmak isteyen kaç tane arkadaşımız var...
kolay değil onca tedaviyi atlatmak ama varılmak istenen çok güzel çok tatlı :emir_bebek::emir_bebek:
onun için siz devam edin tedavinize inş senin içinde halaylar çekicez burada :16:
allah senden de razı olsun canımmmmm :70:
bizde seni çok seviyoruz tatlımmmmmmmmmmm ajanından öpücükler sana :54::54::54:

inşallahhhh canımm inşallahh :34: dr. beyde varikolselden şüphelenıyorum diyordu yarını sabırsızlıkla beklıyoruz canım yaa :))

canım varikosel varsa zaten ameliyattan sonra herşey yoluna girer :16:
inş sende çok beklemez hemen kavuşursun meleğine :49:

işte bu yaaaa canım arkadaşımmmmmm senin umutlarının tekrar yeşermesi beni çok mutlu etti :46:
kolay değil onca tedaviyi atlatmak ama varılmak istenen çok güzel çok tatlı :emir_bebek::emir_bebek:
onun için siz devam edin tedavinize inş senin içinde halaylar çekicez burada :16:
bizde seni çok seviyoruz tatlımmmmmmmmmmm ajanından öpücükler sana :54::54::54:[/QUOTE

sağol arkadaşım öpücüklerinide aldım ajanım ;):16: evt bizim yerimizde olmak isteyen çok arkadaş vardır ama bizim sorunlarda bizi aşmışdı açıkcası hastaneye her gidiş gelişim yıkımdı yorulmuştuk...bu seferde olcağına emin olmasamda son kalan spermleride kullanmak istiyorum arkamda sperm falan kalmasınki evlat edindiğimde gözüm arkada kalmasın...denesemiydim demiyim pişmanlık yaşamayım.
bende doğurmanın,emzirmenin zevkini yaşamak istiyorum, kimseye hesap vermeden bu benim bebeğim diyebileyim istiyorum,elimden alınma korkusunu yaşamak istemiyorum bunun için varımı yokumu döküp sonkez denicem eşimde kabul ederse...bi umut benimkisi ;)

Kızlar aklım bugün hep burda.
Keşke karşılıklı konuşabilsek.
Gerçi benden size konuşma sırası gelmez ama :52:
öyle doluyum,öyle karışığı ki.gerçi hepimiz öyleyiz ya
vck nın yanında olmak isterdim.yüzündeki tebessümünü görmek için.
Allahım utandırmasın,hiç birimizi mahçup etmesin.
Sizleri seviyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.

bizde seni çok seviyoruz tatlımmmmmmmmmmm ajanından öpücükler sana :54::54::54:[/QUOTE

sağol arkadaşım öpücüklerinide aldım ajanım ;):16: evt bizim yerimizde olmak isteyen çok arkadaş vardır ama bizim sorunlarda bizi aşmışdı açıkcası hastaneye her gidiş gelişim yıkımdı yorulmuştuk...bu seferde olcağına emin olmasamda son kalan spermleride kullanmak istiyorum arkamda sperm falan kalmasınki evlat edindiğimde gözüm arkada kalmasın...denesemiydim demiyim pişmanlık yaşamayım.
bende doğurmanın,emzirmenin zevkini yaşamak istiyorum, kimseye hesap vermeden bu benim bebeğim diyebileyim istiyorum,elimden alınma korkusunu yaşamak istemiyorum bunun için varımı yokumu döküp sonkez denicem eşimde kabul ederse...bi umut benimkisi ;)

AY KIYAMAM BEN SANA.İÇİMİ ACITTIN.
ŞU AZİM,ŞU KARARLILIK,ÇIRPINMA,MÜCADELE YERYÜZÜNDE HİÇ BİR CANLI DA YOK.GÜZEL RABBİM DOĞURGANLIK ÖZELLİĞİNİ ERKEKLERE VERSEYDİ 1 TANEYİ ZOR DOĞURURLARDI.
NE KADAR YIPRANSAK TA SONUNA KADAR DEVAM.

