Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Sabahtan beri bakiyordum enfallden haber varmi diye oolllllllllllllleeeeeeeeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy cok mutlu oldum topigimize bahar geldi bereketiyle ins hamis haberinide alicaz sirayla tedavide olan herkesin haydi halayaa

Kızlarrrrrrr enfalin eşinde sperm çıktı 2 tüpte dondurulmuşş:52::52::52::52::52::52:
şimdi opuya aldılar enfali bende o arada size haber vereyim dedimmmmmmmmm:52::52::52::52::32::32::32::32::32::46::46::46:g
gelişmeleri yazıcammmmmmmm:16::16::16::16::16:

Filizim bende topiğe gireyim bir haber var mı diye ki güzel haberler gelmiş.
maaşallah.hayırlısıyla enfal33 te kurtuluyor bu dertten.hayırlısıyla hepimizi teker teker kurtarsın inş.
şuan dualarımız Enfal için canım.rabbim yardımcısı olsun.en güzel şekilde operasyonu tamamlansın inş.
sonrada gelsin bebişler.
hadi kızlar halaya.:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

Bizde sperm çıkmadan evvel bu yuvarlak hücreler çıkmıştı....Bir sonraki spermiyogramda inşallah spermde çıkar...
Hoca çok olumlu konuşmuş eşin için...Bence bu duruma sevinmeniz gerekir...

canım öncelikle teşekkür ediyorum tabiki bunada şükür daha önce bu hücrelerde yoktu artık spermiogramda çıkıyor inşallah üç ay sonra spermlerde çıkarda bizde sizin gibi evaldımızı kucağımıza alırız

Baharım canım NURSEN'in sürelerini okudum.allah kabul etsin inş.
yarın büyük gün.allah utandırmasın,güzel haberlerini almayı bizlere nasip etsin.

Kızlarrrrrrr enfalin eşinde sperm çıktı 2 tüpte dondurulmuşş:52::52::52::52::52::52:
şimdi opuya aldılar enfali bende o arada size haber vereyim dedimmmmmmmmm:52::52::52::52::32::32::32::32::32::46::46::46:g

çok sevindim gerçekten inşallah darısı hamile kalmasına olsun enfalciğim gözün aydın canım Allah tamamına erdirsin

enfal33 gözün aydın mutluluğun daim olsun

Simge kullanma

Mesajınız için listeden bir simge seçebilirsiniz

baharcım reglim bitti.2 gündür yazamadım..
bizim vınn da sorun vardı.
nete giremedimdi..
devam edebilirim okumaya duaları.

ne güzelllllllllllllllllllll........
halaya katılayımmmmmmmmmmmmmmmmmm:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:64::64::64::64::64::64::64::64:64::64::64::64::64:
Allahımmm bizede şöyle güzel haberler vermeyi nasip et Rabbimm.....

bunlar ne güzel haberler bizim sorunumuzda 47xxy siz nerde tedavi oldunuz neler kullandınız bizede bilgi verirmisin senin adına sevindim tabiki bizede umut oldun hayırlısıyla kucağınada alınsın insallah arkadasım :16::16::16:

selam canım ben nete giremiyorum evde bilg yok eşi,m müsait oldukça yanına gelip 5 10 dk girebiliyorum kusura bakmayın lütfen.biz umutta tedavi olduk emre bey eşime baştan bi hap verdi testesteron hormonu içinmiş.3 ay kullandık sonra adetimin 3.günü iğnelerim başladı ve herşey hızlı şekilde ilerledi.ahh ne ben neler aldım eşime ne otlar ne macunlar daaa gölcükten macun yaptırttım ama yediremedim çok kötü bişey bu dedi olduğu gibi çöpe gitti.asla hiç bişey yediremedim içiremedim yani size tavsiye edebileceğim inanın hiçbişey yok sorularınız varsa cevaplarım girebildikçe

GÜNAYDIN CANIM.
rabbim o güzel kalbinin hürmetine en kısa zamanda bebişlerini versin sana.
o günlerin aklına geldiği için heycanlandın tabi.
rabbim enfal33 arkadaşımızın eşine de kendisine de yardımcısı olsun.
inşallah güzel haberlerinizi bekliyoruz.şenlendirin gene topiği.

