Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ahhhh hemde nasıl bi mutluluk!!!!!!!!!!!!!!
Kız sen ne diyon ben tek tane olsa yokkkk sizin gibi hücre bile çıksa göbek atarım yaaaaaaa
sağol cvb ın için hadi sıra orjinal spermlerde veeeeeeeee tedavilerdeeeeee inşşlh cnm
kız sen çapada mı oturuyosun bende doğma büyüme çapalıyım:44:
ya ben aptal gibi oldum sorma. Hele eşim şapşala döndü:33:

Garip ya inş. Devamı da gelir. Tedaviye devam.allah sebeb olanlardan razı olsun .
Cnm bnm ben küçükçekmecedeyim. Ama b.köyde çalışıyorum öğretmenim

ya ben aptal gibi oldum sorma. Hele eşim şapşala döndü:33:

Garip ya inş. Devamı da gelir. Tedaviye devam.allah sebeb olanlardan razı olsun .
Cnm bnm ben küçükçekmecedeyim. Ama b.köyde çalışıyorum öğretmenim

olsun şapşalda olalım delide olalım:37::37:
sonunda meleklerimizi kucağımıza alalım
hııı çapa deyince oralarda oturuyosun sandım
oo sende öğretmensin demek muhakkak yazmışsındır da hatırlayamadım:44:
devamı gelir inş cnm dualrımız hepimizleeeeeee:16::16::16:

cnm seni bayağıdır burda alltta görüyorum sende katıl
gel muhabbebt edelim senin de eşin azolu mu cnm olsada olmasa da yaz tanışalım:34::34:

az önce sana yazmışım yazmışım uzun uzun içimi dökmüşümki sorma ;))) cevaplaya basmamla ne göreyim tekrar giriş yapınız demezmi sayfadan düşmüşüm haberim yok.;)) neyse yazdıklarımı sonradan göndermekdende vazgeçtim yazdım ya nasılsa içim rahatladı ;))):1::1::1::1::1::1:

cnm daha önce tahlil sonuçları sıfırdı. Azoyuz. Ayrıca varikoselimiz de vardı. Hiçbirşey çıkmıyorken şimdi çıkış oldu. Sperm oluşumu dört evrede gerçekleşiyormuş bizimkiler henüz ikinci evrede. Bunu yaratan rabbim spermide verir inş. Ol deyince olacak oluyor inş.
Tese ameliyetı olmuştu ama o da sıfır. Sizin çocuğunuz olmaz dediler. Tıp bitti dediler. Ama....
:52::52::52::52::52:

tıp bitti demiş olabilir ama bakalım Allah bitti dedimi demi ama ya ;) cnm bu topiklerde neler neler okuyoruz olmaz diyenlerin çocuğu oluyor valla nasipde yazılmışsa bi şekilde oluyor.hayırlısıyla inş. tedaviye başladığın günleride görürsün yakında.

az önce sana yazmışım yazmışım uzun uzun içimi dökmüşümki sorma ;))) cevaplaya basmamla ne göreyim tekrar giriş yapınız demezmi sayfadan düşmüşüm haberim yok.;)) neyse yazdıklarımı sonradan göndermekdende vazgeçtim yazdım ya nasılsa içim rahatladı ;))):1::1::1::1::1::1:

aaaaaaaa oda nerden çıktıı tühhhh
olsun kız içini dökmüşsün ya ben okumuş varsayarım dur cvp da yazayım
cnm yazını okudum ii yaptın içini döküp rahatladın bundans onra kendini daha ii hissedersinn
oldu mu cvbım uydumu güzelim:9::9::9:

olsun şapşalda olalım delide olalım:37::37:
sonunda meleklerimizi kucağımıza alalım
hııı çapa deyince oralarda oturuyosun sandım
oo sende öğretmensin demek muhakkak yazmışsındır da hatırlayamadım:44:
devamı gelir inş cnm dualrımız hepimizleeeeeee:16::16::16:

vallaha sonunda kafayı tırlatcaz ;)) ben tırlatmadan anne olmak istiom ;))

cnm yazını okudum ii yaptın içini döküp rahatladın bundans onra kendini daha ii hissedersinn

cemrem vallahi güldürdün beni Rabbim de seni güldürsün inşaallah

vallaha sonunda kafayı tırlatcaz ;)) ben tırlatmadan anne olmak istiom ;))

aynen yaaa bende :37:delirmeden önce anne olsam ii olur
çünki yazık garibim annesi deli kendi ne olur bilmeem:27:
ben deli o da evladım ya zırdeli olur herhalde:52:

cvp uymazmı tatlım uydu uydu ;)) kısa bi süreliğinede olsa kendimi daha iyi hissederim.bende bu komşu varken yüzünü her görüşümde cnm sıkılcak ya neyse...

