Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
tamam bitanem Allah razı olsunn.:16::16::16::16:
eksik kalırsa söylerimmmmm
.

amin cnmm.
allah razı olsunn...rabbim seninde gönlüne göre versin inş hamiş haberlrini alırız..:49::49::49::49:

sağol cnm Allah razı olsunn...:26::16::16::16::16:
amin canım amin inşallah
yok canım testi üç ay sonra verecek bu üç aydada macun kullanacak ,nebidosu var birini vurdurduk .

hoca 3 ay dolsun gelin testleri burda yaptıralım dedi.bakalım inşallah istenilen değerlere gelir değerler.
anladım canım şifa olsun inşallah herşey gönlünüzce olsun.

yok canım testi üç ay sonra verecek bu üç aydada macun kullanacak ,nebidosu var birini vurdurduk .

hoca 3 ay dolsun gelin testleri burda yaptıralım dedi.bakalım inşallah istenilen değerlere gelir değerler.

ervae bizde 3 ay sonra gideceğiz tekrar, bu sürede nebido iğne ve geylani aktarla ermiş aktarın kürlerini kullanacak eşim ,biz ikisindende sipariş verdik siz nasıl yaptınız ikisi aynı zamandamı kullanıyorsunuz yoksa sadece birindenmi sipariş verdiniz,

canlarım bende yasin okurum sizlere..
flzsk2003 tatlımm önce dondurulan parçalardan bol bol sperm çıkarr ve arkasından gelsin hamişlik inşallah..
denizbulut canımm sizinde umarım birdaha ki testte spermler görürüz halaylar çekeriz inşallah.

gözdem hanım lütfen bana bilgi vermekten vazgeçin.
bilgilerinizi kendinize saklayın.
birazcık araştırmış olsaydınız hatta doktorunuzda araştırmış olsaydı pregly ve ovitrellenin içeriğinin hemen hemen aynı olduğunu bilirdiniz.
yanlış doktorda tedavi görmem değil sorun, sorun bu iğnelerin nekadar zarar verdiği.
asıl ben sizi hiç iyi niyetli bulmuyorum aklımı çok karıştırıyorsunuz.
burada reklam yapmanın bir anlamı yok .
isteyen gider istemeyen gitmez isteyen onaylar bu tür tedavileri istemeyen onaylamaz.
dün size ısrarla cevap yazmamanızı söylememe rağmen bu ısrar niye anlamıyorum.
sizin gibi düşünmek zorunda değilim sizde benim düşüncemi eleştiremezsiniz.
ben dürüst bir insanımdır düşüncelerimi açık açık söylerim bu sizi neden bukadar rahatsız ediyor anlamıyorum.
siz doğru bildiğiniz yolda devam edin sizi tutan yok...
sizinle muhattap olmak istemiyorum sözün kısası bu.
üslubunuz oldukca itici...

canlarım bende yasin okurum sizlere..
flzsk2003 tatlımm önce dondurulan parçalardan bol bol sperm çıkarr ve arkasından gelsin hamişlik inşallah..
denizbulut canımm sizinde umarım birdaha ki testte spermler görürüz halaylar çekeriz inşallah.

canım 1 yasinde ben okurum...

sağolun canlarımmmmm benimmm:70::70::70:

ve aleykumselam ıyıyız cok sukur sen nasılsın nasıl gıdıyor bugun ben pek bırr panıkledım ama cok sukur sımdı ıyıyız bebıs benı korkuttu :19::20: Ha bu arada
gecen ahmet marankıyı dınledım mıyomlar hakkında konustu hıc arastırdınmı kozmık yasam merkezı varmıs facebookta sayfası var mıyomla ılgılı kurlerı var eger arastırıyosan burayada bak belkı sana bır fıkır olur canım ınsallah rabbım en kısa zamanda sıfa verır
bende iyi olmaya çalışıyorum birtanem Rabbime şükürler olsun bana mucizeler yaşattı inşallah yine Rabbimin izniyle bu sıkıntıdan da kurtulucam buna inanıyorum .evet canım marankinin sitesini de takip ettim onunda kürleri var ama şimdilik ermiş hoca ve ibrahim saraçoğlunun kürlerini kullanıyorum zaten midemde de yer kalmıyor inan kürlerden dolayı bazen yemek bile yiyemiyorum inşallah şifa olurlar.canım marankinin tedavisi çok pahallı eşim için daha önce kendisiyle iletişime geçmiştim ama çok pahallı geldiği için gidememiştik.kendisine vereceğim parayla ameliyat olurum :1::1::1:sanada çok geçmiş olsun canım kendini üzme benimde bildiğim kadarıyla rahmin büyümeye başlıyor ve bebek daha bir sağlam tutunuyor inşallah Rabbim hepimizi korktuklarımızdan emin eğlesin.canım bu arada patavatsız kişilere ağızlarının payını vermişsin böylelerini susturmak en güzeli hem sende rahat etmiş olursun bir daha bu şekilde seninle konuşma hakkını kendilerinde bulamazlar:20::20::20::20:bu arada benim kim olduğumu biliyorsun değilmi şekerim ben eski vck:9::9::9::9:

canım sen de yasin okumaya niyet etmişsin Rabbim niyetine nail etsin inşallah
ben de 1 tane alıyorum canım.

Canlarim bende 1er tane aliyorum..
Kismetse az sonra kilacagim namazin arkasindan hemen okuyacagim..
Okudu diye not alabilirsiniz..
Eger eksiginiz kalirsa daha fazla okurum...
Okunan dualar hurmetine Rabbim en kisa zamanda kalbinizdekini sizlere nasip etsin...AMINN...

kızlar çok saolun allah razı olsun okuduğunuz yasinler
sizlere sevabı ve şifası ile geri dönsün inşlh...

Canlarım biliyosunuz ben kısa bi zaman sonra yeni tedavime başlıycam inşallah..
ve bunun için 41 yasin okumaya başladımm..:26:
inş eşimden alınan parçalarda sperm çıkarr ve tekrardan o aşamalara gelebilirim..
Rabbim inş isteyen herkese yaşatsınn..
bana yasinleri okumamda yardım edebilirmisiniz..haftaya perşembeye kadarr ..
1 tane okusanız olurr canlarımm..
.daha çok arkadaşımdanda dua almış olurumm..:26::26:
şuan 25 eksiğim var......
Rabbim inşallah hayırslıyla sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin..hepimizee:26::26::26::26::26:
:16::16::16::16::16::16::16::16:

Ali imran süresi 38. ayet

38- Orada Zekeriyya, Rabbine dua etti: "Rabbim! Bana katından hayırlı bir nesil ver. Şüphesiz sen, duayı hakkıyle işitensin" dedi..

(Hünalike dea zekeriyya rabbeh kale rabbi heb lı mil ledünke zürriyyeten tayyibeh inneke semıud düa')
cnmmmmm tatlım yasinlere başlamışsınn
hadi inş tmmlandıktan sonra o dondurulanlardan bol bol sperm çıkar ve sana yüklenir 12 gün sonra
önce nursen sonra enfal33 olmak üzere ardından da senin halayını çekeriz güzelim:16:
cnm bende 1 tane alırım biliyorsun daha okunacaksa alırım cnm sorun yok hadi umutla ve dualarla bekliyoruz kızzzzzzz:52::52::52:
dün sormuştum arkadaşlar .diğer sayfaları okuyunca psikolojim bozuluyo .tese konusunda EMRE BEYMİ KAAN BEY Mİ diye sordum ama sadece bir arkadaşım cevap yazmış.
BİZ eşimle geçen sene gittik kaan beye .dedi ki:
SADECE 1 KEZ TESE ŞANSINIZ VAR TESTİSLERDEN DOLAYI .EĞER ÇIKMAZSA:İTKİSELLERLE DEVAM EDERİZ dedi.tabi içimiz e sinmdei.sonra 1 ay önce emre bey e gittik emre bey de :
ben hormon doktorumuyum falan demiş eşime pek de hoş yaklaşamış eşimde kızdı ve emreye gitmem dedi.kaldık kaan aydosa ama ona da güvenemiyorum.ALLAH RIZASI İÇİN BİŞEYLE R SÖYLEYİN ÇOK ÇARESİZİM KİMSEYLE KONUŞAMIYORUM SİZDEN BAŞKA KİMSE ANLAMAZ BENİ.NE BİLİYOSANIZ PAYLAŞIN BENDE SİZLER GİBİYİM
cnm ben sana cvp yzmıştım bence de emre bey dicem gene çünkşi kaan beye gidip ameliyat olanlar da hep aynı sonuç çıktı bi kaç kere bizde kaan beyde tedavi gördük hiç olumlu sonuç alamadık onun için bende emmre bey diyoeum he emre beyde eşim ameliyatta oldu bizim sonuç 0 çıktı ama bana sorarsan emre bey dalında diğer dr.lardan daha ehli....
slm arkadaşlar nasılsınız?ilk macunumuz bitmek üzere çay ve g5 macununa geçeceğiz hayırlısı bakalım.

