Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
herkese slm kızlarrr
bugüne görümcemin kızının hastaneye doğuma gitti haberiyle başladım
bebek dönmediği için sezeryana alıcaklarmış öğlen gibi
rabbim cümle hamileleri bi avaz da kurtarsın inş
yani bugün ben o mis kokulu , süt kokan bi melek görücem :nazar::emir_bebek:bi de erkek adı da mirac olacakmış
rabbim bana dayanma gücü versin:14:

merhabalar bidenemmmmmmm :70:
bebişiniz dünyaya gelmiştir heralde gözünüz aydın tatlım allah sağlıklı nice seneler göstersin inş :16:
darısı senin başına inş canımın içi :16::16::16:
ogünlerde gelecek allahın izniyle bak görürsün...
miraç bebek abilik yapar ozaman sizinkilere :emir_bebek::emir_bebek::55:

merhaba bizde gittik geçen hafta bizimde değerler kötü çıktı inhibin 7,4
fsh 26,9 çıktı iğneye başlıyoruz nebido 3 ay onla sonra başka bir iğneye çok ümitsiz konuşmadı ama işimiz zormuş galiba biraz
ama Allah razı olsun cellattin hocadan ümidimizin adı artık o
sizinde Allah yardımcınız olsun

selam bize de nebido dedi 45 gün arayla iki defa dedi .yalnız pregnyl ve menopon nu nezaman kullanıcaz size de önedimi bunu

merhabalar bidenemmmmmmm :70:
bebişiniz dünyaya gelmiştir heralde gözünüz aydın tatlım allah sağlıklı nice seneler göstersin inş :16:
darısı senin başına inş canımın içi :16::16::16:
ogünlerde gelecek allahın izniyle bak görürsün...
miraç bebek abilik yapar ozaman sizinkilere :emir_bebek::emir_bebek::55:

sağol şekerim benim evet konuştum kayınvaldesiyle doğmuş
küçük melek 2, 850 grm doğmuş minnacık
bende akşama gidicem görmeye valla sevinmezmiyim de.........:26:
inş cnm sana bana ve burda ki herkeslere nasip etsin yaradan:16::16:
sen nasılsın cnm benim görüşmeyeli

Son düzenleme:
güzelimmm hu huuuuuuuuu:3::3:
nasılsın iileşebildin mi yarın kontrolun var dimi

ah sorma canımm bebek görmeden geldiğimiz akşamm süreklii hayal kurdummm :1:
bebek şekeri verdiler,kolonyası bile çok güzeldii :1: öyle bir süslemişkiii harikaydıı..hem eve giriş kapısında hemde bebek odasının kapısında hoşgeldin aramıza ışıl duru bebek yaızyorduu :5: öyle bir giydirmişlerkii çok güzeldi maşallah..ama bize hiç aldırmadıı pasooo uyuyorduu bebekk :1:
kokusu zaten herşeye değerdiii.bende eve gelince hayal kurdum hepp .sonrada eşime bende istiyorum onlardan dedimm.oda sen bir doğurdaa hepsi kolayy merak etme hiçbirinden mahrum bırakmam seni dedii :1::1:
inşallah canımm seninde en kısa zamanda hamiş haberlerini alırız da
kendi bebeğinle bol bol özlem giderirsin..
benim 3 yeğenim var..ben ablayımm yani en büyükleri benimm.benden küçük kızkardeşimin ve erkek kardeşimin çocukları varr..
hem hala hemde teyze oldum..
kız kardeşim diyorki biz seni teyze yaptık şimdi sıra sende inşallah bu kezzz olacak ben inanıyorum diyorrr :5:
umarım bu kezz onları teyzee ve dayı yapabilirimmm :17:

olsun canım bakarsın liste çok uzarsaa kalanları aramızda pay edersin eksikleri tamamlarız sorun olmaz .ama yine tabi sen bilirsinn uzun süredir severek yapıyorsun bu dua listesini.emek veriyorsun çaba sarfediyorsunn inşallah rabbim görüyordur yaptıklarını.ne kadar iyi niyetli olduğun her halinden belli.çok sabırlısınn tebrik ediyorumm:46::46:ben olsam yapamazdımm..

