Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Cok tesekkür ederim canim. Amin umarim rabbim hepimizin dualarini kabul eder.
Bende bi kac gün annemde kaliyorum, o yüzden internete fazla giremedim. Onlarda üzülüyor, bende onlarin
yaninda fazla net de bu konular hakkinda bakamiyorum, üzülmesinler diye.
Sen nasilsin? Hafta sonun nasil gecti?

Slm canim nasilsin??
Amin canim insallah Rabbim edilen dualari geri cevirmesin insallahh...
Iyi yapiyosun canim esin gelince girersin annenleri üzme onlar bizlerden daha cok üzülürler..
Ben cok fena grip oldum canim yorgan dösek yatiyorum..
Dün fazla kötü degildim aksamda kina gecesi vardi süslendim püslendim gittim..
Kendime zarar verdim bugün iyice düsürdü beni yataga daha yeni kalktim..
Ayakta durmaya gücüm yok..
Benden de böyle canim..

canım hamileliğin hayırlı olsun,Allah mucize bebeğimizi korusun,hamiş takviminde hayırlı olsun,hepimiz hevesleniyoruz bir gün o takvim hepimizde olacak inşallah :16:

Arkadaşlar bişey sormak istiyorum,eşi nebido iğne vurulan var mı? eşim yaptırdı,bir haftadır sürekli başdönmesi yaşıyor acaba iğnedenmidir diye merak ediyorum

Canim benim gecmis olsun..
Insallah Rabbim toplanan 4 yumurtana da can verir..
En saglikli sekilde göbüsünde yerlerini alirlar.
Yapilacak olan yeni uygulama da insallah sana bebislerini slkl slkl tutundurur canim...:16::16:

Canimcim nasilsin??
Görümcenin öyle bisey yapmasina üzüldüm, annesini abisini saymayip böyle bisey yapmasi hic olmamis..
Zaten o cocukla nisanli degilmiydi..
Neyse ki artik nikah tarihleri belirlenmis ne desek bos...
Sonu hayir olsun..Allah bi yastikta kocatsin...

Slm canim nasilsin??
Amin canim insallah Rabbim edilen dualari geri cevirmesin insallahh...
Iyi yapiyosun canim esin gelince girersin annenleri üzme onlar bizlerden daha cok üzülürler..
Ben cok fena grip oldum canim yorgan dösek yatiyorum..
Dün fazla kötü degildim aksamda kina gecesi vardi süslendim püslendim gittim..
Kendime zarar verdim bugün iyice düsürdü beni yataga daha yeni kalktim..
Ayakta durmaya gücüm yok..
Benden de böyle canim..

Iyi sayilirim sükür, sanada cok gecmis olsun canim, havalar kötü kendine dikkat etmen lazim ;)
bol c vitamini al, bitki caylari ic canim.

yine bugün bi hamilelik haberi aldim, esimin kuzeninin esi hamileymis, ikinciye, ya insanlar hemencicik nasil hamile kaliyo.
artik sevinemiyorum da, sanki kiskaniyorum birazda. offf yaaaa, sikmiyayim seni, neyse...

Nursen cnm geçmiş olsun opuyu atlatmışsın inş. 4 yumurtanın 4 düde döllenir Allah yardımcınız olsun, hamiş haberlerini duymak nasip olur inş.

Iyi sayilirim sükür, sanada cok gecmis olsun canim, havalar kötü kendine dikkat etmen lazim ;)
bol c vitamini al, bitki caylari ic canim.

yine bugün bi hamilelik haberi aldim, esimin kuzeninin esi hamileymis, ikinciye, ya insanlar hemencicik nasil hamile kaliyo.
artik sevinemiyorum da, sanki kiskaniyorum birazda. offf yaaaa, sikmiyayim seni, neyse...

Cok sagol canim insallah gececek...
Haftaya dugun var iyilesmeliyim...
Burda dugun felan olmuyo 2.5yildir 2.gidecegim dugun...
Turkiyede olsam haftada 3dugun oluyor oynamayi cok seviyorum.

Canini sikma canim herkesin kaderi farkli.
Allahimin izniyle hepimiz hamile kalacagiz..
Ben tum kalbimle inaniyorum. .
Bazen tabi ki hepimiz karamsarliga dusuyoruz ama gececek inan.
Dun aksam bende esimin memleketlisinin esini gordum o da hamileymis ilk bebegi olacak insallah.
Ama inan ki icimde hicbisey olmadi neden benim yok diye ama onun adina cok mutlu oldum....
Yok canim slkilirmlylm oyle dusunme.
Hepimiz kardesiz burda dertler paylastikca azalir canim.

