Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
evet canım macunlar bıtınc tekrar çağırdı bakalım :)

ecrin meraba bende celalettin hocaya muayene olmak istedim ama 15 gün yokmuş öyle dediler
benim ablam istanbulda yaşıoyr eğer aktarın adını ve hocanın söylediği macunları çayı yazarsan bizde temin edebiliriz eşim başlar öyle gideriz doktora heralde bi zararı yokturdur ?

Allahın selamı rahmeti berketi ihsanı ve irfanı üzerinize olsun canların ben sizlerin dua halkanızda hiç olamadım hakkınızı helal edin fakat buna rağmen sizden bir ricam olacak Allahdan bir mani keder olmazsa 18 martta yola çıkacam mart adetimle dondurulmuşlar için bismillah diyeceğiz sizlerden ricam herkes sadece 1 adet olmak üzere bu üç surayı birlikte bana okumanız kimler okuyabilirse veya yakınlarına dağıtabilirse çok memnun olurum şimdiden Allah hepinizden razı olsun Rabbim hepimize tez şifalar sabır güç ve kuvvet versin bu yolda Allah yanımızda olsun .canlarım hepinize iyi geceler gelişmeleri yazıcağım A.E.OLUN (herkes 1 adet üçü aynı anda meryem+yasin+fatiha):16:
canım bende okuyorum kendime ama sanada okumak isterim Allah nasip ederse okursam buraya yazarım canım
kızlar celalettın hocayla görustuk konuştuk ççok iyi şeyler duyduk bize normal yoldan çıkış olacağını söledı buna ınandığını söledı.. butun hormonları normal ınhıbın b sı 200 dedı suan tese olsa sperm zaten cıkcak dedı ama normal yoldan çıkartcaz dedı antıbıyotık verdı bana ve eşime belkı antıbıyotık bıle kanalları temızlyıp açacak dedı okadar ümitlıyım dedı bıtkıseller ıcın ermiş aktara yönlendirdi, macun ve çay dedı bunlar sayesınde 70 gun ıcınde çıkış baslıcak dıe ınanıyorum dedı zaten testıs onarımı 90 gun suruyor normaldede dedı :) onları kullanmaya baslayınca kendınde değişikleri hıssedeceksın dedı :) bılmıyorum kızlar bende eşimde celalettın beyde çok umutlu :))

canım öncelikle gözünüz aydın diyeyim simdiden rabbim tez zamanda yüzünüzü güldürür insallah canım daha önceden yazmıştım sana görmedin galiba :) benim eşimin durumuda eşinizle aynı hormonlar testisler ve genetikler normal merak ettigim canım varikosel derecesi kactı ameliyata gerek yok dedi doktor cevaplarsan sevinirim cünkü ben esimi razı edemiyorum celaaddin hocaya gitmesine

ecrin meraba bende celalettin hocaya muayene olmak istedim ama 15 gün yokmuş öyle dediler
benim ablam istanbulda yaşıoyr eğer aktarın adını ve hocanın söylediği macunları çayı yazarsan bizde temin edebiliriz eşim başlar öyle gideriz doktora heralde bi zararı yokturdur ?

canım bence sen öncelikle esinin hormon degerlerini ögren ve genetik ve y mikrodelesyon testlerini cıkartmaya calış cünkü bu testler 1 ay süre ile cıkıyor ve inhibin b yi de ver canım zaten hangi merkeze gidersen bunlar isteniyor canım zaman kaybı yasamazsın Allahın izniyle güzel seylerle karsılasırsın

kızlar celalettın hocayla görustuk konuştuk ççok iyi şeyler duyduk bize normal yoldan çıkış olacağını söledı buna ınandığını söledı.. butun hormonları normal ınhıbın b sı 200 dedı suan tese olsa sperm zaten cıkcak dedı ama normal yoldan çıkartcaz dedı antıbıyotık verdı bana ve eşime belkı antıbıyotık bıle kanalları temızlyıp açacak dedı okadar ümitlıyım dedı bıtkıseller ıcın ermiş aktara yönlendirdi, macun ve çay dedı bunlar sayesınde 70 gun ıcınde çıkış baslıcak dıe ınanıyorum dedı zaten testıs onarımı 90 gun suruyor normaldede dedı :) onları kullanmaya baslayınca kendınde değişikleri hıssedeceksın dedı :) bılmıyorum kızlar bende eşimde celalettın beyde çok umutlu :))

