Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kızlar merhaba,
Biliyorsunuz geçen hafta kocişim Celalettin Hoca ya gitmişti.Hoca eşime panax,E1,Mehmet Ermişin karışımlarını ve Geylani Kuruyemiş karışımlarını,birde hem eşime hemde Bana Rulid 300 ml,Tetradox 100 ml.önermiş.
az önce Panax,E1 geldi
Mehmet Ermiş ten Böğürtlen çayı ve 2 kavanoz macun geldi.
Geylani kuruyemişi daha aramadım.
Celalettin Hoca ya muayene olan arkadaşlarıma sorum olacak.Benim eşim bir aktarın karışımlarını kullansam yeter ikisini aramamıza gerek yok diyor.ama biliyorum ki karışımlardan kaçtığı için bunu söylüyor.sizler her iki aktarın da karışımlarını kullanıyor musunuz,yoksa tek aktar yeterli mi?
işte eşinle beraber gitmeyince olacağı buydu :))

canım öncelikle şifa olsun hepsi eşine
hoca ikisini birden önerdiyse kullanmasını kullansın eşin
kaçmasın yani :1:

canım öncelikle şifa olsun hepsi eşine
hoca ikisini birden önerdiyse kullanmasını kullansın eşin
kaçmasın yani :1:

bende inanıyorum ki her iki aktarın macunlarını kullansın diye yazmıştır ama kaçacak ya bir tanesi yeter ,hoca öyle dedi diyor.sonra da gülüyor.madde madde yazmış doktor.ikisinden biri olsaydı öyle yazardı dımı ama.tam dayklık benim koca da neyaprsın işte.ben çaktırmadan alırım o aktardan da.ama yemesi var işte.yemezse birde.ozaman eli mahküm ameliyata tıpış tıpış gider.

sen nasılsın.heycan doruklardadır.alahım yardımcınız olsun.

Selam canlarim uzun zamandir yazamiyordum buraya. Esim nihayet tedaviye baslama karari aldi ve allahin izniyle bismillah deyip bizde celalettin beye gittik. Hatta seval087 nin esi ile tanistik :) sevalcim bi turlu firsat bulup yazamadim sana da. Hatta bir cift daha vardi orda onlar da megerse ervae lermis. Onlarla bi turlu konusamadik orda ama :(
Canlarim bizim durrumumuz biraz daha zor ama kesinlikle olumsuz bisey konusulmadi. Hoca bize fsh yuksek oldugu icin nebido igne , her ikimize antibiyotik ve bunun yaninda iki aktardan da kur yazdi. Nebidoyu 30 gun arayla kullanicaz onlarda bitince pregnly ve menagon kullanicaz. Esim bugun eczaneye gitti ama igneleri bulamamis :( bursada olupta igneleri bulabilen arkadaslar yazabilir mi nerden bulabiliriz ?
Birde antibiyotikleri receteye yazmamis ama herhalde devlet karsilamiyor. Yani anliyacaginiz eli bos donmus eve esim :(
Canlarm birde tedavisi bizimle ayni olan arkadasimiz var mi acaba ? Su nebido ignenin etkilerini okudumda korktum acikcasi :( burda tedaviye bu sekilde devam eden arkadasimiz varsa desteginoze cok ihtiyacim var. Yardimci olurmusunuz acabaaaaaa

bende inanıyorum ki her iki aktarın macunlarını kullansın diye yazmıştır ama kaçacak ya bir tanesi yeter ,hoca öyle dedi diyor.sonra da gülüyor.madde madde yazmış doktor.ikisinden biri olsaydı öyle yazardı dımı ama.tam dayklık benim koca da neyaprsın işte.ben çaktırmadan alırım o aktardan da.ama yemesi var işte.yemezse birde.ozaman eli mahküm ameliyata tıpış tıpış gider.

sen nasılsın.heycan doruklardadır.alahım yardımcınız olsun.

vayyy bi de gülüyo demek :9::9::9:
o macunun adı neydi canım green li bişey miydi
aslına bakarsan eşim de kullanmadı ondan aynı şeyse eğer biri demiş ona ama kullananlardan mı yoksa aktardakilerden mi hatırlayamıyorum tanınmış marka değil falan diye
ben de iyiyim canım bebişlerimi alacağım günü bekliyorum.Allah razı olsun canım cümlemizin.

