Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canıım hıc umıdını kaybetme neden olmasınkı rabbımın gucu her seye yeter ınsallah acaba dedıgın zaman rabbım sana bı sok yasatırda hamıle kalırsın :49:

ümit her zaman var cnm allahın izniyle inş dua niyetine gecer bu dediklerin cnm :16::16:

nasıl oldun?? Geçmiştir umarım lekelenmelerin..bebişin iyice yerleşiyo annesi,korkma..bol bol dinlen

canıım cok sukur ıyıyım allah razı olsun az once baktım gıttıkce azalıyo ınsallah oyledır kıs nasıl korkmıyayım ben 9 ay yuregım agzımda gecırecem heralde allahım kolaylık versın hepımıze ınsallah

tadlummmm nasılsın şekerim bende çıktın zannettim
süsü severim bilirsin:9::9:
pc bozulmuş kıyamam nasıl dayandın buraya gelmeden sen :54:

iyiyimmmmmmm şekerimm pc yoktuya dün bugün acısını çıkarıyorum.,eşim yaptırmayalım dedi bende tamam dedim.
benim için hava hoş sonra dayanamadı yine sabah götürdü işe yaptırmaya.
neymiş sabah bana sen şimdi nasıl faceye kadınlar kulubüne girmeden durucaksın dedi..
bahane işte kendi durmaıycak beni bahane ediyo:9::9::9:
şarj bitiyo cnm o yüzden şimdi çıkıyorum birazdan gelicemm:60:

kızlar siz nasılsınız bakalım canlarım :27:

iyiyizz canımcımmmmmm ..sen nasılsınn..:16::16::16::16:

canıım cok sukur ıyıyım allah razı olsun az once baktım gıttıkce azalıyo ınsallah oyledır kıs nasıl korkmıyayım ben 9 ay yuregım agzımda gecırecem heralde allahım kolaylık versın hepımıze ınsallah

Bizim hamileliklerimiz 9 ay değil canım 9 yıl gibi geçiyo...Düşündükçe ufunet basıyo hala

iyiyimmmmmmm şekerimm pc yoktuya dün bugün acısını çıkarıyorum.,eşim yaptırmayalım dedi bende tamam dedim.
neymiş sabah bana sen şimdi nasıl faceye kadınlar kulubüne girmeden durucaksın dedi..

iyiyizz canımcımmmmmm ..sen nasılsınn..:16::16::16::16:

iyiyim dershaneden geldim hiç havamda değilim ya ders yapmadım sıkıldım az tv bakıyım dedim sonra baktım burdayım :53::53:

aynen cnm kendisi duramıcam demiyo seni alet ediyo
olsun sen o fark etmez sen buralara gel de :16:tmm cnm

iyiyim dershaneden geldim hiç havamda değilim ya ders yapmadım sıkıldım az tv bakıyım dedim sonra baktım burdayım :53::53:

demekki aklın burdaymışş cnm :1:

aynen cnm kendisi duramıcam demiyo seni alet ediyo
olsun sen o fark etmez sen buralara gel de :16:tmm cnm

aynene öyle cnm..:1:
geldim hemen şarjı taktım.
ben öbür odada kuzey güneyi izliyodum bizimkininde hiç sesi çıkmıyo
bi baktım uyumuşş onu kaldırdımm..:27:
seninkide uymuştur herhalde tatlışımm.:34:

bizim hamileliklerimiz 9 ay değil canım 9 yıl gibi geçiyo...düşündükçe ufunet basıyo hala

ıste bunu cok ıyı dedın cok haklısın aynen 9 yıl gıbı gecıcek galıba allahım sabır ve kolaylık versın hepımıze olmasa bır dert oluncaya kadar ayrı dert gecen sene bu zamanlar olumsuz sonuc almıstım nnerden nereye zaman gecmesıne gecıyorda ama omurden de alıp goturuyor allahım hıc bırımıze hayal kırıklıgı yasatmasın

harbi mi ya öylemi dedin ?? :)))))) iki el at dedin öylemi ahaha canım benim de aklıma laf hep sonradan gelir iş işten geçtikten sonra aklımda tutayım bari bunu :52: :52: en lazım olduğunda kullanırım belki :51: :51:

amin canım inşallah neredeyse her ay ateşleniyor bizimki sebepsiz yere, anlayamadık, okuyorum sonra geçiyor biraz sanırım nazara :nazar: geliyor bünyesi mi ne zayıf... ne kadar kesiyorlarmış diye soruyor sünnet olcak çocuklar gibi :))))
Bizim ilk defa olucak, nasip kısmet artık görcez...

