Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
selam guzeller:16::16::16:

ENFAL33 canim masaallah metanetine,(buyuk dagin karida buyuk olurmus)Rabbim sabrinizi ve gucunuzu artirsin.en hayirli zamanda yuzunuzu guldursun amin.:70::70::70:

FLZASK tatlim tedaviye ne zaman basliyorsunuz. eksigin kaldiysa 1 YASIN de ben okurum.insaallah bu kez olacak..:49::49:

Son düzenleme:
canımm daha vakti zamanı değilmiş demekki
inşş bidahaki denemende kavuşacaksın meleğine
Allahımm tez vakitte tekrar tedaviye başlamanı nasip eder inşş

esma cnm dr beye gidecekmişsin inş olumlu bi yol çizilip bol bol spermler çıkar sizde de tatlım
hayırlı haberlerle gel topiğimizeeeeeeee:52:

enfal cnm çok güzel yazmışsın inan ki çok duygulandım evet dene dene olmayınca insan yıkılır ama bak sen ve eşin birbirinize kenetlenmişsiniz artık bundan ötesi varmı siz ikiniz böyle düşünüp böyle yaşadığınız sürece bebişlerinizi kucağınıza alacağınız günler gelir inş bi sonraki tedavide olumlu sonuç alacaksın cnm a.e.o :54::34:

canımm başlıyorum Allah nasip edersee
çokk heyecanlıyım 16 nisanda randevumuz varr inşş bi sorun çıkmazz
bende size güzel haberler veririmmm:16:
inşşşş inşşşş boll boll görürüz hep birlikte nazlı spermleriiiii:52:

biliyorsunuz tarnsferim oldu.ve test günüm salı günüydü..ve bu benim 4. ve son denemedi..
son diyorum çünki eşim 3. ve son kez tese oldu..diğer teselerde sperm kalitesi sorunlu olduğu için dondurulmuyordu.
bundada aynısı olur diye düşündük..ama bu tesede fazla bulundu ..dondurulan 2 tüp spermle 2 kez tüpbebek deneyebilirsiniz denildi..
ama bu deneme bizim için son değilmiş..

bugun transferimin 10.günü sabah bhcg baktırdımm sonuççç yine 0.1 yaniii negatiff....:50::50:
eğer bebişerim bana tutunsaydı 3-5 de olsa bir değer çıkardı..
doktor bile umutsuz konuştuu.2 günsonrada değişiklik olacağını sanmıyoruz dedi..
adet görmezsen gelip yeniden baktırsın dedi.

biliyormusunuz hiç ağlamadım.diğerlerinde ağlamaktan heder olmuştum ama bunda 1 damla gözyaşı dökmedim..
sabahtan beri eşimi teselli etmeye çalışıyorumm ,çok üzüldüü .
maddiyat dışında ne kaybettikk kii,,çocuk olsaydıı ekstra mutlu olacaktık..ama kısmet olmadı şimdilik..
o yüzdende hiç bir kaybımız olmadı dedim.çok çükür sağlığımız mutluluğumuz yerindeee..allah başka dert göstermesin dedimm..haklısın dedi..
ben deneme şansıız var diyincede
birdaha demeyelimm sana yazık değilmi onca ilaçç iğneee mahvoldunnn.kıyamam sana dedi..( bu arad tamm 48 iğne oldum kalça göbek dahil olmak üzreee, göbeğimde ve kalçamda beze ve morluklarım varr..):ssz::ssz:
bende dedimkii ama sende tam 3 kezz en hassas noktanı kestirdin dedimm:1::1:daha ne olsunn.başkalarının kocası teseye razı gelmiyor sen gönüllü oldun dedim..buda büyük birşey benim için.bu güne dek beni kırmadan onca ilaç kür vs kullandınn,hiç itiraz etmedinn..çaba gösterdin..bunca şeye rağmen benimm aldığım ilaç hormon umrumda değil dedim....

