Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
farkındaysanız bu topik eskiden böyle değildi.
biz hiç çıkmazdık sürekli konuşur bişeyler paylaşırdık.
görüyorumki artık çok şey değişmiş.
uzun zamandır girmiyordum işte sebepler ortada.
iyikide girmiyormuşum başımıda ağrıtmıyormuşum.
çünkü bakıyorumda artık insanlar susar olmuş bişeylerden çekinir olmuşlar.
fikirlerini bile söyleyemez olmuşlar.
gerçekten çok şey değişmiş girmediğimden beri.
artık buranın eski havası kalmamış eski samimiyet yok artık.
anlayacağınız tadı kaçmış buraların.
ben buradaki arkadaşlarıma tedavilerinde,mücadelelerinde kolaylıklar diliyorum.
umarım hepiniz güzel sonuçlar alırsınız....

Enteresan olan bu insanlar kul hakkından bahsediyorlar kendi eşleri tenefüste telefonu kullanıyor fakat aradıkları insan müsaitmi değilmi kul hakkına girermi bunu düşünmüyorlar...Biz bu ilacı kullandık bu tedavi işe yaramaz bunlar bizim bilmediğimiz şeyler değil deyip eleştiriyorlar...Tedavilerde gelişmeler olunca bu kul hakkı yiyen insanları utanmadan ve kul hakkına dikkat etmeden hiçbir şey olmamış gibi arıyorlar...Ne için internetten duydukları garip bir ilaç için arayıp bilgi isteyebiliyorlar gene ilaç bulamayınca arayabiliyorlar fakat istedikleri ilgiyi göremeyince tekrar çark edip eleştirilere kaldıkları yerden devam ediyorlar...Baklava konusunda haklılar hoca hata etmiş buna katılmamak imkansız...Bunun gündeme getirilme şekliydi eleştirdiğim...

Bilinmesini istediğim bir diğer konu hoca eleştirilemez veya hatasız değil tabiki...
Fakat x bir doktora gidiyorsunuz size bir ilaç(ovitrelle) veriyor ve bu ilaç bazı olumsuzluklara yol açıyor...
Bizim doktorumuz tedavinin başında bu ilacı sorduğumuzda bu ilaç diğerinin(pregnyl) muadili gözüküyor fakat değil!!!! böyle etkisi olabilir diye bizi uyarıyor (bunlar başka bir sitede kayıtlı tarihleri ile inanmayanlar reklamcı avukat diyenler için) bizde bu ilacın bu tedavide erkeklerde uygun olmadığını doktorumuzdan duyduğumuzu anlattık ve defalarca ovitrelle kullanmayın diye yazmıştık hatta o kullananlarda siz doktordan iyimi bileceksiniz bu ilacı emre bey verdi diyordu sonrasında hcg si garip değerler çıkmaya başlayınca Celalettin hocaya gedi vücut detoks edildi veşimdi yeniden tedavisi düzenlenmeye çalışılıyor ve bu kişi bu konularda bigili sağlık sektöründe çalışan şuanda görüştüğümüz birisi...

Günümüze gelelim bu arkadaş başka birinin sorduğu soruya; biz bunu kulladık olumsuz sonuçları var dese gene sorun yok...
Fakat hocanın pregnyl le yaptığı tedaviyide işe katınca bu gereksiz konuşmalar ortaya çıkıyor...
İlaç başka doktor başka Celalettin hocanın tedaviside doğru değil deniyor...Bu nasıl bir çıkarımdır anlayamadım doğal olarak...
Anlaşılmayan birşey varsa yazılanlar neyseki duruyor...
Ayrıca tabiki her ilacın hatta bitkisellerin bile yan etkileri olması doğal keşke eşlerimiz bu ilaçları kullanmak zorunda kalmasalardı...
Her ilaç karaciğeri ve böbrekleri yorar bunlar bilinen gerçekler ama bu pregnyl i yüzlerce insan kullanıyor ve bizim bildiğimiz karalar bağlıyacak bir yan etki duymadık bu güne kadar...Duyarsak gene bunu paylaşırız....