canım inş tüm hayallerine kavuşacaksın bu tedavinin sonucunda :16::16::16:
o güzel hazırlıkları sende yapacaksın bebişin için :16:
bende okadar çok özeniyorum ki inş herşey dilediğimiz gibi gerçekleşir en kısa zamanda :16:
canım seninki daha zormuş inş sende anne olacaksın kardeşlerin bu defa senin bebişleri sevecekler :emir_bebek::emir_bebek:
gerçekten biçok zorluk yaşıyoruz allahım hepimizi hayılısıyla kurtarır inş :16:
saol tatlım herkes emek veriyor zaman ayırıp allah rızası için birbiri için dua ediyor..
ama bazen aksaklıklar oluyor işte onlarda düzene girse herşey daha kolay olacak...
duaları bölemiyorum çükü okuyup okumadıklarını bilmiyorum...
okumayacaklarını haber verirlerse çıkarırım listeden onları paylaşırız duaları kendi aramızda...
ama böyle yaparak çok zora sokuyorlar beni :31:

a.s canım yatıyorum hasta oldum :2::2:
yumoşlarım iyi şükür cuma tekrar kontrolüm var ondan sonra opu belli olur canım.

bitanemmmmm kıyamam sen hasta mı oldun tam da tedavi aşamasında :26:
inş daha da iyisindir şimdi bunlar senin için :71:
yarın kontrolünde güzel haberler alırsın canım...
allah o güzel gönlüne göre versin herşeyi :emir_bebek::emir_bebek:
dualarım sneinle canım inan üçünüzünde sonucunu heyecanla bekliyorummmmmm :16::16::16:

Herkese hayırlı geceler ,canlarım ben evime geldim 18 martta başladım bazı tahliller verdim birazı bir ikigün sonra birazıda 15 gün sonra çıkacak tahlilerin sonucuna göre ilaç tedavisine başlıyacaklar 15 gün sonra Allah kısmet ederse tekrar yollar düşüceğim artık herşeyin hayırlısı benim için çok yorucu oluyor ama Rabbim gücünü veriyor Allah bu imtihanda hepimizin yardımcısı olsun .(yol boyonca ismi aklıma gelen kardeşlerime hep dua ettim benim için de dua eden tüm kardeşlerimin Allahım dünya ahiret yardımcıları olsun bize ettikleri duaların bin bin katıyla mukafatlandırsın rabbim )A.E.OLUN :16:

canım gidip gelmişsin izmire :10:
inş tüm tahlil sonuçların temiz çıkar hayırlısıyla alırsın dondirik bebişlerini göbüşüne :49:
rabbim inş sana da bizlerede nasip eder hamiş olmayı :16::16::16:
dualarımdasın canımmmm sende dualarını eksik etme aeo :54:

merhaba arkadaşlar eşim celalettin hocanın yanından bugün geldi hoca biraz yoğun olduğundan çok konşamamışlar ama testleri tekrarlamış üç ay önce gittiğimizde bitkisel tedaviye yönlendirmişti şimdi iğne vermiş pregnly ve menegon iğnesi eşim ilk önce memorialde spermiogram testi vermiş iki defa ikisndede gene 0 çıkmış daha sonbra hoca eşimi orada üroloji labaratuarına göndermiş üçüncüyede orada test vermiş ordakindede 990000 lökosit 1500000raund cell sayımı değeri 550000 germ aplazisi hücresi çıkmış ama ilk yaptırdığımız yerde hiç biri çıkmamış hocada lökosit çok olduğundan antibiyotik tedavisine başlatmış peşindende iğnelere başlıcaz bizim böylle gene sperm yok hayırlısı artık üç ay sonra tekrar gitcez birde bıu prengnly iğnesini bulabildinizmi arkadaşlar çok zor bulunan bir iğne şimdilik bukadar arkadaşlar

cnm gene 0 çıkmış olsun inş bu 3 ay dan sonra görürsünüz spermleri
bu sayılar neymiş peki hepsi mi lokosit göstergesiymiş bu test sonucuna hoca ne demiş yani:26:

tatlım hoşgeldin :3:
cnm benim nasılsın :34:

sağol şekerim benim evet konuştum kayınvaldesiyle doğmuş
küçük melek 2, 850 grm doğmuş minnacık
bende akşama gidicem görmeye valla sevinmezmiyim de.........:26:
inş cnm sana bana ve burda ki herkeslere nasip etsin yaradan:16::16:
sen nasılsın cnm benim görüşmeyeli