nasılsa dondurulmuş spermlerle 1 kez daha deneme şansım varr.
bugun yeniden plan yaptımm..öncelikle maddi anlamda yeniden kendimizi toparlayıp aynı zamanda
vucudumdan hormonları atıp allahın izniylee yaza tekrar deneyeceğim kısmetse..yılmak yokk yola devammm inşallah:46:

enfalciğim s.a.kardeşim senin ve eşinin canı sağolsun imanı büyük olanının imtihanıda büyük olurmuş,hiç ağlamadım yazmışsın ya kendi negatif sonucum aklıma geldi bende negatif sonucu alınca hiç ağlamamıştım fakat sonra ağlamadığım için çok pişman oldum benden o sıkıntı öyle bir çıtı ki bi Allah bilir bi ben bilirim o gün bu gün daha ikinciye başlamak nasip olmadı ,eşime diyorum ki ben o günlerde ölmediysem daha ölmem diyorum ne zor günlerdi..canım kardeşim tez vakitte eskisinde daha güçlü ,kuvvetli sağlıklı ,sıhatli ,imanlı olman dileğiyle ve duasıyla burada hepimiz çok dua ettik hep hayırlısını istedik...:16:ALLAHA emanet ol (bu arada benim daha transferim bile olmadı :14:)

canımcım ne kadar sabırla karşılamışsın durumu Allahım sabrını daha da artırsın ve güç kuvvet versin
hem bedenen hem de ruhen biraz dinlenin kafanızı toparlayın
işte nasipten öteye gidilmiyor
Rabbim bir dahakine nasip etsin inşallah canım benim:16::16::16::16::16::16:
amin tatlımmm.rabbim herkeze sabır versin..
evden çıkarken hayırlısını dileyip çıktım,dualarımdada hayırlısını istedim.
demekki benim için hayırlı olanda buymuş.rabbim böyle uygun gördü .ondan gelen her şeye boynumuz kıldan ince..

inşallah yarın senden hayırlı haberler alırız..heycanla bekliyorum haberlerini..:34::34:

Canım benım masallah sana ne guzel bır olgunluk teslımıyet bu hayran kaldım sana rabbım ınsallah bu teslımıyetının hurmetıne sana hayırlı evlatlar versın , herseyın bır vaktı zamanı var senın ıcın hayırlı olanı elbette rabbım verecektır ınsallah , evlat dunya meyvelerınden bır meyvedır rabbım ınsallah taddırır uzulmemek elde degıl ama bunun mukafatını rabbım ınsallah hem dunyada hem ahırette verecek ınsallah , yeterkı bız bu ımtıhanı kazanalım
amin canımm benim..
inan çevremde evladı olupta eşiyle sorunlu olan o kadar kişi varki.her zaman şunu derim :rabbim bana evlat vermedi ama hayırlı bir eş verdi.. transfer sonrasıı eşim baktı bana ,banyomu o yaptırdı,evin temizliğini,yemeğin yaptı, vakit namazlarında her abdest almamda ayaklarımı kuruladı,çoraplarımı giydirdi,seccademi serdi..progestan iğnelerinden kalçamda bezeler morluklar oldu yatakda dönemiyordum.gece dönmek isteyince bana haber ver ben seni çeviririm diyip durdu ...yoğran ağır sen çekme ben ne zaman istersen yorganı çekerim haber ver diyordu..her gün iğneye gittikk kol çantamı kendisi taşıdı:1::1:
çocuk edasıyla baktı resmen..ben üzülüyorum böyle yapma diyincee ; bana: sen yeterki hamile ol ben 9 ay giydiririmm çoraplarını sorun değil dedi..içimden hepp allahımm eşimin kalbini görüyor ve biliyorsun bize senin katından hayırlı evlatlar nasip et dedim..
demekkii daha zamanı varmış..

kısacasıı insanın hayat arkadaşıı çocuktan daha önemliii bunu bilir bunu söylerim..
çevremde çocuk yüzünde eşinden ayrılamayan ve evliliği bitme noktasında geldiği haldee ,hala evlilik kurumunu devam ettirmek zorunda bir çok bayan tanıyorum..
eşim memur olduğu için 2-3 senede bir tayin oluruzz farklı illere..9 yıllık evliyim şuan 5.tayin yerindeyiz..
her il de farklı insanlar farklı çevre farklı hikayeler..bir çok şeye şahit oldummm.karısını aldatan adamlar,eşini aldatan kadınlar..
hatta kk topiklerde gezerken bir bayanın hikayesini okudumm ,tüpbebek tedavisi görürken eşi bayanı aldatmış.
hemde en yakın aile dostunun karısı ile..o kadar üzüldüm kiii anlatamam..daha nelerr nelerrr..
demem o kii rabbim her daim hayırlı insanlarla karşılaşmayııı ,hayırlı işler yapmayı nasib eylesin.
bizi iyi kullarından eylesin...

