Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
pazartesi tesemiz var ama benden çok eşim ölcek heyecandan :)) canım benim dönüyor dolaşıyor kescekler diyor, ay kıyamıyorum da sarı kuzuma .. Son zamanlarda kocişimi bebek sever gibi sevmeye başladım kafayı mı yicem ne :52: :27: :52:

canıım ınsallah yuzunuz guler korkması normal benım esımde sakın gozukmeye calısıyodu ama her yerınden ucuk cıktı :9::9::9: Asıl teseden sonra bebeklesıyolar ama cabuk ıylesıyor agrı kesıcı alsın dınlensın ıkı gunde kalkar ayaga , zaten bız kadınların ılk bebegı kocaları :9::9::9::9:

herkese slm beni hatırlayanınız vardır umarım 3üncü tüpbebek tedavisiyle hamile kaldım ve gecen hafta doğum yaptım darısı başınıza inş sizleri unutmamışım fırsat buldukça yazılarınızı okuyorum

Gözünaydın cnm hayırlı olsun doğdu demek bebişler...:52::52::52:
çok sevindim..allah analı babalı büyütsün..:26:
darısı bizlerin başına inş.
:64::64::64::64::64::64:

herkese slm beni hatırlayanınız vardır umarım 3üncü tüpbebek tedavisiyle hamile kaldım ve gecen hafta doğum yaptım darısı başınıza inş sizleri unutmamışım fırsat buldukça yazılarınızı okuyorum
cnm maşallahhhhh allahım analı babalı büyütsün evlatlarını:nazar::nazar::nazar:
hatırlamaz olurmuyuz kızzz ben hatırladım darısı bizlere olsun inşş:16::16:
Pazartesi tesemiz var ama benden çok eşim ölcek heyecandan :)) canım benim dönüyor dolaşıyor kescekler diyor, ay kıyamıyorum da sarı kuzuma .. Son zamanlarda kocişimi bebek sever gibi sevmeye başladım kafayı mı yicem ne :52: :27: :52:

cnm pazartesi teseniz hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde geçsin heyecan olması normal de bu kadar korkmayın gelir geçer burdakilerin eşleri 2 şer 3 er kere oldu biz alıştık artık:1:
sizin ilk ameliytaınız mı cnm:26:

Pazartesi tesemiz var ama benden çok eşim ölcek heyecandan :)) canım benim dönüyor dolaşıyor kescekler diyor, ay kıyamıyorum da sarı kuzuma .. Son zamanlarda kocişimi bebek sever gibi sevmeye başladım kafayı mı yicem ne :52: :27: :52:

Allah yardımcınız olsun cnm inşallah yarın herşey dilediğin gibi olur..
çok normal cnm eşinin öyle olması ne yapsın onlar içinde kolay değilkii.bu:26:
inş ağrısız sızısız atlatırr..ameliyatı benim eşim bu sefer öyleydi maaşallah ..ilk günden ayaktaydı:34:

selam kızlar nasılsınız:16::16::16::16::16:

ve aleykumselam ıyıyız cok sukur sen nasılsın nasıl gıdıyor bugun ben pek bırr panıkledım ama cok sukur sımdı ıyıyız bebıs benı korkuttu :19::20: Ha bu arada
gecen ahmet marankıyı dınledım mıyomlar hakkında konustu hıc arastırdınmı kozmık yasam merkezı varmıs facebookta sayfası var mıyomla ılgılı kurlerı var eger arastırıyosan burayada bak belkı sana bır fıkır olur canım ınsallah rabbım en kısa zamanda sıfa verır

Enfalll canım hemşehrim nasılsın?
lekelenme olmuş korkutmuş seni bebişin.
ALLAH kucağına almayıda nasip etsin canım sağlıklı salih evlat olur inşallah...

canıım ınsallah yuzunuz guler korkması normal benım esımde sakın gozukmeye calısıyodu ama her yerınden ucuk cıktı :9::9::9: Asıl teseden sonra bebeklesıyolar ama cabuk ıylesıyor agrı kesıcı alsın dınlensın ıkı gunde kalkar ayaga , zaten bız kadınların ılk bebegı kocaları :9::9::9::9:

İnşallah canım bir yıldır bekliyoruz.. Umarım iyi sonuçlar alırız.