minicikmiş gerçektennnnn :16:
canım kolay mı tabi yeni doğmuş bi bebek görünce için gidicek hangimiz çok güçlü olabiliriz ki :5:
ama geride kalacak inş herşey :16:
bizlerde yaşıycaz o mutlulukları inanıyorummmm...
ben iyiyim canım çok yoğunum 23 nisan çalışmalarıyla uğraşıyoruz...
çok güzel heyecanlar bunlar kuzularımı bi görsen nasıl heyecanlılar :1:
bugün kıyafetlerinide seçtim örnek aldım yarın bedenlerini denetim onlara göre siparişimi vericem...
öyle işte canım günler hem yorucu hem eğlenceli geçiyor :16:

HERKESLERE MUJDELI GUZEL GUNLER OLSUN BEN GELDIM KIZLAR BIRAZ UZUN ZAMAN OLDU BURAYA GELMIYELI AMA DONUSUM MUHTESEM OLDUUUUU :52::52::52::52::52::52:

KIZLAR CANLAR DERT ORTAKLARIM BENIM EN KOTU GUNLERIMIN SIFASI CANIM ARKADASLARIM ILK AZOSPERMI DUYUNCA ICIMDEKI FIRTINALARI DINDIREN DOSTLARIM SIRDASLARIM HEPINIZI COK OZLEDIM , VEFASIZ DEGILIM BI SURE ARANIZDAN AYRILDIM
CUNKU PSOKOLOJIK OLARAK KOTU GUNLER GECIRDIM IKINCI DENEMEMDEKI OLUMSUZLUKTAN SONRA PEK KOLAY TOPARLANAMADIM, KARAR ALDIM BENDE , ARTIK BEBEK TEDAVI SPERM KELIMELERINI DUYMAK ISTEMIYORDUM O SIRA BIR TELASIM BASLADI SANKI RABBIM DUNYANIN NEKADAR MESGULIYETI VARSA BASIMA VERMISTI SIKAYETCI DEGILIM HATTA COKTA IYI GELDI , YENI EVIME TASINDIM GITTIM SIFIRDAN TEKRAR MOBILYA CEKTIM A DAN Z YE KADAR HERSEYI YENILEDIM 3 YILLIK EVLIYIM ILK DEFA EVIM YENI GELIN EVINE BENZEDI :1::1::1: NEYSE BIRDE BILIYOSUNUZ BEN CAMIDE MINIKLERE HOCALIK YAPIYORUM HAFTANIN IKI GUNU COCUKLARA ISLAM VE TURK KULTURU UZERINE DERSLER VERIYORUM SIMDI HANIMLARADA BASLADIM HEM COCUKLAR HEM HANIMLAR DERKEN YEMEK YEMEYE BILE ZAMAN BULAMADIM EVIMDEKI INTERNET DE KESILMISTI BIR TURLU FIRSAT BULUP INTERNETIMI BAGLATAMADIM , HAA BU ARADA TEDAVI OLDUGUM DOKTORU BIRAKMISTIM BASKA BIR HASTANEYE GITTIM ESIMIN SPERMLERI O HASTANEYE TRANSFER EDILDI BU SUREC TE COK UZUN SURDU DOKTOR BIZE 29 OCAGA RANDEVU VERDI GITTIK KONUSTUK AMA GELIN BIRDE BANA SORUN NASIL GITTIM AGLAYA AGLAYA GITTIM AYAKLARIM HEP GERI CEKTI BENI ISIN EN ILGINC YANI NEYDI BILIYOMUSUNUZ BU SEFER ESIM HEYCANLIYDI BENI TABIRI CAIZSE KOLUMDAN CEKE CEKE GOTURDU RANDEVU GUNLERINI TAKIP ETMESINDEN TUTUNDA HER AYRINTIYI O HATIRLATIYORDU BANA , 29 OCAKTA DOKTORLA KONUSTUK ARTIK BEBEGIMI ISTEYIP ISTEMEMEKTE EMIN DEGILDIM DOKTOR BANA SANA HISTERESKOPI YAPICAZ SUBAT ADETINDE GEL DEDI TAM 1 AY DAHA BEKLIYCEM TAMAM DDIM CIKTIM HASTANEDEN EVE GELDIK O BIR AYI BEKLESEM OKADAR CABUK GECMEZDI AMA BU SEFER SU GIBI GELDI GECTI 28 SUBATTA ADET GORDUM 2 MARTTA IGNELERE BASLADIK INANIRMISINIZ IGNE SAATLERINI UNUTURUM DIYE ESIM HER IGNE SAATINDE BENI ARIYORDU IGNELERINI UNUTMA DIYE :1: ONCEKI TEDAVILERIMDE HABERI BILE YOKTU IGNEYI KACTA YAPTIGIMDAN SANKI ILGILENIYOMUS GIBI DAVRANIDI AMA HIC ORALI OLMAZDI , IGNELERDEN SONRA TAM 10 TANE YUMOSUM OLDU