Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm canımm
böbrek teşı düşmedimi epeydir çekiyorsun geçmiş olsun
celalettin beyde tedaviye başlamışsınız hayırlı olsun inşş çıkış olurr
inhibin b testiniz çok güzell çıkmışş en kısa zamanda görürsünüz spermleri inş
hakkınızda hayırlısıı Rabbim imtihanımızın sonunu güzel eylesinnn bol bol bebişlii![]()
evet canım hala uğrasıyorum sağ tarafımda dştu sımdı sol tarafımdakılerle uğrasıyorum cok sancılı oluyor![]()
kızlar geçmiş olsun bol bol yoğurt yiyin bana iyi gelmişti
tabi canım ararımm hemen .ilk senle paylaşırımm merak etmeeebence sen takma kilona boylu poslu hatunsun kötü durmuyorr
gözlerimle gördümm fıstık gibisin maşallah
inşallah canım umarım aksilik çıkmazda yanımda olursun.kimsemizz olmuyacakk yanımızdaaeşim narkozlu ben narkozluu nasıl olacak bilmemm .hayırlısı artıkk :26::26:
cemrem canım çok geçmiş olsun.allah acil şifalar versin..sağlık ocağına ben zor durumda kalmazsam muayene olmuyorum bilinçsiz ilaç yazıyorlar gibi geliyorrrne zaman gitsemm 1000 lik antibiyotiği dayıyorlarr..
kızlaarrr ben geldim s. a nasılsınız![]()
canım çok geçmiş olsun yaaii akşamalr kızlarrr inş iisinizdir
ben değilim başıma neler geldi sormayın
bugün sağlık ocağına gidip muayne olup ilaçlarımı aldım öğle yemeğinden sonra bi kas gevşeticisini içtim
içmez olaydım yarım saat sonra bende baş dönmesi, kalp çarpıntısı
tansiyon 13 lere çıkıyo 7 lere iniyo kalp atışım 100 ü gösterince acile gittim
ekg tansiyonuma falan bakıldı dr. ilaç alerji yapmış bünyeme yan etki yapmış hemen iğne yapıldı
dr. eğer geçmesse gene gelin dedi şimdi çarpıntım azaldı yatıp size bi bakıyım dedim
yarencim sana da geçmiş olsun canımFistigim nasilsin?
Dun seni geri arayamadim inanilmaz hastaydim.
Gun boyu istifra ettim inan esim kolumdan tuttuda banyoya goturdu..
Insallah kismet olursa sende musait olursan yarin konusuruz fistigim..
kızlaarrr ben geldim s. a nasılsınız![]()
Canim yeni tedaviye basliycakmissin..
Hayirlisi olsun guzelim..
Insallah bu kez bebislerin seninle olurlar tatlim gule oynaya buyutursun...Amin..
Topragim h.geldin nasilsin..
Dunden beri yogurt yiyorum canim..
Sen neler yapiyosun...
Ben telden girip cikiyorum kusura bakma cvp yazamazsam...
kızlar ben çıkıyorum dinleneyim
alaha emanet olun herkese ii uykularrrrr![]()
FLZASK cnm iyiyim işte bazı ailevi nedenlerden cnm sıkkın ders çalışayım dedim kafam almadı biraz size bakıyım dedim inş sende iyisindir cnm
NURSEN cnm sen nasılsın az kaldı tedavine cnm burdamı yaptırıyosun hangi merkezde olacak tedavin doktor kim yazarmısın
FLZASK cnm iyiyim işte bazı ailevi nedenlerden cnm sıkkın ders çalışayım dedim kafam almadı biraz size bakıyım dedim inş sende iyisindir cnm
NURSEN cnm sen nasılsın az kaldı tedavine cnm burdamı yaptırıyosun hangi merkezde olacak tedavin doktor kim yazarmısın
anladımm cnm inşş canını sıkan neden bi an önce düzelirrr..
kafa dolu olunca bişeyde anlamazki insann
kendini derse veremezsindee..neyse takıl bize kafan dağılsınnn
ben iyiyim cnm çok şükürrr..herşey aynıııı![]()
nasılsın iyi akşamlar oğlan nasıl inşallah iyisinizdir
Oğluşum ii çok şükür...Yaramazlık peşinde:) Koşturup duruyo..Benimde pilim bitti..Uykum var ama yatağıma gidecek halim yok...Sen nasılsın??