AMİNNNNNNN canım benimmm..
evt cnm ya heyecan yaptımm..aslında emindim sperm çıkıcağına enfalin eşinden ama yinedede heyecanlandımm.:18::18:
bizim tese günümüz geldi aklıma eşi aynı bneim eşimin yattığı yatakta yattı hemde..daha bi tuhaf oldumm..
inşalllah bundan sonrası daha güzel olur...
cnm benim celalettin hocayla başladığınız bu yolda inşallah sizde güzel sonuçlar alırsınız...:26::16::16::16:.

cnm çok sevindim mutlulukları daim olsun inllhhhhhhhhhh
ee halaya geleyim bari kafam zaten dersten bi dünya halay çekeyim ii gelir belki:37:

:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:
flzask cnm şimdi nasıllar cnm eşi ve kendisi

Son düzenleme:
cnm çok sevindim mutlulukları daim olsun inllhhhhhhhhhh
ee halaya geleyim bari kafam zaten dersten bi dünya halay çekeyim ii gelir belki:37:

:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:
flzask cnm şimdi nasıllar cnm eşi ve kendisi

amin cnmmm
tabi cnm ya biraz ara ver derslere katıl halaya sonra devam edersinnnnnnnnnnn:9:
:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:
cnm zaten belliydi onlarda sperm çıkıcağı çıkış vardı çünkü 1-2..
iyiler cnm en son beraber yemek yedik onlar döndüler kaldıkları yere..iyilerdi yani.
eşi maaşallah iyidi ..enfalde öyle
şimdi heyecanla yarın gelicek haberi bekliyolarrrrrr:52::52:

amin cnmmm
tabi cnm ya biraz ara ver derslere katıl halaya sonra devam edersinnnnnnnnnnn:9:
:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:
cnm zaten belliydi onlarda sperm çıkıcağı çıkış vardı çünkü 1-2..
iyiler cnm en son beraber yemek yedik onlar döndüler kaldıkları yere..iyilerdi yani.
eşi maaşallah iyidi ..enfalde öyle
şimdi heyecanla yarın gelicek haberi bekliyolarrrrrr:52::52:

yarın güzel haberler alır inş cnm ayy sende kendini mi hatırladın tatlım
insan kendi yaşadığı geliyo aklına dimi olsun senin yaşadığın şyelerde acı değil di allahtan ee artık sıra sana da yaklaşıyo hadi bakalım seninde yazını böle okucaz yükleme yapıldı
veeeeeeeeeeeeeeeeeeeee tutundu bebeğim bana diyeceksin inşllhhhh:16:

herkeze merhabaaa;
kızlarrr öncelikler geçmişii okuyayım dedim ama maşallahınız varr yine çok kaynatmışsınızz :9::9:
öncelikle hamişş olan enfal adaşımıı tebrik ederimm ,rabbim hayırlısı ile bebişini kucağına almayı nasi eder umarım..:emir_bebek:
baharcığımmm görümcenin durumuna üzüldümm ,çoktan pişman olmuştur ama iş işten geçti malesef..
ne yapalım onun kaderi de böyleymişş allah utandırmasınn ,mutlu mesut etsin..
nursen canım seninde opun pazarr günümüşş hadi hakkında hayırlısı olsun .güzel haberlerle geri dönersin umarım..

