Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
cnm sonuçlarımız çıktı
estradiol 74 diyo ama malesef referans aralığı yazmıyor dr.da refarans aralığını öğrenmemi istedi hastaneden
bugün hep telefondaydım sürekli hastaneyi aradım laboratuvar referans aralığını makina vermemişse yok tur dedi
peki neye göre inceledilerki:43:
işte millet sözde iş yapıyor iş başında
yarın sabah hastaneye gidip testi yapan biyo kimya uzmanıyla görüşmeye çalışıcam bi testi yaptırıp adam gibi sonuç alamadık çok üzgünüm
celalettin beyin yazdığı reçetenin günü dolduğu için artık özel merkezde iğneyi yapmıyor eczanede çalışan bi kıza yaptırdık
geldimi herşey üst üste geliyor :43::43:

canım yaa ne bıleyım aksam hafıf acık kahveydı sabah bır kaltım yogun koyu kahve panıkledım doktoru aradım bısıy olmaz dınlensın demıs ama karnım agrıyo sımdı progestan kullandım ınsallah gecer moralım acayıp bozuk nerden cıktı of

cnm ne olur kendini boşyere üzme bak doktorda merak edecek bişey yok demiş olsa derdi heralde allahın izniyle sağlıkla kucagına alacaksın yavrunu moralini bozup bebişide üzme annesi aeol cnm dualarım seninle:16::16::16: bu arada posta kutun dolmuş msj atamadım:40:

cnm sonuçlarımız çıktı
estradiol 74 diyo ama malesef referans aralığı yazmıyor dr.da refarans aralığını öğrenmemi istedi hastaneden
bugün hep telefondaydım sürekli hastaneyi aradım laboratuvar referans aralığını makina vermemişse yok tur dedi
yarın sabah hastaneye gidip testi yapan biyo kimya uzmanıyla görüşmeye çalışıcam bi testi yaptırıp adam gibi sonuç alamadık çok üzgünüm
celalettin beyin yazdığı reçetenin günü dolduğu için artık özel merkezde iğneyi yapmıyor eczanede çalışan bi kıza yaptırdık

ya ne kadar sinir bozucu ref.aralığı nasıl olmaz ki neye göre degerlendirme yapıyorlar o zaman:47: bende merak ettim bu hormon ne için fikir veriyormuş cnm bi bilgi edinirsen bana yaz olur mu moralini bozma cnm iyi şeyler olmadan hemen önce kötü şeyler üst üste gelirmiş güzel günler yakındır inş aeol :16::16:

cnm sonuçlarımız çıktı

tatlım böyle bişey olabilirmi referans aralığı olmadan nasıl değer yazmışlar :47::47::47:
yani bilmeseniz kandıracakalr yaaa ufff git cnm bilmeden referansını olurmu
yarın sana kolaylıklar versin mevlam bi daha da gitmeyin kız oraya:47::47:sinir şeylerrrrr

cnm sonuçlarımız çıktı

canım interrnetten baktığıma göre normal değer aralığı 5-20 imiş.bu bazı merkezlere göre değişebilir ama 5-10 oynar.
bu durumda sizin baya bi yüksek çıkmış.ama bu hormon tedavisi olduğunuz içindir.
bi hastaneye danış bakalım ne diyecekler.
ne olursun kendini salma hemen böyle.bu aksilikleri hepimiz yaşıyoruz çünkü.
dur bakalım yarın ola hayrola.
rabbim yar ve yardımcınız olsun inşallah.

