Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
arkadaşlar son gelişmelerden sizi haberdar edeyim diyorum eşim celaleddin beye muayeneye gitti yapılan tahlil ve muayene sonrası eşime söylediği sonuç şu senden 3 ay sonra olumlu sonuç alabiliriz ALLAH ın izniyle olmadı 6 ay demiş çok umutluyum durumun iyi demiş kızlar yaa eşime kortizon ilaçları vermiş hocamız bildiğim kadarıyla bu ilaç kilo ve şişlik yapıyo vucutta bilginiz varmı? birde arkadaşlar celaleddin hoca hepinize macun verdimi bize vermemişte burdan okuduğum bazı arkadaşlara önermiş galiba neyse iyi pazarlar :54: :54: :54: :54:

arkadaşlar son gelişmelerden sizi haberdar edeyim diyorum eşim celaleddin beye muayeneye gitti yapılan tahlil ve muayene sonrası eşime söylediği sonuç şu senden 3 ay sonra olumlu sonuç alabiliriz ALLAH ın izniyle olmadı 6 ay demiş çok umutluyum durumun iyi demiş kızlar yaa eşime kortizon ilaçları vermiş hocamız bildiğim kadarıyla bu ilaç kilo ve şişlik yapıyo vucutta bilginiz varmı? birde arkadaşlar celaleddin hoca hepinize macun verdimi bize vermemişte burdan okuduğum bazı arkadaşlara önermiş galiba neyse iyi pazarlar :54: :54: :54: :54:

tedavi süreciniz hayırlı olsun bbmm
inş 3 ayın sonunda bol bol spermler çıkar tatlım
evet bize macun verdi ama herkesi azolu olabilirde sorunlarımız başka onun için size gerek görmemiştir
bende kortizon iğnelerinin şişlik ve kilo yaptığını biliyorum ama ne yapalım olsun inş olumlu sonuçlara vesile olur iğneleriniz :16::16:

Son düzenleme:
Kızlar benim eşimde mikrotese olucak. Mikroteseden sonra eşleriniz çabuk iyileşiyormu ağrı falan oluyormu zor bir operasyonmu? Emre Bey 2 gün sonra normal hayata dönülür diyo ama öylemi gerçekten :18:
inşallah m.tesede bol bol sperm bulunur.
Selam arkadaslar size bir sorum olacakti,
sizden okudugum kadariylan Dr.Celalettin Perru azospermlilere bakiyormus ben bunu istanbulda oturan eltime söyledim ve numarasini verdim benim kaynimda Azosperm.
Eltim verdigim numaradan doktoru aramis sekreteri telefona cikmis Celalettin bey ic hastaliklara bakiyoru erkek kisirligina bakmiyor demis eltim telefonu kapatmis bende mahcup oldum acaba yanlis mi okudum sizlerden gördügüm kadariylan bir cok arkadasimiz Celalettin beye muayeneye gitmis?
bana doktor Celalettinin numarasini verebilirmisini bide ilk muayene ücreti kac aliyor giden arkadaslarimiz bilgi verirse sevinirim doktor beyden tedaviye yanit veren oldumu aranizda?
Rabbim kimsenin emegini bosa cikarmasin insallah tez zamanda hepimize hayirli evlatlar nasip etsin..
yanlış okumadın canım buradaki birçok arkadaşımız hocanın tedavisinde
mail yoluyla da ulaşabilirsiniz
E-Posta: drcperu@yahoo.com
Tel: 0 (532) 605 11 31
muayene ücreti almıyo yalnız dışarıda yapılan bazı testler var onlar ücretli 150 tl civarında;ultrason,inhibin b testi vb.
buradaki bir arkadaşımız 4 aylık tedavisinin sonucunda spermin bir önceki hali çıkmış testte.

herkese ii pazarlarrr
inş bu hafta sonu çok güzel geçer:24::24::24:
eşimle bugün gezicem kısmetse
uzun zamandan beri birlikte dışarı çıkıp bişey yapmamıştık:32::32:
bize ii gelcek umarım hepiniziiiiiii:54::54::54: :3:
iyi pazarlar canım ohh iyi yaparsınız hava çok güzel bugün
bol bol gezin kocişinle

maşallah canım hoca olumlu konuşmuş inşallah yakındır spermleri görmek
macunu gerek görmediği için vermemiştir canım size.