ben nete girme konusunda sıkıntı yaşıyordumm,evimde değilim ist dayımm..
sağolsun flzsk'dan rica ettim duruumum hakkında size bilgi vermesi için.oda sağolsun bilgi vermiş sizee..
yarın sabah 11 de eşimii mikroteseye ...13.00 da beni opuya alacaklar kısmetsee..:18::18:
bu arada flzskk ve eşi yanımızda olacaklarrr .allah onlardan razı olsunn bizi yanlız bırakmıyacaklarrr ..rabbin onların iyi niyetleri hürmetineeee gönüllerinden geçen tüm dilekleri kabul ederrr umarım..
inşallah hayırlı haberlerle geri dönebilirimm..:26:
dularınızı bekliyorumm..
hayırlı geceler...
canım şimdi senin de güzel haberini aldım çok mutlu oldum gözünüz aydın canım
inşallah yumoşların da güzel bi şekilde döllenir annesini tutunurlar :16::16::16:
nursenciğim hadi hayırlısı sonuca yaklaşıyorsun hakkınızda hayırlısı neyse olsun inş.herşey yolunda gider ve sonuç olumlu olur ,ben henüz beklemedeğim 15 gün sonra patoloji tahlil sonucum çıkacak sonra ilaç tedavisi sonra transfer galiba yani benimkisi nisan sonu gibi netleşecek hayılısı inş.beni dualarında unutma A.e.ol hayırlı haberlerini bekliyoruz:16:
sağol canım senin de inşallah işlerin su gibi akar sen de güzel haberler verirsin bizlere
tabi ki dualarımdasın canım Rabbim daim yardımcınız olsun.
Canım tedavın hayırlı olsun dıkkat ettıysen senl hemen hemen aynı donemlere denk geldı tedavımız hadı hayırlı olsun ınsallah sende 3 denemende hamıs kalırsın :49::49: Topıge bahar gelsın artı pes ¨pese verın hamıs haberlerını zı :49::49::49::49:
sağol canım bundan önceki aynı dönemdeydi ama bu sefer sen daha hızlı davranmışsın ve bize sürpriz yaptın güzel haberlerini verdin bize :49: inşallah bize de nasip olur :49:haberi vermek
Günaydınnnnn herkeseeeee:16::16::16:
beni uyku tutmadıı bu gece :18:
erkenden kalktımm..yağmurlu ve soğuk bi hava var burdaa
birazdan kahvaltımızı yapıp eşimle enfall33' lerin yanına gidiceğiz..
içim bi tuhaf sanki bizim ameliyat günümüz opu günümüz..:31::31:.
Allahım bugün inşallah herşey iyi geçerr güzel şeyler duyarız..
dualarım onlarla..:26::26::26:

nursenimm seninde yarınmış opun :46:
yumoşun azlığına takılma tatlım sende biliyosun kaliteli bitanecik bile olsa ...yeterlii.
rabbim nasip ettikten sonra olurr..seninde hayırlı haberlerini bekliyoruz.
kaç gündür yorgunum inan topiğe giriyorum ama yazamadım bi türlü sana:16::16::16:
aklımdasın ve dualarımdasınnnn :26::26:
hadiiiiiiii topiği şenlendirin şöyle hamişş adaylarıııııııııı:49::49::49::49::49:
:54::54::54:
evet canım benim de yarın opum kısmetse
sayıya takılmıyorum zaten canım benim elhamdülillah diyorum
önemli değil canım benim önemli olan dualarında olmam :16::16: Allah razı olsun
inşallah güzel haberler veririz sizlere:49::49::49:
canım dün babasının evine döndüler...
salı günü nikah var kaçar kaçmaz işlemleri başlatmışlar gün almışlar...
bizde pazartesi günü bana rapor alıp gidicez bakalım...
allah haklarında hayırlısını versin...