derencim özelden msj yazmşsın fakat ben özelden mesaj henüz gönderemiyorum bn kaan beyede amre beyede güvniyorum doktor ortada bi araç rabbim nasip ederse her türlü olur biz ankaradayız ve en iyi doktor kaan hoca diye bze hastanedeki ürolog doktorlar bu işin piri deyip önerdiler inanmaktan güvenmekten başka şimdilik yapabileceğim bişey yok ama sonuna kadar şansımızı deniycez rabbim yardımcımız olsun

derencim özelden msj yazmşsın fakat ben özelden mesaj henüz gönderemiyorum bn kaan beyede amre beyede güvniyorum doktor ortada bi araç rabbim nasip ederse her türlü olur biz ankaradayız ve en iyi doktor kaan hoca diye bze hastanedeki ürolog doktorlar bu işin piri deyip önerdiler inanmaktan güvenmekten başka şimdilik yapabileceğim bişey yok ama sonuna kadar şansımızı deniycez rabbim yardımcımız olsun

canım birde kaan hoca damı size 1 kez tese şansınız var dedi

canım ne de güzel yazmışsın.yazdıklarından eşinle birbirinizi ne kadar çok sevdiğiniz belli oluyor maşallah.bide ben senin gücüne hayran oldum.benim eşim varikosel oldu.6 ay oluyor ama sayımız hala 1 milyonun dahi altında.açıkcası uzun süre beklemekte istemiyoruz.ben yarın tüp bebek merkezine gidicem ve eğer tarihler uyarsa(eşim yurtdışında)tedaviye başlıycam.yumurta toplama gününe kadar da tek olucam.şimdiden ellerim titriyor korkudan.ağrı olacağından değilde hassaslıktan benimki.canım kaçıncı gün yumurta toplanıyor bide nasıl güçlü olucam yardım et bana:14:

sağol canım..
maşallah sperm sayınız iyi bencee,çünki bu topikte sizin sperm sayınıza ulaşmak için can atan arkadaşlarım var..bende dahil olmak üzere..
tedavim hayırlı olsun insan güzel haberlerle gelirsin hep..
yumurta gelişim süreleri kişiden kişiye göre değişiyor.ortalama 10-12 günde gelişiyor..
benimkiler 8 günde gelişti.10.gün yumurtam toplanmıştı..korkacak yada panik yapacak bişey yok canım.iğneni kendin yapabilirsen sorun değil.yoksa yaptıracak birilerini bulman gerek..
güçlü olaman için bol bol dua etmeni tavsiye ederim.
yumurta toplama gününde itibaren ya musavvir, ya halik,ya bari, (allahın isimleri)tesbih et...
tarensfer günü itibariylede ya bübdiü çekmeye başla...
kuranı kerim okumasını biliyorsan her gün 1 yasin okumaya çalış...
allah yardımcın olsun tatlım.

enfal cnm çok güzel yazmışsın inan ki çok duygulandım evet dene dene olmayınca insan yıkılır ama bak sen ve eşin birbirinize kenetlenmişsiniz artık bundan ötesi varmı siz ikiniz böyle düşünüp böyle yaşadığınız sürece bebişlerinizi kucağınıza alacağınız günler gelir inş bi sonraki tedavide olumlu sonuç alacaksın cnm a.e.o :54::34:
cemrem canımm inşallah dediğin gibi olurr.
iyi niyetli güzel kalpli arkadaşım..
seninde bu aşamalara kadar gelmen için dua ediyorummm..:54:

ENFAL33 canim masaallah metanetine,(buyuk dagin karida buyuk olurmus)Rabbim sabrinizi ve gucunuzu artirsin.en hayirli zamanda yuzunuzu guldursun amin.:70::70::70:
aminnn canım rabbim herkezin yüzünü güldürsün hayırlısı böyleymiş demekki ..

canımm daha vakti zamanı değilmiş demekki
inşş bidahaki denemende kavuşacaksın meleğine
Allahımm tez vakitte tekrar tedaviye başlamanı nasip eder inşş
esmacığımm amin inşallah dediğin gibi rabbim bir dahakine nasip eder inşallah..