canım arkadaşım merhaba gerçekten çok güzel haber almışsınız maşallah allah inş.mutluluğunuzu daim eder bir an önce bebişine kavuşursun birşeyi merak ettm eşinin rahatsızlığı neydi ?bu güzel haberleri duymaya o kadar çok ihtiyacım var kii

bidenemmmmm inş sana da nasip olacak o hazırlıkları yapmak :16:
içimizde öyle bi hasret varken hiç kolay değil başkalarının mutluluğuna şahit olmak...
hep diyoruz kıskanmak değil bu tabi ki onlar için mutlu oluyoruz...
ama aynı mutluluğu bizler yaşayamadığımız için içimiz yanıyor...
ama sürekli olmayacak bu durum allahın izniyle bizde yaşıycaz o mutluluğu...
bak negüzel sizin tedavinizde iyi gidiyor...
inş yakın bi zamanda sperm çıkışıda olur herşey yoluna girer kavuşursun bebişine bidenem :49::16:

canım gözün aydınnnnnnnn bak seni bekleyen 6 bebişin var :46::46::46:
inş diğer sıkıntılarından da kurtulur bi an evvel alırsın bebişlerini göbüşüne :49:
buarada bizim embriyolarıda 3. gün dondurmuşlar transferden 2 gün önce çözmüşlerdi canım :34:

canım negüzel bi moral olmuş hocanın söyledikleri size :46::46::46:
inş dediği gibi olur hayırlısıyla sperm çıkışı olur ve seninde günlerini sayarız inş :49:
bak artık kendini üzüp durmak yok umutlu ol biraz...
kendini strese sokma bebişlerinin sana ihtiyacı olacak :emir_bebek::emir_bebek::34:

nursenimmmmmm tedavine çok az kalmış inş bu defa hayırlısıyla kavuşursun bebişine :49:
hamişlerimizin arasına katılmanı dört gözle bekliyorum tatlım :16::16::16:

ayyy kıyamam ben size yaaa nasıl da içimiz gidiyor herşeye değil mi :43:
allah bizlerede yaşatsın inş :16:
bende sürekli kuzularımla ilgilenirken çok duygulanıyorum...
çok cimcime bi öğrencim var geçen gün ders bitti okuldan çıktık...
babası kapıda bekliyormuş motorla almaya gelmiş kızını...
benim kuzu geçti babasının arkasına birbirlerine bi gülümseyişleri var içim gitti arkalarından bakaka kaldım :5:
allahım benim aşkımda böyle evlatlarıyla ilgilenebilecek mi diye bi duygu seli geldi aldı götürdü beni :5:
hemen arabaya bindim toparladım kendimi...
inş hiç bi hevesimiz kursağımızda kalmaz :16:
evet canım kırmızıları bekliyorum gelsin de başlayım diye
hayırlısıyla inşallah bu sefer olur canım:16::16:
biz yeni kararlar aldık hem evlat edinmeye başvurucaz hemde tedavi olmaya karar verdik..bugün eski merkezime gidip ultrasona girdim rahim kalınlığı 5.2 iyi 3 folikül gözküyor polip,kist,miyom yok herşey yolunda folikülüm az olmasına rahman bunada şükür 2 tüp dondurulmuş sperm varmş ...embriyoloğun yardımcısıyla görüşdüm spermi başka merkeze taşımak istediğimi söyledim sorun çıkarmı dedim sorun yok istediğin zmn yardımcı oluruz dediler.önümüzdeki ay nasipse tedaviye başlıcam duygu ve düşüncelerim değişmezse...yeni merkezim eurofertile bağlı çalışan bi dr olucak...
yanlız ben tedaviye başlama fikrini aklıma koyduğumdan beri stres içindeyim geceleri uyku sorunu yaşamaya başladım yine bu tedavi beni gerio baya bi :((( kafayı yicem yine :(((
hakkımızdan hayırlısı olsun...:49::49::49::49::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar:
canım çok sevindim adınıza inşallah hakkınızda hayırlısı olur bu kez yüzünüz güler canım
az önce evlat edinme sayfasını okuyordum limony diye bir arkadaş 2012 sonunda evlat edinmeye başvurmuştu 12 yıllık evlilik sonucunda 5 haftalık hamile olduğunu öğrenmiş o kadarda tedavi gördüm birkere bile hamile kalamamıştım diyor ne kadar güzel ya içim gitti mucize işte bu...:nazar:
maşallah Rabbim nasip edince işte olmayan şey yok
çok sevindim canım inşallah darısı spermleri görmeye olsun:46::46:
Allahın selamı rahmeti berketi ihsanı ve irfanı üzerinize olsun canların ben sizlerin dua halkanızda hiç olamadım hakkınızı helal edin fakat buna rağmen sizden bir ricam olacak Allahdan bir mani keder olmazsa 18 martta yola çıkacam mart adetimle dondurulmuşlar için bismillah diyeceğiz sizlerden ricam herkes sadece 1 adet olmak üzere bu üç surayı birlikte bana okumanız kimler okuyabilirse veya yakınlarına dağıtabilirse çok memnun olurum şimdiden Allah hepinizden razı olsun Rabbim hepimize tez şifalar sabır güç ve kuvvet versin bu yolda Allah yanımızda olsun .canlarım hepinize iyi geceler gelişmeleri yazıcağım A.E.OLUN (herkes 1 adet üçü aynı anda meryem+yasin+fatiha):16:

canım adet olmazsam okurum inşallah söz vermeyim yine
peki birşey sorucam
ilk başta meryem-yasin-fetih sureleri diye yazmışsın
en sonda da parantez içinde meryem-yasin-fatiha diye yazmışsın hangisi doğru canım?

slm cnm bugün kendi merkezimde bi bayanla kısa bir sohbetim olmuştu..tüp bebek tedavisi göreceğini söyledi sorun ne diyince sorun yok olmuyor tedavisiz dedi. 4 yaşındada kızım var dedi kızınıda alman hastanesinde tedavi görerek yapmış...alman hastanesi hakkında ilk bilgim bu ;) tedaviniz hayırlı olsun..

pembemsi canım mail adresimin şifresini unutmuşum darkblue2100@hotmail adresine yazarsan ordan iletişime geçebiliriz

cnm ne güzel şeyler işitmişsiniz dr dan hadi sırayla gelsin spermler:52::52:
ee cnm o zaman varikosel ameliyatı olmayacak eşin galiba ilaç ve macunlarla mı düzelecekmiş

evet bugün hava acayip güzeldi am aben evde tek başınaydım hiç halim yoktu dışarı çıkasım gelmedi
pendikte nerde sergi vardı cnm inş hepimiz evlat sahibi oluruz cnm
pendik sahilde sen nerde oturuyosun pendiği biliyomusun sergimiz emeğe saygı sergisi cumaya kadar açık acaba bizde o günleri görebileceğizmi kaderimizde ne varsa onu görürüz ama işte insanız sabırsısız rabbim sabrımızla beraber şifamızıda verir insallah

canımmm :16::16:
ben iyiyim hem el işi örüyorum:6:
hem de burda takılıyodum
sen nasılsın canım ne yapıyosun?
OOO MAŞALLAH BECERİKLİ HATUN HEM NETTE HEM ÖRGÜ YAPIYOR DESENE AMAN NAZAR DEĞMERSİN BENİM ARKADAŞIMA:1: :nazar::nazar:
İYİ BENDE CNM NE OLSUN BENDE İŞTEYİM
TOPİĞE BAKMADAN EDEMİYORUM BAĞIMLISI OLDUMYA ARA ARA GİRİP BAKINIYORUM BENDE:1:

merhaba kızlar nasılsınız?

