Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kıymetli arkadaşım sabır. Rabbim verecek herşeyi deneyeceğiz. denedik zannediyoruz belki daha başka çarelerde bulucaz. Allah bu aşkı içimize verdi hakikatinide nasip edecek . ben çok inanıyorum vakti geidiğinde hepimiz sarıpsarmalayacağız evlatlarımızı. muhakkak kullandıklarının faydası olmuştur. zamanla göreceksin bunu inş.
sabır ve dua ile

inşallah zamanla faydası olur dediğin gibi.
güzel dileklerin için sağol canım benim.
ALLAH hepimize sabır versin mücadele edebilelim...

Merhaba arkadaşlar bizde celalettin hocayla hızlı bir şekilde tedeviye başladık hoca bize bile olumsuz konuşmadı umut verdi,ilk defa bir doktor bize birşeyler kullanmamızı önerdi bu bile mutlu etti bizi.Hoca bize 2 tane nebido iğne ermiş aktar ve geylani aktardan kürler verdi,kullanıp 3 ay sonra tekrar gideceğiz ,umarım hepimizin tedavisi olumlu sonuçlanır,ALLAH hepimizin gönlüne göre versin...

Merhaba arkadaşlar bizde celalettin hocayla hızlı bir şekilde tedeviye başladık hoca bize bile olumsuz konuşmadı umut verdi,ilk defa bir doktor bize birşeyler kullanmamızı önerdi bu bile mutlu etti bizi.Hoca bize 2 tane nebido iğne ermiş aktar ve geylani aktardan kürler verdi,kullanıp 3 ay sonra tekrar gideceğiz ,umarım hepimizin tedavisi olumlu sonuçlanır,ALLAH hepimizin gönlüne göre versin...

Rabbim bol bol spermli günler göstersin inşlllah.
Kullandığınız ilaçlar eşine şifa olsun inşallah.

Kızlar morelım cok bozuk kahveregı akıntım var karnım cok agrıo dua edın bana:43::43::43::43:

canım ne oldu sana böyle nazarmı değidi acep.
kötü birşey yoktur umarım.hemen bir doktora falan gitsene.
tüp bebekde böyle sorunlar olabiliyormuş.
rabbiim şafi isimi ile tez zamanda şifalar versin inşallah.

benim eşimde 3 yıldır azospermi ve bir kez m tese oldu sonuç alamadık celalettin hocadan bahsetmişsiniz soy isim alabilr miyim birde nasıl ulaşabiliriz bu haziranda acıbademde bir kez daha deniyce doktor hiç ilaç denemeye gerek yok demiş anlamadım herkes başka tedavi uyguluyor.biz normalde kaan beyin hastasıdık ama hastane koşullarından dolayı acıbademe geçtik bakalım hayırlısı bu arada 2. tesede sperm bulunan var mı?

canım ne oldu sana böyle nazarmı değidi acep.
Kötü birşey yoktur umarım.hemen bir doktora falan gitsene.
Tüp bebekde böyle sorunlar olabiliyormuş.
Rabbiim şafi isimi ile tez zamanda şifalar versin inşallah.

canım yaa ne bıleyım aksam hafıf acık kahveydı sabah bır kaltım yogun koyu kahve panıkledım doktoru aradım bısıy olmaz dınlensın demıs ama karnım agrıyo sımdı progestan kullandım ınsallah gecer moralım acayıp bozuk nerden cıktı of

Arkadaşlar hepinize öncelikle slmlar diyorum.
3 ay önce Celalettin PERU hoca ile başlayan tedavimiz bugün ilk meyvesini vermeye başladı.
Eşim bugün Spermiogram testi yaptı ve
1.500.000 Raund Cell (yuvarlak hücre),
Bunların da 390.000 i İmmatür Germ Hücre (spermi oluşturan ana hücre) gözüktü.
Bu sonuç bile bizi çok mutlu etti ve umutlarımızı tekrardan yeşertti.
Eşim 2 kutu PANAX ve E1 kullandı. Aynı zaman da Celalettin hocanın yönlendirdiği GEYLANİ BAHARAT tan aldığımız macunu sabah aksam kullanıyor.Bunların fayda verdiğini düşünüyoruz. İnş. devamı da gelir... DUA İLE HEPİNİZE
İyİ AKŞAMLAR...
:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:
canım çok sevindim maşallah darısı spermlere olsun inşallah :64::64::64::64::64::64:
canım biraz geç cevap yazdım kusura bakma.
sperm bulunamadı nasip değilmiş.
inşallah sizlerde bulunur...