Selam kızlarrrrr:3: nasılsınız.
.pc bozuktu giremedim ..sayfalar ilerlemişş onları okudum hemen..:34:

Arkadaşlar hepinize öncelikle slmlar diyorum.
3 ay önce Celalettin PERU hoca ile başlayan tedavimiz bugün ilk meyvesini vermeye başladı.
Eşim bugün Spermiogram testi yaptı ve
1.500.000 Raund Cell (yuvarlak hücre),
Bunların da 390.000 i İmmatür Germ Hücre (spermi oluşturan ana hücre) gözüktü.
Bu sonuç bile bizi çok mutlu etti ve umutlarımızı tekrardan yeşertti.
Eşim 2 kutu PANAX ve E1 kullandı. Aynı zaman da Celalettin hocanın yönlendirdiği GEYLANİ BAHARAT tan aldığımız macunu sabah aksam kullanıyor.Bunların fayda verdiğini düşünüyoruz. İnş. devamı da gelir... DUA İLE HEPİNİZE
İyİ AKŞAMLAR...
:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

Gözünaydın canımmmmmm:64::64::64::64:
inşallah en kısa zamanda spermleride görürsünüz...:26:

cnm senin bu görümcen kaçmadan önce damatla pazarlık yapsaymış ya düğün yaparsan kaçarım yoksa kaçmam bak diye hem suçlu hem güçlü kıza bak ya:47: gerçekten sizin sinirlerinizi oynatmışlar anlattıklarına bakılırsa okurken üzüldüm yaşadıklarınıza inş. bu yaza nasip olur tedavin cnm hakkınızdan hayırlısı olsun inş. eşine güzel bi iş kapısıda açılır..görümceninde işi zor zaten 15 ay asker yolu beklesin kayınbaba evinde..
komşuna gelince 6 aylık hamile kadını bi anda kim görse şok olur cnm hiçmi duymamıştın hamile olduğunu...
elimden bişey gelmiyor sadece ağlıyorum yine dibe vurdum bazen çok çok iyi oluyorum an geliyor dağılıyorum böyle...bu kelimen hepimizi anlatıyor işte bugün bende bi an dibe vurdum oturdum odada ağladım bi ara flzaşkı aramak geldi içimden dertleşmek için ağlıcak bi omuz aradım desem yeridir.;( odada ağlarken eşim geldi ne oldu dedi yok bişey cnm sıkılıyor dedim geçiştirmeye çalıştım ama olmadı var bişey anlat diyince başladım anlatmaya komşuya cnm sıkıldı falan dedim bilerek sana laf sokuyorlarsa konuşma kendini üzme pskolojin bozulcak dedi.ama komşum bugün cnmı çok sıktı. :(
inş. fazla beklemeden kavuşuruz evlatlarımıza...

canım benimm kıyamam kimler sıktı canını yinee..arasaydın cnmm benii.. dertleşirdikkkk..neyse ben seni ararımm...
benimde net yoktu dünden beri giremedimm..

kızlar
celalettin hoca olumlu konuşmuş
yarın tam yazarım söylediklerini

sevindim cnm iyi şeyler duymuşsunuzz ...
celaletin hocadannn..inş deavmındaa güzel şeylerr olur..

günaydın kızlar:16::16::16::16::16::16:nasılsınız kaç gündür gelemedim:50::50::50::50: annem bendeydi biliyorsunuz gözünden ameliyat olmuştu :26::26::26::26: dün annemi gönderdim :10::10::10::10: sizede bir slm vereyim dedim:38::38::38::38::38::38::38:

canım geçmiş olsun anneciğine:26:

Merhaba arkadaşlar bizde celalettin hocayla hızlı bir şekilde tedeviye başladık hoca bize bile olumsuz konuşmadı umut verdi,ilk defa bir doktor bize birşeyler kullanmamızı önerdi bu bile mutlu etti bizi.Hoca bize 2 tane nebido iğne ermiş aktar ve geylani aktardan kürler verdi,kullanıp 3 ay sonra tekrar gideceğiz ,umarım hepimizin tedavisi olumlu sonuçlanır,ALLAH hepimizin gönlüne göre versin...

Hayırlı olsun cnm tedaviniz..inşallah 3 ay sonraa güzel gelişmeler olur sizdede..rabbim şifa versin.