İnsanlar kötülük görmeye alışmışlar bizi tanıdıktan sonra arkamızdan konuşulanların ne kadar yanlış olduğunu yüzümüze söylüyorlar bu iş kişiselleştirilecek bir şey değil burda yazılanlar sonrasında okuyacak insanların hayatında belki önemli yol ayrımları olacak bunun bilincinde ve sorumluluğunda olmak zorundayız...

şuanda yazdıklarını okurken pes dedim doğrusu.
konuyu nereden nereye getirdiniz farkındamısınız.
bakın konu celalettin hoca,ahmet hoca,mehmet hoca meselesi değil ben anlatamıyorum galiba.
ben bu iğne konusunu geçen sene şubat ayında yazmıştım zaten.
ozaman ortada celalettin hoca falan yoktu.
ben insanları kasti bir şekilde etkilemek istesem sürekli buraya girer celalettin hocanın tedavisini uygulamayın falan derdi.
ama hiç böyle bişey olmadı bana sadece bir soru soruldu ve ben gerekçesiyle birlikte cevabını verdim.
hala altında ne aramaya çalışıyorsunuz.
bu iğnelerin vucuda zarar verdiğini bütün üroloji doktorları söylüyor zaten.
evet bütün ilaçların yan etkisi var aspirin bile ama kimse aspirini aralıksız 2 sene 3 sene boyunca kullanmıyor ikisinin yan etkisinide bir tutamazsınız bu bir hormon ilacı sonuçta.
kimin ne tedavi tedavi gördüğü beni ilgilendirmez iğne kullanıp kullanmamasınada ben karışamam.
ama ben üzerime düşeni yaparım başıma gelen olayı burada arkadaşlarıma aktarırım.
eğer söylemezsem işte ozaman kötülük yapmış olurum.
ne diyosunuz yani şöylemi deseydim amannnnn bana ne kim zarar görürse görsün beni ilgilendirmez mi deseydim.
işte ozaman insanlığımdan şüphe ederdim.
şuanda topikte celalettin hocada tedavi gören birçok arkadaşla telde sürekli konuşuyoruz.
ben onlarada aynısı diyorum ''bizde celalettin hocaya gidecektik ama iğneden dolay korkuyoruz ondan gitmek istemiyoruz inşallah sizde güzel gelişmeler olur'' diyorum.
aylar önce ben gözdeme özelden mesaj attım bizde gitmek istiyorum iğnenin haricinde başka ilaç kullandıracaksa yani bilgin varsa ona göre gidelim diye yazmıştım.
celalettin hocanın kişiliği karekteri beni ilgilendirmiyo farkındaysanız asla yorum yapmadım bu konuyla ilgili.
ben gerçekten bu yazılanları okurken çok şaşırıyorum.
artık insanlar fikirlerinidemi söyleyemeyecek bu nedir ya.
açıklama yapma zorunluluğum olmadığı halde sizlere defalarca açıklama yaptım fakat anlamamak için mücadele ediyorsunuz.
gerçekten diyecek bir söz bulamıyorum.
beni burada bilen bilir ben kaan hocada tedavi görürkende sürekli yanlış giden şeyleri hep yazdım.
m.surenin sahte olduğunu bizzat ben yazdım çünkü ilacı satan kişi artık itiraf etmişti.
ne yani sadece kendimizi düşünüp amannn diğerleri neyaparsa yapsın banane deyip insanları bilgiledirmesemiydim.
şimdi ben bunları yazıyorum ama siz yine anlamayacaksınız anlamak istemiyorsunuz çünkü.
boşuna yoruyorum kendimi...