canım merhaba.
biz 1 yıldır kullanıyorduk kürleri.
yok canım 1 yıl önce yaptırmıştık ondan sonra birdaha yaptırmadık.
bizdeki azospermi nedeni genetik azf c mikrodelasyon.
malesef bizde sperm bulunamadı umarım siz güzel sonuçlar alırsınız.

merhaba canım:16:
canım bende aynı gün sonucu verirler diye tahmin etmiştim ama bir gün sonra dediler.
bende kan alma olayını anlamadım doğrusu aklıma dna hasar testi geldi belkide onun için istediler.
malesef kuzum sonuç 0 kürler bizde işe yaramadı.
hayırlısı diyelim nasip değilmiş.
kendine ve bebişine iyi bak çok öpüyorum.

keşke bulunsaydıda bidahaki sefere dondurulsaydı bebekim.
malesef sonuç yine 0...
inşallah sizlerden iyi güzel haberler alırız...

artık uygulanacak bir tedavide kalmadı.
herşeyi denedik 2 m.tese, varikosel ameliyatı ilaç, bitkisel vs..
demekki nasipte yok sınırları çok fazla zorlamamak lazım.
belkide hayırlısı böyle.
artık kelimeeler kifayetsiz.
elimizden geleni yaptık ama olmadı.
inşallah sizlerden güzel haberler alırım.
yine araştırıcam tabi boş durmayacağım.
belki zamanla yeni yöntemler tedaviler çıkar gerçekten olumlu sonuç alanlar olur ozaman tekrar mücadeleye başlarız.
ama şimdilik yapılacak bişey yok sahip olduklarım için şükredip bekleeyeceğiz....
"Allah-ü Teala her ne dert indirdiyse mutlaka onun için bir deva indirmiştir.Ey Allah'ın kulları ilacınızı arayın." buyuruyor peygamberimiz(s.a.v) ümidinizi kaybetmeyin canım Rabbim tez vakitte şifa vesilenizi karşınıza çıkarsın inşallah.
günaydın kızlar:16::16::16::16::16::16:nasılsınız kaç gündür gelemedim:50::50::50::50: annem bendeydi biliyorsunuz gözünden ameliyat olmuştu :26::26::26::26: dün annemi gönderdim :10::10::10::10: sizede bir slm vereyim dedim:38::38::38::38::38::38::38:
geçmiş olsun annene canım Allah şifalar versin gözüne.
eşim geldi
celalettin hoca eşime ermiş aktardan macun vermiş
3 ay pregnyl tedavisi sperm bulunma ihatimalini inaşallah %60-70lere çıkarırız demiş
Allah'a şükür bunlar bizim için güzel haberler
inşallah tedavimiz olumlu sonuçlanır
canım hayırlı olsun tedaviniz şifa olsun inşallah hep güzel şeyler duyun ve yaşayın bundan sonra inşallah.
Kızlar morelım cok bozuk kahveregı akıntım var karnım cok agrıo dua edın bana:43::43::43::43:
canım bozma moralini lekenin kırmızı olması kötü diye biliyorum dr.unu arayıp bi danış derim
benim eşimde 3 yıldır azospermi ve bir kez m tese oldu sonuç alamadık celalettin hocadan bahsetmişsiniz soy isim alabilr miyim birde nasıl ulaşabiliriz bu haziranda acıbademde bir kez daha deniyce doktor hiç ilaç denemeye gerek yok demiş anlamadım herkes başka tedavi uyguluyor.biz normalde kaan beyin hastasıdık ama hastane koşullarından dolayı acıbademe geçtik bakalım hayırlısı bu arada 2. tesede sperm bulunan var mı?

Allah şifalar versin eşinize celalettin peru sayfasında mail adresi var oradan durumunuzu iletebilirsin.

Arkadaşlar size bir sorum olacak şimdi biz ermiş aktar ve geylani aktardan sipariş verdik biz sorunumuzu anlattık onlarda sorunumuza göre ermiş aktar böğürtlen kökü ve macun geylani aktarda çayla, krem gönderdi,ben geylani aktara ermiş aktardanda sipariş verdik sizinkilerle beraber kullanabilirmiyiz diye sordum onlarda yarım saat arayla kullanırsanız birşey olmaz dediler ama sizede sormak istedim .Siz nasıl kullanıyorsunuz? 2 aktarın gönderdiklerinide beraber kullanıyormusunuz? yoksa sadece birindenmi sipariş verdiniz?

