Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
inşallah canım dediğin gibi benim de bebişim göbüşümdedir.:49:

gobısınde merak etme annesı :49::49:

evet canım yarın
yok ya idrardan yapmayı düşünmüyorum yarın en garanti kandan vericem:18::18::18:

hadı ınsallah ben cok sabırsızlandım :18::18: ıcın nasıl rahat edıyosa oyle yap canım ınsalllaaaaaahhhhh mujdeyı verırsın yarın hadı bakalım rabbım yarın sevıncten aglatsın senııı :43::43::43::43: Sonrada bır omur guldursuun :52::52::52:

gobısınde merak etme annesı :49::49:

hadı ınsallah ben cok sabırsızlandım :18::18: ıcın nasıl rahat edıyosa oyle yap canım ınsalllaaaaaahhhhh mujdeyı verırsın yarın hadı bakalım rabbım yarın sevıncten aglatsın senııı :43::43::43::43: Sonrada bır omur guldursuun :52::52::52:
inşallah canım ayy ne heyecan sorma :52::52::52:
inşallah canım inşallah sevinçten ağlarım ağlarsam inşallaaahhhhhhhhhhhhh
merhabalar canım bi şey sormak istiyorum acaba uyguladığınız tedavi yöntemlerini yazar mısınız

merhaba canım biz 3 yıl önce ilk öğrendiğimizden itibaren bir aktardan macunlar vs kullandık
testte birşey farketmeyince kullanmayı bırakıp hüseyin ermişin vermiş olduğu macunu ve böğürtlen kökü suyunu kullandık(eşim kullandı yani)
testte yine birşey farketmedi sonrasında eşim yeşilex adlı bitkisel bir kapsül kullandı 4 ay ve
bu sefer testte 4-5 adet ölü hücre çıktı bu ürünü kullanmaya bir süre daha devam etti ve ölü yanında 1-2 canlı çıktı
bundan sonra kaan aydosun tedavisinde olduk bir süre klomen,endol,sudafed kullandı
bu tedaviyi de bir süre sonra bırakıp yalnız panax ve e1 ürünlerini kullandı 6 ve biz tüp bebek merkezine başvurmuştuk
orada yapılan testte sayının 1 milyona yaklaşık olduğunu öğrendik şükür tese olmasına gerek kalmadı eşimin
şu anda biraz ara verdi panax ve e1 i kullanmaya
yaklaşık 4 ay oluyo celalettin perunun tedavisindeyiz
anlıcağın bayağı bir şeyler denedik derdimize derman bulabilmek için
yarın da 3.denememin sonucunu öğrenicem kısmetse inşallah hamile haberlerimi almak ve
sizlere bu haberi vermek nasip olur.

mixer07'in eksiği olan sureler:
ayyuzlum'e=278=gamze42 aldı...
bahar85'e=278=hkmkdr aldı...
bahar247'ye=303=banu_k aldı…
banu_k'ya=303=enfal33 aldı…
bengusu'ya=256=nursen aldı…

canlar allah herkesten razı olsun mixerin eksiklerini tamamladınız hemen :16:
sureleri alan arkadaşlar okuduktan sonra topiğe okuduklarını yazarlarsa çok sevinirim...
allah dualarımızı kabul etsin inş...

Canlarim bana celalettin hocanın yönlendirdiği aktarlarin numarasını verebilirsiniz bende kendi durumumuzu anlatıp macun isteyeceğim tsk ederim

arkadaşlar ayyuzlum isimli arkadaşı dua listemizden çıkarıyorum...
kendisi ayetel kürsi listemizde 12 arkadaşa duasını okumamış...
sadece kendi duasını okumuş arkadaş...
defalarca buradan yazdım eksiklerinizi tamamlayın diye...
sonrasında foruma girip yazı yazmasına rağmen dualarla ilgili hiç bişey yazmadı...
ayrıca ayyuzlum ve mixere özelden mesaj attım...
ama foruma 1 aydır girmediği için mesajımı görmedi...
bunca zaman kendisinden haber beklemek dahi hataymış...
kendisini listeden çıkarıyorum...

ayyuzlum'ün eksiği olan sureler:
asbelove'ye=278
bahar85'e=278
bahar247'ye=303
banu_k'ya=303
bengusu'ya=254
beylem'e=290
birumut99'a=303
nurusima'ya=290
denizbulut'a=238
ecrin23'e=278
enfal33=290
nursen'e=278

arkadaşlar bu eksiklerden almak istediğiniz olursa lütfen topiğe özellikle belirtin kimin için eksik olan sureleri alıp okuyacağınızı...
özellikle transferi olan beylem, enfall33 ve nursenin eksiklerini önce alırsanız daha iyi olur...
eksiklerini tamamlamayanlar tek tek listeden çıkarılacak haberiniz olsun...
allah yardımcı olup okumak isteyen arkadaşlardan razı olsun...

arkadaşlar ayyuzlum isimli arkadaşı dua listemizden çıkarıyorum...
kendisi ayetel kürsi listemizde 12 arkadaşa duasını okumamış...
sadece kendi duasını okumuş arkadaş...
defalarca buradan yazdım eksiklerinizi tamamlayın diye...
sonrasında foruma girip yazı yazmasına rağmen dualarla ilgili hiç bişey yazmadı...
ayrıca ayyuzlum ve mixere özelden mesaj attım...
ama foruma 1 aydır girmediği için mesajımı görmedi...
bunca zaman kendisinden haber beklemek dahi hataymış...
kendisini listeden çıkarıyorum...

ayyuzlum'ün eksiği olan sureler:
asbelove'ye=278
bahar85'e=278
bahar247'ye=303
banu_k'ya=303
bengusu'ya=254
beylem'e=290
birumut99'a=303
nurusima'ya=290
denizbulut'a=238
ecrin23'e=278
enfal33=290
nursen'e=278

arkadaşlar bu eksiklerden almak istediğiniz olursa lütfen topiğe özellikle belirtin kimin için eksik olan sureleri alıp okuyacağınızı...
özellikle transferi olan beylem, enfall33 ve nursenin eksiklerini önce alırsanız daha iyi olur...
eksiklerini tamamlamayanlar tek tek listeden çıkarılacak haberiniz olsun...
allah yardımcı olup okumak isteyen arkadaşlardan razı olsun...

cnm bende okuyabilirimm...16:
nursen için okunacak 278 taneyi alıyorum..

canım ben banu k için 303 tane okudum..allah kabul etsin..
ayrıca diğer listedende senin için 278 olan dua eksiğini alıyorum..okuyunca yazarım..

biliyorsunuz tarnsferim oldu.ve test günüm salı günüydü..ve bu benim 4. ve son denemedi..
son diyorum çünki eşim 3. ve son kez tese oldu..diğer teselerde sperm kalitesi sorunlu olduğu için dondurulmuyordu.
bundada aynısı olur diye düşündük..ama bu tesede fazla bulundu ..dondurulan 2 tüp spermle 2 kez tüpbebek deneyebilirsiniz denildi..
ama bu deneme bizim için son değilmiş..

bugun transferimin 10.günü sabah bhcg baktırdımm sonuççç yine 0.1 yaniii negatiff....:50::50:
eğer bebişerim bana tutunsaydı 3-5 de olsa bir değer çıkardı..
doktor bile umutsuz konuştuu.2 günsonrada değişiklik olacağını sanmıyoruz dedi..
adet görmezsen gelip yeniden baktırsın dedi.

biliyormusunuz hiç ağlamadım.diğerlerinde ağlamaktan heder olmuştum ama bunda 1 damla gözyaşı dökmedim..
sabahtan beri eşimi teselli etmeye çalışıyorumm ,çok üzüldüü .
maddiyat dışında ne kaybettikk kii,,çocuk olsaydıı ekstra mutlu olacaktık..ama kısmet olmadı şimdilik..
o yüzdende hiç bir kaybımız olmadı dedim.çok çükür sağlığımız mutluluğumuz yerindeee..allah başka dert göstermesin dedimm..haklısın dedi..
ben deneme şansıız var diyincede
birdaha demeyelimm sana yazık değilmi onca ilaçç iğneee mahvoldunnn.kıyamam sana dedi..( bu arad tamm 48 iğne oldum kalça göbek dahil olmak üzreee, göbeğimde ve kalçamda beze ve morluklarım varr..):ssz::ssz:
bende dedimkii ama sende tam 3 kezz en hassas noktanı kestirdin dedimm:1::1:daha ne olsunn.başkalarının kocası teseye razı gelmiyor sen gönüllü oldun dedim..buda büyük birşey benim için.bu güne dek beni kırmadan onca ilaç kür vs kullandınn,hiç itiraz etmedinn..çaba gösterdin..bunca şeye rağmen benimm aldığım ilaç hormon umrumda değil dedim....

nasılsa dondurulmuş spermlerle 1 kez daha deneme şansım varr.
bugun yeniden plan yaptımm..öncelikle maddi anlamda yeniden kendimizi toparlayıp aynı zamanda
vucudumdan hormonları atıp allahın izniylee yaza tekrar deneyeceğim kısmetse..yılmak yokk yola devammm inşallah:46:

Son düzenleme:
canımcım ne kadar sabırla karşılamışsın durumu Allahım sabrını daha da artırsın ve güç kuvvet versin
hem bedenen hem de ruhen biraz dinlenin kafanızı toparlayın
işte nasipten öteye gidilmiyor
Rabbim bir dahakine nasip etsin inşallah canım benim:16::16::16::16::16::16:

Canım benım masallah sana ne guzel bır olgunluk teslımıyet bu hayran kaldım sana rabbım ınsallah bu teslımıyetının hurmetıne sana hayırlı evlatlar versın , herseyın bır vaktı zamanı var senın ıcın hayırlı olanı elbette rabbım verecektır ınsallah , evlat dunya meyvelerınden bır meyvedır rabbım ınsallah taddırır uzulmemek elde degıl ama bunun mukafatını rabbım ınsallah hem dunyada hem ahırette verecek ınsallah , yeterkı bız bu ımtıhanı kazanalım

