Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
hepinize hayırlı pazarlar benim için pazar güü pek farklı değil diğer günlerden benim eşim pazar günleri çalışıyo bende hergün evdeyim her neyse kızlar benim size sorum olucak ben bir azosperm sayfasında okumuştum 47xxy li olanlar 3 çesit kanser türüne yalanma şansı daha fazlaymış biri lenfoma diğer ikisini bilmiyorum sizin bilgisi olan veya böyle birsey duyan varmı bana pek inandırıcı gelmedi ama vesvese işte kafamı kurcalıyo benim eşimin testislerinde kist oluşmuştu celaleddin hoca önemli değil dedi ama bu hafta eşim ara ara sancılanıyo testislerinden işte böyle kader arkadaşlarım vesvese peşimi bırakmıyo sizler nasılsınız

kızlar selamun aleykum öncelikle.10 gundur mide bulantm vardı ve biz eşimden dolayı ağır infertile grubundayız yani doktorn tese ile ancak bulunabileceğini söylenenlerden.dün dayanamadm bi test aldım bildğnz gebelik testi testi uyguladım ilk10 dk bişe göremedim snra bir 2 saaat snra baktğimda cok acık bir pembe bugun sabah yıne yaptm aynı 1,2 saat sonra bir acık pembe.eşim tedavisi 2 ay oldu baslayalıı.arısütü bal polen propolis karışımıda 2 aydır kullanyor.olursa böyle birsey zaten mucize olur.çünkü cok dualar edip gece namazı kılıyorm bilmiyorm umutlanmak istemiyorm adeete de daha 10 gün var

canımmm mucizen seninle dir inşş
neden olmasınn Rabbim diledimi herşey olurr

hepinize hayırlı pazarlar benim için pazar güü pek farklı değil diğer günlerden benim eşim pazar günleri çalışıyo bende hergün evdeyim her neyse kızlar benim size sorum olucak ben bir azosperm sayfasında okumuştum 47xxy li olanlar 3 çesit kanser türüne yalanma şansı daha fazlaymış biri lenfoma diğer ikisini bilmiyorum sizin bilgisi olan veya böyle birsey duyan varmı bana pek inandırıcı gelmedi ama vesvese işte kafamı kurcalıyo benim eşimin testislerinde kist oluşmuştu celaleddin hoca önemli değil dedi ama bu hafta eşim ara ara sancılanıyo testislerinden işte böyle kader arkadaşlarım vesvese peşimi bırakmıyo sizler nasılsınız

canımmm ben hiç duymadım böyle bişeyy
nurusimanın eşinde genetik rahatsızlık var o sana detaylı bilgi verir
bizdede genetik problem var ama azfc delasyonuu
açıkçası ne gibi etkileri var bilmiyorum bu konuda celalettin beye gidebilirsek detaylı bilgi alırız inşş
eşinde ağrı olması başka sebeplerden olur intihap varmış dedin zaten
ağrı iyileştiğininde habercisi olabilirr
inşş düzelme vardırr
içini ferah tut canım yaa olacağı varsa herşey oluyor zatenn kanserin birden çok sebebi varr Rabbim uzak etsin inşş

Nursencim opun olmuş,hayılrı olsun inşallah kaliteli embiryolarının haberini alırsın.Enfalcim eşinin mikrotesesi başarılı geçmiş,dün Flzaskden aldım haberini,yanındaydı çokkkk sevindim,inşallah bu sefer hamile haberini alırız.Tüm tedavide olanların Allah yardımcısı olsun,emeklerini boşa çıkarmasın.

slm canım benim mesaj hakkım yok henüz yazamıyorum.birbirimizi gördük sıkıntının aynı olduğuun farkındaydık ama konuşamadık ikimizin de telaşı çoktu ogün. en son günde konuşamadık işte.ben de seninle tanışmayı isterim canım yakın olmamıza da sevindim:)

Ben de diyorum niye cevap gelmedi :) Hiç aklıma gelmedi mesaj hakkının olmadığı canım ya :) Ben sana ismimi özelden yazıcam az sonra tatlım. Msn adresimi de aynı zamanda. Müsait olduğunda konuşalım olur mu ? Biz daha tedaviye başlayamadık eve yeni döndük ilaçları alamadık o yüzden. bakalım biz de bismillah deyip başlıcaz allah izin verirse bu haftabaşı.

nasılsınız kızlar ben de iyi sayılırım ağrılarım var
opumu oldum geldim 4 yumoşum toplandı yarın belli olur kaçının döllendiği
ayrıca transferden 1 gün önce ovitrelle iğnenin yarısı rahimden verilecekmiş
diğer yarısı da transferden sonra koldan yapılacakmış
değişik bi uygulama:26: bakalım görücez kısmetse

Hadi bakalım gelmiş geçmiş olsun.
Umarım yarın aha güzel haberler verirsin.
Değişik bir uygulamaymış.
Sonucunda güzel haberler alacaksın ya.