Kızlar aklım bugün hep burda.
Keşke karşılıklı konuşabilsek.
Gerçi benden size konuşma sırası gelmez ama :52:
öyle doluyum,öyle karışığı ki.gerçi hepimiz öyleyiz ya
vck nın yanında olmak isterdim.yüzündeki tebessümünü görmek için.
Allahım utandırmasın,hiç birimizi mahçup etmesin.
Sizleri seviyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.

amin cnm...
bence hepimizin çenesi düşük ;)) kimseye sıra gelmez birbirinden herkes konuşur içini dökmek için ;)) telefon görüşmeleri bile böyle yoğun geçiyorken...vck bence bugün havalarda uçuyor bir yandanda korku duyuyor kaç tn döllencek diye Allah yardımcıları olsun.
sen şimdi çıkan iinhibinin sonucunu merak ediyorsun ya Allah iyi yazılar yazsın cnm inş. iyidir sonucunuz...yorumlara görede iyi gözküyor.:34:

inşallahhhh canımm inşallahh :34: dr. beyde varikolselden şüphelenıyorum diyordu yarını sabırsızlıkla beklıyoruz canım yaa :))

maaşallah canım.çok güzel çıkmış değeriniz.normal değerler16-225 arası yazıyor.benim eşiminde bugün belli oldu 24 çıktı bizimkide.bende umutlandım ama tabi taktir allahın.
yarın Celalettin Hoca bakalım ne diyecek.allahım yardımcınız olsun.
cümlemizin olsun inş.

amin cnm...
bence hepimizin çenesi düşük ;)) kimseye sıra gelmez birbirinden herkes konuşur içini dökmek için ;)) telefon görüşmeleri bile böyle yoğun geçiyorken...vck bence bugün havalarda uçuyor bir yandanda korku duyuyor kaç tn döllencek diye Allah yardımcıları olsun.
sen şimdi çıkan iinhibinin sonucunu merak ediyorsun ya Allah iyi yazılar yazsın cnm inş. iyidir sonucunuz...yorumlara görede iyi gözküyor.:34:

buluşuyormuşuz hepimiz hepbir ağızdan sıkıntılarımızı anlatıyormuşuz.ama kimse kimseyi duymuyormuş falan.:))
şaka bir yanada hakikaten çok ihtiyacımız var aslında.

çok merak ediyorum canım bende ya inhibin b testimizi celalettin hoca nasıl yorumlayacak.bende umutlandım işte kendi çapımda.bu bile çok güzel biliyomusun.bugün hep havalarda gezindim anlamsız belki ama ne bileyim bir umut işte.
allahım hepimize mutlu son yazssın inşallah.

maaşallah canım.çok güzel çıkmış değeriniz.normal değerler16-225 arası yazıyor.benim eşiminde bugün belli oldu 24 çıktı bizimkide.bende umutlandım ama tabi taktir allahın.
yarın Celalettin Hoca bakalım ne diyecek.allahım yardımcınız olsun.
cümlemizin olsun inş.

evet canım inşallahh hocadan da ıyı seyler duyarız bende bugun cok mutluyum :) sızınkıde kötu cıkmamıs canım bızde varıkosel sorunu çıktı ultrasyonda buyuk ıhtımal amelıyat olcak eşim rabbım hepımızın yardımcısı olsun ınsallahh :34:

buluşuyormuşuz hepimiz hepbir ağızdan sıkıntılarımızı anlatıyormuşuz.ama kimse kimseyi duymuyormuş falan.:))
şaka bir yanada hakikaten çok ihtiyacımız var aslında.

çok merak ediyorum canım bende ya inhibin b testimizi celalettin hoca nasıl yorumlayacak.bende umutlandım işte kendi çapımda.bu bile çok güzel biliyomusun.bugün hep havalarda gezindim anlamsız belki ama ne bileyim bir umut işte.
allahım hepimize mutlu son yazssın inşallah.

buluşunca ya çenelerimiz konuşur yada sulu gözlerimiz yarışır ağlamamak için...
değerin istenen refans aralığında olması çok güzel bi umut işte hepimizinki ;))
Allahım hamilelik haberleriyle uçursun inş.:49:

nurusima canım arkadaşım gözün aydın.
çok sevindim canım inşallah bebişlerin sana sımsıkı tutunurlar.
çok şükür sizde kurtuldunuz bu dertten darısı bizlerin başınaa:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

evet canım inşallahh hocadan da ıyı seyler duyarız bende bugun cok mutluyum :) sızınkıde kötu cıkmamıs canım bızde varıkosel sorunu çıktı ultrasyonda buyuk ıhtımal amelıyat olcak eşim rabbım hepımızın yardımcısı olsun ınsallahh :34:

amin canım.bende çok mutluyum yarın hemenyaz bize olur mu merakta koma.allah yardımcınız olsun çok öptümmmmmmm
çıktım.

nurusima çok sevindim senin adına canım gözünaydın allahım inşallah bebişlerine kavuşturur seni allahım ne büyük dualarını geri çevirmedi kendimizde çıkmış gibi sevindim canım benim..

sevalimm

cnm benim gözün aydın sonucunuz çıkmışş değerde iyi bence...
rabbim nasip ettikten sonraa hiç bişey engel değil cnmm nurusimanın bugün yaşadığı mutluluğuu en kısa zamanda sizlerde yaşarsınız inş..:26::26::26::26:
rabbim hepimize tattırsın anne olmayıı:26::26:

Son düzenleme:
Allah razı olsun
evet azospremi teşhisi konuldu ve doktor dediki senin tedavin çok zor : (
celalttin peru nerde tam olarak muayehanesi ve bu ameliyat ne kadara mal oluyor acaba?
çok teşekkrüler ilgilendiniz için Allah hepimize acil şifalar versin .
biz de ilk öğrendiğimizde dr. çizik atmış kağıda çocuğun olmaz diye
ama çok şükür normal çıkış var bizde düşük olsa da
istanbul bezmi alem vakıf üni.de dahiliye doktoru asıl ama daha önce de dediğim gibi
birçok çiftin evlat sahibi olmasına vesile olmuş bir dr. bu alanda kendini geliştirmiş
internetten celalettin peru diye girersen cep tel.i var arayabilirsin ulaşamazsan eğer gözdemin eşi aracı oluyo bu konuda
onun tel.ini arayabilirsin Allah razı olsun çok yardımcı oluyolar bizlere
eğer giderseniz 1 günde halledebilirsiniz işlerinizi en fazla 2 gün dr.un istediği tahlilleri yaptırıyosunuz dr.sizi yönlendirecektir zaten
sonuçlara göre tedavi şeklini belirleyecektir dr.
kızlar ya az önce size yazdım ya eşim inhibin b testi oldu sonucunu pazartesi alacağız diye.size mesajı attıktan sonra aradım laboratuvarı.sizin test sonucunuz çıktı eşinizi aradık gelip alacak dedi.bende faks istedim gönderdiler.sonuç:24,50 pg/ml yazıyor.güzel mi peki,iyi mi çok heycanlıyım.ağlıyom da.daha eşimi aramadım.
değeriniz güzel canım inşallah tedaviyle de normal yoldan spermleri görürsünüz.
canlar sperm bulunduğunu öğrenmiştik ama nekadar olduğunu bilmiyorduk...
tekrar konuştum nurusimayla :70:
emre hoca güzel haberler vermiş...
yumoşlara fazlasıyla yetecek kadar sperm bulunmuş ve yumoşlar işlem görmüş (11 yumoşu vardı ) :52:
yarın kaç yumoşu döllenmiş haber verecekler :16:
ayrıcaaaa 2 tüp spermde dondurulmuşşşşşşşşşşşş :52::52::52:
spermler kaliteliymiş çok şükür :21::21::21:
aksi olsaymış zaten dondurmayacaklarmış...
inş yarın ve sonrasında da hep güzel haberler alırız :16:
nurusimada miyom olduğu için transferi olmayacak embriyolar dondurulacak...
miyom ameliyatından sonra gerçekleşecek transferi...
inş bi sürü kaliteli embriyosu olur ve benim 8 dondirik bebişimin yanına arkadaş olarak giderlerrrrrr :52::52::52:
maşallah berakallah:16::16::16:
dondurulan da var demek :46::46::46:
inşallah kaliteli embriyoları oluşur
ardından miyomları temizlenir sonra gelsinler annesinin göbüşüne :49::49: inşallah
kızlar LEYLAK19 arkadaşta tüp bebeğe hazırlanarak eşi pazartesi kaan beyde mikro tese olmuştu
eşinde olgunlaşmamış spermatidler bulunmuş ve leylaktan yumurtalarını toplamışlar 11 adet ama döllenme olmamış malesef:((((
kaç gündür hep aklımdaydı pazartesi tele cevap vermeyince anca şimdi konuşabildim çok zügündü:43::43:
nurusimaların müjdesini verdim çok sevindi ve yeniden umutlandı
onunla tedavide olan diğer kişide de spermatid çıkmış onunkisi döllenmiş tarnsferi yapılmış
2 adet kaderin önüne geçilmiyor işte herkesin sınavı farklı
inşlh sonunda hepimizin gönlünün muradı gerçek olur
bir yandan seviniyoruz diğer yandan üzülüp ağlıyoruz:43::43::43:
hay Allah yaa
bir yandan sevinç bir yandan üzüntü
Rabbim sabır versin arkadaşımıza ve eşine
kızlarr eşimin inhibin b testı sonucu bellı oldu sonuc 200 çıkmış sizce bu değer nasıl bız bılemedık_? celalettın hocaya da yarın gıtcek meraktan öluyoruzz

maşallah canım çok güzel değeriniz
inşallah hocadan da güzel şeyler duyarsınız ve
yakında güzel haberler vereceğine de inanıyorum canım

baharcım banu için ayetel kürsileri okudum Rabbim gönlünün muradını versin.....nurusimaaaaaaaaaaaa gözün aydın canım çok sevindim sizin adınıza Allah tamamına erdirmeyi nasip etsin o spermciklerönce sağlıklı göbüşler sonra bebişler olsun inşallah........