ILK IKI TEDAVIMDE BIRINCISINDE 6 TANE 2 CISINDE 7 TANE OLMUSTU BU 3 CU TEDAVIMDE TAM 10 YUMURTAM VARDI BUNU DUYUNCA MORALIM DUZELMEYE BASLADI HAFIFTEN ICIM KIPIRDADI :1: HASTANE SUPERDI DOKTORLAR SUPERDI PSIKIYATRIYLE CALISIYOLARDI KENDIMI OKADAR IYI HISSETTIMKI KORKULARIM YAVAS YAVAS GITMEYE BASLADI , 10 YUMOSUMDAN 3 TANESI DOLLENDI ONCEKI TEDAVIMDEN 2 CI GUN HEMEN TRANSFER ETMISTI DOKTOR AMA BURDA 5 GUN BEKLETILDI blastosist 5 GUN EMBRIYOSU DEMEK MIS, 17 SUBATTA IKITANE MINIGIMI TRANSFER ETTILER TRANSFERDEN SONRA DOKTOR BANA ISTEDIGIN KADAR DINLENE BILIRSIN KENDINI NEZAMAN IYI HISSEDERSEN EVINE GIDEBILIRSIN DEDI YATAGIMIN AYAK KISMINI YUKSELTTILER ESIM SORMUS BIZE DAHA ONCE BOYLE BISIY UYGULANMADI SIZ NEDEN BOYLE BISIY YAPIYOSUNUZ DEMIS DOKTORDA BOYLE HASTA PSOKOLOJIK OLARAK KENDINI DAHA IYI HISSEDIYOR DEMIS HAKIKATTENDE OYLE OLDU KIZLAR 4SAAT DINLENDIM SONRA EVIMIZE GELDIK EVDEDE ILK IKI GUN DINLENDIM SONRA HERGUN KUCUK YURUYUSLERE CIKTIM AMILELIK LE ALAKALI HIC BIRSEY OKUMADIM ARASTIRMADIM KENDIMI SUREKLI FARKLI SEYLERLE MESGUL ETTIM 13 GUN SONRA OGRENECEKTIM GUYAA :1::1: AMA BURAYA KADAR HERSEY GUZELDE ICIMDE GIZLI BIR KURT 10 GUN OLDU BIR IDRAR TESTI YAP ARTIK DIE BENI KEMIRDI DURDU DAYANAMADIM GITTIM 1 IDRAR TESTI ALDIM GELDIM HEMEN YAPTIM AMA BAKMAYA HIC CESARETIM YOKTU KALBIM YERINDEN CIKICAKTI BELKI YARIM SAAT AGLADIM:43::43::43: VE DUA ETTIM ALLAHIM 3 CU BIR HAYAL KIIKLIGINI BANA YASATMA EGER OLUMSUZSA BANA GUC VER DIYE COK DUA ETTM YARIM SAAT SONRA TUM CESARETIMI TOPLADIM VE TESTE BAKTIMMMMM SUAN BILE HALA O ANI YASIYORUM ELIM AYAGIM ZANGIR ZANGIR TITREDI GOZLERIM KARARDI KALBIM DURACAK ZANNETTIM :18::18::18::18::18: KIZLAAR TEST CIFT CIZGIYI GOSTERMISTI :2::2::2: MUCIZEYDI SOK OLDUM INANAMADIM BIR YANDAN DELILER GIBI AGLIYORUM BIR YANDAN EVIN ICINDE 4 DONUYORUM BIR YANDAN SECDEYE KAPANIP RABBIME SONSUZ TESEKKUR EDIYORUM BELKI 1 SAAT SONRA KENDIME GELDIM TEKRAR BAKTIM TESTE AKSAMA KADAR EVIN ICINDE DOLANIP DURDUM ESIME TEST CUBUGUNU BIR PAKET YAPTIM AKSAM EVE GELDIGINDE SANA HAYALINI KURDUGUM HEDIYEMI VERMEK ISTIYORUM DEDIM ESIM GELDI HEDIYESINI VERDIM SOK OLDU BANA SARILIP BIR AGLADIKI O AN ANLADIM ONUNDA ICININ NASIL YANDIGINI NASIL HASRET KALDIGINI NASIL MUTLU OLDUGUNU RABBIME SONSUZ SUKURLER OLSUN , YASADIGIM HER ANIMDA HEPINIZ AKLIMDAYDINIZ HEPINIZE DUA ETTIM HALADA EDIYORUM INSALLAH , DAA ITMEDI DUN BEBISIMIN KESESINI GORDUM 1 TANESI TUTUNMUS ANACIGINA :49: RABBIM SAGLIKLA KUCAGIMA ALMAYI NASIB ETSIN HERGUN 1 YASIN OKUYORUM YAVRUMA SIMDI BEN 6 HAFTALIK HAMILEYIIIIIMMMMMMM:49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49: :64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64: DARISI HEPINIZIN BASINA INSALLAH RABBIM BENIM GORDUGUM BU GUNLERI SIZEDE GOSTERIR HEPINIZI RABBIME EMANET EDIYORUM

