Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cnm o yatak üstüne yapılan tüle cibinlik deniyo
bende de var bende severim süsü yaniiiiiiiii![]()
süslü seniiiiiiiii![]()
cnm o yatak üstüne yapılan tüle cibinlik deniyo
bende de var bende severim süsü yaniiiiiiiii![]()
canıım hıc umıdını kaybetme neden olmasınkı rabbımın gucu her seye yeter ınsallah acaba dedıgın zaman rabbım sana bı sok yasatırda hamıle kalırsın![]()
nasıl oldun?? Geçmiştir umarım lekelenmelerin..bebişin iyice yerleşiyo annesi,korkma..bol bol dinlen
tadlummmm nasılsın şekerim bende çıktın zannettim
süsü severim bilirsin
pc bozulmuş kıyamam nasıl dayandın buraya gelmeden sen![]()
kızlar siz nasılsınız bakalım canlarım![]()
canıım cok sukur ıyıyım allah razı olsun az once baktım gıttıkce azalıyo ınsallah oyledır kıs nasıl korkmıyayım ben 9 ay yuregım agzımda gecırecem heralde allahım kolaylık versın hepımıze ınsallah
iyiyimmmmmmm şekerimm pc yoktuya dün bugün acısını çıkarıyorum.,eşim yaptırmayalım dedi bende tamam dedim.
benim için hava hoş sonra dayanamadı yine sabah götürdü işe yaptırmaya.
neymiş sabah bana sen şimdi nasıl faceye kadınlar kulubüne girmeden durucaksın dedi..
bahane işte kendi durmaıycak beni bahane ediyo
şarj bitiyo cnm o yüzden şimdi çıkıyorum birazdan gelicemm
iyiyizz canımcımmmmmm ..sen nasılsınn..![]()
aynen cnm kendisi duramıcam demiyo seni alet ediyoiyiyimmmmmmm şekerimm pc yoktuya dün bugün acısını çıkarıyorum.,eşim yaptırmayalım dedi bende tamam dedim.
benim için hava hoş sonra dayanamadı yine sabah götürdü işe yaptırmaya.
neymiş sabah bana sen şimdi nasıl faceye kadınlar kulubüne girmeden durucaksın dedi..
bahane işte kendi durmaıycak beni bahane ediyo
şarj bitiyo cnm o yüzden şimdi çıkıyorum birazdan gelicemm![]()
iyiyim dershaneden geldim hiç havamda değilim ya ders yapmadım sıkıldım az tv bakıyım dedim sonra baktım burdayım![]()
aynen cnm kendisi duramıcam demiyo seni alet ediyo
olsun sen o fark etmez sen buralara gel detmm cnm
bizim hamileliklerimiz 9 ay değil canım 9 yıl gibi geçiyo...düşündükçe ufunet basıyo hala
demekki aklın burdaymışş cnm
aynene öyle cnm..
geldim hemen şarjı taktım.
ben öbür odada kuzey güneyi izliyodum bizimkininde hiç sesi çıkmıyo
bi baktım uyumuşş onu kaldırdımm..
seninkide uymuştur herhalde tatlışımm.![]()
harbi mi ya öylemi dedin ?? :)))))) iki el at dedin öylemi ahaha canım benim de aklıma laf hep sonradan gelir iş işten geçtikten sonra aklımda tutayım bari bunu![]()
en lazım olduğunda kullanırım belki
![]()
![]()
amin canım inşallah neredeyse her ay ateşleniyor bizimki sebepsiz yere, anlayamadık, okuyorum sonra geçiyor biraz sanırım nazarageliyor bünyesi mi ne zayıf... ne kadar kesiyorlarmış diye soruyor sünnet olcak çocuklar gibi :))))
Bizim ilk defa olucak, nasip kısmet artık görcez...
Hayırlı geceler herkese :)) Gidim yatim bari elim ayağıma dolanıyor
kız neden pas vermiyosun hiç slm da verdim![]()
IYIM CANIM BENIM GUZEL HEMSERIM SORMA BEBIS BUGUN HOPLATTI YUREGIMI GECEN ULTRASYONA GIRDIM KALP ATISINI DUYDUM DOKTOR NEKADAR HAREKETLI DEDIDAHA ANASININ KARNINDA KIPIR KIPIR BUGUN ODUMU KOPARDI
AMA SIMDI IYIYIM COK SUKUR SOL YANIM ACAYIP BATMA VAR ACABA KESE BUYUDUGU ICINMI LEKELENME OLUYOR GOOGLEYE YAZDIM COGU SEBEB BUNU GOSTERIYOMUS DOKTORDA ONEMSEMEYINCE RAHATLADIM INSALLAH HAYIRLI SAGLIKLI SALIH EVLAT OLUR RABBIM EN KISA ZAMANDA SENIN VE TUM ARKADASLARIMIN GUZEL HABERLERINI ALMAMI NASIB EDER OZAMAN ICIMDEKI BU BURUK SEVINCI DOYA DOYA YASARIM
KIS BU KOCA BEBEKLER EN UFAK GRIBI VEREME (ALLAH KORUSUN ) CEVIRIYOLAR AMELIYATI BUYUTMELERI NORMAL :) BENIM KOCA BEBEK ANAMI AGLATTI NAZI NIYAZIYLAAMA OLSUN NAZLANSINLAR BIZE NAZ YAPMIYACAKLARDA KIME YAPACAKLAR DIMI AMA
ay tatlımmmmm kusura bakma olurmu öyle şey gızzzzzzz
slm vermedim doğru da farkında değilim
ben yazıyorum arada babamla konuşuyorum ya ondan kafam 2 tarafa anca bu kadar çalışıyo
dersler nasıl gidiyo benim sınavımda yaklaşıyo mayısta bakalım zaten ocakta imama hatibe geçicem bende:26: