Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
:16:
ALLAH razi olsun canim cok sukur iyiyim.hafif rahatsizligim var ama bunlar bile guzel ben hamileyim diyebiliyorum.
sizde iyisiniz ins.
ikili tarama testi yaptirsammi onu dusunuyorum sen ne dersin?[/QU

Canım bende çok kararsız kalmıştım ama sonucunda yaptırmıştım..Hatta sonrasında üçlü test ve detaylı usg de yaptırmıştım...Belki bişey vardır ve benim önlem alabileceğim bişeydir diye...Yaptırmadım,keşke yaptırsaydım dememek için..O yüzden sana da yaptır derim...Mesela bizim bi velimiz var.Oğlu ,anne karnında tespit edilen bi hastalığa sahip....Bilip te çocuğndan vazgeçmemiş tabbiii ama ona göre,tam teşeküllü bir hastanede doğum yapmış...

darısı herkesin başına inş kızlar Rabbim hep böyle güzel haberler almayı nasip etsin bizlere...nurusima şimdi sıra hamileyim haberinde inş arkadaşım... sabırsızlıkla o günü bekliyorum...

Canim cok sevindim,rabbim her asamada yar ve yardimcin olsun bize mutlu haberler vermeni nasip etsin.

sevalimm

cnm benim gözün aydın sonucunuz çıkmışş değerde iyi bence...
rabbim nasip ettikten sonraa hiç bişey engel değil cnmm nurusimanın bugün yaşadığı mutluluğuu en kısa zamanda sizlerde yaşarsınız inş..:26::26::26::26:
rabbim hepimize tattırsın anne olmayıı:26::26:
Filizim saol canım.dünden beri mutluyum işte.kendi kendime gülümsüyorum,birden coşuyorum ağlıyorum falan.bu test hiç birşeyi göstermez belki ama beni mutlu etti ya buna bile şükürler olsun.
şimdi sıra geldi eşimi Celalettin Hocaya götürmeye ikna etmeye.dün akşam ikna turlarına başladım gazam mübarek olsun :))
ah bir doğurayım çocuğuma ben kendim yaptım seni diyeceğim.
hepimiz en güzel mutlulukları yaşıyalım inşallah.çatır çatır doğuralım.:))

s.a. kızlar ya ben geçmişi okumadan gelip bir selam vermek istedim sevincimi paylaşan dua eden etmeyen herkesten Allah razı olsun ben halen şoktayım uyuyup uyanayım belki rüyadır:9::9::9::9:
ya kızlar ben halaya geçmi kaldım yarın hep beraber halay çekicez herkesi bekliyorum:1::1::1:
:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:
günaydın kuzum hayırlı sabahların olsun.gerçi sen dün gece uyuyamamışsındır.yada hiç bukadar güzel uyku çekmemişsindir.
hep böyle güzel günlerin olsun inşallah.
halaya geç kalmadın biz dünden beri halayı bozmadık ki:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

günaydın kızlar
hayırlı cumalar olsun
dünya kadınlar gününüz kutlu olsun

eşim dün hormon tahlili yaptırdı sonuçlar iyi değil
şuanda hiçbir şey yapmıyoruz
fsh ilk defa 30 un üstünde çıktı 32.46
lh yüksek 18,6
ancak prolaktin çok yüksek 21,8 daha önce mr çekip hipofizine bakmışlardı sonra kendiliğinden düzeldi şimdi gene yüksek
canım çok sıkıldı

Cumhuriyet ile kazanılmış çağdaş haklar ve özgürlüklerle birlikte, yaşamın her alanında başarıyla yer almış kadınlarımızın 8 mart dünya emekçi kadınlar gününü kutluyorum.Eşitlik, özgürlük ve mutluluk dolu bir yaşam sürmelerini diliyorum.:16::16::16:

slm kızlarrr:3::3:
herkese hayırlı cumalarrrrrrrrrrr
bugün de güzel haberler duymak nasip olsun inşşş:16::16:

cumamız mübarek olsun arkadaşlar....:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64: halayımızın şükrünü eda etme vakti. inş. hepimiz bu güzel sevinçi tadıcaz

s.a. kızlar ya ben geçmişi okumadan gelip bir selam vermek istedim sevincimi paylaşan dua eden etmeyen herkesten Allah razı olsun ben halen şoktayım uyuyup uyanayım belki rüyadır:9::9::9::9:
ya kızlar ben halaya geçmi kaldım yarın hep beraber halay çekicez herkesi bekliyorum:1::1::1:
:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

canım sen orda heycandan titredin haberin geldiginde bizde burda coştuk rabbim tamamına erdirsin canım coook sevindim hemen eşime anlattım gözlerinin içi güldü sen sevincinle mutlulugumla bizim evimizide senlendirdin canım sen iste deyil 40 gün daha fazlasınıda cekeriz rabbim hep yüzünü güldürsün:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

canım arkadaşım meraba gerçekten haberinle bizi çok mutlu ettin ve yeniden umutlandırdın yaşadığın mutluluk hep daim olsun ve rabbim burdaki arkadaşların hepsine ve banada nasip etsin rabbim.. birde panax ve e1 kullanmışsınız galiba bunları hocanız mı önerdi yoksa kendi isteğinizle mi kullan dınız ?bize kaan hocamız şu an tribestan die bitkisel ilaç ve göbekten vurulan iğne yazmış bunları kullanıyoruz

nurusima81

HAYIRLI HABERLERİNİ BEKLİYORUM:emir_bebek:

Son düzenleme:
canım vck ile nurusima aynı kişi
vck adını değiştirdi anlıcağın :)

ayyyy pardonnn :( yaaaa ben çok yoğunum işte giremiyorum güya tlf aldım yakından takip etmek için sağolsun tlfdanda bişe anlamadım daha kullanamıorum da :)
canım benim inşallah hamiş haberlerini de alırız geçmişi okumadan yazdım kusura bakma öpüyorum :-*

:46::46::46::46::46:
aferin helal olsun kız hemende yaparmış
bol sağlıklı kilo kaybetmelerrrrrrrrrrrrrrrr:54:

Evet canim kafaya koymustum ve yaptim.
Yoksa dedigim gibi sinirden uyuyaamazdim belki :52::32:
Insallah canim hepimiz bol bol kilo verelim citir olalim..

cnmm geç kaldımm ben geldim sen çıkıyosunnn..:16::16:
bu akşam arıyacaktım senii sonra başka şeyler girdi araya unuttumm..
görüşürüzz..canımcımmmmmmmm:54::54::54::54::54::54:

Evt cnm ya acilen zayıflamma lazım göbeğimi gördükçe kendimi kötü hissediyorummm:5::5::5:
bu akşam daha iyi anladımm vallaa:25::25::25:
aynen yazda geliyoooo daha kötüüü..
rica ederimm bebekim....
güzel olmuşşşşş çizelgendee uğur getiride istediğin kiloya gelirsin..:46::16::16::16::16:

Canim veririz ya ben haftada bir tartilicam.
Artik haftaya cuma tartilcam.Bugünden itibaren basladim dikkat etmeye.
Aksamda 10 km yürümeyi planliyorum.
Bakalim hakkimizda hayirlisi olsuun..
Amin canim hepimizin cizelgeleri ugur getirsin bizlere..

Selam kızlar, dün sperm tahlili yaptırdık 5. deneme için dr. istedi şimdi sonuçları aldım dr. henüz göstermedim; aslında eşim sperm normal sorun benim tüplerde ama yeni tedavi başlamdan önce iyice araştırmak istiyorum belki bu süre zarfında spermlerde sorun olabilir. şimdi sonucu silere yasam anlayan arkadaşlar yorumlarmısınız lütfen; :):40:

GÖRÜNÜŞ: NORMAL
VİSKOLİTE : NORMAL
LİKEFAKSYON: NORMAL
PH :7,2

MOTİLİTE (100 SPERMATOZOA)
% A (HIZLI HAREKETLİ) 26
% B (YAVAŞ HAREKTLİ) : 34
% C( YERİNDE HAREKETLİ) : 12
% D (HAREKETSİZ) : 28

YIKAMA SONRASI
% A (HIZLI HAREKETLİ) : 37
%B (YAVAŞ HAREKETLİ) : 51
% C (YERİNDE HAREKETLİ) : 12
% D (HAREKETSİZ) : 8

YIKAMA SONRASI KONSANTRASYON: 48 MİL/ML
MORFOLOJİ (KRUGER, NORMAL%) : 4 NORMAL ^%14
AGLUTİNASYON : YOK
MAR TEST (%) : ^40 POZİTİF

yorumlarsanız çok sevinicem, inşlh sorun yoktur:(

Son düzenleme:
evleneli 3 yıl oldu arkadaşlar biz de ilk yıl istemedik daha sonra istediğmzde bu sefer eşimde azosperm sorunu çıktı ne yapıcaz bilmiyorum tek şansımız mikro ama buna da cesaretimiz yok şu anda eşim bitkisellre devam ediyor test yaptıracak kısa bır zamana kadar her şeyin hayırlısı olsun arkadaşlar

----------------------------------------------------

nursima81: snin için bende dua etmiştim, buraya yazmadım ama dua etmiştim, dua topiğinden tanırsın belki beni:) sonucu görünce sevindim. inşlh bebişle sonuçlanır

----------------------------------------------------

biran önce doktora gidin bence tedaviniz başlasın en azından azospermle ilgili hormon tahliline göre yolunuza nasıl devam edeceğinizi bilip içiniz de rahat etmiş olur yine doktorunuza danışıp bitkiselleri de kullanmaya devam edersiniz

Back
X