Kızlar morelım cok bozuk kahveregı akıntım var karnım cok agrıo dua edın bana:43::43::43::43:

cnm benimmm korkma ne olur inş hiç bişey olmıycak bebişinee ..dualarımız seninlee:26:

bir soru sormak istiyorum MİKROTESE İÇİN KAAN AYDOS MU EMRE BAKIRCIOĞLU mu bi fikir verin ALLAH RIZASI İÇİN

bencede Emre bakırcıoğlu cnm..:31:

ya ne kadar sinir bozucu ref.aralığı nasıl olmaz ki neye göre degerlendirme yapıyorlar o zaman:47: Bende merak ettim bu hormon ne için fikir veriyormuş cnm bi bilgi edinirsen bana yaz olur mu moralini bozma cnm iyi şeyler olmadan hemen önce kötü şeyler üst üste gelirmiş güzel günler yakındır inş aeol :16::16:

tatlım böyle bişey olabilirmi referans aralığı olmadan nasıl değer yazmışlar :47::47::47:
Yani bilmeseniz kandıracakalr yaaa ufff git cnm bilmeden referansını olurmu
yarın sana kolaylıklar versin mevlam bi daha da gitmeyin kız oraya:47::47:sinir şeylerrrrr

canım interrnetten baktığıma göre normal değer aralığı 5-20 imiş.bu bazı merkezlere göre değişebilir ama 5-10 oynar.
Bu durumda sizin baya bi yüksek çıkmış.ama bu hormon tedavisi olduğunuz içindir.
Bi hastaneye danış bakalım ne diyecekler.
Ne olursun kendini salma hemen böyle.bu aksilikleri hepimiz yaşıyoruz çünkü.
Dur bakalım yarın ola hayrola.
Rabbim yar ve yardımcınız olsun inşallah.

kızlar sormayın
29 mart cuma günü eşimle hastaneye gittik
antalya eğitim ve araştırma devlet hastanesine
ürloji 3 de dr yanına girdik anlattık
fsh,lh,testosteron,karaciğer enzimleri ve e2 testi istedik
bilgisayardaki hemşiremi sekretermi neyse e2 ne dedi dr da bu neymiş dedi
hemşire laboratuvarada sordum böyle bişi yok diyolar dedi
neyse eşim kan verdi öğleden sonra sonuçlar

fsh 0,77
lh 0,79
testosteron 5,77 çıktı

celalettin bey özellikle e2 estradiol testii istedi
neyse eşim dün gitti yeniden test verdi
bu seferde

fsh 1,35
lh 1,44
testosteron 5,03
estradiol 74 yazıyor( ama referans aralığı yazmıyor)( birde 3 günde hormonlar yükselmiş)

celalettin bey referans aralığının önemli olduğunu
özellikle referans aralığını öğrenmemizi istedi
bugün laboratuvarı en az 15 -20 kez aradım makina vermemiştir dr nuza gösterin o bilir diyorlar
dr aradım polikiniğe gelmemiş
testi inceleyen biyo kimya uzmanını aradım saat 4 te çıkmış
bugün çok zor bigün geçirdim:43::43::43:
Dün akşam celalettin hoca ile görüştüm
onu mutlaka istiyor iğne e2 yi yükseltiyormuş
ona göre iğneleri düşürebilir yada haftada 3 adete çıkarabilirim dedi
bakalım yarın hastaneye kendim gidicem hem dr la hemde biyo kimyacıyla görüşecem
inşlh öğrenebilirim
sağlığımız böyle insanların elinde işte kimse işini adam gibi yapmıyor bunu bi kez daha çok iyi anladım
öğrenemesemde heralde olay çıkartırım şimdiden hakkınızı helal edin :1::1:

canım bekleyeceğiz artık önümüze ne çıkacak bakacağız.
yok canım ne kusuru önemli değil.
canım bir ara gitmeyi düşünmüştük ama sonra vazgeçtik.
çünkü celalettin hocanın uyguladığı tedavi hipo hipo hastalarına uygun bir tedavi yöntemi bizlere değil..
zaten hipo hipolularda belli bir dönem iğne kullandıktan sonra düzelme oluyo.
bizlerde iğne fayda etmez çünkü o iğneler hormon iğnesi bizim eşlerimiz hormon hastası değilki.
kimsenin umudunu kırmak istemem ama doğru bir tedavi yöntemi olduğunu düşünmüyorum o yüzden gitmeyiz biz.
inşallah ben yanılırım da giden herkes fayda görür ne diyeyim...

