• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canlar yarın sabah 8 de eşim ,başarılı gecerse daha sonra benim operasyonumuz var şimdiden dualarınızı bekliyoruz ,gelişmelerden sizi haberdar ederim ...herşey gönlünüzce olsun Allaha emanet olun.

ayyy cnm...hadi Allah yardımcınız olsun...umarım herşey yolunda gider...bol bol bol sperm bulunsun inşallah...sonra da minişleriniz oluşsun,alın gelin onları...:)

Allah hayırlı etsin,yardımcın olsun cnm...bizler bu uğurda uğraşan,emek veren güçlü kadınlarız valla...:)

aynen canım aynı şey benim başımdada var kadın taktı bana merdivende bile karşılaşsak yokmu bişey daha diye soruyu bıktırdı artık sanane diye bağırasım geliyo görünce artık aralarına bile katılmak istemiyorum hep bebek doğum lafı açıyolar o kadar içim acıyo ki anlatamam apartmanda 2 kişi yeni doğum yaptı şimdi herkes bana soruyo sen neden yapmıyosun diye kaç kere söyledim oysa istiyoruz ama olmuyo diye çok anlayışsızlar allaha havale ediyorum hepsini inşallah rabbim bizimde yüzümüzü güldürür..

bugün değişik bi gündü benim için uzun zmndır en yakın arkadaşıma duygularımı açıklıyamıyordum bugün açıkladım inş. beni yanlış anlamamıştır doğru anladığına eminim ama yinede alınmasını istemem ben yeterince yıprandım... çocuğum olmadığı için üzüldüğümü eksikliğimi ilkkez bu kadar net anlattım ona oda ben seni anlıyorum senin yanında çocuğumu bile sevmemeye çalışıyorum sen üzülmeyesin diye dedi bende farkındayım dedim (şakayla seveceksen ben yokken evinde sev dedim güldük) o kadar olgun birisiki benim olgun yaştaki komşularım yani teyzelerim bile bu olgunluğu gösteremediler bana...bugün hem ağladım hem anlattım duygularımı:43::43::43:aklıma geldikce gözlerim hemencecik doluyor daha halen...Allah herkeze öyle bir arkadaş versin...

Allah yardımcınız olsun inş. yarın hastaneden sevinerek ayrılırsınız...bol spermli ve yumoşlu günler diliyorum size...

flzaşk canım inşallah bebişlerin sana sımsıkı tutunur sana güzel bir anneler günü hediyesi olur inşallah:49::49::49::49::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

sağol canımm benimm inşallah... öyle güzel bi günde bende anne olacağıımı öğrenirimm..

Slm fistigim nasilsin bakiyorum da bombayi patlatmissin...:52::52::52::52:
Insallah yarin senin icin yepyeni bir hayatin baslangici olur....:16::16::16::16:
Veeee miniklerin seni asla ve asla birakmazlar bu zorlu yolda sonuna kadar annelerinle beraber devam ederler...:nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar:
Dualarim seninle canim arkadasim Allahim her daim isini yolunda götürür insallah...Amin...:16::16::16::16:

iyiyimm bitanemmmmmm vallaa sabahtan bu yana uğraşıyorum..:16::16::16:
evde olmıycağım için evdeki işleri hallettim ..
inşallahhhhhhh canımm benimmmm inş.beni bırakmazlarr :26::26::26:
Rabbim isteyen herkese bu duyguları yaşatsın hayırlısyla..
dualarım hepimizleee öpüyorummm kocamannnnn cnm benimmmmm :54::54::54::54:

Allah hayırlı etsin,yardımcın olsun cnm...bizler bu uğurda uğraşan,emek veren güçlü kadınlarız valla...:)

Sağol cnm Allah razı olsunn..:16::16:
gerçekten cnm azospermili eşi olmak zor ..bizde bu uğurda zoru başarıp hamile kalırız inş.

Günaydınn kızlarrrrrrrrr :71::71::71:
Musmutlu haftasonlarıı hepinizeeeeeeeeeeeee :16::16::16::16:
veeeeeeee benimdeeeee Allahın izniyleeeeeee yarın transferimmmmmm olucakkkkkk inşallah.:52::52:
tedavi dönemimde biraz uzak kalmak istediğim için hemde kendimce nedenlerim olduğundan size gelişmeleri yazamadımm..
ama artık gün geldi..yarınn sabah bebişlerimi almaya gidicem inşallahhh...:26::26:
inşallah Rabbim bu sefer nasip eder banadaa..:49::49::49::49::49::49::49::49::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
dualarınızı bekliyorum canlarımmmmmmm..
Rabbim isteyen herkesi bu aşamalara getirsin inşallahhh..:26::26::26:

FLZASK canim masaallah ya surpriz oldu cok sevindim.:46::46:
ins senin yavrucuk(lar) da sana ceeee biz geldik anneee diyecekler.:9::9::emir_bebek::emir_bebek:
RABBIMyar ve yardimciniz olsun.O na sigin ve gerisini dusunmee.

DURUDENIZDERYA yarin buyukgun sizin icinde duaciyiz canim 1 YASIN okumustum ben size.ins guzel haberlerini bekliyoruz.:16::16:

günaydın herkeseeeeee
güzel pazarlar olsun hepimizeeeeeeeeeee
flzask cnm inş bundan sonra hamiş olarak yazı yazarsın buraya kızzzzz:49::16::16:

hadi bakalım bu sefer senin hamileliğine sevineceğiz inşallah
Rabbim annelerr gününe hamile girmeni nasip etsin inşallah

eşim iki haftadır 2500x2 pregnyl kullanıyordu dün kan verdi yarın alacağız celalettin hocaya göndereceğiz
inşallah sonuçlarımız iyi olur

eşim iki haftadır 2500x2 pregnyl kullanıyordu dün kan verdi yarın alacağız celalettin hocaya göndereceğiz

inş olumlu sonuçlar çıkar güzel haberler duyarsınız cnm benim:16::16::16:

Günaydınn kızlarrrrrrrrr :71::71::71:
Musmutlu haftasonlarıı hepinizeeeeeeeeeeeee :16::16::16::16:
veeeeeeee benimdeeeee Allahın izniyleeeeeee yarın transferimmmmmm olucakkkkkk inşallah.:52::52:
tedavi dönemimde biraz uzak kalmak istediğim için hemde kendimce nedenlerim olduğundan size gelişmeleri yazamadımm..
ama artık gün geldi..yarınn sabah bebişlerimi almaya gidicem inşallahhh...:26::26:
inşallah Rabbim bu sefer nasip eder banadaa..:49::49::49::49::49::49::49::49::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
dualarınızı bekliyorum canlarımmmmmmm..
Rabbim isteyen herkesi bu aşamalara getirsin inşallahhh..:26::26::26:

Canim benimmmmm cok sevindim inantum dualarim seninle
Insallah olucak cok dikkat et kendine allahim yardimcin olsun
Bize guzel haberler vericeksin insallah.darisi da diger arkadaslarima
Olsun..

Yok... bizde prolaktin problemi yoktu dolayısıyla bu ilacı kullanmadık...Hocaya sormak lazım en doğrusu; e-reçetede yok mu bu ilaç reçeteye dozaj girmiş olması gerekir...

Reçetede haftada 2 kere yazıyor ama 1 ilaç 2 yemi bölünücek ,yoksa tümmü içilecek, 2side aynı günmü yoksa ayrı ayrı günlerdemi içilecek belli değil eczacı doktorunuza sorun dedi bende şimdi mail attım hocaya doğrusunu o söylecektir.

canlar yarın sabah 8 de eşim ,başarılı gecerse daha sonra benim operasyonumuz var şimdiden dualarınızı bekliyoruz ,gelişmelerden sizi haberdar ederim ...herşey gönlünüzce olsun Allaha emanet olun.

cnm bugün muhakkak bi sonuç çıkmıştır seni merak ettim yaaa:18::18:
ne oldu güzelim inş eşinde sperm bulunmuştur:26::26:

cnm bugün muhakkak bi sonuç çıkmıştır seni merak ettim yaaa:18::18:
ne oldu güzelim inş eşinde sperm bulunmuştur:26::26:

canlarım ŞÜKÜRLER OLSUN tese ve opu çok başarılı geçti ,şimdi embiryoları bekliyoruz...benim ve eşim için dua eden,kuran okuyan ve merek eden tüm kardeşlerimden ALLAHIM RAZI OLSUN.kendilerine tez şifalar versin .hastahaneden gelince narkozun etkisiyle uzun süre uyuyup kalmışım şimdi hemen arkadaşlarıma haber vereyim dedim.çok duygusal bir gündü Allahım bu mutluluğu tüm kardeşlerime nasip etsin hep dua ettim inş.sizlerin eşlerinde daha fazla tohumçular bulunur :emir_bebek:hepinizden tekrar ALLAH RAZI OLSUN inş.daha güzel haberler paylaşırız çok teşekkürler:16:

ayyy cnm...hadi Allah yardımcınız olsun...umarım herşey yolunda gider...bol bol bol sperm bulunsun inşallah...sonra da minişleriniz oluşsun,alın gelin onları...:)

gulza çok teşekkürler canım Allah sizlerede acil şifalar versin hayırlı tedaviler hayırlı bebkler nasip etsin

Allah yardımcınız olsun inş. yarın hastaneden sevinerek ayrılırsınız...bol spermli ve yumoşlu günler diliyorum size...

cansunida canım benim şükürler olsun hastahaneden sevinerek ayrıldım duan için Allah razı olsun fazlasıyla size tesir etsin inş.

FLZASK canim masaallah ya surpriz oldu cok sevindim.:46::46:
ins senin yavrucuk(lar) da sana ceeee biz geldik anneee diyecekler.:9::9::emir_bebek::emir_bebek:
RABBIMyar ve yardimciniz olsun.O na sigin ve gerisini dusunmee.

DURUDENIZDERYA yarin buyukgun sizin icinde duaciyiz canim 1 YASIN okumustum ben size.ins guzel haberlerini bekliyoruz.:16::16:

nzly canım bebeğine kazasız kavuş inş.yasin listemende ismin var çok sağol Allah razı olsun canım kardeşim

mavimanekşe canım kardeşim inş.eşinde çok güzel gelişemeler olmuştur,tahlil sonuçlarınız güzel çıkar inş.umudunu hiç kaybette benim eşime doktorlar neler neler demişti çok dua edin Allaha havale et sadece ondan iste ,hayırlı haberlerini bekliyoruz Allahım bol bol bol spermcikler ve yumurtalar nasip eder inş.

canlarım ŞÜKÜRLER OLSUN tese ve opu çok başarılı geçti ,şimdi embiryoları bekliyoruz...benim ve eşim için dua eden,kuran okuyan ve merek eden tüm kardeşlerimden ALLAHIM RAZI OLSUN.kendilerine tez şifalar versin .hastahaneden gelince narkozun etkisiyle uzun süre uyuyup kalmışım şimdi hemen arkadaşlarıma haber vereyim dedim.çok duygusal bir gündü Allahım bu mutluluğu tüm kardeşlerime nasip etsin hep dua ettim inş.sizlerin eşlerinde daha fazla tohumçular bulunur :emir_bebek:hepinizden tekrar ALLAH RAZI OLSUN inş.daha güzel haberler paylaşırız çok teşekkürler:16:

cnmm hayırlı olsun çook sevindim...:)

CANIIIIIIIIIMMMM MASALLAH :nazar::nazar::nazar::nazar: COK SUKUR HERSEY YOLUNDA GITMIS SPERMCIKLERLE YUMOSLARIN BULUSTU SONUNDA :1::1::1: ALLAHIM BU MUTLULUGUNU DAIM ETSIN INSALLAH HAMIS HABERLERINIDE BOYLE VERMEK NASIB OLUR :49::49::49:

Back
X