BANGİCİMM HIOŞGELDİN CNM BİZLER İYİYİZ SAOL SEN NASILSIN
NELER YAPIYORSUN YENİDEN TEDAVİ DÜŞÜNÜYOMUSUN CNM....
ŞUANDA YAPMIŞ OLDUĞUNUZ BİRŞEYLER VARMI...

OOO MAŞALLAH BECERİKLİ HATUN HEM NETTE HEM ÖRGÜ YAPIYOR DESENE AMAN NAZAR DEĞMERSİN BENİM ARKADAŞIMA:1: :nazar::nazar:

hoşbulduk bende idare eder işte . kocamı boğmazsam evet yaza tekrar denemeyi düşünüyorum :) bu sıralar ben eşimin başının etini yeme kürü yapıyorum umarım etkili olacak. 2 hafta once umuta gittik yine hareketli spermler gitmiş yıkama sonrası hareketsiz 2-3 sperm var ılaclarına basladı (gecen temmuzdan berı ıcmıyordu) ıncır ceviz badem baska bır sey yapmıyoruz.

iyi diyelim iyi olalım :) canım sıkılıyor çok bu günlerde keyfim kaçık
niye canın sıkkın canım

evet kız nazar değmesin her zaman olmaz bu hal bende :1:
aynen canım bende evdeysem işim yoksa mutlaka bu topik açıktır bilgisayarda
bugün de işte elim işte gözüm burda :1:
hoşbulduk bende idare eder işte . kocamı boğmazsam evet yaza tekrar denemeyi düşünüyorum :) bu sıralar ben eşimin başının etini yeme kürü yapıyorum umarım etkili olacak. 2 hafta once umuta gittik yine hareketli spermler gitmiş yıkama sonrası hareketsiz 2-3 sperm var ılaclarına basladı (gecen temmuzdan berı ıcmıyordu) ıncır ceviz badem baska bır sey yapmıyoruz.

canım bu proxeed plus'dan fayda görenler çok olmuş sperm hareketliliği vs. için
biz bile düşünüyoruz kullanmayı(eşim yani) ama pahalı bir ilaç :31:

pendik sahilde sen nerde oturuyosun pendiği biliyomusun sergimiz emeğe saygı sergisi cumaya kadar açık acaba bizde o günleri görebileceğizmi kaderimizde ne varsa onu görürüz ama işte insanız sabırsısız rabbim sabrımızla beraber şifamızıda verir insallah

Cnmben tuzlada oturuyorum
Kismet olursa gelmek nasipp olur
ins evlat sahibi oluruz

Denizbulut iim cnm kayinvaldemdeyim
Cepten. Bibakim dedim sen nslsin

canım ben okudum meryem süresini ,yasin süresini ve fatiha yı rabbim yolunuzu acık etsin dilerim rabbimden niyetini kabul eder rabbim yardımcınız olsun

canımmm :16::16:
ben iyiyim hem el işi örüyorum:6:
hem de burda takılıyodum
sen nasılsın canım ne yapıyosun?

ooooooo hamaratt arkadaşımm neler yapıyosun bakimmm:16::16::16:
yeni tedavinede başlıycakmışsın cnm hayırlısı olsunn..:16::16::16:.
inşallah bu sefer son olurr bebişine kavuşursunn..:49::49::49:

ooooooo hamaratt arkadaşımm neler yapıyosun bakimmm:16::16::16:
yeni tedavinede başlıycakmışsın cnm hayırlısı olsunn..:16::16::16:.
inşallah bu sefer son olurr bebişine kavuşursunn..:49::49::49:

yaaa ne hamaratım :27::27:
iyiyim canım nolsun öyle can sıkıntısına bişeyler yapıyorum işte :6:
sağol canım benim :48:
inşallah dediğin gibi bu son olur bebişim ya da bebişlerim benimle olur:emir_bebek::emir_bebek:
oyyyyy yerim onları ben :1::16::16:

Back
X