Bu yanlış bir yorum Celalettin hocanın sabit herkeze uyguladığı bir tedavi yok...Her hasta ayrı değerlendiriliyor...
Hipo kısmıda yanlış düşük veya yüksek normal değerler yakalandığında düzelme oluyor... Hormon hastası diye birşey yok zaten...

Arkadaşım seni gördüğüm iyi oldu sormak istediğim birşey var celalettin hoca eşimin prolaktin hormonu yüksek çıktığı için hipofiz mrı istemişti çektirdik sonucu bugün aldık malesef eşimin hipofiz bezinde 3mm çapında mikro adenom görüldü, hocaya cumuartesi günü inhibin-b testiyle birlikte mail atıcam sonucu.Bildiğim kadarıyla senin eşindede vardı adenom,bunun ne gibi bir zararı var tedavisi varmı ?bu konuda bilgi verebilirmisin? teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Arkadaşım seni gördüğüm iyi oldu sormak istediğim birşey var celalettin hoca eşimin prolaktin hormonu yüksek çıktığı için hipofiz mrı istemişti çektirdik sonucu bugün aldık malesef eşimin hipofiz bezinde 3mm çapında mikro adenom görüldü, hocaya cumuartesi günü inhibin-b testiyle birlikte mail atıcam sonucu.Bildiğim kadarıyla senin eşindede vardı adenom,bunun ne gibi bir zararı var tedavisi varmı ?bu konuda bilgi verebilirmisin? teşekkür ederim.

Tedavisi ameliyat veya lazer ile müdehale...Fakat tehlikeli olduğu için müdehale edilmiyor genelde...Korkulacak birşey değil bu birçok insanda var fakat bilinmez...Arada bir kontrol edilecek büyüme ihtimaline karşı başka yapılacak birşey yok...10mm altı tehlikeli görülmüyor...Hoca Tedavide değerlendirecektir prolaktima üretimi olumsuz etkileyen bir durum hipogonadizm com da site içi aramadan arat bu konuda makaleler var belki faydası olur...

Son düzenleme:
Bu yanlış bir yorum Celalettin hocanın sabit herkeze uyguladığı bir tedavi yok...Her hasta ayrı değerlendiriliyor...
Hipo kısmıda yanlış düşük veya yüksek normal değerler yakalandığında düzelme oluyor... Hormon hastası diye birşey yok zaten...

bu benim fikrim doğru yada yanlış olduğuna siz karar veremezsiniz.
ayrıca sizinle muhattap olmuyorum arkadaşın sorduğu soruya cevap veriyorum farkındaysanız.
siz doktor değilsiniz bende doktor değilim ama bu benim fikrim demiştim.
hemen atlayıp yanlış falan yazmanızın bir anlamı yok.
kimsenin avukatlığını yapmayın lütfen bu sitede herkes birbirine fikirlerini tecrübelerini sunuyor tedavilerini ve sonuçlarını aktarıyor.
bu yaklaşımınız çok yanlış rencide edercesine bir yazışınız var.
bir doktor gibi herşeyi biliyorum edasıyla hareket etmeyin lütfen.
biz kaan hocada uzun süre tedavi gördük ve bize göre doğru ve yanlışlarını hep paylaştık.
yeri geldi tartıştık ama dik başlı bir şekilde kırıcı bir şekilde değil.
inşallah celalettin hoca ve diğer tüm doktorların hastaları biran önce şifa bulur en çok sevinen ben olurum...