Kızlar bısıy sorucam gecmısı pek okuyamadım mınık gelın nur.efsan dogdumu haberınız varmı bırde hamıs arkadaslar mesajlarınız yayınlanırken dogum takvımını nasıl yapıyonuz hanı gun gun gelısımını gosterıyo ya hamıs arkadaslar ve en son nzlyn yapmıstı onda gordum kac defa denedım olmuyo yapamazsam ıcımde kalır valllahı pek heves ettım :1::1::1::1:

ah cnm ya bende çok merak ediyordum arada aklıma geliyorlar bu minikgelin ve nurefsan napdılar acaba vallahi bi hamilelik haberlerini aldılar bi kaç aya kalmadan bu topikden ayrıldılar gelselerde biraz bilgi verseler durumları hakkında bebekler dünyaya geldimi acaba:8:

alah razı olsun canım yaa yaptım oldu pekte guzel olduu ayyyy ıcım cokhos olduuu kızlaar ben bugunlerı gorecekmıydım yaaa valla pek sulu goz olduum :43::43::43::43:

hamilelik takviminde hayırlı olsun rabbim kucağına aldığın günleride gösterir inş. darısı hepimizin başına amin.:24::24:

canım hamileliğin hayırlı olsun,allah mucize bebeğimizi korusun,hamiş takviminde hayırlı olsun,hepimiz hevesleniyoruz bir gün o takvim hepimizde olacak inşallah :16:

canııımm allah razı olsun ne guzel bır ıfade mucıze bebek cok hosuma gıttııı :21: Darısı en kısa zamanda sanada :49::49:nasıb olsun ınsallaah ben hayallerıme adım adım yaklasıyorum sen dahıl burdakı tum arkadaslarımada nasıb olur , ben de cok heveslnıyordum bu takvımı uygulayan hamıs arkadaslara okadar ımrenmıstımkı sonunda nasıb oldu cok sukur az kaldı ınsallah sızlerede nasıb olucak

canııımm allah razı olsun ne guzel bır ıfade mucıze bebek cok hosuma gıttııı :21: Darısı en kısa zamanda sanada :49::49:nasıb olsun ınsallaah ben hayallerıme adım adım yaklasıyorum sen dahıl burdakı tum arkadaslarımada nasıb olur , ben de cok heveslnıyordum bu takvımı uygulayan hamıs arkadaslara okadar ımrenmıstımkı sonunda nasıb oldu cok sukur az kaldı ınsallah sızlerede nasıb olucak

canim sen nezaman hamis kaldin rabbim sana bagislasin insallah Allah bizede nasip eder sperm bulundu demek cok sevundim adina canim

kızlar moralim sıfır.çok kötüyüm.ağlamaktan helak oldum.Evim yandı.elektrikli sobadan yangın çıktı.ben akşam kapatmıştım sobayı ama nasıl olduysa açık kalmış.biz başka oda da idik.sabah namaza bi kalktık her taraf duman içinde.tavan simsiyah olmuş.duvarlar desen öyle.ufo yanmış kül olmuş.halılarım yanmış.sandalyelerim yanmış.koltuklarım is içinde nereye el atsam simsiyah.rabıtalar yanmış.keşke bende yanıp gitseydim yaaaa....bu günleri görmeseydim keşke...eşim boyacı bulmaya gitti bende herşeyi makinaya atıyom temizlemeye çalışıyorum.siyahlar içinde kaldım.işe giştmedim artık 2 gün izin aldım.iş bitmez ya......ev sahibi burda değil almanya da.haberi yok.adam bize evini verdi.biz yaktık evini.her şey benim yüzümden.allah kahrettsin ya....ne olur dua edin rabbim kolaylıklar versin.neler oluyor böyle bana ya :(((

kızlar moralim sıfır.çok kötüyüm.ağlamaktan helak oldum.Evim yandı.elektrikli sobadan yangın çıktı.ben akşam kapatmıştım sobayı ama nasıl olduysa açık kalmış.biz başka oda da idik.sabah namaza bi kalktık her taraf duman içinde.tavan simsiyah olmuş.duvarlar desen öyle.ufo yanmış kül olmuş.halılarım yanmış.sandalyelerim yanmış.koltuklarım is içinde nereye el atsam simsiyah.rabıtalar yanmış.keşke bende yanıp gitseydim yaaaa....bu günleri görmeseydim keşke...eşim boyacı bulmaya gitti bende herşeyi makinaya atıyom temizlemeye çalışıyorum.siyahlar içinde kaldım.işe giştmedim artık 2 gün izin aldım.iş bitmez ya......ev sahibi burda değil almanya da.haberi yok.adam bize evini verdi.biz yaktık evini.her şey benim yüzümden.allah kahrettsin ya....ne olur dua edin rabbim kolaylıklar versin.neler oluyor böyle bana ya :(((

canım ya çok geçmiş olsun.allah korumuş sizleri.daha beter olabilirdi.tek odayla kurtardınız galiba,
elektrikli sobalar çok tehlikeli oluyorlar.ama anlamadığım soba çok ısınınca otomatikmen kapanması gerekmez miydi.
Kaza işte canım benim.seni anlıyabiliyorum moralin çok bozuk ama vardır bunda da bir hayır deyip evini toparlamaya bak canım.güzel rabbim yardımcınız olsun.bunu da atlatırsınız hayırlısıyla.size birşey olmasın da.

Back
X