nasılsınız kızlar ben de iyi sayılırım ağrılarım var
opumu oldum geldim 4 yumoşum toplandı yarın belli olur kaçının döllendiği
ayrıca transferden 1 gün önce ovitrelle iğnenin yarısı rahimden verilecekmiş
diğer yarısı da transferden sonra koldan yapılacakmış
değişik bi uygulama:26: bakalım görücez kısmetse

Hayirli sabahlar canim nasilsin?
Esin umreye gidiyormus ne kadar guzel..
Allahim ettigi dualari kabul etsin ve sizi cennet kokulunuza tez vakitte kavustursun insallah...
Uzulme sende canim ayri kalmak zor olsada bunun icin katlan esin cok hayirli bir gorev yerine getirecek..
Allahim sag salim birbirinize kavusmayi nasip etsin. Aminnnn....

Cok tesekkür ederim canim. Amin umarim rabbim hepimizin dualarini kabul eder.
Bende bi kac gün annemde kaliyorum, o yüzden internete fazla giremedim. Onlarda üzülüyor, bende onlarin
yaninda fazla net de bu konular hakkinda bakamiyorum, üzülmesinler diye.
Sen nasilsin? Hafta sonun nasil gecti?

merhaba canım ben senin açtığın topiğe cevap vermiştim hatırlıyorsan...
benimde eşim kanser tedavisi (kemoterapi, kök hücre nakli, radyoterapi) sonrası azosperm olmuştu...
biliyorsun bizde çok şükür sperm çıkışı geçen sene kasım ayında başladı...
günden günede arttı çok şükür :nazar:
sana zaten uzun bi mesaj yazmıştım inş sizde aynı bizim gibi atlatırsınız azoyu...
allah yardımcınız olsun canım...
rabbim istedikten sonra herşey mümkün unutma...

merhaba canim, cavabin icin tekrardan tesekkür ederim, zaten sen yazdiktan sonra, ben iyice arastirdim,
ümitleri kesitigim an, bana umut isigi oldun. Esin de kemoterapi görmüs, benim esim gibi ve suan iyi sonuclar almissiniz,
hep buralarda yazmasamda siki bi takipcinim. Seni okudukca ben ümitleniyorum. Rabbim hepimize yardim eder insallah.
biz bu yaz kemoterapiyi birakali iki seneyi bitirmis oluyoruz, dualarim esimin kendini toparlanmasi, gerci cok sükür, suan
cok iyi, böyle de devam eder insallah. Insallah vücüttu kendi toparlanirda, bizim de bir bebegimiz olur.
Sayenizde bizde Celalettin beye gitmeye karar verdik, esim de umutlandi bu sefer. Senin yazdiklarini okuttum. Allah razi olsun senden de uzun uzun yazmistin.
Biraz uzun yazdim, kusura bakma canim, ama gercekten senin yazdigin bize cok iyi geldi.

ervacım tedaviniz hayırlı olsun cnm
inş bol bol spermelr görürüsünüz :34:
cnm şimdi hatırlamıyorum ama benim eşimin de fsh yüksek çıkıyo
bakalım bizde celallettin beyde tedavideyiz bizim nasipse mayısta belli olucak sperm çıkışı oluyo mu diye:18::18:
hepimiz umutla o günleri bekliyoruz ve gelecek inşlllhhhhh o günlerrr:16:

sağolasın canım bismillah dedik başladık işte hayırlı olur inşallah:) inşallah mayısta sizin de gzel haberlerinizi alırız.

slm canım benim mesaj hakkım yok henüz yazamıyorum.birbirimizi gördük sıkıntının aynı olduğuun farkındaydık ama konuşamadık ikimizin de telaşı çoktu ogün. en son günde konuşamadık işte.ben de seninle tanışmayı isterim canım yakın olmamıza da sevindim:)

canımm geçmiş olsunn .inşallah kaliteli embriyoların olurr....
hmm demek değişik bi uygulama yapacaklar inş bu uygulama iyi olurda bu sefer bebişin seninle olur cnm :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
sen dinlen şimdi..:16::16:.