Kizlar gecmisi okuyamadim cok fazla ilerlemis sayfalar :(
Hamile arkadaslar varsa saglicakla bebeklerini lucaklarina almalarini , tedaviye baslayanlar varsa islerinin rastgitmesini temenni ediyorum. Rabbim hepimizin yardimcisi olsun insallah. Burda hic kimse evlatsiz kalmasin herkezin gobusu hemencik doluversin insallah amiiinnnn

Selam canlarim uzun zamandir yazamiyordum buraya. Esim nihayet tedaviye baslama karari aldi ve allahin izniyle bismillah deyip bizde celalettin beye gittik. Hatta seval087 nin esi ile tanistik :) sevalcim bi turlu firsat bulup yazamadim sana da. Hatta bir cift daha vardi orda onlar da megerse ervae lermis. Onlarla bi turlu konusamadik orda ama :(
Canlarim bizim durrumumuz biraz daha zor ama kesinlikle olumsuz bisey konusulmadi. Hoca bize fsh yuksek oldugu icin nebido igne , her ikimize antibiyotik ve bunun yaninda iki aktardan da kur yazdi. Nebidoyu 30 gun arayla kullanicaz onlarda bitince pregnly ve menagon kullanicaz. Esim bugun eczaneye gitti ama igneleri bulamamis :( bursada olupta igneleri bulabilen arkadaslar yazabilir mi nerden bulabiliriz ?
Birde antibiyotikleri receteye yazmamis ama herhalde devlet karsilamiyor. Yani anliyacaginiz eli bos donmus eve esim :(
Canlarm birde tedavisi bizimle ayni olan arkadasimiz var mi acaba ? Su nebido ignenin etkilerini okudumda korktum acikcasi :( burda tedaviye bu sekilde devam eden arkadasimiz varsa desteginoze cok ihtiyacim var. Yardimci olurmusunuz acabaaaaaa
canım hayırlı olsun tedaviniz
canım biz de bursadayız menogonu rahatlıkla alabiliyoruz ama prengly ve nebido hakkında bir bilgim yok canım
inşallah bulursunuz kısa zamanda.
Kizlar gecmisi okuyamadim cok fazla ilerlemis sayfalar :(
Hamile arkadaslar varsa saglicakla bebeklerini lucaklarina almalarini , tedaviye baslayanlar varsa islerinin rastgitmesini temenni ediyorum. Rabbim hepimizin yardimcisi olsun insallah. Burda hic kimse evlatsiz kalmasin herkezin gobusu hemencik doluversin insallah amiiinnnn

enfall arkadaşımız hamile canım bize sürpriz yaptı 3. tedavisinde mutluluğu yakaladı.
ben,enfal33 ve beylem arkadaşımız tedavideyiz şu an
benim çarşamba günü transferim olacak,enfal33'ün bilmiyorum benden önce olmuştu opusu transferi hakkında bilgim yok
beylem arkadaşımızın da enfal33'le aynı gün başlamıştı tedavisi
Allah razı olsun güzel duaların için canım.

Tulaycimmmm

Canim cok buyuk gecmis olsun canim. Cok uzuldum okuyunca cana bisey gelmemis canim sukurler olsun ki. İnsan tabiki uzuluyor ama olacagi varmis allah daha beterlerinden korusun sizi insallah.

canlarım gecmişi okuyamadım ama anladıgım kadar yumurtalar toplanmış insallah döllenir .annelerini ve teyzelerini üzmezler insallah canım nasılsınız agrılarunız varmı ben bu ara pek sık giremiyorum maglum arkadaslar rabbim yardımcınız olsun mevlam bu sefer yüzünüzü güldürsün hadi bahar gelmeden tğpigimizi senlendirirn ben kacar kociş gene bagrıyor istekleri bitmiyor bi türlü off benim daha askerligin bitmesine 1 hafta var raporu bitsin rahatlıyacam öpüldünüz canlar

canım gecmiş olsun coooooooook üzüldüm ama sen hep dersin ya bize vardır bunda da bir hayır canım.cana gelecegine mala gelsin üzme o güzel canını sen bize lazımsın öpüldün canım Allah yardımcın olsuuuuuuuuuuuuuuuun

Enfall

Canim hayirli olsun cok sevindimmm rabbim sag salim kucagina almayi nasip etsin bebisini insallahh. Bizim icinde dua edin bizde hemen arkanizdan koca gobuslerle gelelim :)

Nursen , Enfal33 ve Beylem

Canlarim tedavileriniz hayirli olsun rabbim embriyolariniza can versin gobeginizde yer bulsunlar insallah.darisi basimiza da hemencecik oluversin :)

Nurusima

Canim dua listesine bakarken gozume carpti. Rabbim sifa versin insallah en kisa zamanda kurtulursun miyomundan ve bebeklerine kavusursun . Sen hem ihtimaller bu kadar azken azoyu yendin bu miyomuda yeneceksin insallah. Allah yardimcin olsun ins tatlim.

canlarım gecmişi okuyamadım ama anladıgım kadar yumurtalar toplanmış insallah döllenir .annelerini ve teyzelerini üzmezler insallah canım nasılsınız agrılarunız varmı ben bu ara pek sık giremiyorum maglum arkadaslar rabbim yardımcınız olsun mevlam bu sefer yüzünüzü güldürsün hadi bahar gelmeden tğpigimizi senlendirirn ben kacar kociş gene bagrıyor istekleri bitmiyor bi türlü off benim daha askerligin bitmesine 1 hafta var raporu bitsin rahatlıyacam öpüldünüz canlar

evet canım toplama oldu benim dün 4 ünün 2 si iyimiş ve 2 si işlem görmüş
bu sabah aradılar 2 si de döllenmiş şükür çarşamba günü transferim olacak nasipse
ağrım dün bayağı oldu ama şimdi yok şükür
sana da Allah kolaylık versin canım

vayyy bi de gülüyo demek :9::9::9:
o macunun adı neydi canım green li bişey miydi
aslına bakarsan eşim de kullanmadı ondan aynı şeyse eğer biri demiş ona ama kullananlardan mı yoksa aktardakilerden mi hatırlayamıyorum tanınmış marka değil falan diye
ben de iyiyim canım bebişlerimi alacağım günü bekliyorum.Allah razı olsun canım cümlemizin.

G5 macunu ile Özel macun yazıyor şişenin üzerinde.isimlerini yazmamışlar canım.

canım biz de bursadayız menogonu rahatlıkla alabiliyoruz ama prengly ve nebido hakkında bir bilgim yok canım
inşallah bulursunuz kısa Zamanda.

Amin canim insallah hayirli olur bizim izin. Belkidw tedavi cok uzun surecek ama umutlarimi yeniden yesertti ya esim icim kipir kipir. Rabbim yuzumuzu guldurur en sununda insallah. Hepimiz icin hayirlisi olsun

canım demek eşim sizlerle tanıştı.eşim Bursa lı arkadaşlarda var dı dedi. ama ben sizin olduğunuzu çıkaramadım.İyi yapmışsın eşinle beraber gitmekle.ne güzel Hoca sizlerle de güzel konuşmuş şükürler olsun.canım iki aktardan da kür yazdı demişsin ya.her iki aktarın kürlerini alıcaksınız dımı.eşimin dediği gibi ikisinden birini tercih etmiyoruz yani.
eşimin panax,E1 ve Mehmet Ermiş'in macunları geldi.
Doktor bana da tetradox ve rulex yazmış.(yanlış yazıyor da olabilirim).sizede aynı antibiyotiği mi yazmış canım.Birde sen tahlil yaptırdın mı.

Enfall

Canim hayirli olsun cok sevindimmm rabbim sag salim kucagina almayi nasip etsin bebisini insallahh. Bizim icinde dua edin bizde hemen arkanizdan koca gobuslerle gelelim :)

Nursen , Enfal33 ve Beylem

Canlarim tedavileriniz hayirli olsun rabbim embriyolariniza can versin gobeginizde yer bulsunlar insallah.darisi basimiza da hemencecik oluversin :)

Nurusima

Canim dua listesine bakarken gozume carpti. Rabbim sifa versin insallah en kisa zamanda kurtulursun miyomundan ve bebeklerine kavusursun . Sen hem ihtimaller bu kadar azken azoyu yendin bu miyomuda yeneceksin insallah. Allah yardimcin olsun ins tatlim.
Allah razı olsun canım inşallah.

inşallah bulursunuz kısa Zamanda.