canım benim yazdıklarımı iyice okuyup anlasaydın cevabın emin böyle saçma olmazdı.
ben senin yazdıklarına istinaden '' celalettin hoca bilseydi zararlarını pregly vermezdi.''(senin yazın bu) yazdım.
doğru oku yazılanları.
ayrıca kimse burada kimsenin kötülüğünü istemiyor.
sadece kendinle sınırlama iyiliği.eğer bizlerde birilerinin kötülüğünü isteseydik her güzel gelişmede yada her kötü gelişmede buraya yazmazdık
ama önemli olan yazış tarzın .bizde defalarca kaan hoca yada başka doktorlardan yanlış tedaviler gördük.
sadece tedavi şeklini eleştirdik. kaan hoca bilmiyor bu iğnenin zararlarını demedik.
bir arkadaşımız gittiği doktoru önerdiğinde ve övdüğünde belirli kalıplara sokmadık o arkadaşı.
bizim takıldığımız konu bu tatlım.herkesin yazdığı bilgilendirme amaçlı farkındaysan.
ne olur cevaplar verirken yazılanları daha dikkatli okursan kimseyi rencide etmezsin.

inş hepimiz bu riskli tedavilerde başarılı oluruz ama doğru tedavi ile üzerine basa basa yazıyorum doğru tedavi ile.
rant elde etmek için bilinen doğruları bile açıklamaktan aciz doktorlardan hepimizi korusun RAbbim.
bak yazdığımı yineliyorum hiçbir doktor bilmiyor demiyorum.
bilinen bile söylenmiyor bu ülkede.
neden mi para meselesiiiiiiiiiii

neyse çok uzatmanın manası yok .
herkesin yolu açık olsun........

Son düzenleme:
bende sizinle aynı durumdayım sayfaya yine katıldım benim eşimde azospermi tehşisi kondu şuan nedenini bilmiyoruz çok zor bir süreç tıkalı olabilir dedi doktor ne olucak bilmiyorum benide aranız alırmısınız....

canım benim yazdıklarımı iyice okuyup anlasaydın cevabın emin böyle saçma olmazdı.
ben senin yazdıklarına istinaden '' celalettin hoca bilseydi zararlarını pregly vermezdi.''(senin yazın bu) yazdım.
doğru oku yazılanları.
ayrıca kimse burada kimsenin kötülüğünü istemiyor.
sadece kendinle sınırlama iyiliği.eğer bizlerde birilerinin kötülüğünü isteseydik her güzel gelişmede yada her kötü gelişmede buraya yazmazdık
ama önemli olan yazış tarzın .bizde defalarca kaan hoca yada başka doktorlardan yanlış tedaviler gördük.
sadece tedavi şeklini eleştirdik. kaan hoca bilmiyor bu iğnenin zararlarını demedik.
bir arkadaşımız gittiği doktoru önerdiğinde ve övdüğünde belirli kalıplara sokmadık o arkadaşı.
bizim takıldığımız konu bu tatlım.herkesin yazdığı bilgilendirme amaçlı farkındaysan.
ne olur cevaplar verirken yazılanları daha dikkatli okursan kimseyi rencide etmezsin.

inş hepimiz bu riskli tedavilerde başarılı oluruz ama doğru tedavi ile üzerine basa basa yazıyorum doğru tedavi ile.
rant elde etmek için bilinen doğruları bile açıklamaktan aciz doktorlardan hepimizi korusun RAbbim.
bak yazdığımı yineliyorum hiçbir doktor bilmiyor demiyorum.
bilinen bile söylenmiyor bu ülkede.
neden mi para meselesiiiiiiiiiii

neyse çok uzatmanın manası yok .
herkesin yolu açık olsun........

keşke cevap yazarken biraz daha saygılı olsaydın.
eğer başımızdaki öğretmenler böyle ise gerisini düşünmek bile istemiyorum.
sizi muhatap alıp cevap verende hata.
saygısızlık diz boyu bukadar olmaz ya.
sizin gibi insanlarla şuanda yazışıyo olmaktan utanç duyuyorum.
nasıl olsa kimse kimse tanımıyor ya çirkefleşmek daha kolay oluyor değilmi.
eğer bildiklerimi burada paylaşsaydım biliyorumki cevabın böyle olamazdı.
ama ben kimseyi burada rencide etmemeye çalışıyorum.
körler sağırlar birbirini ağırlar hesabı birbirinizi ağırlayıp durun.
ben sözlerimin arkasındayım bu tedavi olumlu sonuç verse dahi zararları muhakkak olacaktır.
riske girmek isteyen girer istemeyen girmez.
keşke insanlar arkanızdan değilde çıkıp buradan yazsalardı bunların hiçbiri olmazdı.

selamlar arkadaşlar nasılsınız?

miğdemi üşütmüşüm çok kötüyüm şu güzel havada evdeyim.

aşağıda minincik çocuklar cıvıl cıvıl oynyorlar, oturdum balkona içimden şu geçti bir an dua ile,rabbim tez zamanda evlat kokusuna hasret kalnların yüzünü güldürsün.

inşallah bizim de bebeklerimizi alıp dışarıda onları oynatacağımız günler gelir bir an önce..

bende sizinle aynı durumdayım sayfaya yine katıldım benim eşimde azospermi tehşisi kondu şuan nedenini bilmiyoruz çok zor bir süreç tıkalı olabilir dedi doktor ne olucak bilmiyorum benide aranız alırmısınız....

geçmiş olssun canım hoşgeldin keşke bu sebeple gelmeseydin .inşallah nedenini öğrenir tedavinize biran önce başlarsınız.burası bu konuda sıkıntılı olanların sayfası zaten biraz olsun burda konuşup atıyoruz sıkıntımızı.rabbim yardımcınız olsun..

artık ben bu konuyla ilgili sizlerle muhattap olmak istemiyorum.
seviyemi yeterince düşürdünüz.
başından beri insanları cephe almaktan başka yaptığınız birşey yok.
artık konuştuğum herkes aynı şeyi söylüyor.
hoşgörü saygı sıfır.
kene gibi yapışıyosunuz bu topik insanlara fayda olması için açılan bir topik.
kavga edilecek bir mekan değil.
ama insanları zorluyorsunuz.
sizin daha çooookk kavgalarınızı duyarım ben burdan.
daha çok tartışmalarınızın olacağı belli:))))))

hoşgörü saygı sıfır.

canımm hatırlarmısın bilmiyorumm eşlerimizde aynı rahatsızlık varr benim eşimdede azfc delasyonu varr
celalettin beyin uyguladığı tedavii sadece preglin değill ben öyle biliyorumm herkese preglin vermiyor
ilk pıtırcıklar gitti onlar dört ayy başka ilaçlar kullandılarr meselaa
biçok arkadaşımız yeni umutlarla celalettin beyde tedavi oluyorlar bende en kısa zamanda gideceğimm
perşembe günü gözdemi aradımm konuştumm çok anlayışlı bir insan inan beni hiç kırmadıı eşin inhibin b testi yaptırsın dedi biz hemen yaptırdık şimdi sonucu bekliyorumm
benim düşüncelerimm biz konyadayız kaan hocaya gitme imkanımız daha iyi hemen gidip tedavi olabilirim ama ben 1 senedir bu hastalkla uğraşıyorumm kaan hocaya gitmek kalbimden gelmiyorr
ama celalettin beye bir an önce gitmek için can atıyorumm inşş hakkımızda hayırlısı olurr
evet korkularımız varr benim kalbim pır pır eşime bişeyler yaptırmak için çok zorlanıyorumm
zaten bişeyler ters gidiyor normal bir erkek sağlığında değil bizim eşlerimizz genetik problem ne getirir bilmiyorumm
eşimde bir sürü sıkıntı varr
gözdemin eşi 3 yıl preglin kullanmışş kii kendi kullanırmıydıı madem böyle bişey varr
şuan bebekleri varr Allahım herkese nasip etsin inşş
piskolojimiz çok bozukk çok kötü zamanlar geçiriyoruzz dayanılması çok zor bir imtihandyız ama hep tevvekkülle çare arıyoruzz Allahı yolumuzu açık etsinn
ben yada başka biri ilerde çocuğumuz olursa belkide bu hastalığın ismini bile anmıyacağızz unutacağız ama gözdem ve eşii her anı tekrardan yaşıyorlarr bize yol gözteriyorar kimseyi zorlamıyorlarr bide kaç kişiyle uğraşıyorlar bilmiyorum kolay değill
daha önce tanısaydımm eşim tese olmadan inan eşime tese oldurtmazdımm koşa koşa celalettin beye giderdimm
konyada son bir senede maddi manevi yıprandıkk..
eşimkörü körüne tese olduu şimdi o tesenin sıkınıtlarını yaşıyoruzz en hassas yeri kestirdikk darbede bile zarar görse neler değişiyor düşün kesip biçiyorlar
bide bunu proflar yapıyorr yada o proflarr hiç kılını kıpırdatmıyor senin çocuğun olmaz diyip bide muayene parasını alıp gönderiyirlarr..
yanii çokk kötü olaylar geçti başımızdan ihtimallerle uğraşmıyorum açıkçasıı ben
göz göre göre canım acıdı
sadece celalettin bey preglin vermiyor bizim doktorumuzda verdii 6 ay kullandıkk ne zor günlerdii bide preglini bıraktırdı fermasor diye mide ilacı verdi eşime o da birsürü sıkıntı verdii ne yan etkileri varmış meğerr..
Allahım yardımcımız olsunn inşş Rabbim bu sıkıntıdan tez vakitte kurtarsın biizi...

Son düzenleme:
keşke cevap yazarken biraz daha saygılı olsaydın.
eğer başımızdaki öğretmenler böyle ise gerisini düşünmek bile istemiyorum.
sizi muhatap alıp cevap verende hata.
saygısızlık diz boyu bukadar olmaz ya.
sizin gibi insanlarla şuanda yazışıyo olmaktan utanç duyuyorum.
nasıl olsa kimse kimse tanımıyor ya çirkefleşmek daha kolay oluyor değilmi.
eğer bildiklerimi burada paylaşsaydım biliyorumki cevabın böyle olamazdı.
ama ben kimseyi burada rencide etmemeye çalışıyorum.
körler sağırlar birbirini ağırlar hesabı birbirinizi ağırlayıp durun.
ben sözlerimin arkasındayım bu tedavi olumlu sonuç verse dahi zararları muhakkak olacaktır.
riske girmek isteyen girer istemeyen girmez.
keşke insanlar arkanızdan değilde çıkıp buradan yazsalardı bunların hiçbiri olmazdı.

hoşgörü saygı sıfır.

başından beri senin yazdıklarını objektif olarak okuyan ,
herkesin kişiliğine saldırdığını görür.
avukat kelimeni hatırlatayım
şimdide benim öğretmenliğime .
bunu bütün öğretmenler adına hakaret sayıyorum.
Tanımadığın bir kişinin mesleğine, ekmek yediği emeğe bile laf ediyorsan seni Allah ‘a havale ediyorum.
Kiminle konuşuyorsun bilmiyorum ama onlar bu konuda sana hak veriyorlarsa pesssssss.
Konuştuğun kişileri tanımadığım için haklarında yorum yapmak istemiyorum .
Ama sen, bizim tanımadığımız insanların söyledikleriyle övünecek kadar kendini ortaya koydun.
Sonuçta senle konuşan arkadaşlarını da buradan reklam ettin.

Her kimse arkamdan konuşan lütfen mertçe çıkıp buraya yazsınlar ozaman.
Kişiliği tam olan arkadan değil acı ise dahi yüzüme söyler.
bu çift kişilik değil neeeeeeee……

yüzüme karşı konuşmaya cesaret edemeyecek insanlara inanacak kadar saygılısın demekki .......

Burası kavga yeri değil diyorsun ama sen uzatıyorsun bence.
Seviyesini kişinin kendisi düşürür.

Sen başından geçeni yazmışsın
Gözdemde hatalı olan ilaç kısmını düzeltmiş en baştaki yazılarınızda.
Ama sen gözdeme avukatlık yapma her şeye atlama diye yazmışsın……..
Bu bence haksızlık gözdem yada gözdemin yerinde bir başkası adına…yanlışı düzeltmek suç olmamalı………..
Ben de kim olursa olsun haksızlığı sevmeyen biriyim. Kör sağır ağırlaması olarak algılamışsın ya gözdemlerden iyilik gören diğer arkadaşlarıma giden bir hakaret bu.
Çünkü her istanbula giden gözdemlere duacı ….

Tekrarlıyorum lütfen yazdıklarımı tarafsız oku. Çünkü ben tarafsız yazıyorum.
Seviyeli olsaydın KENE Yakıştırmasını yapmazdın hiçbirimize…….
Bir kişinin daha kurtuluşu için çaba sarfedenlere bu ithamlarda bulunmazdın.
Bu ben yada diğer arkadaşlarım adına saygısızlık…KENE …… hiç hoş değil….

O zaman soruyorum herkese birbirimize dua etmek, Allah razı olsun demek,haklının yanında durmak yada doktor tavsiye etmek KENE gibi yapışmak mı..

Artık senle polemiğe girmek istemiyorum.
Rabbim her şeyi görüyor .ekmek yediğim öğretmenliğime laf ettirmem.
Bunu bütün öğretmenler yada meslekler adına hakaret sayarımmmmmm

Buradaki arkadaşlarda bu konuda bana hak verecektir.

Yazılanları yorumla ama sen sen ol kimsenin mesleğine laf etme.sıkışan insan yansıtma yapar.olaydan çıkar ve karşı tarafın ama kişiliğine ama senin gibi mesleğine saldırır.bu eğitimde psikolojide çok kullanılır…….
artık senle uğraşamıyacağım.
Allah yardımcın olsun.

canım tabiki katılabilirsin...
bu paylaştığım listeler aylardır tamamlanamayan listeler...
eğer onları tamamlayabilirsek kaldığımız yerden esmadan ayetel kürsilerimizi okumaya devam edicez...
sende eğer aramıza katılmak istersen haber ver ben eksik teden sana vereyim okuyacağın duayı...
tamamlayınca yazarsın listeye okudum diye...
ama lütfen ben vermeden kendin alıp okuma olur mu karışıklık olur...
ben listeden mixer07 isimli arkadaşı çıkarıcam...
onun eksiklerinden eğer okumak istediğini yazarsan arkadaşlardan birinin eksiğini vericem sana...

canımmm sıara bana gelmişş çokk mutlu oldummm :16::16:
celalettin beye gidiyorumm Allah kısmet ederseee bu ayyyy eşimm inhibin b testini yaptırdıı sonuç bekliyorumm
inşşş güzel sonuç alırız:52::52::52:
ne zor günler geçirdikk eşimde üveit rahatsızlığı çıktı şuan Allaha şükür iyii sıkıntı stres neler geliyor başımızaa:50:
dualarınıza çokk ihtiyacımm varr eksik etmeyinnn bendenn :46:
sırayla mucizelerimizi kucağımıza alalım inşş sıkıntılarımız gitsin bidaha gelmesinn
emeğin çokk fazla herkonuda yardımcı oluyorsunn bizim için uğraşıyorsun hakkını helal ett
Rabbim ne dileğin varsa nasip etsinnnnnnn çokk hakediyorsunn :34:

Biraz zamanınızı alacağım ama yazmak zorunda hissettim kendimi.
Her şerde hayır vardır derler ya arkadaşlar
Ben bugünkü cervanla olan polemikte hayır gördüm.
Bu konuda cervana sanırım teşekkür borçluyum.

Arkadaşlar konu sağlıkken öğretmenliğime geldi birden . yazdıklarımı defalarca okudum.kimsenin kişiliğine laf etmemişim ,kimseye kötü bir şey yazmamışım,ama ağzıma yakışmıyor ama çirkef olmuşum bir anda.
Anlamadım bir türlü.şimdi de arkamdan konuşanların olduğu…….
Elinizi vicdanınıza koyup okuyun geçmiş yazılarımı. Sorun üzerinde durmuşum ama cervan arkadaş birden coşmuş. ::::

Arkadaşlar cervanın dediğine göre arkamdan konuşanlar varmış.
Hangi konuda bilmiyorum ama iyi olmadığı malum cervanın yazdıklarına göre.

