Evet canim o bizdik sana ayni gun yazamadim o kosturmacada :) keske sende gelebilseydin tanismis olurduk. Bir sonrakinde artik kismetse.
Canim bizim durum biraz zor oldugu icin her iki atardan da macun yazdi dr. Alicaz kismetse ikisinden de henuz arayamadik. Tabi ins esim icebilir yada yiyebilirse . Antibiyotiklerin ismini hatirlayamadim canim ama sanirim onlardi kagit esimde. İkimizde kullanicakmisiz.Aksam bi bakiimm haber vereyim tatlim.
Canim biz 8 ay kadar once ikimozde tedaviye hazorlanmistik benim o zaman tum tahlillerim yapilmisti . Tabi mikrotesede bisey cikmayinca ben yumurtalarimlan basbasa kaldimnebido igmeden sonra esimin hormonlarina bakilicak eger dr uygun gorurse ikinci asamaya gecicez kismetse iste o zaman bana da baktiricaz tekrar dedi dr. Yani 3 ayin sonunda belli olucak. İns kocisime sifa verir yedigi ictigi seyler.
Esine de iki aktari yazdiysa vardir bi bildigi doktorun bence alin siz digerinden de.
Biz daha arayamadik aktarlari bu aksam ariycaz insallah bakalim neler vericekler.
eşim bana umutmuş netteki adı demişti sahi:))
ben de çok istedim ama işlerimi toparlayıp,izin koparamadım maalesef.sizin orda olmanız benim çok hoşuma gitmişti.sizi arka ettim.sanki eşim yanlız değildi.çünkü eşimi zorla ikna ettim,ama doktoru çok sevmiş,ilk defa biri sperm olabilir,ameliyatla çıkabilir demiş çünkü.birde tabi doktorun sıcaklığı.
öğrenince yaz canım bana antibiyotikleri.internetten araştırdım iki ilaçta iltihap kurutucu ilaçlar.
iğneleri bulmanız biraz sıkıntı olacak galiba,ama biz neyi kolay elde ettikki.onu da bulursunuz allahın izniyle.
inşallah ilaçlar,iğneler,macunlar şifa olur eşlerimize.rabbim bizlerede koca nazı çekmek için sabır versin.:))