- 31 Ocak 2011
- 7.474
- 557
- 198
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
pazartesi tesemiz var ama benden çok eşim ölcek heyecandan :)) canım benim dönüyor dolaşıyor kescekler diyor, ay kıyamıyorum da sarı kuzuma .. Son zamanlarda kocişimi bebek sever gibi sevmeye başladım kafayı mı yicem ne![]()
![]()
![]()
herkese slm beni hatırlayanınız vardır umarım 3üncü tüpbebek tedavisiyle hamile kaldım ve gecen hafta doğum yaptım darısı başınıza inş sizleri unutmamışım fırsat buldukça yazılarınızı okuyorum
cnm maşallahhhhh allahım analı babalı büyütsün evlatlarınıherkese slm beni hatırlayanınız vardır umarım 3üncü tüpbebek tedavisiyle hamile kaldım ve gecen hafta doğum yaptım darısı başınıza inş sizleri unutmamışım fırsat buldukça yazılarınızı okuyorum
Pazartesi tesemiz var ama benden çok eşim ölcek heyecandan :)) canım benim dönüyor dolaşıyor kescekler diyor, ay kıyamıyorum da sarı kuzuma .. Son zamanlarda kocişimi bebek sever gibi sevmeye başladım kafayı mı yicem ne![]()
![]()
![]()
Pazartesi tesemiz var ama benden çok eşim ölcek heyecandan :)) canım benim dönüyor dolaşıyor kescekler diyor, ay kıyamıyorum da sarı kuzuma .. Son zamanlarda kocişimi bebek sever gibi sevmeye başladım kafayı mı yicem ne![]()
![]()
![]()
selam kızlar nasılsınız![]()
canıım ınsallah yuzunuz guler korkması normal benım esımde sakın gozukmeye calısıyodu ama her yerınden ucuk cıktıAsıl teseden sonra bebeklesıyolar ama cabuk ıylesıyor agrı kesıcı alsın dınlensın ıkı gunde kalkar ayaga , zaten bız kadınların ılk bebegı kocaları
![]()
IYIM CANIM BENIM GUZEL HEMSERIM SORMA BEBIS BUGUN HOPLATTI YUREGIMI GECEN ULTRASYONA GIRDIM KALP ATISINI DUYDUM DOKTOR NEKADAR HAREKETLI DEDIEnfalll canım hemşehrim nasılsın?
lekelenme olmuş korkutmuş seni bebişin.
ALLAH kucağına almayıda nasip etsin canım sağlıklı salih evlat olur inşallah...
İnşallah canım bir yıldır bekliyoruz.. Umarım iyi sonuçlar alırız.
İki günde kalkamam diye bir hafta izin aldı :)) ben de aldım birkaç gün, bol bol nazlansın koca bebem bana :)))![]()
![]()
s.a kızlar nasılsınız
koca koca torun sahibi kadınlar geçen gün akrabaların sünnetinde "noldu olmuyor mu çocuğun" demesin mi. Fesubhanallah .. Astarını yırtmış millet, ayıp yaaa .. Bekliyordum yine laf sokacaklarını ama bu kadarını da değil
![]()
ıyıyız canım hos geldın sen nasılsın
bende ehh işte bu ay biraz başım döndü bi kaç kerede midem bulandı acabaa mı dedimAma maalasef acaba dedim ve sustum
Insan merak ediyor nasıl bi duygu diye heralde ondan her seyi ona baglıyoruz
Neyse cnm benim iiyi olmana sevindim inş hergün dahada iyi olacaksın rabbim yavruna sağlık sıhhat nasip etsin inş
Kızlar gecen noldu sıze anlatayım ben yenı ev esya aldım ya burdakı komsular ev gormesıne hayırlı olsuna gelıyolar bı abla var cok garıp boyle aldıgın yenı bısıyı hıc yakıstırmaz agzını burnunu kıvırır konusur neyse geldı eve esyaya bakıyo ıyıyı acıkta kalmadınız dıyo bı garıp yanı neyse yatak odama baktı ben yatak odamı pek susledım duvar boyasından duvar kagıdına bıblosundan halısına kadar bıraz abarttım hatta karyolamın uzerıne tul yaptırdım hanı su bebek besıklerının uzerıne oluyo ya adını unuttum neyse kadın tulu gordu bu tulu sınek gelmesın dıyemı yaptırdın dedı bende yok fantezı olsun dıye dedım kadın eve gıdene kadar pek konusamadı cok bozuldu heralde sıttın sene unutmaz![]()