Amin canim insallah hayirli olur bizim izin. Belkidw tedavi cok uzun surecek ama umutlarimi yeniden yesertti ya esim icim kipir kipir. Rabbim yuzumuzu guldurur en sununda insallah. Hepimiz icin hayirlisi olsun

inşallah canım uzun sürsün farketmez canım inşallah faydası olsun da
tedavinin olumlu sonuçlar doğurduğunu görmek daha güzel
amin canım inşallah.

enfall

canim hayirli olsun cok sevindimmm rabbim sag salim kucagina almayi nasip etsin bebisini insallahh. Bizim icinde dua edin bizde hemen arkanizdan koca gobuslerle gelelim :)

nursen , enfal33 ve beylem

canlarim tedavileriniz hayirli olsun rabbim embriyolariniza can versin gobeginizde yer bulsunlar insallah.darisi basimiza da hemencecik oluversin :)

nurusima

canim dua listesine bakarken gozume carpti. Rabbim sifa versin insallah en kisa zamanda kurtulursun miyomundan ve bebeklerine kavusursun . Sen hem ihtimaller bu kadar azken azoyu yendin bu miyomuda yeneceksin insallah. Allah yardimcin olsun ins tatlim.

allah razı olsun canım benım ınsallah sag salım alırım kucagıma ;her daım dualarımdasınız rabbım ınsallah en kısa zamanda herkesın gobısıne bır mucıze kondursun ınsallah :49::49::49:

allah razı olsun canım benım ınsallah sag salım alırım kucagıma ;her daım dualarımdasınız rabbım ınsallah en kısa zamanda herkesın gobısıne bır mucıze kondursun ınsallah :49::49::49:

amin inşallah
canım cinsiyeti nezaman belli olacak.var mı daha süresi.
Isim düşündünüz mü?

canım demek eşim sizlerle tanıştı.eşim Bursa lı arkadaşlarda var dı dedi. ama ben sizin olduğunuzu çıkaramadım.İyi yapmışsın eşinle beraber gitmekle.ne güzel Hoca sizlerle de güzel konuşmuş şükürler olsun.canım iki aktardan da kür yazdı demişsin ya.her iki aktarın kürlerini alıcaksınız dımı.eşimin dediği gibi ikisinden birini tercih etmiyoruz yani.
eşimin panax,E1 ve Mehmet Ermiş'in macunları geldi.
Doktor bana da tetradox ve rulex yazmış.(yanlış yazıyor da olabilirim).sizede aynı antibiyotiği mi yazmış canım.Birde sen tahlil yaptırdın mı.

Evet canim o bizdik sana ayni gun yazamadim o kosturmacada :) keske sende gelebilseydin tanismis olurduk. Bir sonrakinde artik kismetse.

Canim bizim durum biraz zor oldugu icin her iki atardan da macun yazdi dr. Alicaz kismetse ikisinden de henuz arayamadik. Tabi ins esim icebilir yada yiyebilirse . Antibiyotiklerin ismini hatirlayamadim canim ama sanirim onlardi kagit esimde. İkimizde kullanicakmisiz.Aksam bi bakiimm haber vereyim tatlim.
Canim biz 8 ay kadar once ikimozde tedaviye hazorlanmistik benim o zaman tum tahlillerim yapilmisti . Tabi mikrotesede bisey cikmayinca ben yumurtalarimlan basbasa kaldim :( nebido igmeden sonra esimin hormonlarina bakilicak eger dr uygun gorurse ikinci asamaya gecicez kismetse iste o zaman bana da baktiricaz tekrar dedi dr. Yani 3 ayin sonunda belli olucak. İns kocisime sifa verir yedigi ictigi seyler.
Esine de iki aktari yazdiysa vardir bi bildigi doktorun bence alin siz digerinden de.
Biz daha arayamadik aktarlari bu aksam ariycaz insallah bakalim neler vericekler.

Back
X