canımm geçmiş olsunn .inşallah kaliteli embriyoların olurr....
hmm demek değişik bi uygulama yapacaklar inş bu uygulama iyi olurda bu sefer bebişin seninle olur cnm :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
sen dinlen şimdi..:16::16:.

sağol canımcım Allah razı olsun :16::16:
inşallah bakalım ilk defa yapacak böyle birşey inşallah bebişim ya da bebişlerim benimle olur :16::49:

canlarım öncelikle hepinize hayırlı pazarlar Allahın selamı rahmeti bereketi irfanı ve ihsanı hepinizin hepimizin üzerine olsun ,benim pazarım güzel başlamadı dün adetimin ilk günü ve bugün 2.gün olması itibari ile hormon tahlilleri yaptırmam gerekiyor sabahtan beri hastanelerdeyiz o doktor diyor ben istemem o doktor diyor ben istemem sonunda birisi zorla ikna oldu 4 adet tahlil istedi kanım bugün alındı pazartesi test yapılacak bugün pazar bu iş olmaz diyorlar benim bunu bugün yaptırmam gerek diyorum valla hayırlısı artık benim tedavi baya yavaş işliyor ve bizi çok yoruyor hep devlet eliyle olsun diye özele gitmiyorum aynı tahlillere özel hast.300 tl istiyor .sonuçları cumaya kadar alıp pazartesi izmirde olmam lazım Allah hepimizin yardımcısı olsun :16:

Nursenciğim opu olmuşsun hayırlı olur sonucu güzel olur inş.geçmiş olsun güzel haberlerini bekliyorum.

Enfall33 canım eşinin operasyonu başarılı geçmiş çok sevindim eşin için fetih okudum.sonucu duyunca sevindim.daha güzel haberleri bekliyoruz.

Kader60 teşekürler canım isim tamam dualarımdasın

Baharcıgım görümceninin konusunu okudum Allah eşine ve sana güç kuvvet versin dualrın içinde çok teşekkürler

Seval canım evet eşime doktor önceden çıkar dedi ve çıktı eşine böyle söyle inş.sizde daha fazla çıkar ve kuzucuğuna kavuşursun

canlarım unuttuğum atladığım arkadaş varsa hakkınızı helal edin bizi bizden başka kimse anlamaz Allaha emanet olun :16:

İYİ PAZARLAR CANIMMMMMMMM:16:
MAŞALLAH YUMOŞLARIN TOPLAMNIŞŞ :nazar::nazar:
ALLAHIMM EMEKLERİNİ BOŞA ÇIKARMASINN İKİZ İKİZ BEBİŞLERİN OLSUN İNŞŞ:8::55:
TOPİĞİİMİZ HEP HAMİLE HABERİYLE ŞENLENSİNNN:21:
DARISI BAŞIMIZAAAAAAAA

iyi pazarlar arkadaşlar nasılsınız sizlere bakmak istedim nursencim hayırlı olsun yumuşlar toplanmış inşallah 4 de döllenir minik mercimeklerin olur canım Rabbim hayırlısıyla tamamına erdirsin tedavini... bende iyiyim çok şükür yoğun bi şekilde evde geçiyor günlerim ikizlerle dışarı çıkmak pek mümkün olmuyor dün emirimin dişi çıktı teyzeleri huysuzluğumuzun birazı ondanmış elifimde iyi şükür biraz nazlı büyüyor kardeşine göre ama gelişimi iyi şükür... bizden haberler böyle kızlar görşmk üzere A.em.oln.:16::16:

canlarım öncelikle hepinize hayırlı pazarlar Allahın selamı rahmeti bereketi irfanı ve ihsanı hepinizin hepimizin üzerine olsun ,benim pazarım güzel başlamadı dün adetimin ilk günü ve bugün 2.gün olması itibari ile hormon tahlilleri yaptırmam gerekiyor sabahtan beri hastanelerdeyiz o doktor diyor ben istemem o doktor diyor ben istemem sonunda birisi zorla ikna oldu 4 adet tahlil istedi kanım bugün alındı pazartesi test yapılacak bugün pazar bu iş olmaz diyorlar benim bunu bugün yaptırmam gerek diyorum valla hayırlısı artık benim tedavi baya yavaş işliyor ve bizi çok yoruyor hep devlet eliyle olsun diye özele gitmiyorum aynı tahlillere özel hast.300 tl istiyor .sonuçları cumaya kadar alıp pazartesi izmirde olmam lazım Allah hepimizin yardımcısı olsun :16:

Nursenciğim opu olmuşsun hayırlı olur sonucu güzel olur inş.geçmiş olsun güzel haberlerini bekliyorum.

Enfall33 canım eşinin operasyonu başarılı geçmiş çok sevindim eşin için fetih okudum.sonucu duyunca sevindim.daha güzel haberleri bekliyoruz.

Kader60 teşekürler canım isim tamam dualarımdasın

Baharcıgım görümceninin konusunu okudum Allah eşine ve sana güç kuvvet versin dualrın içinde çok teşekkürler

Seval canım evet eşime doktor önceden çıkar dedi ve çıktı eşine böyle söyle inş.sizde daha fazla çıkar ve kuzucuğuna kavuşursun

canlarım unuttuğum atladığım arkadaş varsa hakkınızı helal edin bizi bizden başka kimse anlamaz Allaha emanet olun :16:
canım hormon tahlilini adetin 3. günü de yapabiliyosun niye sıkıntıya soktun kendini
evet canım oldum şükür şimdi de döllenme haberlerini bekliyorum inşallah
İYİ PAZARLAR CANIMMMMMMMM:16:
MAŞALLAH YUMOŞLARIN TOPLAMNIŞŞ :nazar::nazar:
ALLAHIMM EMEKLERİNİ BOŞA ÇIKARMASINN İKİZ İKİZ BEBİŞLERİN OLSUN İNŞŞ:8::55:
TOPİĞİİMİZ HEP HAMİLE HABERİYLE ŞENLENSİNNN:21:
DARISI BAŞIMIZAAAAAAAA
evet canım toplandı bakalım
Allah razı olsun canım inşallah
iyi pazarlar arkadaşlar nasılsınız sizlere bakmak istedim nursencim hayırlı olsun yumuşlar toplanmış inşallah 4 de döllenir minik mercimeklerin olur canım Rabbim hayırlısıyla tamamına erdirsin tedavini... bende iyiyim çok şükür yoğun bi şekilde evde geçiyor günlerim ikizlerle dışarı çıkmak pek mümkün olmuyor dün emirimin dişi çıktı teyzeleri huysuzluğumuzun birazı ondanmış elifimde iyi şükür biraz nazlı büyüyor kardeşine göre ama gelişimi iyi şükür... bizden haberler böyle kızlar görşmk üzere A.em.oln.:16::16:

sağol canımcım Allah razı olsun
senin minikler de büyüyo maşallah Allahım hayırlı güzel ömürler versin yavrularına
diş de çıkardı demek emirimiz
Allahım tam sevmelik yemeliktir onlar şimdi
Rabbim mutluluğunuzu daim etsin canım.

kızlar selamun aleykum öncelikle.10 gundur mide bulantm vardı ve biz eşimden dolayı ağır infertile grubundayız yani doktorn tese ile ancak bulunabileceğini söylenenlerden.dün dayanamadm bi test aldım bildğnz gebelik testi testi uyguladım ilk10 dk bişe göremedim snra bir 2 saaat snra baktğimda cok acık bir pembe bugun sabah yıne yaptm aynı 1,2 saat sonra bir acık pembe.eşim tedavisi 2 ay oldu baslayalıı.arısütü bal polen propolis karışımıda 2 aydır kullanyor.olursa böyle birsey zaten mucize olur.çünkü cok dualar edip gece namazı kılıyorm bilmiyorm umutlanmak istemiyorm adeete de daha 10 gün var

Back
X