enfalciğim s.a.kardeşim senin ve eşinin canı sağolsun imanı büyük olanının imtihanıda büyük olurmuş,hiç ağlamadım yazmışsın ya kendi negatif sonucum aklıma geldi bende negatif sonucu alınca hiç ağlamamıştım fakat sonra ağlamadığım için çok pişman oldum benden o sıkıntı öyle bir çıtı ki bi Allah bilir bi ben bilirim o gün bu gün daha ikinciye başlamak nasip olmadı ,eşime diyorum ki ben o günlerde ölmediysem daha ölmem diyorum ne zor günlerdi..canım kardeşim tez vakitte eskisinde daha güçlü ,kuvvetli sağlıklı ,sıhatli ,imanlı olman dileğiyle ve duasıyla burada hepimiz çok dua ettik hep hayırlısını istedik...:16:ALLAHA emanet ol (bu arada benim daha transferim bile olmadı :14:)
a.s canımmm.
aslında öneceden hazırlamıştım kendimi.içimden bir ses yine olmadı ümitlenme diyordu.hatta tlf görüştüğüm arkadaşlar sen nasıl bu kadar emin olabilirsin diyordu..ama ben kendi vucudumu tanıyorum..diğer 3 denemem de olan belirtilerimle aynıydıı..hiç bir farklılık yoktuu.ilk defa 5 gün embriyorsu tarnsfer edildi ama 4.5 günlük dedi doktorum.kalite anlamında geriden geliyorlardı..
gerçii nasip'de olsaydıı olurdu, çör çöpp emriyolarla hamile kalan arkadaşlarım var..birde çok bilmek iyi değiill ,tedaviye başlarken cahil olmak gerekk diye düşünüyorumm.olasııı bir durumdaaa olabilecekleri bildiğin içinn kendini en kötüye hazırlıyorsun vee strese giriyorsunnn..
seninde tedavin yakın sanırım adet olmayı bekliyorsun galiba..inşallah bu kezzz tarnsferin olurdaaa 12 günlük süreci sende yaşarsın..amin canım duaların için allah razı olsunn..sende dularımdasın..

canım allah dualarınızı kabul etsin 1 yasin de ben alıyorum haftasonu okur haber veririm :34:

Allah razı olsunn cnm benimm.Rabbim ettiğin dualar hürmetine seninde gönlündekini hayırlısıyla versin inş..:26::26::26:

kızlar ben bu gün cuma ezanı ve sela arsı ikinizede birer tane yasin okudum rabbim niyetinizi kabul etsin insallah rabbim analık duygusunu en kısa zamanda hayırlı bir vakitte taddırır sizlere insallah

canım 1 yasinini okudum.
Rabbim kabul etsin.amin.
çifter çifter evlatlar versin amin.
,

Allah razı olsunnn cnm.
bana ettiğin duanın kat be kat fazlasını hayırlısıyla rabbim sana versin inş..:26::26::26::26:

Herkese hayırlı akşamlar flzask2003 ve denizbulut ikiniz için 1 er adet ayrı ayrı yasin şerif okudum eşlerinize ve sizlere dua ettim inş Rabbim kabul eder hayırlısı ile Allahım bebklerinize kavuştursun tedavinizde maddi manevi yanınızda olsun.Allaha emanet olun:16:

Allah razı olsun cnmmm ..
amin :26:

Tatlim senin icin söz verdigim 3 Yasini Serifi okudum...
Allahim kabul etsin ve muradina nail eylesin..
Insallah en kisa zamanda tüm isteklerine kavusursun fistigim...:16::16:

Allah bin kere razı olsun canımm..:16::16::16::16::16:
rabbim seninde gönlündekini :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: versin en kısa zamanda inş.:26::26::26::26:

FLZASK tatlim tedaviye ne zaman basliyorsunuz. eksigin kaldiysa 1 YASIN de ben okurum.insaallah bu kez olacak..:49::49:

a.s canımmm :16::16::16::16:
tedaviye cnmm bi aksilik olmazsa başlıycam cnm yakın zamandaa inş.
Allah razı olsun cnmm benimm..sana hayır demem sende okursan sayesinde yardımlarınızla tamamlamış olucam yasinleri..
ve hiç hamiş birisi okumadı yasinlerden o yüzden seninde okumanı çokkkkkk isterimm .hamişlerin duası kabul olur derler..:34::34::34::34: Rabbim kabul eder inş..:26::26::26::26: bende yaşarımm bu sefer inşallah..
hmm nursenimde hamişse oda okumuşş oldu inş yarı onunda güzel haberlerini alırız..