Bir insan bilmediği bir insan hakkında geriden nasıl dedikodu yapar ki nasıl hakkına girer ki…..
Bu kul hakkı bence ve günahların en büyüğü.

O yüzden hakkımda kötü konuşan arkadaşlara kul hakkımı helal etmiyorum.

Üniversite 2. sınıftayım. Bir üst sınıftaki bir ablam ev arkadaşım bana ‘’….. çok safsın çok iyi niyetlisin demişti. Dualarında herkese aynı oranda yer veriyorsun demişti.bence hak edene dua edilir demişti.cennet-cehennem niye var demişti. İyi ile kötünün ayrımı için var.’’ Demişti ve ben hak vermemiştim ozaman. Şimdi cervan sayesinde canım ablacığıma hak veriyorum.
Artık dualarım hak eden bu yolda zafere ulaşsın demek olacak.
Kimin duası kabul olur belli olmaz çünkü.

Hepinize değil bu yazdıklarım.

kul hakkına giren ,yüzüme belki canım cicim deyip arkamdan konuşanlara canlarım. Her kim ise inanın çok üzüldüm ki beni sadece bu topik pıtırcık diye tanır.
Sonuç olarakta ancak bu topikteki birisi belki birileri hakkımda konuşmuş.. İnanın kul hakkına girenlere hakkım helal olmasın.cervanla demekki bu konuda konuştuğuna göre beni yakınen tanıyan birileri belki.inanın beni çok üzdü …çünkü arkamdan konuşulacak kadar ne yapmışım ki ben anlayamadım doğrusuuuuu

Sadece benim hakkımda değil sanırsam gözdemler hakkında da konuşulmuş.

ayıptır .
Hem karşılıksız yardım alıyorsunuz hem de konuşuyorsunuz. Bu hangi vicdana sığar.
Varsa bir derdiniz yazın ki buraya yanlışsa düzeltilir .en azından mertçe karşılıklı konuşulur içte yaşananlar
Yada en azından ikili oynamamış olursunuz.
İnanın günaha girmezsiniz.bu size bir şey kazandırmaz inanın.
Rabbim’in şifasını ,rahmetini alacağınızı mı zannediyorsunuz böyle yaparak.

Alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste……………

Arkadaşlar ne olur beni yanlış anlamayın bunları yazdığım için. İnanın çok üzüldüm.
Canınızı sıkmak istemedim. bu yolda inanarak şifasını arayan herkes en kısa zamanda şifa bulsun inş. En kısa zamanda çifter çifter bebişlerimize kavuşalım inş. Hak eden kazansın bu uğurdaki zaferi……..
Tek dileğim bu.çünkü öyle hasretiz ki cennet kokululularımıza

Herkese hayırlı akşamlar flzask2003 ve denizbulut ikiniz için 1 er adet ayrı ayrı yasin şerif okudum eşlerinize ve sizlere dua ettim inş Rabbim kabul eder hayırlısı ile Allahım bebklerinize kavuştursun tedavinizde maddi manevi yanınızda olsun.Allaha emanet olun:16:

Gerçekten çok şaşkınım...Olay nerden nereye geldi...Seviyeden bahseden kişi, ağza alınmayacak ifadeler yazmış....İnsanların mesleğine kadar eleştirme cüretinde bulunmuş...İstediğini söyleyen ,istemediğini işitir....Ama karşında Allahtan senin gibi birileri yok....

canım size umut verebildiysem ne mutlu bana :16:
allahın izniyle inş sizde göreceksiniz bu günleri :16::16::16:
inş eşinin vücudunu ilaçlardan bian evvel temizlenir ve tekrar eski haline döner canım...
en önemlisi eşinin sağlığı tabi...
şükür ikinizde sağlıklısınız bundan sonrasında da evlatlarınıza kavuşmak için uğraşacaksınız...
allah başladığınız tedavinin sonucunda yüzünüzü güldürsün :16:
allah senden de razı olsun canım nedemek tabiki yazarım hiç üşenmem ben...
bende ilk geldiğimde bu topikte çok yardım aldım arkadaşlarımdan...
bizim sorunumuzla aynı sorunu yaşayanlar yoktu ama yinede herkes elinden geldiğince yardımcı oldu...
şimdi sıra bizde inş bizler size umut olucaz sizler başka arkadaşlara...
allah herkesi kurtarsın bu azo illetininden...

