Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
bugün itibariyle tedavimiz başladı arkadaşlar:) macunlarımız geldi iğne hazır eşim sabah yedi macundan içimde tuhaf bi heyecan var.celaleddin hoca ne derse harfi harfine yapacağına söz verdi eşim:) aranızda bizim gibi fsh değeri yüksek olup testisleri gelişmeyen tedavisi olumlu sonuçlanan var mı arkadaşlar.geçmişi çok okuyamadım da.

bugün itibariyle tedavimiz başladı arkadaşlar:) macunlarımız geldi iğne hazır eşim sabah yedi macundan içimde tuhaf bi heyecan var.celaleddin hoca ne derse harfi harfine yapacağına söz verdi eşim:) aranızda bizim gibi fsh değeri yüksek olup testisleri gelişmeyen tedavisi olumlu sonuçlanan var mı arkadaşlar.geçmişi çok okuyamadım da.

Hayırlı olsun cnm celalettin hocayla olan tedavinizz..inşallah güzel sonuçlar alırsınızz:26::26:

ervacım tedaviniz hayırlı olsun cnm
inş bol bol spermelr görürüsünüz :34:
cnm şimdi hatırlamıyorum ama benim eşimin de fsh yüksek çıkıyo
bakalım bizde celallettin beyde tedavideyiz bizim nasipse mayısta belli olucak sperm çıkışı oluyo mu diye:18::18:
hepimiz umutla o günleri bekliyoruz ve gelecek inşlllhhhhh o günlerrr:16:

kaderciğim eşin amaliyat olmuş geçmiş olsun maşarılı geçmiş maşallah varikosel azoya göre bi nemze daha hafif Allahın izniyle sen doğal yoldan bebişine kavuşursun inşanllah gerçek ismini bilmiyorum ama dua ederken kader60 arkadaşımıza diye dua ettim Rabbim kabul eder inşanlah Allah kalbineze gönlünüze göre yavrularınızı nasip etsin canım Allah razı olsun Allaha emanet ol :16:
ayy canım canım güzel gönlünden Allah razı olsun bana dua ettiginin bin katlısı rabbim sizlere nasip etsin canım benim adım derya rumuzun adasız:) amin canım amin cümlemize
Canim esine cok gecmis olsun.
Rabbim tez vakitte sifasini versin insallah..
Bunca cektigi slklntilari bol bol spermle odullendirsin insallah. ..

sgl tatlım Allah razı olsun amin insallah canım rabbim insallah hepimizin sıkıntılarını dindirecek zamanı geldiginde eminim canım yarenim insallah o spermler gelecek Allahın izniyle

kadercim:3::3::3:
eşin nasıl oldu cnm iimi:34:
bu arada sen nasılsın :40:

canım ben ecrin23 ve enfall 33 dualarını okudum canım Allah kabul etsin biraz gecikti arkafdaşlarım kusura bakmayın ne olur
canım baharım benim hakkımda dediklerin hakketen içimi rahatlattı sgl arkadasım ALLAH razı olsun haklısın belki spermler gelecek demi belkide yola cıkmaya baslamıştır öyle deilmi :)iyiki varsınız canım biliyosun esim ameliyatlı gelen gidenden dualarım aksadı kusura bakma biraz disiplinsizlik yaptım bir nursenin ki kaldı Allah izin verrise yarında onu tamamlıycan canım

canım yarın opun varmış rabbim yardımcın olsun canım .insallah iyi gecer canım. dualarımız seninle

iyi canım Allaha sükür .sise ile arkadaslıgımız bitti:) sen nasılsın canım .eminim enişte bizimki kadar cektirmemiştir sana .dersler nasıl canım ya .

