Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Merhabalar can yoldaşlarım kader arkadaşlarım.
Uzun süreden beri buraya gelmiyorum baya bi uzun oldu.
Gelmiyordum gelişen olumlu sonuçlarım yoktu.Kendimi biraz geri çektim.birazda işten güçten fırsatım olmadı.
Bilenler bilir biz 2011 nisan ayında m.tese ameliyatı olmuştuk ve malesef sonuç sıfırdı. Sertoli cell di.
Tedaviye bi ara kaan hocayla devam ettik başarılı olamadık. ve ameliyat olmak istemiyorduk.
Sonra benim eşimde hiperguatr çıktı hemde aşırı derecede düşüktü.
Eşim çok etkilenmişti gözleri şişmişti kalbi çok hızlı atıyordu bunun gibi bi sürü yan etki.
Sonra çok şükür dr lara gide gele bu sorunu allahın izniyle atlattık tam 1 yılımızı aldı.
ve bu süre zarfında biz hiçbir tedavi uygulamadık.
taa ki celalettin hocaya gidene kadar 2012 eylül ayında celalettin hocaya gittik ve bi adım atmıştık.
Eşimde bu sefer azimle bu tedaviye devam etti.(normalde herşeyi yiyip içmeye nazlanan biridir.)
Neyse bu süre zarfında iğne kullandık 7-8 ay oldu bu tedavi sürecimiz.
Bu hafta sonu hocanın yanındaydık testlerimizi yineledik ve ilk defa sperm testi yaptırdık.
Veeeeee 190.000 germ hücre çıktıııı..
İlk defa bi teste biz hücre gördük.
Şok oldum Şaşırdım bi afalladım.canım arkadaşım flzask vardı yanımda ne diyeceğimi nasıl tepki vereceğimi bilemedim.
Düşünün halimi.Daha önce olan testlere alışmışım.
Biliyorsunuz sertoli cell di patoloji sonucumuz.
Asla olmaz dediler dönör kullanın dediler.neler neler işte herkese Söylenilen şeyler bizlerede söylendi.
Ama Allahıma şükürler olsun bu hücreleri gördük.
İnşallah Allah izin verirse Canlılarıda görmek nasip olur.
benden haberler böyle arkadaşlarım.
İnşallah bundan sonra Daha güzel haberlerle gelirim.
Allaha emanet olun hepiniz.:54::54:

canım benimm senin şaşkınlığınla bende afalladımm kaldım öyleceee:53::52::52::52::52:
şimdi daha yeni yenii aklıma geliyoooooda gülüyorum kendimee:1::1::1:
darısı inş en kısa zamanda canlı canlı spermlere:52::52::46::46::46:

Celalettin hocamızın Kayınpederi hakkın rahmetine kavuşmuş.üzüldüm şimdi :105:
Bir arayıpda başsağlığı dileyelim bari.
Rabbim taksiratını affeylesin.cennetine nail eylesin.
Hikmet KUTLU, emekli eski denizli müftüsü oluyor.

Allah rahmet eylesin..:26:

ESESLIM hosgeldin canim:16::16:
cok guzel bir gelisme bu.insaallah sizde kavusacaksiniz bebeginize. dualarimiz sizinle ve dileyen emek veren butun arkadaslarima
ALLAHcc OL deyince olmayacak birsey varmi?

hoşbuldum canım benim.
o hamiş haberini senden alacaz bugün inşallah.
sırayla sonra bize gelecek.
inşallah canım onları bi görsek kimbilir ben nasıl bi şoka girecem.:1:

inşallah canım hayırlısıyla :49:
canım spermler de yakında gelecek inşallah merak etme
hem de ne şok ne sevinç:52::52::52::52:

ahh canim okumammi simdi okuyoruz teyzesii :9:bebegime kardeslerini gonder Allah im amin.:emir_bebek::emir_bebek:

canim meraba sana bir kac sorum olacak. kacinci denemende gebe kaldin kac embriyo transfer etmislerdi sana spermler mikroteseyle mi bulundu son kez sizde memorialde yaptirdiniz heralde. ben gecen ay tedv basladim sperm bulundu cok sukur. ama bende OHSS diye bir sendrom gelistigi icin tek embriyo transfer ettiler. ama tutmadi iste....

canım çok güzel bir gelişme kaydetmişsiniz ne güzel ve ne mutlu size.
nice bol spermli günler sizi bekler inşallah.
ah ah o nazlı spemcikleri bir görebilsek dünyalar bizim olacak ya hadi hayırlısı artık.

Gelmiyordum gelişen olumlu sonuçlarım yoktu.Kendimi biraz geri çektim.birazda işten güçten fırsatım olmadı.
Bilenler bilir biz 2011 nisan ayında m.tese ameliyatı olmuştuk ve malesef sonuç sıfırdı. Sertoli cell di.
Tedaviye bi ara kaan hocayla devam ettik başarılı olamadık. ve ameliyat olmak istemiyorduk.
Eşim çok etkilenmişti gözleri şişmişti kalbi çok hızlı atıyordu bunun gibi bi sürü yan etki.
Sonra çok şükür dr lara gide gele bu sorunu allahın izniyle atlattık tam 1 yılımızı aldı.
taa ki celalettin hocaya gidene kadar 2012 eylül ayında celalettin hocaya gittik ve bi adım atmıştık.
Eşimde bu sefer azimle bu tedaviye devam etti.(normalde herşeyi yiyip içmeye nazlanan biridir.)
Bu hafta sonu hocanın yanındaydık testlerimizi yineledik ve ilk defa sperm testi yaptırdık.
Şok oldum Şaşırdım bi afalladım.canım arkadaşım flzask vardı yanımda ne diyeceğimi nasıl tepki vereceğimi bilemedim.
Asla olmaz dediler dönör kullanın dediler.neler neler işte herkese Söylenilen şeyler bizlerede söylendi.

Merhaba arkadaşım gözünüz aydın inşallah en yakın zamanda spermleride görürsünüz sizleri gördükçe bizlerde umutlanıyoruz,bizde celalettin hocada tedavi görmekteyiz canım siz iğnelerle birlikte bitkisel kürler de kullanıyormusunuz ?

Kzlar herkesler nasıllar ? Eseslım canıım hadı gozun aydın olsun rabbım kıpır kıpır spermlerı gormeyı en kısa zamanda nasıb etsın ınsallah , nurseen kıs hadı mujdelı haberlerını beklıyoruum ay ınsallah hamısım dersın , rabbım hepımızın umutlarını hayallerını gerceklestırsın ınsallah

Kzlar herkesler nasıllar ? Eseslım canıım hadı gozun aydın olsun rabbım kıpır kıpır spermlerı gormeyı en kısa zamanda nasıb etsın ınsallah , nurseen kıs hadı mujdelı haberlerını beklıyoruum ay ınsallah hamısım dersın , rabbım hepımızın umutlarını hayallerını gerceklestırsın ınsallah

ben heyecan ve merak içinde bekliyorum sonucumu canım
inşallah dediğin gibi derim :49:

Saat 2 oldu gızzzz daha çıkmadı mı sonuçlar
seni her gördüğümde kalbim güt güt atıyor
hıh diyorum müjdeli haberi vermek için geldi.:34:

merhabalar,ayyüzlümün eksik duasını okudum 278 di okundu diyebilirsin canım Allah kabul etsin, ismini hatırlayamadım kusura bakma

canım benimm senin şaşkınlığınla bende afalladımm kaldım öyleceee:53::52::52::52::52:
şimdi daha yeni yenii aklıma geliyoooooda gülüyorum kendimee:1::1::1:
darısı inş en kısa zamanda canlı canlı spermlere:52::52::46::46::46:

Ayy evet canım ya ben eve gelince anladım biliyormusun.
O şoku anca atabildim.
Şimdide içim içme sığmıyor.:16:
Ben bu hücrede böyleysem düşün spermde ne hale gelecem :1:

ESESLIM hosgeldin canim:16::16:
cok guzel bir gelisme bu.insaallah sizde kavusacaksiniz bebeginize. dualarimiz sizinle ve dileyen emek veren butun arkadaslarima
ALLAHcc OL deyince olmayacak birsey varmi?

Allah razı olsun canım çok sağol.
İnşallah tüm isteyenlerin bebişleri olsun.
Kesinlikle canım Allah vermek isterse gerisi boş.
Senin bebeğinde sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin.
Duaların için allah razı olsun canım.

canim meraba sana bir kac sorum olacak. kacinci denemende gebe kaldin kac embriyo transfer etmislerdi sana spermler mikroteseyle mi bulundu son kez sizde memorialde yaptirdiniz heralde. ben gecen ay tedv basladim sperm bulundu cok sukur. ama bende OHSS diye bir sendrom gelistigi icin tek embriyo transfer ettiler. ama tutmadi iste....

merhaba tatlim bu bizim 2. deneme.evet 2side memorialde oldu.bir iki sperm bulunuyordu.bunlar donduruldu.opu gunu yine test verdi esim yeterli oldu cok sukur mikro tese olmadi.benim yumurta sayim azd.i hatta dr tedaviye baslayamayiz bu durumda dedi.2 gun gonal f yaptim ve 3 yumurta gelisti devam ettik. 2 tane transfer edecegiz dediler 2. ve 3. kalitede idi.sonra 3.yude koyduk dedi.Allah ima sonsuzca sukurler olsunki 1 tanesine can verdi.
ohss cok yumurta gelisen genc kadinlarda oluyor bildigim kadariyla.donmus embriyolariniz varsa insaallh onlarla deneyin.senin ilk denemeydi degilmi.birdahaki sefere nasip olur ins. gonlunu ferah tut cok dua et.:16::16:

Son düzenleme:
kızlar şimdi aradılar gebelik görünüyo pozitif dediler
ben de dr.umun hemşiresini aradım değer önemli dedi
birazdan hastaneye de gidicem yeniden kan vermeye değerlerimi öğrenmek için
Allahım inşallah hamileyimdir değerimi göreyim inşallah
haber veririm yine size

Gegonyaaa canımmm.
ben hala şoktayım ya.Seninle buluştuğumuzu söylemedim.
Sen aradın ya o zamn ben seninle konuştum ama daha yeni hatırlıyorum ne konuştuğumuzu :1:
Hakkını helal et canım.
bize çok güzel vakit geçirdiniz. sizede çokk teşekkür ederim canım benim.:54:

kızlar şimdi aradılar gebelik görünüyo pozitif dediler
ben de dr.umun hemşiresini aradım değer önemli dedi
birazdan hastaneye de gidicem yeniden kan vermeye değerlerimi öğrenmek için
Allahım inşallah hamileyimdir değerimi göreyim inşallah
haber veririm yine size

Canımmmmm ayy çok güzel bi haber bak şimdi ne kadar sevindim yaa..
İnşallah değerin çook çook yüksektir.
ama bak pozitif dedilerse pozitiftir...
gözün aydın canımm:16:

Canim cok sevindimmmmmm.....:nazar::nazar::nazar::nazar:
Germ hücreleriniz cikmis bile insallah arkasindan ana hücrelerinizde gelir ve en kisa zamanda sende bebislerine kavusursun..:emir_bebek::emir_bebek:
Esim oradayken sizde ordaymissiniz..Insallah arkanizdan bizde geliriz..
Ve bizde görürüz o germ hücreleri..
Biz amelyat sonucumuzu bilmiyoruz bisey söylememislerdi ama sonuc sifirdi...
Insallah hepimizin hakkinda hayirlisi olur..AMINNN...:nazar::nazar:

merhaba tatlim bu bizim 2. deneme.evet 2side memorialde oldu.bir iki sperm bulunuyordu.bunlar donduruldu.opu gunu yine test verdi esim yeterli oldu cok sukur mikro tese olmadi.benim yumurta sayim azd.i hatta dr tedaviye baslayamayiz bu durumda dedi.2 gun gonal f yaptim ve 3 yumurta gelisti. 2 tane transfer edecegiz dediler 2. ve 3. kalitede idi.sonra 3.yude koyduk dedi.Allah ima sonsuzca sukurler olsunki 1 tanesine can verdi.
ohss cok yumurta gelisen genc kadinlarda oluyor bildigim kadariyla.donmus embriyolariniz varsa insaallh onlarla deneyin.senin ilk denemeydi degilmi.birdahaki sefere nasip olur ins. gonlunu ferah tut cok dua et.:16::16:

11 tane yumurtam gelisti 8i dollendi. ancak 5. gun sadece 2 embriyo kaliteli dendi ama sadece biri transfer edildi. 6. gun beklendi 2 embriyom daha olstusimdi 3 dondurulmusum var 2. ye ne zaman cagirirlar acaba insallah canim 2. ye tutarda sikintilarim biter insallah hepimizin bebisleri hayirli saglikli bebisleri olur. cocugu olan insanlar hic yasadigimiz psikolojiyi anlamiyorlar. olur ne varki diyorlar zorlugunu anlamiyorlar. sende yavrucugunu sag salim dogurursun insallah.

Back
X