Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar moralim sıfır.çok kötüyüm.ağlamaktan helak oldum.evim yandı.elektrikli sobadan yangın çıktı.ben akşam kapatmıştım sobayı ama nasıl olduysa açık kalmış.biz başka oda da idik.sabah namaza bi kalktık her taraf duman içinde.tavan simsiyah olmuş.duvarlar desen öyle.ufo yanmış kül olmuş.halılarım yanmış.sandalyelerim yanmış.koltuklarım is içinde nereye el atsam simsiyah.rabıtalar yanmış.keşke bende yanıp gitseydim yaaaa....bu günleri görmeseydim keşke...eşim boyacı bulmaya gitti bende herşeyi makinaya atıyom temizlemeye çalışıyorum.siyahlar içinde kaldım.işe giştmedim artık 2 gün izin aldım.iş bitmez ya......ev sahibi burda değil almanya da.haberi yok.adam bize evini verdi.biz yaktık evini.her şey benim yüzümden.allah kahrettsin ya....ne olur dua edin rabbim kolaylıklar versin.neler oluyor böyle bana ya :(((

canım geçmiş olsunnnn allah korumuş canımmm elbette zor olacak temizlik bir sürü masraf vs ama size bir şey olmamaış yaaa rabbim korumuş gerisi halolur

canim sen nezaman hamis kaldin rabbim sana bagislasin insallah allah bizede nasip eder sperm bulundu demek cok sevundim adina canim

canım allah razı olsun darısı basına bana 17 subatta tarnsfer yapıldı 28 subatta ogrendım hamıs kaldıgımı :49: Cok sukur rabbıme 3 cu denememdı esım azosperm kucukken ateslı hastalık gecırmıs sperm kanalları yok yanı uretım varmıs cıkıs yokmus bıze boyle soylendı

kızlar moralim sıfır.çok kötüyüm.ağlamaktan helak oldum.evim yandı.elektrikli sobadan yangın çıktı.ben akşam kapatmıştım sobayı ama nasıl olduysa açık kalmış.biz başka oda da idik.sabah namaza bi kalktık her taraf duman içinde.tavan simsiyah olmuş.duvarlar desen öyle.ufo yanmış kül olmuş.halılarım yanmış.sandalyelerim yanmış.koltuklarım is içinde nereye el atsam simsiyah.rabıtalar yanmış.keşke bende yanıp gitseydim yaaaa....bu günleri görmeseydim keşke...eşim boyacı bulmaya gitti bende herşeyi makinaya atıyom temizlemeye çalışıyorum.siyahlar içinde kaldım.işe giştmedim artık 2 gün izin aldım.iş bitmez ya......ev sahibi burda değil almanya da.haberi yok.adam bize evini verdi.biz yaktık evini.her şey benim yüzümden.allah kahrettsin ya....ne olur dua edin rabbim kolaylıklar versin.neler oluyor böyle bana ya :(((

kııızz canıım cok buyu gecmıs olsuun rabbım sızı korumus ya sıze bısıy olsaydı ozaman esyayı gorurmuydu gozun olsun olan mala olsun rabbım yardımcın olsun yaa , allaha sıgın senın ımtıhanın bu rabbım can saglıgı versın ev esya hersey yerıne gelır yavas yavas duzeltırsın ayyy canım yaaa bak sızde nazar olabılır sırkeye 41 fatıha 41 ıhlas 41 felag 41 nas 11 salavatı serıfeyı oku esınle ıc ve evın koselerıne serp bunu yapabıldıgın kadar yap 41 gun yapsan cok ıyı olur , allaha emanet ol

kızlar moralim sıfır.çok kötüyüm.ağlamaktan helak oldum.Evim yandı.elektrikli sobadan yangın çıktı.ben akşam kapatmıştım sobayı ama nasıl olduysa açık kalmış.biz başka oda da idik.sabah namaza bi kalktık her taraf duman içinde.tavan simsiyah olmuş.duvarlar desen öyle.ufo yanmış kül olmuş.halılarım yanmış.sandalyelerim yanmış.koltuklarım is içinde nereye el atsam simsiyah.rabıtalar yanmış.keşke bende yanıp gitseydim yaaaa....bu günleri görmeseydim keşke...eşim boyacı bulmaya gitti bende herşeyi makinaya atıyom temizlemeye çalışıyorum.siyahlar içinde kaldım.işe giştmedim artık 2 gün izin aldım.iş bitmez ya......ev sahibi burda değil almanya da.haberi yok.adam bize evini verdi.biz yaktık evini.her şey benim yüzümden.allah kahrettsin ya....ne olur dua edin rabbim kolaylıklar versin.neler oluyor böyle bana ya :(((