iii şişe yerine kalktı yani kurtuldun:9::9:
yok kız benimkide devamlı cnm burda bi sancı var yoksa iimi oluyo
cnm bi bak bana ya düzelmiştir dimi ayyy beni yemişti valla
seninkide başka türlüdür hepsi türlü türlü bu erkeklerin ya:9::9:
dersler ii sayılır şimdilik bakalım inş geçerim bu sınav dan da :26::26:
hadi bakalım bundan sonra ne kullanacaksınız siz tatlım

iii şişe yerine kalktı yani kurtuldun:9::9:
yok kız benimkide devamlı cnm burda bi sancı var yoksa iimi oluyo
cnm bi bak bana ya düzelmiştir dimi ayyy beni yemişti valla
seninkide başka türlüdür hepsi türlü türlü bu erkeklerin ya:9::9:
dersler ii sayılır şimdilik bakalım inş geçerim bu sınav dan da :26::26:
hadi bakalım bundan sonra ne kullanacaksınız siz tatlım

canım pazartesi günü carsıya inecem maglum ben boludayımya kardan inemedim bugun cok soguk biraz keci boynuzu bir de bal almayı düsünüyorum arı sütü polen falan macun yapacam simdilik alıştırma asıl niyetim panax ve e1 baslamak simdilik razı edemedim eee sonunda elbet direnmeyi bırakacak sonra nasip olursa celaddin hocaya gitmek herkes gitti ben daha kocişi razı edemedim .anam benimki cooooooooook inat .

canım pazartesi günü carsıya inecem maglum ben boludayımya kardan inemedim bugun cok soguk biraz keci boynuzu bir de bal almayı düsünüyorum arı sütü polen falan macun yapacam simdilik alıştırma asıl niyetim panax ve e1 baslamak simdilik razı edemedim eee sonunda elbet direnmeyi bırakacak sonra nasip olursa celaddin hocaya gitmek herkes gitti ben daha kocişi razı edemedim .anam benimki cooooooooook inat .

olsun cnm elbet kabul edecek eli mahkum
sen biraz daha sabret sonra sana al yicem dicek
sen de gidersin umarım demek daha zamanı gelmemiş ondan güzelim
bundan sonrası hep güzel geçsin hepimiz için:16:

tedaviniz hayırlı olsun canım yedikleri eşine şifa olsun inşallah.
canım yarın opun varmış rabbim yardımcın olsun canım .insallah iyi gecer canım. dualarımız seninle

kısmetse inşallah canım Allah razı olsun :16:

Kızlar benim eşimde mikrotese olucak. Mikroteseden sonra eşleriniz çabuk iyileşiyormu ağrı falan oluyormu zor bir operasyonmu? Emre Bey 2 gün sonra normal hayata dönülür diyo ama öylemi gerçekten :18:

enfal canım gözün aydın inşallah sağlıklı embriyoların oluşur bebişine kavuşursun:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

Kızlar benim eşimde mikrotese olucak. Mikroteseden sonra eşleriniz çabuk iyileşiyormu ağrı falan oluyormu zor bir operasyonmu? Emre Bey 2 gün sonra normal hayata dönülür diyo ama öylemi gerçekten :18:
canım tedavin hayırlı olsun inşallah sonucu bebişli olsun.canım sadece ilk gün araba kullanması yasak dinlenirse 2 günde ayağa kalkabiliyor.emre bey işinde çok iyi diğer doktorlar gibi kesip biçmiyor.şimdiden geçmiş olsun eşinde bol ve sağlıklı spermler çıksın inşallah

Baharcım kusura bakma ne olur ailevi sebeblerden dolayi uzun süredir giremedim foruma, en son geriye baktım , sayfalarca geride kalmışım :( haber etmem gerekirdi, yanılmıyorsam en son bengusu için okumuştum, beyleme başlamıştım ama bitiremedim, şuan eksiklerim hangileri ? Tamamlicam şimdi beylemın dualarını, ama birkaç gün sonra yine kırmızıları görcem, cidden neredeyse en son bir ay önce girmişim bu sayfaya zaman ne çabuk geçiyor ://

Back
X