CANLAR NASILSINIZ NUR.SEN CANIM HAYIRLI OLSUN INSALLAH 4 YUMURTANA RABBIM CAN VERIR HAYIRLISI ILE HAMIS KALIRSIN IKIZLERIN OLUR BENDE COK ISTIYORDUM IKIZ AMA RABBIM 1 TANE NASIB ETTI COK SUKUR SANADA NASIB ETSIN INSALLAH
ENFAL33 NICKDASIM :38: SENINDE GOZUN AYDIN OLSUN MASALLAH :nazar: SPERMCIKLER BULUNMUS INSALLAH ILK DENEMENDE KALIRSIN HAMILE RABBIM GUZEL HABERLERINIZI ALMAYI NASIB ETSIN ; SUREKLI GIRMEYE FIRSAT BULAMIYORUM AMA AKLIM HEP SIZDE TEDAVIDE OLAN TUM ARKADASLARIMA RABBIM KOLAYLIK VERSIN HAYIRLI SONUCLAR NASIB ETSIN INSALLAH

kızlar selamun aleykum öncelikle.10 gundur mide bulantm vardı ve biz eşimden dolayı ağır infertile grubundayız yani doktorn tese ile ancak bulunabileceğini söylenenlerden.dün dayanamadm bi test aldım bildğnz gebelik testi testi uyguladım ilk10 dk bişe göremedim snra bir 2 saaat snra baktğimda cok acık bir pembe bugun sabah yıne yaptm aynı 1,2 saat sonra bir acık pembe.eşim tedavisi 2 ay oldu baslayalıı.arısütü bal polen propolis karışımıda 2 aydır kullanyor.olursa böyle birsey zaten mucize olur.çünkü cok dualar edip gece namazı kılıyorm bilmiyorm umutlanmak istemiyorm adeete de daha 10 gün var
canım en güzeli kan testi vermen ama adetine de daha varmış
inşallah hamilesindir Rabbim ol dediyse niye olmasın
Nursencim opun olmuş,hayılrı olsun inşallah kaliteli embiryolarının haberini alırsın.Enfalcim eşinin mikrotesesi başarılı geçmiş,dün Flzaskden aldım haberini,yanındaydı çokkkk sevindim,inşallah bu sefer hamile haberini alırız.Tüm tedavide olanların Allah yardımcısı olsun,emeklerini boşa çıkarmasın.
Allah razı olsun canım inşallah.
Hadi bakalım gelmiş geçmiş olsun.
Umarım yarın aha güzel haberler verirsin.
Değişik bir uygulamaymış.
Sonucunda güzel haberler alacaksın ya.
sağol canım inşallah yarın güzel haberler veririm size.
CANLAR NASILSINIZ NUR.SEN CANIM HAYIRLI OLSUN INSALLAH 4 YUMURTANA RABBIM CAN VERIR HAYIRLISI ILE HAMIS KALIRSIN IKIZLERIN OLUR BENDE COK ISTIYORDUM IKIZ AMA RABBIM 1 TANE NASIB ETTI COK SUKUR SANADA NASIB ETSIN INSALLAH
ENFAL33 NICKDASIM :38: SENINDE GOZUN AYDIN OLSUN MASALLAH :nazar: SPERMCIKLER BULUNMUS INSALLAH ILK DENEMENDE KALIRSIN HAMILE RABBIM GUZEL HABERLERINIZI ALMAYI NASIB ETSIN ; SUREKLI GIRMEYE FIRSAT BULAMIYORUM AMA AKLIM HEP SIZDE TEDAVIDE OLAN TUM ARKADASLARIMA RABBIM KOLAYLIK VERSIN HAYIRLI SONUCLAR NASIB ETSIN INSALLAH

sağol canımcım amin Allah razı olsun.

nursencim cnm hayırlı olsun yeni uygulama hayırlısıyla bebişlerini getirsin cnm enfalcim seninde az kaldı beişine kavuşmana hamiş enfalimiz :nazar::nazar::nazar:baharcım görümceni kafana sakın takma cnm tiroitler stresi hiç sevmez eşine ve sana Allah kolaylık ferahlık versin cnm ben duamı okudum cnm

Kızlar bısıy sorucam gecmısı pek okuyamadım mınık gelın nur.efsan dogdumu haberınız varmı bırde hamıs arkadaslar mesajlarınız yayınlanırken dogum takvımını nasıl yapıyonuz hanı gun gun gelısımını gosterıyo ya hamıs arkadaslar ve en son nzlyn yapmıstı onda gordum kac defa denedım olmuyo yapamazsam ıcımde kalır valllahı pek heves ettım :1::1::1::1:

Canım beylemin dualarını okudum, Rabbim gönlünün muradını versin... En kısa zamanda bebişkolarını kucağına alır inşallah :))

nursencim cnm hayırlı olsun yeni uygulama hayırlısıyla bebişlerini getirsin cnm enfalcim seninde az kaldı beişine kavuşmana hamiş enfalimiz :nazar::nazar::nazar:baharcım görümceni kafana sakın takma cnm tiroitler stresi hiç sevmez eşine ve sana Allah kolaylık ferahlık versin cnm ben duamı okudum cnm
sağol canım amin inşallah hayırlısıyla
Kızlar bısıy sorucam gecmısı pek okuyamadım mınık gelın nur.efsan dogdumu haberınız varmı bırde hamıs arkadaslar mesajlarınız yayınlanırken dogum takvımını nasıl yapıyonuz hanı gun gun gelısımını gosterıyo ya hamıs arkadaslar ve en son nzlyn yapmıstı onda gordum kac defa denedım olmuyo yapamazsam ıcımde kalır valllahı pek heves ettım :1::1::1::1:

daha doğum yapmadılar diye biliyorum
hamilelik takvimini de kullanıcı kontrol paneline girip profilini düzenleyi seç sağ tarafta listede bebeğinin doğacağı muhtemel tarihi yazıyosun en son değişiklikleri kaydet diyosun ve hamilelik takvimini güle güle kullanıyosun canım :)
yap tabi kız yapmazsan ayıp olur benim de içimde
inşallah hamiş olursam hemen yapıcam ben de :1:

Son düzenleme:
Baharcım, bir listede eksik görünüyorum ama hangisi o? ben bakındım gönderdiğin listelere bulamadım:30: gözümden kaçmış olabilir, çok özür dilerim, hangisi olduğunu söylersen tamamlayayım hemen.. en son liste nursen için, salı akşamına, daha bitirmedim onu, o mu acaba dediğin?

sağol canım amin inşallah hayırlısıyla

daha doğum yapmadılar diye biliyorum
hamilelik takvimini de kullanıcı kontrol paneline girip profilini düzenleyi seç sağ tarafta listede bebeğinin doğacağı muhtemel tarihi yazıyosun en son değişiklikleri kaydet diyosun ve hamilelik takvimini güle güle kullanıyosun canım :)
yap tabi kız yapmazsan ayıp olur benim de içimde
inşallah hamiş olursam hemen yapıcam ben de :1:

alah razı olsun canım yaa yaptım oldu pekte guzel olduu ayyyy ıcım cokhos olduuu kızlaar ben bugunlerı gorecekmıydım yaaa valla pek sulu goz olduum :43::43::43::43:

Merhaba arkadaşlar bugün üye oldum 31 yaşındayım 1.5 yıllık evliyim eşim azospermi salı günü doktor ile görüşmeye gideceğiz

merhaba arkadaşlar bugün üye oldum 31 yaşındayım 1.5 yıllık evliyim eşim azospermi salı günü doktor ile görüşmeye gideceğiz

hosgeldın canım bugun burası sessız pazar oldugu ıcın ama hafta ıcı yogun oluyor , rabbım kolaylık versın sıze acıl sıfa versın ınsallah kolay bır surec olur sızın ıcın , ıyı bır doktor arastırması yapın oyle gıdın sakın hastalıgınızın detaylarını bılmeden tedavı olmaya kalkmayın cogu arkadas bu durumdan muzdarıp ;rabbım yar ve yardımcınız olsun sormak ıstedıgın varsa bıldıgım kadarını cevaplarım

hosgeldın canım bugun burası sessız pazar oldugu ıcın ama hafta ıcı yogun oluyor , rabbım kolaylık versın sıze acıl sıfa versın ınsallah kolay bır surec olur sızın ıcın , ıyı bır doktor arastırması yapın oyle gıdın sakın hastalıgınızın detaylarını bılmeden tedavı olmaya kalkmayın cogu arkadas bu durumdan muzdarıp ;rabbım yar ve yardımcınız olsun sormak ıstedıgın varsa bıldıgım kadarını cevaplarım

Tavsiyen için çok teşekkürler gündüzleri çalışıyorum ama akşamları buraya gelip arkadaşlarla tanışmak ve konuşmak isterim salı günü adını daha önceden çok duyduğum bir doktorla görüşmeye gideceğim bakalım nasıl olacak bilmiyorum

Merhaba arkadaşlar bugün üye oldum 31 yaşındayım 1.5 yıllık evliyim eşim azospermi salı günü doktor ile görüşmeye gideceğiz

eşinin azospermi sebebi belli mi
benim eşimde inmemiş testis sebebiyle azospermi var
geç indirilmiş testisleri

Back
X