İki günde kalkamam diye bir hafta izin aldı :)) ben de aldım birkaç gün, bol bol nazlansın koca bebem bana :))) :52: :52:

Koca koca torun sahibi kadınlar geçen gün akrabaların sünnetinde "noldu olmuyor mu çocuğun" demesin mi. Fesubhanallah .. astarını yırtmış millet, ayıp yaaa .. Bekliyordum yine laf sokacaklarını ama bu kadarını da değil

:41:

Enfalll canım hemşehrim nasılsın?
lekelenme olmuş korkutmuş seni bebişin.
ALLAH kucağına almayıda nasip etsin canım sağlıklı salih evlat olur inşallah...
IYIM CANIM BENIM GUZEL HEMSERIM SORMA BEBIS BUGUN HOPLATTI YUREGIMI GECEN ULTRASYONA GIRDIM KALP ATISINI DUYDUM DOKTOR NEKADAR HAREKETLI DEDI :emir_bebek::emir_bebek:DAHA ANASININ KARNINDA KIPIR KIPIR BUGUN ODUMU KOPARDI :20: AMA SIMDI IYIYIM COK SUKUR SOL YANIM ACAYIP BATMA VAR ACABA KESE BUYUDUGU ICINMI LEKELENME OLUYOR GOOGLEYE YAZDIM COGU SEBEB BUNU GOSTERIYOMUS DOKTORDA ONEMSEMEYINCE RAHATLADIM INSALLAH HAYIRLI SAGLIKLI SALIH EVLAT OLUR RABBIM EN KISA ZAMANDA SENIN VE TUM ARKADASLARIMIN GUZEL HABERLERINI ALMAMI NASIB EDER OZAMAN ICIMDEKI BU BURUK SEVINCI DOYA DOYA YASARIM
İnşallah canım bir yıldır bekliyoruz.. Umarım iyi sonuçlar alırız.

İki günde kalkamam diye bir hafta izin aldı :)) ben de aldım birkaç gün, bol bol nazlansın koca bebem bana :))) :52: :52:

KIS BU KOCA BEBEKLER EN UFAK GRIBI VEREME (ALLAH KORUSUN ) CEVIRIYOLAR AMELIYATI BUYUTMELERI NORMAL :) BENIM KOCA BEBEK ANAMI AGLATTI NAZI NIYAZIYLA :35: AMA OLSUN NAZLANSINLAR BIZE NAZ YAPMIYACAKLARDA KIME YAPACAKLAR DIMI AMA

koca koca torun sahibi kadınlar geçen gün akrabaların sünnetinde "noldu olmuyor mu çocuğun" demesin mi. Fesubhanallah .. Astarını yırtmış millet, ayıp yaaa .. Bekliyordum yine laf sokacaklarını ama bu kadarını da değil

kıs cekınme boz hak edıyolar , cevap vermessen daha cok soru sorma hakkına sahıp olduklarını dusunuyolar banada bırı eee hadı ne beklıyosun yap bı cocuk dedı bende bız beceremıyoz gel bı el at dedım 2 sene oldu bır daha sormadı :9::9::9:

Tedavi ve hastalıkla ilgili birşey olmadıkça yazmamaya çalışıyorum..Ha pardon ,atlamamaya:)) Biz herkes için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz...Bazı yanlış ifadeler burdaki tedavide olan ve tedavi olacak arkadaşları olumsuz etkileyebilir... Dr değilim ama kulaktan duyma bilgiler yerine araştırıp,öğrendiklerimi paylaştım..SAYGI ÇERÇEVESİNDE tabiii...

