Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
yaa çantayla vurmak olsa önce bana vururdun ama :43::43: şaka gıııı şaka cnm benim inş sınavlarımızı alnımızın akıyla geçeriz benimde temmuzun 6sında çok az kaldı yaa :18::18:ama bu aralar oturuyorum derse ama hemen sıkılıp kalkıyom ne olur dua et bana rabbim çalışma azmi versin cnm yaaa:ssz:

dur ben kendime çanta atıyım senin de içinde kalmasın he al sana cemre :22::22::9::9:
ayy seninde az kalmış sınavlarına cnm dua ederim tabiiki baze hiç çekilmiyo o kitaplar yaaaaa:25::25:
inş rabbim herkese zihin açıklığı versin
ben çıkıyorum cnm sana ve herkese hayırlı uykularrrrrrrr:54:

dur ben kendime çanta atıyım senin de içinde kalmasın he al sana cemre :22::22::9::9:
ayy seninde az kalmış sınavlarına cnm dua ederim tabiiki baze hiç çekilmiyo o kitaplar yaaaaa:25::25:
inş rabbim herkese zihin açıklığı versin
ben çıkıyorum cnm sana ve herkese hayırlı uykularrrrrrrr:54:

amin cnm inş sanada hayırlı geceler cnm :16::16:

cnm öncelikle iyi akşamlar niyetim seni üzmek yada kırmak değil yada herhangi birininin avukatlığını yapmakta değil sadece yanlış anlamışsın bence gözdem sana kırıcı bişey dememiş bizde celalettin hocanın hastasıyız buradaki birçok kişi gibi yanlış bişey yazılınca bizde düzeltiyoruz hayır böyle değil diye amacımız hocanın avukatlığını yapmak mı hayır belki birine daha faydası dokunur diye yazıyoruz herkes tüm iyi niyetiyle bildiğini paylaşıyor ama kimse kimseye bu tarz davranmıyor tekrar diyorum amacım seni üzmek değil

biz kaan hocada tedavi görürken ben bu topiğe üyeydim vede buradakilerin birçoğu kaan hocada tedavi görüyordu.
tedaviyle ilgili doğru veya yanlış gördüğümüz herşeyi burada paylaşırdık.
sizler yeni sayılırsın eski sayfaları okursanız görürsünüz.
hatta emre hocadada tedavi gören ameliyat olan birçok hasta vardı onlarda burada doğru veya yanlış gördüğü herşeyi anlatırlardı.
birgün dahi kimse kimseye ya yanlış düşünüyorsun yanlış biliyorsun tarzında birşey demedi.
herkesin kendi fikriydi.
hatta kaan hocanın tavsiye ettiği m. sure diye bir ilaç vardı günlerce onun muhabbeti olmuştu burada.
sahte olduğunu yazmıştık ama kimse karşı çıkmadı herkes araştırdı kabul eden bıraktı kabul etmeyen devam etti.
diyorum ya herkes fikrini söylemekte özgürdür.
ama saygı çerçevesinde.
ben aklı başında bir insanım kimin ne demek istediğini çok iyi anlarım.
yanlış alama falan yok.
benim kızdığım nokta bana bir soru sorulmuş bende gerekçesiyle birlikte cevabımı yazmışım bukadar.
yani bir doktoru dokunulmazmış gibi göstermenin bir anlamı yok ben kendi doğrumu aktarıyorum.
benim eşim iğne kullandı vede beta hcg hormonu inanılmaz derecede arttı beta hcg hormonunun artması demek testis kanseri olmak demek.
ALLAH dan erken farkettik de bıraktık iğneyi.
ben bunu burada defalarca yazdım önceki yazılarıma bakarsınız.
herkesle paylaştım dikkatli kullanın beta hormonuna sık sık baktırın diye.
bu olaydan sonra birdaha asla iğne kullanmamaya karar verdik
temkinli davranmamın tek nedeni budur.
yazımın sonundada yazmıştım inşallah gidenler olumlu sonuç alırlar ben yanılmış olmayı tercih ediyorum dedim.
yine aynısını diyorum ben bu tedavinin altını çizerek söylüyorum bize fayda edeceğine inanmıyorum.
hipo hipo lularda olumlu sonuçlar muhakkak alınıyordur.
ama bizde fayda sağlamaz diyorum kimsenin umudunu kırdığım falan yok çünkü herkesin sorunu farklı.
ben sözlerimin arkasındayım ama umarım fayda gören insanlar olur bende onlarla beraber mutlu olurum bukadar...

Son düzenleme:
kızlar sormayın
29 mart cuma günü eşimle hastaneye gittik
antalya eğitim ve araştırma devlet hastanesine
ürloji 3 de dr yanına girdik anlattık
fsh,lh,testosteron,karaciğer enzimleri ve e2 testi istedik
bilgisayardaki hemşiremi sekretermi neyse e2 ne dedi dr da bu neymiş dedi
hemşire laboratuvarada sordum böyle bişi yok diyolar dedi
neyse eşim kan verdi öğleden sonra sonuçlar

fsh 0,77
lh 0,79
testosteron 5,77 çıktı

celalettin bey özellikle e2 estradiol testii istedi
neyse eşim dün gitti yeniden test verdi
bu seferde

fsh 1,35
lh 1,44
testosteron 5,03
estradiol 74 yazıyor( ama referans aralığı yazmıyor)( birde 3 günde hormonlar yükselmiş)

celalettin bey referans aralığının önemli olduğunu
özellikle referans aralığını öğrenmemizi istedi
bugün laboratuvarı en az 15 -20 kez aradım makina vermemiştir dr nuza gösterin o bilir diyorlar
dr aradım polikiniğe gelmemiş
testi inceleyen biyo kimya uzmanını aradım saat 4 te çıkmış
bugün çok zor bigün geçirdim:43::43::43:
Dün akşam celalettin hoca ile görüştüm
onu mutlaka istiyor iğne e2 yi yükseltiyormuş
ona göre iğneleri düşürebilir yada haftada 3 adete çıkarabilirim dedi
bakalım yarın hastaneye kendim gidicem hem dr la hemde biyo kimyacıyla görüşecem
inşlh öğrenebilirim
sağlığımız böyle insanların elinde işte kimse işini adam gibi yapmıyor bunu bi kez daha çok iyi anladım
öğrenemesemde heralde olay çıkartırım şimdiden hakkınızı helal edin :1::1:
canım o nasıl bi dr.muş ki daha E2nin ne olduğunu bilmiyo biz bile biliyoruz da :47::47:
bir daha hiçbir tahlili yaptırmayın orda bence Allah yardımcın olsun senin de
bu arada hakkım helal olsun:9::9::9::9:
herkese slm beni hatırlayanınız vardır umarım 3üncü tüpbebek tedavisiyle hamile kaldım ve gecen hafta doğum yaptım darısı başınıza inş sizleri unutmamışım fırsat buldukça yazılarınızı okuyorum
hatırlıyoruz tabi canım gözünüz aydın Rabbim analı babalı büyütsün
erken doğum mu yaptın canım takvimde daha 33 haftalık yazıyo:26:
Pazartesi tesemiz var ama benden çok eşim ölcek heyecandan :)) canım benim dönüyor dolaşıyor kescekler diyor, ay kıyamıyorum da sarı kuzuma .. Son zamanlarda kocişimi bebek sever gibi sevmeye başladım kafayı mı yicem ne :52: :27: :52:
Allah yardımcınız olsun canım inşallah bol bol spermcikler çıkar
normal tabi canım heyecanlanması bir de tecrübeli de değil ilkmiş
inşallah yüzünüz güler pazartesi günü
Koca koca torun sahibi kadınlar geçen gün akrabaların sünnetinde "noldu olmuyor mu çocuğun" demesin mi. Fesubhanallah .. astarını yırtmış millet, ayıp yaaa .. Bekliyordum yine laf sokacaklarını ama bu kadarını da değil

:41:
onlara cevap vermeyip direkt :41::41::41::41:
aslında enfallden ders almak lazım hazır cevap arkadaşımız :16::16:
ama bu doğuştan gelen bi yetenek ya da böyle tecrübeler edinilerek öğrenilmiş birşey :60::60::60::60:
kıs cekınme boz hak edıyolar , cevap vermessen daha cok soru sorma hakkına sahıp olduklarını dusunuyolar banada bırı eee hadı ne beklıyosun yap bı cocuk dedı bende bız beceremıyoz gel bı el at dedım 2 sene oldu bır daha sormadı :9::9::9:

kızzzz helal sana ya böyle patavatsızlara böyle cevap vermek lazım
bi dahaa ooohhhh kafan rahat :1::1:

canım olay çıkarmadan öğrenebildin mi değerleri :45:

canım benim olay çıkardım ama sonucu bilmiyorlar
biyokimyaya gittim testi onaylayan dr buldum sordum o yazmaz diyo bi sizde değil hepsinde böyle çıkar diyo
peki neye göre 74 diyorum bunun aralığı sınırı ne diyorum
ansiklopediyi açtı bak ben burdan söyli diyo sinir olsum
bütün herkes oraya toplandı başka dr geldi kağıtı götürdü
kalemle 10 ila 50 arasında yazmış ay gülermisin ağlarmısın ya dedim canımız sizlere emanet dedim bu nasıl iş dedim
bu işten anlamıyosanız burda işiniz ne dedim vs.vs:1::1::1:

Olay var sonuç yok:1::1:
Ağlanacak halime gülyorum inan deli ooldum..

biyokimyaya gittim testi onaylayan dr buldum sordum o yazmaz diyo bi sizde değil hepsinde böyle çıkar diyo
kalemle 10 ila 50 arasında yazmış ay gülermisin ağlarmısın ya dedim canımız sizlere emanet dedim bu nasıl iş dedim

Hay yarabbim allahım bu nasıl iştir böyle ya...
Birdaha akıl parası olsun size.sakın ola bir daha o hastaneye gitmeyin ha.
Olur mu hiç öyle şey ya.
Zaten canımızla uğraşıyoruz bide.of ya :41::41::41:

bu kadar uğraştırmaya ne gerek var önceden yazılı çıksa ya off off bu drların bazıları nşye böyle yaa
tam....lıklar yaniiii:47::47::47:
cnm inş bundan sonrasıo kolay olsun 2.ci tedavi süreciniz hayırlar getirsin tatlım :16:
ayyy herkese ii günler direk konuya daldım merhaba demedim kimseye:17::9::9::9:

bu kadar uğraştırmaya ne gerek var önceden yazılı çıksa ya off off bu drların bazıları nşye böyle yaa
tam....lıklar yaniiii:47::47::47:
cnm inş bundan sonrasıo kolay olsun 2.ci tedavi süreciniz hayırlar getirsin tatlım :16:
ayyy herkese ii günler direk konuya daldım merhaba demedim kimseye:17::9::9::9:

sorma cnm hemde ne dayaklık
çayını simitini almış bilgisayarın başında haber okuyor dr
onların daha çok titiz çalışması lazım
burası sözde araştırma ve eğitim hastanesi neyi araştırıyorlar ne yaptıklarını bile bilmiyorlar dedim
hiç gıkınıda çıkartmıyo bence bişiyden çaktıkları yok allah doğru işinin ehli insanlarla karşılaştırsın inşlh..