geçmiş olsun Allah sizi korumuş canınıza bir şey olmamış
Allah kolaylık versin canım

kızlar moralim sıfır.çok kötüyüm.ağlamaktan helak oldum.Evim yandı.elektrikli sobadan yangın çıktı.ben akşam kapatmıştım sobayı ama nasıl olduysa açık kalmış.biz başka oda da idik.sabah namaza bi kalktık her taraf duman içinde.tavan simsiyah olmuş.duvarlar desen öyle.ufo yanmış kül olmuş.halılarım yanmış.sandalyelerim yanmış.koltuklarım is içinde nereye el atsam simsiyah.rabıtalar yanmış.keşke bende yanıp gitseydim yaaaa....bu günleri görmeseydim keşke...eşim boyacı bulmaya gitti bende herşeyi makinaya atıyom temizlemeye çalışıyorum.siyahlar içinde kaldım.işe giştmedim artık 2 gün izin aldım.iş bitmez ya......ev sahibi burda değil almanya da.haberi yok.adam bize evini verdi.biz yaktık evini.her şey benim yüzümden.allah kahrettsin ya....ne olur dua edin rabbim kolaylıklar versin.neler oluyor böyle bana ya :(((

canımmm çokk üzüldümm..büyük geçmiş olsunn..
allah korumuş canınıza bişey olmamışş
..giden eşya olsun yerine gelir temizlenir herşeyy.. cnm üzülmee..Rabbim kolaylık versin..şükret cnm daha beter şeyler olabilirdi..
Rabbim bi daha göstermesin...:26::26::26:

canim benim hayirlisi olsun uzme canini. cana gelecegine mala gelsin. esya alinir yerine konur ya can kaybi olsaydi o zaman da esya ev gitseydi de canimiz sagolsaydi derdik.hicbisi bizim elimizde degilki. olacak oluyor iste. uzme tatli canini bununla gecmis olsun.

canım benim çok geçmiş olsun ama ben sana çok kızdım ne demek bende yanıp gitseydim bu günleri görmeseydim:20::20::20::20:hiç senin gibi birine yakışıyormu herşey gelip geçer sanada Rabbim güç kuvvet versin bir çırpıda temizlersin herşeyi inşallah.hatırlamıyormusun benimde buzdolabım yanmıştı az kalsın bizde havaya uçuyorduk Allah korudu bizleri.benim evimde herşey yandı aklına ne gelirse.televizyon,fırın,ütü,elektirk süpürgesi,fön makinası,ufo sobalarım,kombi,buzdolabı yani anlayacağın eşim devamlı yanan eşyalarımı yenilemek zorunda kaldı senelerce.demek ki benimde sınavım buymuş tam taevaiye başlamaya karar vermişken bir engelim çıkıyordu bende çok zor ve üzüntülü zamanlar geçirdim anlayacağın sadece senin başına gelmiyor bu olaylar müsterih ol.Allah'a sığın ve bir daha böyle sözler söyleme çok üzülüyorum:34::34:

nusen ve enfal33 canım arkadaşlarım inşallah ikinizde bebişlerinize kavuşursunuz Rabbim sizlere hamiş olmayı ve kucağınıza almanızı nasip etsin.

tulay çok geçmiş olsun üzülme heriey yerine gelir ama sağlık gelmez size bişey olmamış ya
gerisi olur düzelir yapılır Rabbim deniyo bizleri kaldıramayacağımız imtihanlar vermesin