Tatlim senin icin söz verdigim 3 Yasini Serifi okudum...
Allahim kabul etsin ve muradina nail eylesin..
Insallah en kisa zamanda tüm isteklerine kavusursun fistigim...:16::16:

biliyorsunuz tarnsferim oldu.ve test günüm salı günüydü..ve bu benim 4. ve son denemedi..
son diyorum çünki eşim 3. ve son kez tese oldu..diğer teselerde sperm kalitesi sorunlu olduğu için dondurulmuyordu.
bundada aynısı olur diye düşündük..ama bu tesede fazla bulundu ..dondurulan 2 tüp spermle 2 kez tüpbebek deneyebilirsiniz denildi..

bugun transferimin 10.günü sabah bhcg baktırdımm sonuççç yine 0.1 yaniii negatiff....:50::50:
doktor bile umutsuz konuştuu.2 günsonrada değişiklik olacağını sanmıyoruz dedi..

biliyormusunuz hiç ağlamadım.diğerlerinde ağlamaktan heder olmuştum ama bunda 1 damla gözyaşı dökmedim..
maddiyat dışında ne kaybettikk kii,,çocuk olsaydıı ekstra mutlu olacaktık..ama kısmet olmadı şimdilik..
o yüzdende hiç bir kaybımız olmadı dedim.çok çükür sağlığımız mutluluğumuz yerindeee..allah başka dert göstermesin dedimm..haklısın dedi..
birdaha demeyelimm sana yazık değilmi onca ilaçç iğneee mahvoldunnn.kıyamam sana dedi..( bu arad tamm 48 iğne oldum kalça göbek dahil olmak üzreee, göbeğimde ve kalçamda beze ve morluklarım varr..):ssz::ssz:
bende dedimkii ama sende tam 3 kezz en hassas noktanı kestirdin dedimm:1::1:daha ne olsunn.başkalarının kocası teseye razı gelmiyor sen gönüllü oldun dedim..buda büyük birşey benim için.bu güne dek beni kırmadan onca ilaç kür vs kullandınn,hiç itiraz etmedinn..çaba gösterdin..bunca şeye rağmen benimm aldığım ilaç hormon umrumda değil dedim....

bugun yeniden plan yaptımm..öncelikle maddi anlamda yeniden kendimizi toparlayıp aynı zamanda
vucudumdan hormonları atıp allahın izniylee yaza tekrar deneyeceğim kısmetse..yılmak yokk yola devammm inşallah:46:

canım ne de güzel yazmışsın.yazdıklarından eşinle birbirinizi ne kadar çok sevdiğiniz belli oluyor maşallah.bide ben senin gücüne hayran oldum.benim eşim varikosel oldu.6 ay oluyor ama sayımız hala 1 milyonun dahi altında.açıkcası uzun süre beklemekte istemiyoruz.ben yarın tüp bebek merkezine gidicem ve eğer tarihler uyarsa(eşim yurtdışında)tedaviye başlıycam.yumurta toplama gününe kadar da tek olucam.şimdiden ellerim titriyor korkudan.ağrı olacağından değilde hassaslıktan benimki.canım kaçıncı gün yumurta toplanıyor bide nasıl güçlü olucam yardım et bana:14:

canımmm sıara bana gelmişş çokk mutlu oldummm :16::16:
celalettin beye gidiyorumm Allah kısmet ederseee bu ayyyy eşimm inhibin b testini yaptırdıı sonuç bekliyorumm
inşşş güzel sonuç alırız:52::52::52:
ne zor günler geçirdikk eşimde üveit rahatsızlığı çıktı şuan Allaha şükür iyii sıkıntı stres neler geliyor başımızaa:50:
dualarınıza çokk ihtiyacımm varr eksik etmeyinnn bendenn :46:
sırayla mucizelerimizi kucağımıza alalım inşş sıkıntılarımız gitsin bidaha gelmesinn
emeğin çokk fazla herkonuda yardımcı oluyorsunn bizim için uğraşıyorsun hakkını helal ett
Rabbim ne dileğin varsa nasip etsinnnnnnn çokk hakediyorsunn :34:
esma cnm dr beye gidecekmişsin inş olumlu bi yol çizilip bol bol spermler çıkar sizde de tatlım
hayırlı haberlerle gel topiğimizeeeeeeee:52:

enfal cnm çok güzel yazmışsın inan ki çok duygulandım evet dene dene olmayınca insan yıkılır ama bak sen ve eşin birbirinize kenetlenmişsiniz artık bundan ötesi varmı siz ikiniz böyle düşünüp böyle yaşadığınız sürece bebişlerinizi kucağınıza alacağınız günler gelir inş bi sonraki tedavide olumlu sonuç alacaksın cnm a.e.o :54::34:

Back
X