canım merhaba öncelikle geçmiş olsun allah şifa versin eşine...
benimde eşim lenfoma (lenf kanseri) tedavisi sonrasında azosperm olmuştu...
tedavisi bittikten 1,5 sene sonra bikaç sahada 1-2 sperm çıkışı olmaya başladı...
sonra yavaş yavaş arttı en son ağustosta yapılan testte 14 milyona ulaştı sperm sayımız :nazar:
o günden sonra bidaha test yaptırmadık son durum ne bilmiyoruz...
canım benim eşim askerden sonra bu hastalığa yakalanmıştı...
öncesinde sperm sayısı çok yüksekti zaten şükür bikaç sene içinde de vücudu kendini toparladı ve tekrar çıkış başladı...
sanırım senin eşin ergenlikte önce tedavi görmüş...
seval diye bi arkadaşımız var onun eşide küçük yaşta geçirdiği lenfoma tedavisiyle azosperm...
şuan tedavideler ve inş sonucu güzel olacak :16:
allah sizede nasip etsin inş :16:
canım siz 2 m.tese olmuşsunuz öncesinde hiç tedavi gördünüz mü ??
kendinize iyi bi dr bulup tekrar başlayın tedavinize...
inş bu defa olumlu sonuçlar alırsınız...
canım aklına gelen herşeyi sorabilirsin elimizden geldiğince yardımcı oluruz sana hepimiz burada....
inş sizde azoyu yenenlerden olursunuz :16::16::16:

Cevabin icin cok tesekkür ederim bahar, gercekten her cevabin beni sevindiriyor.
Rabbim bizede insallah güzel hayirli sonuclar verir insallah. Bizde haziranda türkiyeye celalettin beye gitmek istiyoruz allahin izniyle.
benim bi sorum olcakti, esim almanyada tese ameliyati oldu, ama mikrotese deyil. burda cok az doktor yapiyor mikroteseyi, türkiyede
sadece m.tese mi yapiliyor? doktorlar ameliyattan önce hic bahsetmediler, burda okuduktan sonra arastirdim, bi normal tese varmis bide
mikrotese. keske daha önce buralara katilsaydim keske...

geçmiş olsun canım aramıza hoşgeldin inşallah tez vakitte evladına kavuşan çiftlerden olursun
selamlar arkadaşlar nasılsınız?

miğdemi üşütmüşüm çok kötüyüm şu güzel havada evdeyim.

aşağıda minincik çocuklar cıvıl cıvıl oynyorlar, oturdum balkona içimden şu geçti bir an dua ile,rabbim tez zamanda evlat kokusuna hasret kalnların yüzünü güldürsün.

inşallah bizim de bebeklerimizi alıp dışarıda onları oynatacağımız günler gelir bir an önce..
geçmiş olsun canım dikkat et kendine
inşallah canım biz de görürüz o güzel günleri :16:
Gunaydıın kızceleer :3::3::16::71::71::108: Herkese harıka pazarlaar :16::16::16:

günaydın canımmmm:16::16::16:
sana da bebişin ve kocişinle iyi pazarlar:16::16::16::16:

geçmiş olsun canım aramıza hoşgeldin inşallah tez vakitte evladına kavuşan çiftlerden olursun

geçmiş olsun canım dikkat et kendine
inşallah canım biz de görürüz o güzel günleri :16:

Günaydın canımmmm:16::16::16:
Sana da bebişin ve kocişinle iyi pazarlar:16::16::16::16:

tesekkurler canıım sana bebısıne ve kocısınede ıyı pazarlaar

Back
X