Hayırlı geceler herkese :)) Gidim yatim bari elim ayağıma dolanıyor

demekki aklın burdaymışş cnm :1:

aynene öyle cnm..:1:
geldim hemen şarjı taktım.
ben öbür odada kuzey güneyi izliyodum bizimkininde hiç sesi çıkmıyo
bi baktım uyumuşş onu kaldırdımm..:27:
seninkide uymuştur herhalde tatlışımm.:34:

ohohhh gitti yatağına bile yattı:9::9:
babam geldi bana cumartesine kadar burda mevlüde benden gideceğiz babamla
tabiii babam var diye burda uyuyamadı gitti yatağına:9::9:
bende çıkıcam şimdi babamın yatağını açtım oda tv ye bakıyo
gene kumanda nın hakimini aldı elineeeeee:27::9::9::9:

harbi mi ya öylemi dedin ?? :)))))) iki el at dedin öylemi ahaha canım benim de aklıma laf hep sonradan gelir iş işten geçtikten sonra aklımda tutayım bari bunu :52: :52: en lazım olduğunda kullanırım belki :51: :51:

amin canım inşallah neredeyse her ay ateşleniyor bizimki sebepsiz yere, anlayamadık, okuyorum sonra geçiyor biraz sanırım nazara :nazar: geliyor bünyesi mi ne zayıf... ne kadar kesiyorlarmış diye soruyor sünnet olcak çocuklar gibi :))))
Bizim ilk defa olucak, nasip kısmet artık görcez...

Hayırlı geceler herkese :)) Gidim yatim bari elim ayağıma dolanıyor

cnm allah yardımcınız olsun inş rabbim en hayırlı olanı nasip etsin senide sevinenlerden etsin inş:16::16:

kız neden pas vermiyosun hiç slm da verdim :42::42:

ay tatlımmmmm kusura bakma olurmu öyle şey gızzzzzzz:16::16:
slm vermedim doğru da farkında değilim
ben yazıyorum arada babamla konuşuyorum ya ondan kafam 2 tarafa anca bu kadar çalışıyo:37:
dersler nasıl gidiyo benim sınavımda yaklaşıyo mayısta bakalım zaten ocakta imama hatibe geçicem bende:26:

IYIM CANIM BENIM GUZEL HEMSERIM SORMA BEBIS BUGUN HOPLATTI YUREGIMI GECEN ULTRASYONA GIRDIM KALP ATISINI DUYDUM DOKTOR NEKADAR HAREKETLI DEDI :emir_bebek::emir_bebek:DAHA ANASININ KARNINDA KIPIR KIPIR BUGUN ODUMU KOPARDI :20: AMA SIMDI IYIYIM COK SUKUR SOL YANIM ACAYIP BATMA VAR ACABA KESE BUYUDUGU ICINMI LEKELENME OLUYOR GOOGLEYE YAZDIM COGU SEBEB BUNU GOSTERIYOMUS DOKTORDA ONEMSEMEYINCE RAHATLADIM INSALLAH HAYIRLI SAGLIKLI SALIH EVLAT OLUR RABBIM EN KISA ZAMANDA SENIN VE TUM ARKADASLARIMIN GUZEL HABERLERINI ALMAMI NASIB EDER OZAMAN ICIMDEKI BU BURUK SEVINCI DOYA DOYA YASARIM

KIS BU KOCA BEBEKLER EN UFAK GRIBI VEREME (ALLAH KORUSUN ) CEVIRIYOLAR AMELIYATI BUYUTMELERI NORMAL :) BENIM KOCA BEBEK ANAMI AGLATTI NAZI NIYAZIYLA :35: AMA OLSUN NAZLANSINLAR BIZE NAZ YAPMIYACAKLARDA KIME YAPACAKLAR DIMI AMA

evet kuzum bebiş seni baya korkutmuş.
şükürki sorun yok canım beenim.
bol bol yat dinlen kendini yorma kuzum.
inşallah canım benim ALLAH bebeğini sana bağışlasın sıkıntısız bir hamilelik geçirirsin inşallah...

ay tatlımmmmm kusura bakma olurmu öyle şey gızzzzzzz:16::16:
slm vermedim doğru da farkında değilim
ben yazıyorum arada babamla konuşuyorum ya ondan kafam 2 tarafa anca bu kadar çalışıyo:37:
dersler nasıl gidiyo benim sınavımda yaklaşıyo mayısta bakalım zaten ocakta imama hatibe geçicem bende:26:

yaa çantayla vurmak olsa önce bana vururdun ama :43::43: şaka gıııı şaka cnm benim inş sınavlarımızı alnımızın akıyla geçeriz benimde temmuzun 6sında çok az kaldı yaa :18::18:ama bu aralar oturuyorum derse ama hemen sıkılıp kalkıyom ne olur dua et bana rabbim çalışma azmi versin cnm yaaa:ssz:

Back
X