Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
evet :)) anvers taraflarindanim kiz ben, siz nerde tedavi goruyorsunuz, biz uz leuven'deyiz canim git gel zor oluyor ama olsun :)) hersey feda olsun bebiskoma :16: :16: :16:

kıs ben ıkı denememı mıkron teseyı gent te doktor kaan osmanagaoglunda oldum ama doktora acayıp sınır oldugum ıcın 3 denememı bruksel jette
u zette oldum zaten bu jette uzette ye kım gıttıyse hep bebısıyle donduler basarı oranı cok yuksek doktorlarından tut hemsıresıne kadar hepsı super zaten psıkıyatrıyle calısıyolar rabbım yardımcımız olsun

türk doktoru oldugunu bilmiyordum, kiz esim bilseydi israrla ona gidelim derdi bak iyiki gitmesmisiz ozaman :))))

UZ Jette'nin duymustuk methini aslinda ama çok kararsiz kalmistik UZ Jette ve UZ Leuven arasinda , hatta ilk basta istanbulda tüp bebek merkezlerine bile gitmeyi dusunuyorduk.. Rabbim hayirlisini versin en kisa zamanda bizlerde eve saglikli bebislerle doneriz insallah :16: :16: :16: :16: :16: :16::16: :16:

Benimde anlatmak istediğim buydu zaten...Yanlış bilgiyi konuyla harmanlayıp insanları yanıltmak hiç iyiniyetli gelmiyor bana o yüzden bazen dayanamayıp "atlıyorum"...
Celalettin hoca kimseye ovitrelle vermez bugüne kadar vermedi...Ovitrelle bu işin ilacı değildir diye defalarca eşime söyledi özellikle pregnyl bulamadığımız zamanlarda...Doğru doktora gitseydiniz bunu zahmetsizce öğrenirdiniz...Ayrıca birinin başka birine yanlış ilaçla olduğu tedavi, başka bir hastanın tedavisine nasıl örnek olabilir...Art niyet varsa olur...İnanmıyorsanız çocukistiyorum forum bölümünde erkeklerde hipogonadizm kısmını aratırsınız veya hipogonadizm com sitesinden eşimin ovitrelle kullanmayın dediği onlarca yazısını okursunuz bu sizin tedavinizdende önceki zamanlara tekabül eder tarihler ortada...

Canlarım biliyosunuz ben kısa bi zaman sonra yeni tedavime başlıycam inşallah..
ve bunun için 41 yasin okumaya başladımm..:26:
inş eşimden alınan parçalarda sperm çıkarr ve tekrardan o aşamalara gelebilirim..
Rabbim inş isteyen herkese yaşatsınn..
bana yasinleri okumamda yardım edebilirmisiniz..haftaya perşembeye kadarr ..
1 tane okusanız olurr canlarımm..
.daha çok arkadaşımdanda dua almış olurumm..:26::26:
şuan 25 eksiğim var......
Rabbim inşallah hayırslıyla sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin..hepimizee:26::26::26::26::26:
:16::16::16::16::16::16::16::16:

Ali imran süresi 38. ayet

38- Orada Zekeriyya, Rabbine dua etti: "Rabbim! Bana katından hayırlı bir nesil ver. Şüphesiz sen, duayı hakkıyle işitensin" dedi..

(Hünalike dea zekeriyya rabbeh kale rabbi heb lı mil ledünke zürriyyeten tayyibeh inneke semıud düa')

cnm benim allah kabul etsin yasinleri inşlh
ikimiz aynı gün niyetle başlıyoruz bende bugün akşam tedavimizin olumlu sonuçlanması ve canlı spermlerin çıkması niyetiyle 41 yasine başlıcem
kendimizle birlikte 41 kişi okur diye biliyorum ben
ben senin adına niyetine 1 adet okurum cnm
:25::25:

cnm benim allah kabul etsin yasinleri inşlh
ikimiz aynı gün niyetle başlıyoruz bende bugün akşam tedavimizin olumlu sonuçlanması ve canlı spermlerin çıkması niyetiyle 41 yasine başlıcem
kendimizle birlikte 41 kişi okur diye biliyorum ben
ben senin adına niyetine 1 adet okurum cnm
:25::25:

amin cnm rabbim hepimizin dualarını kabul etsin..
bende birazını kendi .çevreme dağıttım geri kalanında buraya yazdımm..
seninde niyetini kabul etsin rabbim bende okurum cnm sana 1 tane
inş canlı canlı hareketli spermleri görürsünüz en kısa zamandaa..:26::26::26::26:

1 er tane yasinlerden almış bulunmaktayım.
Rabbim dua katında kabül buyursun inşallah.:16::16::16:

amin cnm rabbim hepimizin dualarını kabul etsin..
bende birazını kendi .çevreme dağıttım geri kalanında buraya yazdımm..
seninde niyetini kabul etsin rabbim bende okurum cnm sana 1 tane
inş canlı canlı hareketli spermleri görürsünüz en kısa zamandaa..:26::26::26::26:

saolasın cnm allah razı olsun
ettiğin dualar kat be kat sana dönsün:25::25:

slm arkadaşlar nasılsınız?ilk macunumuz bitmek üzere çay ve g5 macununa geçeceğiz hayırlısı bakalım.

yalnız şunu merak ediyorum macunlar biterse 3 ay içinde tekrar mı macun alınacak?

canım benim olay çıkardım ama sonucu bilmiyorlar
biyokimyaya gittim testi onaylayan dr buldum sordum o yazmaz diyo bi sizde değil hepsinde böyle çıkar diyo
peki neye göre 74 diyorum bunun aralığı sınırı ne diyorum
ansiklopediyi açtı bak ben burdan söyli diyo sinir olsum
bütün herkes oraya toplandı başka dr geldi kağıtı götürdü
kalemle 10 ila 50 arasında yazmış ay gülermisin ağlarmısın ya dedim canımız sizlere emanet dedim bu nasıl iş dedim
bu işten anlamıyosanız burda işiniz ne dedim vs.vs:1::1::1:

Olay var sonuç yok:1::1:
Ağlanacak halime gülyorum inan deli ooldum..
ay canım ya çıldırmadığın iyi yani
bu nasıl bir sorumsuzluktur bütün söylediklerini iyi demişsin.
Canlarım biliyosunuz ben kısa bi zaman sonra yeni tedavime başlıycam inşallah..
ve bunun için 41 yasin okumaya başladımm..:26:
inş eşimden alınan parçalarda sperm çıkarr ve tekrardan o aşamalara gelebilirim..
Rabbim inş isteyen herkese yaşatsınn..
bana yasinleri okumamda yardım edebilirmisiniz..haftaya perşembeye kadarr ..
1 tane okusanız olurr canlarımm..
.daha çok arkadaşımdanda dua almış olurumm..:26::26:
şuan 25 eksiğim var......
Rabbim inşallah hayırslıyla sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin..hepimizee:26::26::26::26::26:
:16::16::16::16::16::16::16::16:

Ali imran süresi 38. ayet

38- Orada Zekeriyya, Rabbine dua etti: "Rabbim! Bana katından hayırlı bir nesil ver. Şüphesiz sen, duayı hakkıyle işitensin" dedi..

(Hünalike dea zekeriyya rabbeh kale rabbi heb lı mil ledünke zürriyyeten tayyibeh inneke semıud düa')
canım benim Rabbim niyetini kabul etsin şimdiden
inşallah bolca sperm çıkar dokularda ve sen de bu tedavinle hamiş olursun inşallah
ben de 1 tane alıyorum canım okumuş bil :34:
slm arkadaşlar nasılsınız?ilk macunumuz bitmek üzere çay ve g5 macununa geçeceğiz hayırlısı bakalım.

yalnız şunu merak ediyorum macunlar biterse 3 ay içinde tekrar mı macun alınacak?

merhaba canım şifa olur inşallah kullanılanlar
doktor nasıl demişti canım 3 ay kullanıp yeniden test verin mi dedi yoksa kullanmaya devam mı edin dedi?

canım sen de yasin okumaya niyet etmişsin Rabbim niyetine nail etsin inşallah
ben de 1 tane alıyorum canım.