günaydın kızlar:16::16::16::16::16::16:nasılsınız kaç gündür gelemedim:50::50::50::50: annem bendeydi biliyorsunuz gözünden ameliyat olmuştu :26::26::26::26: dün annemi gönderdim :10::10::10::10: sizede bir slm vereyim dedim:38::38::38::38::38::38::38:
geçmiş olsun anneciğine cnm :16:
eşim geldi
3 ay pregnyl tedavisi sperm bulunma ihatimalini inaşallah %60-70lere çıkarırız demiş
cnm ne güzel şeyler demiş sizin için hadi tedavinizin sonucunu sabırsızlıkla bekliyoruzzz:16::16:
canım bekleyeceğiz artık önümüze ne çıkacak bakacağız.
yok canım ne kusuru önemli değil.
canım bir ara gitmeyi düşünmüştük ama sonra vazgeçtik.
çünkü celalettin hocanın uyguladığı tedavi hipo hipo hastalarına uygun bir tedavi yöntemi bizlere değil..
zaten hipo hipolularda belli bir dönem iğne kullandıktan sonra düzelme oluyo.
bizlerde iğne fayda etmez çünkü o iğneler hormon iğnesi bizim eşlerimiz hormon hastası değilki.
kimsenin umudunu kırmak istemem ama doğru bir tedavi yöntemi olduğunu düşünmüyorum o yüzden gitmeyiz biz.
inşallah ben yanılırım da giden herkes fayda görür ne diyeyim...
cnm sende haklısın hep arka arkaya gelince 00 lar insan herşeyi olmaz zannediyo
ama öle değil hiç inş olumlu günlerinizde olacak güzelim celalletin bey için herkesin düşüncesine saygım sonsuz cnm
biz onunla tedavideyiz bakalım ne çıkar bahtımıza:26::26:
tedaviniz hayırlarla devam etsin inş sende sevinennlerden olursunuzzz
cnm geçmiş olsun inş bi sorun değildir o akıntı
kendine stres yapam sakin olmaya çalış dr. görün bence gönlün rahat etsin
bir soru sormak istiyorum MİKROTESE İÇİN KAAN AYDOS MU EMRE BAKIRCIOĞLU mu bi fikir verin ALLAH RIZASI İÇİN
tabiki EMRE BAKIRCIOĞLU:40:

Arkadaşlar hepinize öncelikle slmlar diyorum.
3 ay önce Celalettin PERU hoca ile başlayan tedavimiz bugün ilk meyvesini vermeye başladı.
Eşim bugün Spermiogram testi yaptı ve
1.500.000 Raund Cell (yuvarlak hücre),
Bunların da 390.000 i İmmatür Germ Hücre (spermi oluşturan ana hücre) gözüktü.
Bu sonuç bile bizi çok mutlu etti ve umutlarımızı tekrardan yeşertti.
Eşim 2 kutu PANAX ve E1 kullandı. Aynı zaman da Celalettin hocanın yönlendirdiği GEYLANİ BAHARAT tan aldığımız macunu sabah aksam kullanıyor.Bunların fayda verdiğini düşünüyoruz. İnş. devamı da gelir... DUA İLE HEPİNİZE
İyİ AKŞAMLAR...
:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

canımmm çok mutlu oldum.,inşallah en kısa zamanda da bol bol spermler görürüsünüz..
sonunda çabalarınızın meyvesini toplamaya başladınız .hayırlara vesile olsun inşallah..

canım merhaba.
biz 1 yıldır kullanıyorduk kürleri.
yok canım 1 yıl önce yaptırmıştık ondan sonra birdaha yaptırmadık.
bizdeki azospermi nedeni genetik azf c mikrodelasyon.
malesef bizde sperm bulunamadı umarım siz güzel sonuçlar alırsınız.

merhaba canım:16:
canım bende aynı gün sonucu verirler diye tahmin etmiştim ama bir gün sonra dediler.
bende kan alma olayını anlamadım doğrusu aklıma dna hasar testi geldi belkide onun için istediler.
malesef kuzum sonuç 0 kürler bizde işe yaramadı.
hayırlısı diyelim nasip değilmiş.
kendine ve bebişine iyi bak çok öpüyorum.

keşke bulunsaydıda bidahaki sefere dondurulsaydı bebekim.
malesef sonuç yine 0...
inşallah sizlerden iyi güzel haberler alırız...

artık uygulanacak bir tedavide kalmadı.
herşeyi denedik 2 m.tese, varikosel ameliyatı ilaç, bitkisel vs..
demekki nasipte yok sınırları çok fazla zorlamamak lazım.
belkide hayırlısı böyle.
artık kelimeeler kifayetsiz.
elimizden geleni yaptık ama olmadı.
inşallah sizlerden güzel haberler alırım.
yine araştırıcam tabi boş durmayacağım.
belki zamanla yeni yöntemler tedaviler çıkar gerçekten olumlu sonuç alanlar olur ozaman tekrar mücadeleye başlarız.
ama şimdilik yapılacak bişey yok sahip olduklarım için şükredip bekleeyeceğiz....