alah razı olsun canım yaa yaptım oldu pekte guzel olduu ayyyy ıcım cokhos olduuu kızlaar ben bugunlerı gorecekmıydım yaaa valla pek sulu goz olduum :43::43::43::43:
senden de Allah razı olsun canım pek güzel olmuş yakışmış arkadaşıma :16::16:
Merhaba arkadaşlar bugün üye oldum 31 yaşındayım 1.5 yıllık evliyim eşim azospermi salı günü doktor ile görüşmeye gideceğiz
merhaba arkadaşım Rabbim şifalar versin eşinize evlatlarınıza kavuştursun sizi ve bizleri.
Slm canim nasilsin??
Amin canim insallah Rabbim edilen dualari geri cevirmesin insallahh...
Iyi yapiyosun canim esin gelince girersin annenleri üzme onlar bizlerden daha cok üzülürler..
Ben cok fena grip oldum canim yorgan dösek yatiyorum..
Dün fazla kötü degildim aksamda kina gecesi vardi süslendim püslendim gittim..
Kendime zarar verdim bugün iyice düsürdü beni yataga daha yeni kalktim..
Ayakta durmaya gücüm yok..
Benden de böyle canim..
canım çok geçmiş olsun sen de hasta oldun demek
bu hastalığın ilacı canım ilaçlarını alp bol bol dinleneceksin.
Canim benim gecmis olsun..
Insallah Rabbim toplanan 4 yumurtana da can verir..
En saglikli sekilde göbüsünde yerlerini alirlar.
Yapilacak olan yeni uygulama da insallah sana bebislerini slkl slkl tutundurur canim...:16::16:
sağol canım 4 yumurtamdan 2 si işlem görmüş ve
çok şükür 2 si de döllenmiş :46::46:
amin canım inşallah
a.s canım hoşgeldin ben yatıyorum opum oldu bugün
sen nasılsın?[/
canım çok sevindim. Rabbım can versin hayat versin yavruna. annelik hasretiyle yanan seni bizi hayırlısıyla yavrumuzza kavuştursun inşallah
amin canım Allah razı olsun.
Nursen cnm geçmiş olsun opuyu atlatmışsın inş. 4 yumurtanın 4 düde döllenir Allah yardımcınız olsun, hamiş haberlerini duymak nasip olur inş.
sağol canım atlattık hayırlısıyla sıra transferde inşallah
2 si işlem görmüş canım diğerleri iyi değilmiş yumoşlarımın
ve şükür Allaha 2 si de döllenmiş :16::16: amin canım inşallah.
canım çok geçmiş olsun Rabbim daha beterinden korumuş
hepsi hallolur Allahın izniyle kötü şeyler söyleme öyle bakiyim hiç yakışmıyo sana:20:Allah kolaylık versin.
nusen ve enfal33 canım arkadaşlarım inşallah ikinizde bebişlerinize kavuşursunuz Rabbim sizlere hamiş olmayı ve kucağınıza almanızı nasip etsin.
Allah razı olsun kardeşim :16: inşallah hep beraber kavuşuruz yavrularımıza:16::16:
şekerler nerdesiniz sıkıldım ama:16::16::16::16:

canım ben burdayım ama şimdi çıkmak zorundayım namazımı kılmam lazım
görüşmek üzere canım

kızlar sabah aradılar hastaneden yumoşlarımın 2 si işlem görmüş veeeeeeeeeee
2 si de döllenmiş çok şükür Allaha yarın iğne için gidicem
öbür gün de transfer için kısmetse

s.a.kızlar.nursen tedavin inşallah hayırlı sonuçlanır canı gönülden istiyorum inan.sende hamileliğini doya doya bitirip evladlarını sağlıcakla büyütürsün inşallah.

canım benim inşallah 2 embriyonların sana bebişlerini getirir..:emir_bebek::emir_bebek:

Nursencim gözünaydın canım.demek iki yumoşun var.teyzeleri sever onları.
anneside kendi hazırlasın ve göbişine kondursun hayırlısıyla.
allah utandırmasın,daha güzel günleri yaşatsın inşallah.

s.a.kızlar.nursen tedavin inşallah hayırlı sonuçlanır canı gönülden istiyorum inan.sende hamileliğini doya doya bitirip evladlarını sağlıcakla büyütürsün inşallah.
a.s canım Allah razı olsun canım inşallah,bil mukabele.
canım benim inşallah 2 embriyonların sana bebişlerini getirir..:emir_bebek::emir_bebek:
amin canım inşallah
Nursencim gözünaydın canım.demek iki yumoşun var.teyzeleri sever onları.
anneside kendi hazırlasın ve göbişine kondursun hayırlısıyla.
allah utandırmasın,daha güzel günleri yaşatsın inşallah.

sağol canım :)
inşallah Allah razı olsun.

Kızlar merhaba,
Biliyorsunuz geçen hafta kocişim Celalettin Hoca ya gitmişti.Hoca eşime panax,E1,Mehmet Ermişin karışımlarını ve Geylani Kuruyemiş karışımlarını,birde hem eşime hemde Bana Rulid 300 ml,Tetradox 100 ml.önermiş.
az önce Panax,E1 geldi
Mehmet Ermiş ten Böğürtlen çayı ve 2 kavanoz macun geldi.
Geylani kuruyemişi daha aramadım.
Celalettin Hoca ya muayene olan arkadaşlarıma sorum olacak.Benim eşim bir aktarın karışımlarını kullansam yeter ikisini aramamıza gerek yok diyor.ama biliyorum ki karışımlardan kaçtığı için bunu söylüyor.sizler her iki aktarın da karışımlarını kullanıyor musunuz,yoksa tek aktar yeterli mi?
işte eşinle beraber gitmeyince olacağı buydu :))

Back
X