bu benim fikrim doğru yada yanlış olduğuna siz karar veremezsiniz.
ayrıca sizinle muhattap olmuyorum arkadaşın sorduğu soruya cevap veriyorum farkındaysanız.
siz doktor değilsiniz bende doktor değilim ama bu benim fikrim demiştim.
hemen atlayıp yanlış falan yazmanızın bir anlamı yok.
kimsenin avukatlığını yapmayın lütfen bu sitede herkes birbirine fikirlerini tecrübelerini sunuyor tedavilerini ve sonuçlarını aktarıyor.
bu yaklaşımınız çok yanlış rencide edercesine bir yazışınız var.
bir doktor gibi herşeyi biliyorum edasıyla hareket etmeyin lütfen.
biz kaan hocada uzun süre tedavi gördük ve bize göre doğru ve yanlışlarını hep paylaştık.
yeri geldi tartıştık ama dik başlı bir şekilde kırıcı bir şekilde değil.
inşallah celalettin hoca ve diğer tüm doktorların hastaları biran önce şifa bulur en çok sevinen ben olurum...

Gitmediğiniz tanımadığınız insanlar içim yorum yapmıyacaksınız o zaman çünkü yanlış şeyler yazıyorsunuz...
Bunları yazmakda benim özgürlüğüm...
Kendi doktorunuzla yaşadıklrınızı paylaşın, ben bu tedaviyi doğru bulmuyorumda olabilir.... fakat örnekleme yapıp şunlarda olur bunlarda olmaz bu tedavi diyen sizsiniz bende sonuç alındığını biliyorum diyorum bu avukatlıksa ben size söyliyecek birşey bulamıyorum

herkese slm beni hatırlayanınız vardır umarım 3üncü tüpbebek tedavisiyle hamile kaldım ve gecen hafta doğum yaptım darısı başınıza inş sizleri unutmamışım fırsat buldukça yazılarınızı okuyorum

canım çok sevindim maşallah darısı spermlere olsun inşallah :64::64::64::64::64::64:
canım biraz geç cevap yazdım kusura bakma.
sperm bulunamadı nasip değilmiş.
inşallah sizlerde bulunur...

"Allah-ü Teala her ne dert indirdiyse mutlaka onun için bir deva indirmiştir.Ey Allah'ın kulları ilacınızı arayın." buyuruyor peygamberimiz(s.a.v) ümidinizi kaybetmeyin canım Rabbim tez vakitte şifa vesilenizi karşınıza çıkarsın inşallah.

geçmiş olsun annene canım Allah şifalar versin gözüne.

canım hayırlı olsun tedaviniz şifa olsun inşallah hep güzel şeyler duyun ve yaşayın bundan sonra inşallah.

canım bozma moralini lekenin kırmızı olması kötü diye biliyorum dr.unu arayıp bi danış derim

canim ister istemez bozuluyor moral zaten hic beklemiyodum birden bire olunca cok korktum allahim biaha yasatmasin hayal kirikligi benim adetim kahverengi akintiyla basliyor sonra git gide koyulasiyordu adet olucam gibi sancida girince elim ayagim bosaldi ama cok sukur simdi iyiyim bugun dersim vardi gittim yoksa evde kafayi dagitamazdim allaha emanet ettim insallah sag salim kucagima alirim , rabbim hic birimizi korktuklarimizla imtihan etmesin

Allah şifalar versin eşinize celalettin peru sayfasında mail adresi var oradan durumunuzu iletebilirsin.