yalnız şunu merak ediyorum macunlar biterse 3 ay içinde tekrar mı macun alınacak?
cnm genelde dr. bey 3 ay kullanın sonra testtleri yapıp bana bildirin diyo herhalde sizede aynısını demiştir
kafan takılırsa macunlar bitmeye yakın arayıp sorun dr beye....
cnm benim allah kabul etsin yasinleri inşlh
ikimiz aynı gün niyetle başlıyoruz bende bugün akşam tedavimizin olumlu sonuçlanması ve canlı spermlerin çıkması niyetiyle 41 yasine başlıcem
kendimizle birlikte 41 kişi okur diye biliyorum ben
ben senin adına niyetine 1 adet okurum cnm
:25::25:
tatlım benim yasininden ende sebebleniyim cnm 1 tane okurum
kalan olursa gene okurum
inş sonuçların bol spermli çıkar cnm
test günün mutlu haberlerini duyurur bize inşşllhhhhhhhh......:16::16:

Son düzenleme:
Kizlar bizim tedavi halayimiz yavas yavas gerceklesiyor... bir aya kalmaz trye geliyoruz allah izin verirse... evimi esya mi burda neyim varsa satiyorum bebegim ugruna... dualariniza benide katin insallah hepimiz kavusacaz meleklerimize...

Kizlar bizim tedavi halayimiz yavas yavas gerceklesiyor... bir aya kalmaz trye geliyoruz allah izin verirse... evimi esya mi burda neyim varsa satiyorum bebegim ugruna... dualariniza benide katin insallah hepimiz kavusacaz meleklerimize...

inş cn çekelim halayını isteriz oynamayı yani:9:
yaptığın bu değişim inş yerini bulur bebeğin de seninle olurrrrrrrrr
bi ömür boyu cnm ben seni hatırlıyamadım:26: kusura bakma biraz anlatırmısın kendini:40:

merhaba arkadaşlar biz kaan hocada tedavi oluyoruz ama herkesler burada tese için emre bakırcıoğlunu öneriyor kafam çok karışık yaaaa :(((hocamız her teseden sonra değişik ilaç başlatıyor bzde umutlanıp bırakamıyoruz da eğer 1 2 sene yine sonuç alamazsak celalettin hocaya gtmek için eşimi ikna etcem inş.. :) birdeee bişey sorcam kızlar size eşimin teseden snra hoca ile konuşmaya gttiğimde eşinizin kökü var bu iyi bişey diyoo ne oluyo ki bu ??? bende içimden köküde kurumadı ya be hocam kocamın dedim :)) arkadaşlar artık acımla dalga geçer oldum allahım sonumuzu hayır etsin

canım bizde kaan hocaya gidiyoruz
kökü var demişya yani üretim var demek bu güzel bişey benim eşimde aynı durumda çüünki kökü olmazsa durum iyice kötüleşiyo sanırım tedavi çok daha olumsuz oluyo
hoca size pregny mi verdi spermleri olgunlaştırmak için kaç ker tese oldunuz

arkadaşlar bende size 1er yasin i şerif okurum rabbim niyetlerimizi kabul etsin
hatta şimdi kalkıyımda okuyayım hadi allaha emanet kuzulaar:16:

Ben sonradan araniza katildim hatirlamaman gayet normel... ben kendimi tanitiyim.. 23 yasindayim esim ise 26 ve bes ay once (2. Evlilik yil donumumuzden 1 gunce) esimin klinefelter hastasi oldugunu ogrendik...burdaki(avustralya) doktorlar mikro tesenin bize bi faydasi olmaz diye yapmiyorlar.. yani tek caremiz tr...

Selam Arkadaşlar; Ben bu gruba yeni katılıyorum.Öncelikle hepinize geçmiş olsun allahım şifanızı versin.Benim eşim küçük yaşta akciğer rahatsızlığı nedeni ile kemoterapi ve radyoterapi gördüğünden dolayı azosperm hastalığı teşhisi kondu.2 Defa mikrotese ameliyatı oldu fakat sonuç sertoly cell çıktı.Yani hiçbir canlı hücre çıkmadı.Bu şartlar altında sizin çocuğunuz olmaz dediler.Hani derler ya hekim kim başından geçendir diye sizin de başınızda bu hastalık olduğu için sizinle dertleşmek, yardımcı olmak ve sizinde aynı şekilde yardımlarınızı bekliyorum.Allah hepinizden razı olsun.

Ben sonradan araniza katildim hatirlamaman gayet normel... ben kendimi tanitiyim.. 23 yasindayim esim ise 26 ve bes ay once (2. Evlilik yil donumumuzden 1 gunce) esimin klinefelter hastasi oldugunu ogrendik...burdaki(avustralya) doktorlar mikro tesenin bize bi faydasi olmaz diye yapmiyorlar.. yani tek caremiz tr...

evet devamlı aktif değildin demek ondan hatrılayamadım cnm
ne güzel gençsin daha fayda olmaz diyen kimler kimler çocuk sahibi oldu cnm sen üzme kendini
gel buraya inş gelişinle bebişinin gelişi tez olur :16:
duaların kabul olsun cnm benim:34::54:
hep hayırlar çıksın karşına...

Selam Arkadaşlar; Ben bu gruba yeni katılıyorum.Öncelikle hepinize geçmiş olsun allahım şifanızı versin.Benim eşim küçük yaşta akciğer rahatsızlığı nedeni ile kemoterapi ve radyoterapi gördüğünden dolayı azosperm hastalığı teşhisi kondu.2 Defa mikrotese ameliyatı oldu fakat sonuç sertoly cell çıktı.Yani hiçbir canlı hücre çıkmadı.Bu şartlar altında sizin çocuğunuz olmaz dediler.Hani derler ya hekim kim başından geçendir diye sizin de başınızda bu hastalık olduğu için sizinle dertleşmek, yardımcı olmak ve sizinde aynı şekilde yardımlarınızı bekliyorum.Allah hepinizden razı olsun.

hoşgeldin cnm inş sende anne olursn bizlerde
muhakka bu konu hakkında bilenler bilgilerini seninle paylaşacaktır cnm :34:

herkese hayırlı akşamlar flzaşk2003 canım 1 adet yasinde eşin ve senin için bende okuyabilirim okuduktan sonra yazarım,herkes 1 adet okumak zorunda değilse daha fazlada okuyabilirim şimdi yatsı namazından sonra okurum senin ve eşin adına dua ederim .Allahım kocaman bir aile olmayı nasip etsin A.E.OL

Canlarim sizin icin 1er Yasini serifimi okudum..
Allahim okunan dualar hurmetine tez vakitte bebislerinizi nasip etsin...Aminnn...
Tekrar soyleyeyim eksik kalirsa okurum canlarimm...

Back
X