canımmmmmmm allahın izniyle inş yarın kaliteli yumoşların toplanacak ve kaliteli spermciklerle buluşacaklar inş :46:
inş bebişlerin göbüşüne konacak ve sağlıcakla doğuma kadar seninle kalacaklarrrrrrrrr :16::16::16:
dualarım seninle bitanemmmmmmm allah yardımcınız olsun :16::16::16:
en güzelini yapmışlar şimdi amin canım
inşallah canım benim inşallah
sağol o güzel duaların için :16::16::16:

canım çok güzel bi haber maşallah
inşallah hamile haberlerini de verir enfalimiz :16::16:

yarın güzel haberler alır inş cnm ayy sende kendini mi hatırladın tatlım
insan kendi yaşadığı geliyo aklına dimi olsun senin yaşadığın şyelerde acı değil di allahtan ee artık sıra sana da yaklaşıyo hadi bakalım seninde yazını böle okucaz yükleme yapıldı
veeeeeeeeeeeeeeeeeeeee tutundu bebeğim bana diyeceksin inşllhhhh:16:

inşallah cnm inşallahhhhhhhhh..bende heyecanla bekliyorumm yarın enfalden gelicek haberleri:52::52::52::52:
evt cnm yaa hatırladım daha yolda giderken benim gözler dolu doluydu hiç uyuyamadımm..erkenden kalktımm:34:
tabi:34: acı değildi yaşadıklarım orda çokkkkkkk mutlu olmuştummmmmmmm o gün :52::52:
ama ne bilimmmm hüüzünleniyorum yinede...:5:
ağzından bal damlıyo bitanemmmmm bak duygulandımmmm yineeeeeee:5:
ah ne olcak benim bu halimm herşeye gözlerim doluyo ağlıyasım geliyooo:37:
ordada dua ettim darısı arkadaşlarımın ve isteyen herkesin başına inşallahhhh..:26::26:
birgün seninde böyle güzel haberlerini vermek nasip olur inşallah tatlım..
seninde yanında olurummmmmmmm:16::16::16:

inşallah cnm inşallahhhhhhhhh..bende heyecanla bekliyorumm yarın enfalden gelicek haberleri:52::52::52::52:
evt cnm yaa hatırladım daha yolda giderken benim gözler dolu doluydu hiç uyuyamadımm..erkenden kalktımm:34:
tabi:34: acı değildi yaşadıklarım orda çokkkkkkk mutlu olmuştummmmmmmm o gün :52::52:
ama ne bilimmmm hüüzünleniyorum yinede...:5:
ağzından bal damlıyo bitanemmmmm bak duygulandımmmm yineeeeeee:5:
ah ne olcak benim bu halimm herşeye gözlerim doluyo ağlıyasım geliyooo:37:
ordada dua ettim darısı arkadaşlarımın ve isteyen herkesin başına inşallahhhh..:26::26:
birgün seninde böyle güzel haberlerini vermek nasip olur inşallah tatlım..
seninde yanında olurummmmmmmm:16::16::16:

hep bu gözler sulu zaten ya bi bıraksak nasıl akacak hiç sorma:25::25:
inş cnm olacak tabii allahın izniyle
bende gelir miyim o aşamalara bilmem............:26::26:
inş duamız öle olsun diye de yaşayıp göreceğim bakalım :44:

hep bu gözler sulu zaten ya bi bıraksak nasıl akacak hiç sorma:25::25:
inş cnm olacak tabii allahın izniyle
bende gelir miyim o aşamalara bilmem............:26::26:
inş duamız öle olsun diye de yaşayıp göreceğim bakalım :44:

o spermcikler bi çıksınnn transferinde olurum yanında inşallah neden olmasın cnmmmmmm:16::16::16:
yiğenlerimi severimmmmmm :48::48:

o spermcikler bi çıksınnn transferinde olurum yanında inşallah neden olmasın cnmmmmmm:16::16::16:
yiğenlerimi severimmmmmm :48::48:

inşşllhhhhhhhhhhhhhhhhhh sağol bi tanem benimmmmmmmm:16:
cnmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ikimizin çocukları kardeş gibi olurlar vlla ne güzel yaaaaaaaa:52::52::52:

Back
X