Son düzenleme:
cnm benimm nerelerdesin bugün göremedim seni.:70:
kilo çizelgemi gördünmü:52::52::52::52::52:
görünüşte çok vermemiş gibi gördünsemde tartıda 66.6 'yı gördüm kaç aydan bu yana görememiştimmmmmmm:9::9::9::9::9::9:

canım ben nursenin dualarınıda okudum insallah yarın hayırlı haberlerini alırız Allah kabul etsin mevlam yardımcısı olsun

canımm başlıyorum Allah nasip edersee
çokk heyecanlıyım 16 nisanda randevumuz varr inşş bi sorun çıkmazz
bende size güzel haberler veririmmm:16:
inşşşş inşşşş boll boll görürüz hep birlikte nazlı spermleriiiii:52:
inş cnm grdüğün günler gelecek hayırlısıyla:52::52:
görünüşte çok vermemiş gibi gördünsemde tartıda 66.6 'yı gördüm kaç aydan bu yana görememiştimmmmmmm:9::9::9::9::9::9:

güzelim güzelimmmmmmmmmmmmm
kızzzzzzzzz görmez olurmuyum gördümde netten çıkmtım hemen cvp yazamadım
:46::46::46::46::46::46::46:
helal olsun kaç ay sonra vermişsin:9::9:buna şükür
ben de takıldım şu an ki kiloda kaldım gene 80 i gördüm ama:17:
aferin kız almadın ya az da versen olur tatlım
mevlüt vardı bugün babamlardaydım cepten baktım çıktım
hepimize orda dualar ettim :16:sen nasılsın:34:
eşine de allah yaş büyüklüğü versin bu sene sen ve eşine bebişin de katılsın inşşşşşşş:49::16:

geçmiş olsun cnm Allahım güç kuvvet sabır versin..bizde bu azim sperm yumurta olduğu sürece elimizdekileri bitirmeden tedaviyi hayatta sonlandırmayız..inş. bi sonraki tedaviniz hayırlısıyla bebişli olur. Daha fazla uğraşdırmadan geliverseler üzülüyorum bu kadar emek çaba olmaması..:(
ben de hep bu son diyorum ama hiçde son olmuyor..inş. benimde bu son olur bebişli olur...
hakkımızdan hayırlısı olsun tedavilerimiz hepimiz için.

cnm hayırlısı olsun ha gayret olucak inş. 65 ide göriceksin inş. tedaviye başlamadan verki nasılsa tedavide geri alıcaksın verdiklerini :1::1::1::1::1::1::1::1: öpüyorum bidenem ;):16:

merhaba arkadaşlar

ben de sizlerle aynı kaderi, hatta yaşıyorum.
benim eşimde azosperm.2 yıl önce öğrendik bunu, 4 yıllık evliyiz.ege ünv.bir microtese geçirdi sonuç germ hücre aplazisi.yani ölü yada diri hiç hücre yok hatta sperm kök hücresi bile yok.haliyle dünyamız yıkıldı kendimize konduramadık.uykusuz ağlamaklı geceler günler geçirdim.Allah'ın bir imtihanıdırı bu da dedim ama neden biz diye sormaktan da kendimi alıkoyamadım.hakkaten bu durumda olmayan hiçbirinsan bilemez bu duygunun ağırlığını, hiçbirşeyden tat almaz, keyif almaz oldum.bazen çok umutlanıor bazen de hiç olmayacakmış gibi hissediyorum.
bu durumu yavaş yavaş kabullenmeye başlayınca internetten araştımam sonucu kaan hocaya gitmeye karar verdik.kendisi eşime hormon iğnesi verdi öncelikle pregnyly 500, eşim yaklaşık 2 ay boyunca bunu kullandı sonra sperm fish testi yaptırmamızı istedi.burdan da sonuç almadık.yani haploid hücre çıkması gerekirken bizde diploid hücre çıktı, yani üreme hücresi olmayan hücre çeşidi.sonra bize tedaviniz devam ediyor dedi.proxed plus ve şimdide tribestan verdi, günde 3 defa kullanmamızı istedi.bunun yanında ısırgan otu çayı,keçiboynuzu tozu, incir ve nohut yemesini önerdi eşimin.yani bilemizyoruz tedavi devam ediyor.bikaç ay sonra yeniden fish testi yaptırmamızı istedi.acaba kaan hocaya devam mı etsek yoksa başka bir doktora mı yönlensek bilemdik.bu arada benimde reglimde azalma olmaya başlayınca geçtiğimiz günlerde hormon testi vemuayne oldum.fsh 10, 25 çıktı ve yumurta sayılarımda çok iyi çıkmadı sağ yumurtalıkta 4-5 tane, sol ymurtalıkta 5- tane ve genellikle küçük yapıda dedi ve elinizi çabuk tutun çocuk olayını geciktirmeyin, sanki oluyorda biz geciktiriyoruz demek geldi içimden.o an yine dünyam yıkıldı ya ben de tümden sorun çıkarsa, ozman hiçbirzaman anne olmam dedim.ister istemez tedavide vakit kaybetmemiz gerektiğinin farkına vardım daha çok.ama sudan çıkmış balık gibiyiz, kim ne derse onu yapmak geliyor içimden.sizce ne yapmam lazım, var mı benim durumumda olan arkadaşlar, ne büyük bir sıkıntı bu allahım, yardım et cümlemize.