canımm hiç üzülme.herşeyin hayırlısı diyoruz hep..vakti zamanı var daha demekki..
teslimiyetçi davran unutma ki rabbim herşeyin en iyisini bilendir..
sen elinden geleni yapp umutlarını yitirme ve bol bol dua et hayırlısını iste..
herkez bir şekilde sınav oluyor..
bugun yataktan kalkmadan aklıma şu olay geldi..
şırnakta görev yaparken bir çiftle tanışmıştım.1 yaşlarında oğulları vardı.ama eşiyle sorunlu bir bayandı,hep şikayet ederdi eşinden..
aradan yıllar geçti ben birdaha hiç görüşmedim bayanla ,zaten arkadaş vasıtasıyla tanışmış ve 2-3 ken görüşmüştüm..
tesadüf yaa eşim işyerinde bir arkadaşından bahsetti eşiyle sorunları var bana biraz anlattı vede başkasına aşık olmuş .eşide evi terk edip ailesinin yanına dönmüş dedi.
o kadar üzüldüm kii anlatamam.sonra facebooktan bahsettiği arkadaşını gösterince ne göreyim benim yıllar önce şırnakta tanıştığım bayan..
ve oğulları koca delikanlı olmuş ama aradan yıllar geçmesine rağmen hala huzurları yokkk..
neyse gidip eşini geri getirmiş adam amaa birkere o bağ koptumu birda düzen tutmazz..evlatları var ama huzur mutluluk yok..zaten farkettiysen çocukları olmayan çiftler birbirlerine çok bağlıdırr ,düşkündürler..allah evlat vermedi ama çok şükürrr huzur ve koca bir mutluluk verdi..düşünsene çocuğumuz yok ama eşimle huzurluyum.çocuk bizim için hayatta ekstra mutluluk demek..olursa mutluğumuz artacak.olmazsada hayatımdan hiçbirşey eksilmeyecek..bu dünyada olmazsa öbür dünyada kat kat mükafatını alacağız kısmetse..
sabah kendi kendime rabbime birdaha tevekkül ettim.ondan gelene herşeye boynumuz kıldan ince..
hakkında hayırlısı olsun tatlım üzülmeee olurmuuu :54::54:

merhaba arkadaşlar biz kaan hocada tedavi oluyoruz ama herkesler burada tese için emre bakırcıoğlunu öneriyor kafam çok karışık yaaaa :(((hocamız her teseden sonra değişik ilaç başlatıyor bzde umutlanıp bırakamıyoruz da eğer 1 2 sene yine sonuç alamazsak celalettin hocaya gtmek için eşimi ikna etcem inş.. :) birdeee bişey sorcam kızlar size eşimin teseden snra hoca ile konuşmaya gttiğimde eşinizin kökü var bu iyi bişey diyoo ne oluyo ki bu ??? bende içimden köküde kurumadı ya be hocam kocamın dedim :)) arkadaşlar artık acımla dalga geçer oldum allahım sonumuzu hayır etsin

eşim geldi
hayırlı olsun canım tedaviniz .inşallah doğal yolla sperm çıkışı
görürsünüz..allah yardımcınız olsun.

seninde hayırlı olsun tedavin tatlım.
3 ay sonunda güzel haberler alırız umarım..

canımm bol bol dinlen renk kırmızıya dönmediği sürece sorun yok..
dualrım seninle.
bu arada '' ya mübdiü(celle celalihü) okuuuu..bünyesi düşük yapmaya müsait kadınlar okuyormuşşş...bende transfer gününden itibaren okumaya çalışıyorummm.....inşallah sıkıntılarından kurtulursun..

bir soru sormak istiyorum MİKROTESE İÇİN KAAN AYDOS MU EMRE BAKIRCIOĞLU mu bi fikir verin ALLAH RIZASI İÇİN
tabiki emre bakırcıoğluu canım..adam işinin ehli biri.
eşim yakın zamanda 3.tesesini oldu kendisinde..
eşim hiç ağrısı sızısı olmadı maşallah hep ayaktaydı hiç yatmadı.çok rahattı ..

canımm hiç üzülme.herşeyin hayırlısı diyoruz hep..vakti zamanı var daha demekki..
teslimiyetçi davran unutma ki rabbim herşeyin en iyisini bilendir..
sen elinden geleni yapp umutlarını yitirme ve bol bol dua et hayırlısını iste..
herkez bir şekilde sınav oluyor..
bugun yataktan kalkmadan aklıma şu olay geldi..
şırnakta görev yaparken bir çiftle tanışmıştım.1 yaşlarında oğulları vardı.ama eşiyle sorunlu bir bayandı,hep şikayet ederdi eşinden..
aradan yıllar geçti ben birdaha hiç görüşmedim bayanla ,zaten arkadaş vasıtasıyla tanışmış ve 2-3 ken görüşmüştüm..
tesadüf yaa eşim işyerinde bir arkadaşından bahsetti eşiyle sorunları var bana biraz anlattı vede başkasına aşık olmuş .eşide evi terk edip ailesinin yanına dönmüş dedi.
o kadar üzüldüm kii anlatamam.sonra facebooktan bahsettiği arkadaşını gösterince ne göreyim benim yıllar önce şırnakta tanıştığım bayan..
ve oğulları koca delikanlı olmuş ama aradan yıllar geçmesine rağmen hala huzurları yokkk..
neyse gidip eşini geri getirmiş adam amaa birkere o bağ koptumu birda düzen tutmazz..evlatları var ama huzur mutluluk yok..zaten farkettiysen çocukları olmayan çiftler birbirlerine çok bağlıdırr ,düşkündürler..allah evlat vermedi ama çok şükürrr huzur ve koca bir mutluluk verdi..düşünsene çocuğumuz yok ama eşimle huzurluyum.çocuk bizim için hayatta ekstra mutluluk demek..olursa mutluğumuz artacak.olmazsada hayatımdan hiçbirşey eksilmeyecek..bu dünyada olmazsa öbür dünyada kat kat mükafatını alacağız kısmetse..
sabah kendi kendime rabbime birdaha tevekkül ettim.ondan gelene herşeye boynumuz kıldan ince..
hakkında hayırlısı olsun tatlım üzülmeee olurmuuu :54::54:

canım enfalim gerçekten çok güzel yazmışsın.tam benim içimden geçenleri...
gerçektende öyle çocuk olunca sanki bütün derdimiz bitecek.
geçenlerde bende şöyle bir olay duydum:
bir bayanın 10 yıl sonra tüp bebek yöntemi ile bir kızı olmuş ama şimdi kızı ölüm döşeğinde.
beyninde ur varmış.şimdi o bayan evlat acısı çekecek.şimdi diyordur keşke olmasaydı.
rabbim kimseye yaşatmasın bu acıları.
o yüzden rabbim sabır versin hepimize.
imtihanımızdan alnımıızın akı ile çıkmak nasip etsin inşallah.

canım enfalim gerçekten çok güzel yazmışsın.tam benim içimden geçenleri...
gerçektende öyle çocuk olunca sanki bütün derdimiz bitecek.
geçenlerde bende şöyle bir olay duydum:
bir bayanın 10 yıl sonra tüp bebek yöntemi ile bir kızı olmuş ama şimdi kızı ölüm döşeğinde.
beyninde ur varmış.şimdi o bayan evlat acısı çekecek.şimdi diyordur keşke olmasaydı.
rabbim kimseye yaşatmasın bu acıları.
o yüzden rabbim sabır versin hepimize.
imtihanımızdan alnımıızın akı ile çıkmak nasip etsin inşallah.

aminn canım..
yazık üzüldüm aileye allah sabır versin..zor bir durumm..demekki hala sınavları bitmemiş..
benn kendimden örnek vereyimmm .allah biliyorr öncedenn hiç bu kadar dua etmezdimm ..namaz kılmazdımm..
ama evlatsızlıkla imtihan olduğum andan beri namazlarımı kaçırmamaya çalışıyorumm..
arada kılmadığım zamanlarım oldu ama şimdi transfer sonrası bile bırakmadım..hiç şimdiki gibi kuranı kerim okumuyordumm..
sankii yaşadığım her olumsuzlukta kalbim dahada genişledii gibi..rabbime daha çok sığındımm vee değiştimmm..
evlatsızlık bana çok şey öğrettii..

benim kayınvalidein 7 çocuğu olmuşş.ama hiç birinden hayır görmedii.
rezil şekilde vefaat etti rahmetli..onu gördükçe için sızlardı köyde 3 evladı oturuyordu ve 9 yıldır felç di kayınvaldem...
bırak bakmayı 1 kap yemek veren yoktu ..isteyen herkeze rabbim vereceksede hayırlı evlat versinn..

Back
X