Canım türkiyeye gelince bide burada yaptırırsınız sıkma canını…
İnş burada da iyi çıkar değer…
Kendini çok hırpalama lütfen yalnız oralarda daha kötü olursun sonra kıyamayız biz aradaşımıza :70:
Ben iyiyim canım okulda her şey yolunda kuzucuklarımla geçiriyoruz zamanımızı işte :16:
Kocişin iş durumunda bi değişiklik yok neyazıkki…
İyiyiz çok şükür canım kontrole gidicez tekrar…
Eğer kocişin tsh ı yine yüksek çıkarsa ilaç tedavisine başlayacak ben başlamıştım zaten…
İnş iyiye gider her şey tek tek güzel haberler veririz burada…
Kendine iyi bak canım görüşmek üzere :54:

Allah iyiliğinizi versin Sevalcim iş yerinde neler yapmışsınız öyle :1::1::1:
İnş değeriniz yüksek çıkar canım…
Allah hepimizi kurtarsın evlat hasretinden inş :16:

bidenemmmmmmm gözün aydın 12 dersten geçmişsin :46::46::46:
canım bence sonuç çok güzel neden üzüyorsun kendini…
matematiği 1 puanla kaçırmışsın diğerinde geçersin zaten…
geometriyede daha çok çalışırsın başarırsın sen inanıyorum ben arkadaşıma :70:
onca seneden sonra kolay değil tatlım bence çok güzel bi başarı bu kendini boşuna üzme :34:

Canim benim iyi olmana sevindim.
Senin kuzucuklarin var zamaniniz guzel geciyordur Allagim bu duyguyu kendi kanindan canindan bebislerinle de yasatsin sana canim.
Esininde insallah tsh si duzelir hersey istediginiz gibi olur hakediyosunuz bitanem.
Insallah bu yaz Antalyaya gidersiniz ve sizin icin yeni bir hayat baslar esinde en iyi ise yerlesir insallahh.
Bitanem ben yine bosuna uzulmusum hesaplattik Turkiyede ki inhibin b pg/ml olarak burada ise ng/l olarak hesaplaniyormus fakat cikan sonuc ayni.
Yani inhibin b degerimiz 68.
Ama pek takilmamak lazim nurusimalarin degerin cok altindaydi ama cikis oldu.
Hersey Rabbimin elinde ol derse olur.
Hepimizin hakkinda hayirlisi olsun bitanem.

canlar sperm bulunduğunu öğrenmiştik ama nekadar olduğunu bilmiyorduk...
tekrar konuştum nurusimayla :70:
emre hoca güzel haberler vermiş...
yumoşlara fazlasıyla yetecek kadar sperm bulunmuş ve yumoşlar işlem görmüş (11 yumoşu vardı ) :52:
yarın kaç yumoşu döllenmiş haber verecekler :16:
ayrıcaaaa 2 tüp spermde dondurulmuşşşşşşşşşşşş :52::52::52:
spermler kaliteliymiş çok şükür :21::21::21:
aksi olsaymış zaten dondurmayacaklarmış...
inş yarın ve sonrasında da hep güzel haberler alırız :16:
nurusimada miyom olduğu için transferi olmayacak embriyolar dondurulacak...
miyom ameliyatından sonra gerçekleşecek transferi...
inş bi sürü kaliteli embriyosu olur ve benim 8 dondirik bebişimin yanına arkadaş olarak giderlerrrrrr :52::52::52:

bolca spermde bulunmuş yarınada döllenir yumurtaları
ameliyattan sonrada transfer yapılır zor olan kısmı gitti gerisi gelir inşallah

sevalimm

cnm benim gözün aydın sonucunuz çıkmışş değerde iyi bence...
rabbim nasip ettikten sonraa hiç bişey engel değil cnmm nurusimanın bugün yaşadığı mutluluğuu en kısa zamanda sizlerde yaşarsınız inş..:26::26::26::26:
rabbim hepimize tattırsın anne olmayıı:26::26:

ben özelden mesaj yazamıyorum burdan cevap vereyim görürsün dedim süleyman beye gitmiştik şubat 11de transfer yapıldı çok şükür ilk denemede tuttu eşim zeten azosperm olduğu için ameliyat olmuştu dondurulmuş spermlerle hamilekaldım sende durum nedir arada sırada bakıyordum senin ssayfaya ne var ne yok diye bide senden dinleyeyim

Back
X