bak bezmi almde yapılan testlerin hepsinde yazıyo
Test Adı * Sonuç Birim Referans Değerleri
1 Testosteron, Serbest 12,21 pg/ml 5,1-41,5
2 FT4 (Tiroksin, Serbest) 14,84 pmol/L 10-18,7
3 TSH (Tiroid Stimülan Hormon) 1,315 ulU/mL ,57-5,6
4 LH (Luteinizan Hormon) 11,78 mlU/mL 1,7-8,6
5 FSH (Folikül Stimülan Hormon) 8,65 mIU/mL 1,5-12,4
6 E2 (Estradiol) 52,85 pg/mL 7,63-42,6
7 Prolaktin (PRL) 6,58 ng/mL 4,04-15,2
8 Testosteron, Total 6,32 ng/mL 2,84-8

benim eşimde 3 yıldır azospermi ve bir kez m tese oldu sonuç alamadık celalettin hocadan bahsetmişsiniz soy isim alabilr miyim birde nasıl ulaşabiliriz bu haziranda acıbademde bir kez daha deniyce doktor hiç ilaç denemeye gerek yok demiş anlamadım herkes başka tedavi uyguluyor.biz normalde kaan beyin hastasıdık ama hastane koşullarından dolayı acıbademe geçtik bakalım hayırlısı bu arada 2. tesede sperm bulunan var mı?

kaan aydosu neden bıraktınız ?hastahane koşuları derken nasıldı bizde onda tedavi oluyoruz da canım

Canlarım biliyosunuz ben kısa bi zaman sonra yeni tedavime başlıycam inşallah..
ve bunun için 41 yasin okumaya başladımm..:26:
inş eşimden alınan parçalarda sperm çıkarr ve tekrardan o aşamalara gelebilirim..
Rabbim inş isteyen herkese yaşatsınn..
bana yasinleri okumamda yardım edebilirmisiniz..haftaya perşembeye kadarr ..
1 tane okusanız olurr canlarımm..
.daha çok arkadaşımdanda dua almış olurumm..:26::26:
şuan 25 eksiğim var......
Rabbim inşallah hayırslıyla sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin..hepimizee:26::26::26::26::26:
:16::16::16::16::16::16::16::16:

Ali imran süresi 38. ayet

38- Orada Zekeriyya, Rabbine dua etti: "Rabbim! Bana katından hayırlı bir nesil ver. Şüphesiz sen, duayı hakkıyle işitensin" dedi..

(Hünalike dea zekeriyya rabbeh kale rabbi heb lı mil ledünke zürriyyeten tayyibeh inneke semıud düa')

Son düzenleme:
dün sormuştum arkadaşlar .diğer sayfaları okuyunca psikolojim bozuluyo .tese konusunda EMRE BEYMİ KAAN BEY Mİ diye sordum ama sadece bir arkadaşım cevap yazmış.
BİZ eşimle geçen sene gittik kaan beye .dedi ki:
SADECE 1 KEZ TESE ŞANSINIZ VAR TESTİSLERDEN DOLAYI .EĞER ÇIKMAZSA:İTKİSELLERLE DEVAM EDERİZ dedi.tabi içimiz e sinmdei.sonra 1 ay önce emre bey e gittik emre bey de :
ben hormon doktorumuyum falan demiş eşime pek de hoş yaklaşamış eşimde kızdı ve emreye gitmem dedi.kaldık kaan aydosa ama ona da güvenemiyorum.ALLAH RIZASI İÇİN BİŞEYLE R SÖYLEYİN ÇOK ÇARESİZİM KİMSEYLE KONUŞAMIYORUM SİZDEN BAŞKA KİMSE ANLAMAZ BENİ.NE BİLİYOSANIZ PAYLAŞIN BENDE SİZLER GİBİYİM

dün sormuştum arkadaşlar .diğer sayfaları okuyunca psikolojim bozuluyo .tese konusunda EMRE BEYMİ KAAN BEY Mİ diye sordum ama sadece bir arkadaşım cevap yazmış.
BİZ eşimle geçen sene gittik kaan beye .dedi ki:
SADECE 1 KEZ TESE ŞANSINIZ VAR TESTİSLERDEN DOLAYI .EĞER ÇIKMAZSA:İTKİSELLERLE DEVAM EDERİZ dedi.tabi içimiz e sinmdei.sonra 1 ay önce emre bey e gittik emre bey de :
ben hormon doktorumuyum falan demiş eşime pek de hoş yaklaşamış eşimde kızdı ve emreye gitmem dedi.kaldık kaan aydosa ama ona da güvenemiyorum.ALLAH RIZASI İÇİN BİŞEYLE R SÖYLEYİN ÇOK ÇARESİZİM KİMSEYLE KONUŞAMIYORUM SİZDEN BAŞKA KİMSE ANLAMAZ BENİ.NE BİLİYOSANIZ PAYLAŞIN BENDE SİZLER GİBİYİM