geçmiş olsun anneciğine cnm :16:

cnm ne güzel şeyler demiş sizin için hadi tedavinizin sonucunu sabırsızlıkla bekliyoruzzz:16::16:

cnm sende haklısın hep arka arkaya gelince 00 lar insan herşeyi olmaz zannediyo
ama öle değil hiç inş olumlu günlerinizde olacak güzelim celalletin bey için herkesin düşüncesine saygım sonsuz cnm
biz onunla tedavideyiz bakalım ne çıkar bahtımıza:26::26:

tedaviniz hayırlarla devam etsin inş sende sevinennlerden olursunuzzz

cnm geçmiş olsun inş bi sorun değildir o akıntı
kendine stres yapam sakin olmaya çalış dr. görün bence gönlün rahat etsin

tabiki EMRE BAKIRCIOĞLU:40:
canim ne bileyim yaa cok korktum oturup agladim sok oldum sabah sabah ama neyse cok sukur azaldi acik renklerde geliyr insallah gecer , doktoru aradik cagirmadi yatsin dinlensin kahverengi akinti olur dedi

canımmm olumlu şeyler düşün olumlu olsun sakın morelini bozma yaaa inş.bebişlerin seninledir annesi ;)

canim benim olumlu dusunmek o an hic aklima gelmediki bebegim gidiyor diye oturup agladim ama doktorla konustuktan sonra toparladim cok sukur insallah bisiy olmaz
hayırlı olsun canım tedaviniz .inşallah doğal yolla sperm çıkışı
görürsünüz..allah yardımcınız olsun.

seninde hayırlı olsun tedavin tatlım.
3 ay sonunda güzel haberler alırız umarım..

canımm bol bol dinlen renk kırmızıya dönmediği sürece sorun yok..
dualrım seninle.

bu arada '' ya mübdiü(celle celalihü) okuuuu..bünyesi düşük yapmaya müsait kadınlar okuyormuşşş...bende transfer gününden itibaren okumaya çalışıyorummm.....inşallah sıkıntılarından kurtulursun..

tabiki emre bakırcıoğluu canım..adam işinin ehli biri.
eşim yakın zamanda 3.tesesini oldu kendisinde..
eşim hiç ağrısı sızısı olmadı maşallah hep ayaktaydı hiç yatmadı.çok rahattı ..

allah razi olsun bitanem evet cok sukur kirmizi olmadi zaten doktorda kirmizi gelince hemen hastaneye gelin dedi cok sukur kahverengi akinti azaldi yoksa hucceten gidicektim , allah razi olsun simdi oturup cekicem ben sabahtan beri ya muhyi okuyodum bunu ogrendim cok iyi oldu tesekkur ederim insallah rabbim senin incilerinide sana bagislar
cnm ne olur kendini boşyere üzme bak doktorda merak edecek bişey yok demiş olsa derdi heralde allahın izniyle sağlıkla kucagına alacaksın yavrunu moralini bozup bebişide üzme annesi aeol cnm dualarım seninle:16::16::16: bu arada posta kutun dolmuş msj atamadım:40:
ya bitanem biliyomusun ben heralde 9 aya kadar 9 dogururm elim yuregimde rabbim sag salim kucagima almayi nasib etsin insallah , hemen bosaltiyorum posta kutumu :42::42:
Selam kızlarrrrr:3: nasılsınız.
.pc bozuktu giremedim ..sayfalar ilerlemişş onları okudum hemen..:34:

Gözünaydın canımmmmmm:64::64::64::64:
inşallah en kısa zamanda spermleride görürsünüz...:26:

canım benimm kıyamam kimler sıktı canını yinee..arasaydın cnmm benii.. dertleşirdikkkk..neyse ben seni ararımm...
benimde net yoktu dünden beri giremedimm..

sevindim cnm iyi şeyler duymuşsunuzz ...
celaletin hocadannn..inş deavmındaa güzel şeylerr olur..

canım geçmiş olsun anneciğine:26:

Hayırlı olsun cnm tedaviniz..inşallah 3 ay sonraa güzel gelişmeler olur sizdede..rabbim şifa versin.

cnm benimmm korkma ne olur inş hiç bişey olmıycak bebişinee ..dualarımız seninlee:26:

bencede Emre bakırcıoğlu cnm..:31:
allah razi olsun canim dualarin icin rabbim razi olsun insallah bisiy olmaz sag salim gelir kucagima allahim korusun bebisimi ve herkese nasib etsin

herkese slm beni hatırlayanınız vardır umarım 3üncü tüpbebek tedavisiyle hamile kaldım ve gecen hafta doğum yaptım darısı başınıza inş sizleri unutmamışım fırsat buldukça yazılarınızı okuyorum
canım benim seni tabiki hatırlıyoruz :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:demek doğum yaptın üçüzlerin olacaktı sanırım inşallah sağlıklılardır.Rabbim bebeişlerine uzun ve sağlıklı ömürler versin analı babalı büyüsünler darısı bizlerin başına:16::16::16::16:

Gitmediğiniz tanımadığınız insanlar içim yorum yapmıyacaksınız o zaman çünkü yanlış şeyler yazıyorsunuz...
Bunları yazmakda benim özgürlüğüm...
Kendi doktorunuzla yaşadıklrınızı paylaşın, ben bu tedaviyi doğru bulmuyorumda olabilir.... fakat örnekleme yapıp şunlarda olur bunlarda olmaz bu tedavi diyen sizsiniz bende sonuç alındığını biliyorum diyorum bu avukatlıksa ben size söyliyecek birşey bulamıyorum

celalettin hocada tedavi gören buradaki birçok arkadaşla konuşuyorum.
daha önce bizde gitmek istemiştik o nedenle çokda araştırdım ama bize uygun bir tedavi olmayacağına karar verdim.
çünkü eşim geçen sene ovitrelle iğne kullandı ve başımıza gelmedik kalmadı.
iğnelerin vücuda inanılmaz derecede zarar verdiğini düşünüyorum bu nedenle bu tarz tedavileri uygun bulmuyorum.
burada saygı çerçevesinde istediğim yorumu yaparım bizde az araştırmadık az ilaç kullanmadık neyin ne olduğunu gayet iyi biliyoruz artık.
ama sizin yaklaşımınız çok ilginç aklımı kurcalıyorsunuz doğrusu.
lütfen yazdığım yorumları alıp altına yorum yazmayın.
açıklama zorunluluğum olmadığı halde size yeterince açıklama yaptığımı düşünüyorum.
dediğim gibi bu benim fikrim ama sizin sürekli burayı takip edip kim ne yazmış da negatif bir yorum varsa hemen avukatlığını yapayım tavrınızı hala anlamış değilim.
son sözüm lütfen benim yazılarımı alıp yorum yazmayın birazcık saygı........................

:nazar::nazar:caniiim gozun aydin olsuun rabbim hayirli saglikli huzurlu mutlu bereketli bir omur nasib etsin sizi birbirinize bagislasin , ayyy ne guzel 9 ayi bitirdin melegin kucaginda simdi masallah:nazar::nazar: darisi basimiza insallah

Pazartesi tesemiz var ama benden çok eşim ölcek heyecandan :)) canım benim dönüyor dolaşıyor kescekler diyor, ay kıyamıyorum da sarı kuzuma .. Son zamanlarda kocişimi bebek sever gibi sevmeye başladım kafayı mı yicem ne :52: :27: :52:

CANIMMMM BEBİŞİN DÜNYAYA GELMİŞŞ GÖZÜN AYDINN:nazar::nazar::nazar:
ÇOKK SEVİNDİMMM ALLAH ANALI BABALI BÜYÜTSÜN HAYIRLI ÖMÜRLER VERSİN EVLADINA:emir_bebek:
NZLYN VE SEN BENİM UMUDUMUZSUNUZ SİZDEDE AZFC DELASYONU VARDI AMA ŞİMDİ BEBİŞLERİNİZ VARR ALLAHIM İSTEYEN DİLEYEN HERKESE YAŞATSIN İNŞŞ

Back
X