canımm benimmmmmm ne güzel bi süpriz yaptın bizeee:52::52::52:
haberinin bahardan aldımm çokkkkk sevindim..:16::16:
baharında dediği gibi faceden yazışınca bişey söylemedin ama bende tedavide olduğunu anlamıştımm...
ama sen bizeeeee süpriz yapmak istedinnnnnnnn çokkta güzel olduuuuuuu....
Rabbim tamamına erdirsinn hayırlsıyla inş....:49::49::49::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
darısı bizlerin başınaa
yeni evindede güle güle otur cnmm ..
:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::

minicikmiş gerçektennnnn :16:
canım kolay mı tabi yeni doğmuş bi bebek görünce için gidicek hangimiz çok güçlü olabiliriz ki :5:
ama geride kalacak inş herşey :16:
bizlerde yaşıycaz o mutlulukları inanıyorummmm...
ben iyiyim canım çok yoğunum 23 nisan çalışmalarıyla uğraşıyoruz...
çok güzel heyecanlar bunlar kuzularımı bi görsen nasıl heyecanlılar :1:
bugün kıyafetlerinide seçtim örnek aldım yarın bedenlerini denetim onlara göre siparişimi vericem...
öyle işte canım günler hem yorucu hem eğlenceli geçiyor :16:

aynen cnm tl konuştum bebeğin sesi cıyak coyak geliyo içim garip oldu
inş olacak hepimizin de
oyyyy 23 nisan hazırlıkları başladı demek oyy onlar da ne tatlı olurlar he o minicik kıyafetlerin içinde:52::52:
nasıl bi kıyafet seçtin cnm merak ettim de

İyi akşamlar kızlar :16: Pazar günü İstanbula gittik,sabah ilk otobüsle yollara düştük,Tuncay bey o kadar güzel tarif etmiş ki bize elimizle koymuş gibi bulduk vakfı.Celalettin hocayı aradım hemen geliyorum dedi vakfa,aynı anda vardık,olumlu konuştu ve güzel şeyler söyledi.Eşim ve bende çok mutlu ayrıldık yanından.Baba adam diye boşuna demiyorum hatta bize dönüş yolunu tarif etti ,aynı anda çıktık yine eve gidecekti,Allah razı olsun bizi Zeytinburnu metro durağına da bıraktı .Mükemmel,babacan,vicdanlı çokkk iyi bir insanmış.Çok ilgilendi derdimizi dinledi,sıkılmadan anlattı ve herşeyden önemlisi inandık sabırla olacak inşallah.Dün eşim nebido iğnesini yaptı,yarın da bitkisel ilaçlarımız gelecek,1Haziranda da eşim tahliller için yanında gidecek tekrar.Ben hala rüyama inanıyorum dertlerimize derman olacak Celalettin hocamız...

bitanem hayırlı olsun yeni tedavi süreciniz :16:
ilk gün sen topiğe yazmayınca çok merak ettim niye yazmadı diye...
neyseki sonra yazını gördüm ama o zaman yazamadım...
inş kullandığı kürler ilaçlar şifa olur kocişine :16:
1 haziranda inş pıtırcığımın gibi sizlerde çok güzel sonuçlarla karşılaşırsınız :16::16::16:

selam arkadaşlar çok sık girip yazamasam da , ama sürekli takip etmeye çalışıyorum topiği, bizde geçtiğimiz pazartesi celaleddin hocaya, gittik , gözdem hanımın eşi bize çok yardımcı burdan tekrar tekrar gözdem hanıma ve eşine teşekkür ediyorum, celaleddin bey gerçekten çok iyi bir insan, inşallah Rabbim hepimizin çabalarını boş çıkarmaz, benim eşimin hormonlarıyla ilgii sorunu vardı, fsh yüksek, testesteron düşük , inhibin b testi de 5 in altında çıkmıştı,celaleddin bey bize anlayacağımız şemalar çizerek azospermiyi ,tedavi şeklini,bir güzel anlattı, olumlu sonuç alacağımıza inanıyorum dedi inşallah dediği gb olur, inanmak çok önemli, biz şuana kadar bir çok dr. gittik ama hep tereddütlerim vardı,hocayla konuştuktan sonra nedenini bilmediğim bir teslimiyetçi zihniyete sahip oldum hocayla konuştuktan sonra , İstanbulu bilmeyen arkadaşlar hiç korkmasın bizde bilmiyorduk eşimle, rabbim öyle güzel kolaylıklar verdiki her işimiz rast gitti , zorlanmadan gidip geldik

canım tedaviniz hayırlı olsun inş kavuşursunuz en kısa zamanda nazlı spermciklere :16:

merhaba arkadaşlar eşim celalettin hocanın yanından bugün geldi hoca biraz yoğun olduğundan çok konşamamışlar ama testleri tekrarlamış üç ay önce gittiğimizde bitkisel tedaviye yönlendirmişti şimdi iğne vermiş pregnly ve menegon iğnesi eşim ilk önce memorialde spermiogram testi vermiş iki defa ikisndede gene 0 çıkmış daha sonbra hoca eşimi orada üroloji labaratuarına göndermiş üçüncüyede orada test vermiş ordakindede 990000 lökosit 1500000raund cell sayımı değeri 550000 germ aplazisi hücresi çıkmış ama ilk yaptırdığımız yerde hiç biri çıkmamış hocada lökosit çok olduğundan antibiyotik tedavisine başlatmış peşindende iğnelere başlıcaz bizim böylle gene sperm yok hayırlısı artık üç ay sonra tekrar gitcez birde bıu prengnly iğnesini bulabildinizmi arkadaşlar çok zor bulunan bir iğne şimdilik bukadar arkadaşlar

merhaba canım lökositler çok fazlaymış inş antibiyotik işe yarar lökositler :10: gider yerine spermcikler gelirrrrrrrrr :21::21::21:

tatlım hoşgeldin :3:
cnm benim nasılsın :34:

Hoşbuldukk tatlımm.:70:
iyiyimm canımm yeni geldim eve bende dışardaydımm..
bugün enfal33' le güzel bi gün geçirdikk..opu öncesi..
kadıköye giddik ordan eminönüne geçtik mısır çarşısını gezdikk..
sonra balığımıız yedikk..ama orda gezerken bebek şekeri malzemeleri satan yerlere girdikk.o sepetler
o bebek şekerleri öyle güzeldiki gözümüz kaldı bizde hamiş olunca şundan da alalım bundanda alalım diye söylendik durduk:5::5:
sonra tekrar kadıköye geldik bişeyler içtik sonra eve geldim yorucu ama güzel bi gündüü..arkadaşımlaa iyi vakit geçirdik..:29::29:
öyle işte canımcımm.
sen ne yaptın nasılsın
görümcenin kızıda doğum yapmışş.hayırlı olsun.güle güle büyütsünler inş..
darısı hepimizin başınaaaaaaaa:49::49::26::26::26:

günaydın güzel arkadaşlarım.haftamız çooook güzel geçer inşallah.güzel güzel haberler verip alalım inşallah.
Baharım görüşemiyoz.nasılsın canım.eşini merak ettim.bulabildi mi iş.allah yardımcınız olsun inşallah.
DENİZBULUT VE ECRİN23,ENFAL33 arkadaşlarımızın sürelerini okudum, allah kabul etsin inşallah.tez zamanada muratlarını nasip etsin.yuvaları şenlensin.amin

iyiyim canım şükür 23 nisan çalışmalarıyla geçiyor zamanım...
evde de devam ediyor çalışmalar öyle işte canım...
yok canım yok adamcağızın gitmediği yer kalmadı ama iş yok, varolan yerlerde de işçi alımı yok...
nisan sonunda başlar diyorlar bakalım...
inş allah daha da bekletmez hayırlı bi iş kapısı açar...

evet ya başlıyalım artık.yeni umutlara.canım tam sana yazarken eşim aradı.tahlilleri yaptırıyorum.bitince ben işyerini arayacağım dedi.peki dedim Dr.olumlu bişey demedi mi dedim o da varikosel olabilir sende,hormonların iyi demiş.sonra konuşuruz dedi.ama sesi iyi geliyordu.ben çok şaşkınım ya Kaan hoca yok sende varikosel demişti.gerçi olabilir demiş daha detaylı bakacaktır.
çok şaşkınım,ve mutluyum galiba canım ya.

amin inşallah hepimiz kurtulacağız bu azodan.tabi önce eşlerimizi versin rabbim.daha bir sevgim arttı bugün eşime.:)):9:

canım sizinde tedaviniz hayırlı olsun :16:
sanırım hocanın tahmin ettiği gibi varikosel yokmuş...
kür vermiş sadece celalaettin hoca inş şifa olur kocişine tatlım :16:
kıyamam sana eşini gönderdikten sonra çok ağlamışsın :70:
ama çaba sarfedilmeden de bişey olmuyor işte canım...
eşin olumsuz düşünebilir ama sen umudunu kaybetme...
boşuna mı diye düşünme lütfen inş emeklerinizin karşılığını alırsınız en kısa zamanda :16::16::16:

Hoşbuldukk tatlımm.:70:
iyiyimm canımm yeni geldim eve bende dışardaydımm..
bugün enfal33' le güzel bi gün geçirdikk..opu öncesi..
kadıköye giddik ordan eminönüne geçtik mısır çarşısını gezdikk..
sonra balığımıız yedikk..ama orda gezerken bebek şekeri malzemeleri satan yerlere girdikk.o sepetler
o bebek şekerleri öyle güzeldiki gözümüz kaldı bizde hamiş olunca şundan da alalım bundanda alalım diye söylendik durduk:5::5:
sonra tekrar kadıköye geldik bişeyler içtik sonra eve geldim yorucu ama güzel bi gündüü..arkadaşımlaa iyi vakit geçirdik..:29::29:
öyle işte canımcımm.
sen ne yaptın nasılsın
görümcenin kızıda doğum yapmışş.hayırlı olsun.güle güle büyütsünler inş..
darısı hepimizin başınaaaaaaaa:49::49::26::26::26:

ohhh ne güzel ya varya senin yerinde olmak varmış bugün:9:
ah cnm hiç deme bende gözüm kala kala geçiyorum o bebek süslerinin önünden:14:
inş alacağız ay cnm yarın inş enfal için çok mutlu ve devamının da göbişi şiş olarak devam eder
ona da moral olmuştur ne güzel desteğin çok işe yaramıştır cnm gönlü güzel bayan seniii:34:
sağol cnm ya 20 gün önce geldi beyefendi dayanamamış:9: amin analı babalı büyüsün bizlere de sıra gelsin inş bu yazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz:16::16::16:

aynen cnm tl konuştum bebeğin sesi cıyak coyak geliyo içim garip oldu
inş olacak hepimizin de
oyyyy 23 nisan hazırlıkları başladı demek oyy onlar da ne tatlı olurlar he o minicik kıyafetlerin içinde:52::52:
nasıl bi kıyafet seçtin cnm merak ettim de