Derencim, özel mesaj hakkim henüz yok o yuzden burdan yaziyorum. Canim ilk önce geçmis olsun, bu isler çok zor sabir gerektiyor, ilk duydugumda bir hafta agladim uzuldum kendi kendime en kotu senaryolari getirdim aklima, bizimle ayni durumda olup çeken biliyor inanki.. Biz yurt disinda kaliyoruz canim burda bir tüp bebek merkezinde tedavi goruyoruz.. esimin spermlerinin hepsi kotu çikis var ama hepsi ölü çikiyor... herseyi arastirdilar ama sebebi bulunamadi, iki aydir hormon tedavisi goruyor esim, tamoxifen adinda bir hap kullaniyor , birkaç haftadir da keçi boynuzunu kaynatip suyunu içiriyorum zorla

dün forümde okudum bazilarin esleri 2, 3 kez TESE olmuslar , neden size sadece 1 kez sans veriyorlar ki anlamadim ?

merhaba enfall .allah sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin öncelikle.sizin de mi azosprm di geçmiş sayfaları okumadım kusura bakmayın.eğer öyle ise hangi doktorda muayne oldunuz

merhaba canım oncelıkle gecmıs olsu rabbım acıl sıfalar versın ınsallah sende hayırlıs ıle bebısıne kavusursun , canım benım esımde azosperm kucukken ateslı hastalık gecırmıs uretım var ama cıkıs yok sperm kanalları yok . Canım ben belcıkada yasıyorum burda tedavı olduk bız ,turkıyede olsaydım emre bakırcıoglu ıle gorusurduk galıba ; burda cogu arkadas celaletın peruya gıdıyor bır emaıl at durumunuzu bıldır 1 doktorla sınırlı kalmayın ıyıce bır arastır esın hemen tese olmasın bazı doktorlar hemen kesıp bıcmeye meraklı sen bır doktor lıstesı hazırla guvenebılecegın ıcıne sınen sonra tahlıl sonuclarınızı emaıl ıle muhakkak ıcıne sınen bırını bulursun bıtkısel kurler dene eger esının hormonları normal degılse bu kurlerı hormon testıne gore hazırla canım rabbım yar ve yardımcınız olsun

merhaba canım oncelıkle gecmıs olsu rabbım acıl sıfalar versın ınsallah sende hayırlıs ıle bebısıne kavusursun , canım benım esımde azosperm kucukken ateslı hastalık gecırmıs uretım var ama cıkıs yok sperm kanalları yok . Canım ben belcıkada yasıyorum burda tedavı olduk bız ,turkıyede olsaydım emre bakırcıoglu ıle gorusurduk galıba ; burda cogu arkadas celaletın peruya gıdıyor bır emaıl at durumunuzu bıldır 1 doktorla sınırlı kalmayın ıyıce bır arastır esın hemen tese olmasın bazı doktorlar hemen kesıp bıcmeye meraklı sen bır doktor lıstesı hazırla guvenebılecegın ıcıne sınen sonra tahlıl sonuclarınızı emaıl ıle muhakkak ıcıne sınen bırını bulursun bıtkısel kurler dene eger esının hormonları normal degılse bu kurlerı hormon testıne gore hazırla canım rabbım yar ve yardımcınız olsun

Enfall inanmiyorum kiz belçikadanmi :)) ben de !! akraba çikarsak karismam :52: :52: :52: ozel mesaj hakkim olsaydi keske :27: detayli konusurduk

evet :)) anvers taraflarindanim kiz ben, siz nerde tedavi goruyorsunuz, biz UZ Leuven'deyiz canim git gel zor oluyor ama olsun :)) hersey feda olsun bebiskoma :16: :16: :16:

Back
X