cnm öncelikle iyi akşamlar niyetim seni üzmek yada kırmak değil yada herhangi birininin avukatlığını yapmakta değil sadece yanlış anlamışsın bence gözdem sana kırıcı bişey dememiş bizde celalettin hocanın hastasıyız buradaki birçok kişi gibi yanlış bişey yazılınca bizde düzeltiyoruz hayır böyle değil diye amacımız hocanın avukatlığını yapmak mı hayır belki birine daha faydası dokunur diye yazıyoruz herkes tüm iyi niyetiyle bildiğini paylaşıyor ama kimse kimseye bu tarz davranmıyor tekrar diyorum amacım seni üzmek değil

ıyıyız canım hos geldın sen nasılsın

bende ehh işte bu ay biraz başım döndü bi kaç kerede midem bulandı acabaa mı dedim :27::27: ama maalasef acaba dedim ve sustum:ssz::ssz: insan merak ediyor nasıl bi duygu diye heralde ondan her seyi ona baglıyoruz :37::37: neyse cnm benim iiyi olmana sevindim inş hergün dahada iyi olacaksın rabbim yavruna sağlık sıhhat nasip etsin inş

Kızlar gecen noldu sıze anlatayım ben yenı ev esya aldım ya burdakı komsular ev gormesıne hayırlı olsuna gelıyolar bı abla var cok garıp boyle aldıgın yenı bısıyı hıc yakıstırmaz agzını burnunu kıvırır konusur neyse geldı eve esyaya bakıyo ıyıyı acıkta kalmadınız dıyo bı garıp yanı neyse yatak odama baktı ben yatak odamı pek susledım duvar boyasından duvar kagıdına bıblosundan halısına kadar bıraz abarttım hatta karyolamın uzerıne tul yaptırdım hanı su bebek besıklerının uzerıne oluyo ya adını unuttum neyse kadın tulu gordu bu tulu sınek gelmesın dıyemı yaptırdın dedı bende yok fantezı olsun dıye dedım kadın eve gıdene kadar pek konusamadı cok bozuldu heralde sıttın sene unutmaz :9::9::9::52::52::52::52::52:

bende ehh işte bu ay biraz başım döndü bi kaç kerede midem bulandı acabaa mı dedim :27::27: Ama maalasef acaba dedim ve sustum:ssz::ssz: Insan merak ediyor nasıl bi duygu diye heralde ondan her seyi ona baglıyoruz :37::37: Neyse cnm benim iiyi olmana sevindim inş hergün dahada iyi olacaksın rabbim yavruna sağlık sıhhat nasip etsin inş

canıım hıc umıdını kaybetme neden olmasınkı rabbımın gucu her seye yeter ınsallah acaba dedıgın zaman rabbım sana bı sok yasatırda hamıle kalırsın :49:

Kızlar gecen noldu sıze anlatayım ben yenı ev esya aldım ya burdakı komsular ev gormesıne hayırlı olsuna gelıyolar bı abla var cok garıp boyle aldıgın yenı bısıyı hıc yakıstırmaz agzını burnunu kıvırır konusur neyse geldı eve esyaya bakıyo ıyıyı acıkta kalmadınız dıyo bı garıp yanı neyse yatak odama baktı ben yatak odamı pek susledım duvar boyasından duvar kagıdına bıblosundan halısına kadar bıraz abarttım hatta karyolamın uzerıne tul yaptırdım hanı su bebek besıklerının uzerıne oluyo ya adını unuttum neyse kadın tulu gordu bu tulu sınek gelmesın dıyemı yaptırdın dedı bende yok fantezı olsun dıye dedım kadın eve gıdene kadar pek konusamadı cok bozuldu heralde sıttın sene unutmaz :9::9::9::52::52::52::52::52:

cnm o yatak üstüne yapılan tüle cibinlik deniyo
bende de var bende severim süsü yaniiiiiiiii:9:

Back
X