canım kızlara kırmızı tüllü kabarık etek hani tütü etek deniyorya onlardan...
üstüne beyaz badi miki kulaklı taç...
erkeklere siyah pantolon kırmızı gömlek papyon kuşak :34:

canım kızlara kırmızı tüllü kabarık etek hani tütü etek deniyorya onlardan...
üstüne beyaz badi miki kulaklı taç...
erkeklere siyah pantolon kırmızı gömlek papyon kuşak :34:

kız allah seniiiiii
gözümde canlandı o ne tatlı kıyafetler öle ufff zaten kızlar da o tütü eteğini ok severim
uff pantolonunu yesinler onların yaaa hakkaten güzelmiş cnm ellerine sağlık :16::16:
kız sen kendi kızına yada oğluna neler yaparsın neler hııııııııı:40:
İNŞLLHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH:16:

kız allah seniiiiii
gözümde canlandı o ne tatlı kıyafetler öle ufff zaten kızlar da o tütü eteğini ok severim
uff pantolonunu yesinler onların yaaa hakkaten güzelmiş cnm ellerine sağlık :16::16:
kız sen kendi kızına yada oğluna neler yaparsın neler hııııııııı:40:
İNŞLLHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH:16:

çok tatlı olacaklar canımmm 23 nisandan sonra fotoları eklerim faceye...
kocişinin hesabından girip bakarsın :34:
ayyy teyzesi bebişlerim bi olsun neler alırım ben ona nelerrrrrrrrrr :16::16::16:
hepimiz öyle değil miyiz zaten :1:

çok tatlı olacaklar canımmm 23 nisandan sonra fotoları eklerim faceye...
kocişinin hesabından girip bakarsın :34:
ayyy teyzesi bebişlerim bi olsun neler alırım ben ona nelerrrrrrrrrr :16::16::16:
hepimiz öyle değil miyiz zaten :1:

TMM CNM MERAKLA BEKLİYORUM
eşimin hesabından bakıcam
ayy al güzelim al nasılsa bizimkiler doğunca bütün paralar gene onlara gidecek
biz gene onlara çalışırız :9: şimdide onlara çalışıyoruz ilaç macun vs. olsunda bi ömür onlara çalışalım inş

cnm ben çıkıyorum eşim aradı geliyomuş hast. gidicez hepinizi öptümmmmmmmmmm:)

Son düzenleme:
ohhh ne güzel ya varya senin yerinde olmak varmış bugün:9:
ah cnm hiç deme bende gözüm kala kala geçiyorum o bebek süslerinin önünden:14:
inş alacağız ay cnm yarın inş enfal için çok mutlu ve devamının da göbişi şiş olarak devam eder
ona da moral olmuştur ne güzel desteğin çok işe yaramıştır cnm gönlü güzel bayan seniii:34:
sağol cnm ya 20 gün önce geldi beyefendi dayanamamış:9: amin analı babalı büyüsün bizlere de sıra gelsin inş bu yazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz:16::16::16:

canımm benimm seninlede bigünn gezerizz öyle inşallahhhhhh:16::16:
inşallah bizlerde alırızz..cnmmmmmm
cnm enfallin opusu cumartesii :34:
evt cnm ya iyi olduu..sağollll tatlımmmmmm:16::16:
inşallah bu yaz daha çokk hamişimiz olurrrrrrrr:52:

iyi akşamlar arkadaşlar :16::16:
nasılsınız ?
eşimde 3 gündür gözünde ağrı vardı bugün doktora gitti üveit hastalığı çıkmış
gözü şişti kanlandı şimdide gözbebeği büyümüş biri diğerinin iki katıı
internette araştırdım çokk ağır bir hastalıkmış virüs bakteri veya mikrop sebeb olurmuşş
gözde %70 görme kaybına neden olurmuşş çok kötüü şuann
ne yapacağımı şaşırdımm :50:

canım çok geçmiş olsun allah acil şifalar versin kocişine...
hep stresten bunlar işte :26:
inş korktuğun gibi olmaz bian evvel atlatır canım...
haber ver bize aklım sizde kalır...

Back
X