aynen yaaa bende :37:delirmeden önce anne olsam ii olur
çünki yazık garibim annesi deli kendi ne olur bilmeem:27:
ben deli o da evladım ya zırdeli olur herhalde:52:

ay sorma bizim gibi pskolojisi bozuk kadınların çocuğu nasıl olur bilmem gerçi onlar gelince düzelirizde...
ben deli o zırdeli he güldüm buna :1::1::1:

cvp uymazmı tatlım uydu uydu ;)) kısa bi süreliğinede olsa kendimi daha iyi hissederim.bende bu komşu varken yüzünü her görüşümde cnm sıkılcak ya neyse...

olsun sende onu görünce içinden amamnnnn ne dersen de hiççç umrumda değil de olsun gitsin
olmuyo da oldurucaz artıkkkk.......:44:

olsun sende onu görünce içinden amamnnnn ne dersen de hiççç umrumda değil de olsun gitsin
olmuyo da oldurucaz artıkkkk.......:44:

aynen dediğin gibi oldurucaz tatlım ;) kız biz senlen arkadaş olmamışmıyız ne kadan ayıppppppppp ;)) valla bugün can sıkıntısından buraya atım kendimi iyide geldin cemrem ;):16:

tıp bitti demiş olabilir ama bakalım Allah bitti dedimi demi ama ya ;) cnm bu topiklerde neler neler okuyoruz olmaz diyenlerin çocuğu oluyor valla nasipde yazılmışsa bi şekilde oluyor.hayırlısıyla inş. tedaviye başladığın günleride görürsün yakında.

evet Rabbim çok büyük. inş. görürüz bakalım. bnm dileğim duam hepimiz için..

aynen dediğin gibi oldurucaz tatlım ;) kız biz senlen arkadaş olmamışmıyız ne kadan ayıppppppppp ;)) valla bugün can sıkıntısından buraya atım kendimi iyide geldin cemrem ;):16:

evet oldurucazzzzzzzz
evet tadlum arkadaş olmamışız bence de ayıp olmuşşşşş:9:
ayyy biraz yüzünü güldürdüysem ne mutlu bana burda yazışmak bana da ii geliyo cnm benim:16::16:

kızlar ben çıkıyorum
hepinize iyi geceler

sana da iyi gecelerrr
tatlı rüyalarrrrrrr:3::3:
bende çıkıyorum benim ki gene uyudu kaldı her zaman ki gibi :40:
herkese hayırlı gecelerrr yarınlar hep mutluluk getirsin hepimizeeeeee:3::54:

Arkadaşlar hepinize öncelikle slmlar diyorum.
3 ay önce Celalettin PERU hoca ile başlayan tedavimiz bugün ilk meyvesini vermeye başladı.
Eşim bugün Spermiogram testi yaptı ve
1.500.000 Raund Cell (yuvarlak hücre),
Bunların da 390.000 i İmmatür Germ Hücre (spermi oluşturan ana hücre) gözüktü.
Bu sonuç bile bizi çok mutlu etti ve umutlarımızı tekrardan yeşertti.
Eşim 2 kutu PANAX ve E1 kullandı. Aynı zaman da Celalettin hocanın yönlendirdiği GEYLANİ BAHARAT tan aldığımız macunu sabah aksam kullanıyor.Bunların fayda verdiğini düşünüyoruz. İnş. devamı da gelir... DUA İLE HEPİNİZE
İyİ AKŞAMLAR...
:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

tebrikler canım çok sevindim.inşallah devamı gelir
bende tutayım halayın ucundan :64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

canım hemen ümdini kesme...
gün doğmadan neler doğar...
sizde en kısa zamanda celalettin hocanın yanında soluğu alın
eminim en kısa zamanda sizlerde de güzel değişmeler olacaktır.

Back
X