Rabbim sabır versin enfall33 canım geçmiş olsun.. :((( Rabbim ellerimizi kucaklarımızı boş bırakmasın hayırlı, sağlıklı evlatlar nasip etsin...bu uğurda verdiğimiz emeklerin karşılığını almayı nasip etsin. inş en kısa zamanda hepimizin güzel haberlerini alırız

merhaba arkadaşlar

ben de sizlerle aynı kaderi, hatta yaşıyorum.
benim eşimde azosperm.2 yıl önce öğrendik bunu, 4 yıllık evliyiz.ege ünv.bir microtese geçirdi sonuç germ hücre aplazisi.yani ölü yada diri hiç hücre yok hatta sperm kök hücresi bile yok.haliyle dünyamız yıkıldı kendimize konduramadık.uykusuz ağlamaklı geceler günler geçirdim.Allah'ın bir imtihanıdırı bu da dedim ama neden biz diye sormaktan da kendimi alıkoyamadım.hakkaten bu durumda olmayan hiçbirinsan bilemez bu duygunun ağırlığını, hiçbirşeyden tat almaz, keyif almaz oldum.bazen çok umutlanıor bazen de hiç olmayacakmış gibi hissediyorum.
bu durumu yavaş yavaş kabullenmeye başlayınca internetten araştımam sonucu kaan hocaya gitmeye karar verdik.kendisi eşime hormon iğnesi verdi öncelikle pregnyly 500, eşim yaklaşık 2 ay boyunca bunu kullandı sonra sperm fish testi yaptırmamızı istedi.burdan da sonuç almadık.yani haploid hücre çıkması gerekirken bizde diploid hücre çıktı, yani üreme hücresi olmayan hücre çeşidi.sonra bize tedaviniz devam ediyor dedi.proxed plus ve şimdide tribestan verdi, günde 3 defa kullanmamızı istedi.bunun yanında ısırgan otu çayı,keçiboynuzu tozu, incir ve nohut yemesini önerdi eşimin.yani bilemizyoruz tedavi devam ediyor.bikaç ay sonra yeniden fish testi yaptırmamızı istedi.acaba kaan hocaya devam mı etsek yoksa başka bir doktora mı yönlensek bilemdik.bu arada benimde reglimde azalma olmaya başlayınca geçtiğimiz günlerde hormon testi vemuayne oldum.fsh 10, 25 çıktı ve yumurta sayılarımda çok iyi çıkmadı sağ yumurtalıkta 4-5 tane, sol ymurtalıkta 5- tane ve genellikle küçük yapıda dedi ve elinizi çabuk tutun çocuk olayını geciktirmeyin, sanki oluyorda biz geciktiriyoruz demek geldi içimden.o an yine dünyam yıkıldı ya ben de tümden sorun çıkarsa, ozman hiçbirzaman anne olmam dedim.ister istemez tedavide vakit kaybetmemiz gerektiğinin farkına vardım daha çok.ama sudan çıkmış balık gibiyiz, kim ne derse onu yapmak geliyor içimden.sizce ne yapmam lazım, var mı benim durumumda olan arkadaşlar, ne büyük bir sıkıntı bu allahım, yardım et cümlemize.

Amin arkadaşım hoş geldin, önceliklle geçmiş olsun.. Eşinin konusunda bilgi sahibi değilim durumlarımız farklı umarım olumlu sonuçlar alırsınız ama benimde yumurta sayısında azalma olmuş ortalamaya göre düşük çıktı, sigarayı bıraktım ve hergün c vitamini , e vitamini, omega 3 ve folik asit kullanıyorum , bizede sürekli vakit kaybetmeyin diyorlar sanki biz istemiyoruz :50:

Back
X