inşallah bolca sperm çıkar dokularda ve sen de bu tedavinle hamiş olursun inşallah

doktor nasıl demişti canım 3 ay kullanıp yeniden test verin mi dedi yoksa kullanmaya devam mı edin dedi?

amin canım inşallah .evet üç ay sonra tekrar gidelecek test verilecek macun üç ay kullanılacak .iki macun var bide çay ilki bitti gaaliba ikincisiyle devam edeceğiz anlamadım bitince tekrar sormak lazım...
macunlar yoğun kıvamlı bazen iğreniyo eşim ama şükür hiç aksatmadı sonuç güzel olsun da inşallah ...

rabbim tez zamanda yüzümüzü güldürsün.

canım çay dediğin ne çayı böğürtlen kökünden mi bahsediyorsun

Canlarim bende 1er tane aliyorum..
Kismetse az sonra kilacagim namazin arkasindan hemen okuyacagim..
Okudu diye not alabilirsiniz..
Eger eksiginiz kalirsa daha fazla okurum...
Okunan dualar hurmetine Rabbim en kisa zamanda kalbinizdekini sizlere nasip etsin...AMINN...

amin canım inşallah .evet üç ay sonra tekrar gidelecek test verilecek macun üç ay kullanılacak .iki macun var bide çay ilki bitti gaaliba ikincisiyle devam edeceğiz anlamadım bitince tekrar sormak lazım...
macunlar yoğun kıvamlı bazen iğreniyo eşim ama şükür hiç aksatmadı sonuç güzel olsun da inşallah ...

rabbim tez zamanda yüzümüzü güldürsün.

testi şimdi mi vercek eşin yoksa bir 3 ay daha macunları kullandıktan sonra mı vercek ben anlamadım canım ya :44:

kızlar yasin kime okunuyor belli birine mi okuyorsunuz ben bu konuyu pek takip edemedim de.bende bi tane okurum inş. akşam eğer sayı veriyosanız

Canlarim bende 1er tane aliyorum..
Kismetse az sonra kilacagim namazin arkasindan hemen okuyacagim..
Okudu diye not alabilirsiniz..
Eger eksiginiz kalirsa daha fazla okurum...
Okunan dualar hurmetine Rabbim en kisa zamanda kalbinizdekini sizlere nasip etsin...AMINN...

tamam bitanem Allah razı olsunn.:16::16::16::16:
eksik kalırsa söylerimmmmm
.

amin cnmm.
allah razı olsunn...rabbim seninde gönlüne göre versin inş hamiş haberlrini alırız..:49::49::49::49:

1 er tane yasinlerden almış bulunmaktayım.
Rabbim dua katında kabül buyursun inşallah.:16::16::16:

sağol cnm Allah razı olsunn...:26::16::16::16::16:

Son düzenleme:
canım çay dediğin ne çayı böğürtlen kökünden mi bahsediyorsun

evet canım böğürtlen ..

sen nasılsın ikimiz aynı zamnalrda öğrendik hatırlıyomusun :)

nereye gitsek ne yapsak diye kıvranıyoduk.

şükür başladık siz de başladıdınz değil mi canım çok takip edemedim .

sanki gittik diyodun yanlış mı hatırladım

kızlar yasin kime okunuyor belli birine mi okuyorsunuz ben bu konuyu pek takip edemedim de.bende bi tane okurum inş. akşam eğer sayı veriyosanız

canım flzask2003 ve denizbulut isimli arkadaşlarımız kendileri için yasine başlamışlar
onlara yardımcı olmak isteyen arkadaşlarımız yasin alıyor
1 tane okusak bile faydadır arkadaşlarımıza

testi şimdi mi vercek eşin yoksa bir 3 ay daha macunları kullandıktan sonra mı vercek ben anlamadım canım ya :44:

yok canım testi üç ay sonra verecek bu üç aydada macun kullanacak ,nebidosu var birini vurdurduk .

hoca 3 ay dolsun gelin testleri burda yaptıralım dedi.bakalım inşallah istenilen değerlere gelir değerler.

Back
X