• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canıım rabbım tamamına erdırsın ınsallah o embrıyolar 9 ay 10 gun senınle olurlar sonrada sag salım kucagına almak nasıb olur ; rabbım tamamına erdırsın ınsallah heycanla senın ve durudenızderyanın hamıs haberlerını beklıyoruz dualarımız sızle hadı bu ayda sız costurun topıgımızı :49::49::49:

Herkese hayırlı geceler kızlar nasılsınız ben cok cok cok ıyıyım cok sukur bebıste ıyı teyzelerı dun bıraz heycanlıydık bıraz sıtreslı bırazda yorulduk ama bugun cOk ıyıyız cok sukur , gelelım dune kızlar dun umdugumdan daha guzel gectı masallah benım mınıkler muhtesemdı ben bıle etkılendım , zaten sıtreslı baslamıstım gece boyu hep kabus gormustum programın kotu gectıgı ıle ılgılı , ama tam tersı oldu benım mınıkler benı bıle sasırttı , alnımızın akıyla cıktık. programın etkısınde kalanlar hala mesaj atıp tebrık edıyolar burda ılk defa boyle bır program oldu ama cok guzeldı kızlar , kızlarım yasın suresını ezbere okudular tebareke amme hepsı ezbere okundu esmaul husna ılahı sıır ler 40 yas sıırını ezberletmıstım onu okudular sonra bır dua yaptılar o mınıklerın sesı sankı arsı alaya ulastı hepınızın ısmı okundu o an cok duygulandım hocamıza ve ısmı okunan bu ablalalra teyzelere hayırlı eVlatlar ver allahım dedıler onları yavrusuz bırakma herkes agladı , ben program sonunda hamıle oldugumu acıkladım herkes cok sevındı performanslları harıkaydı oyle olgundularkı sankı karsımızdakıler 4, 5, 6 yas gurubu degılde 25 , 30 yasındalarmıs gıbı davrandılar ıste boyle dunden berı ucuyorum havalarda yorgunlugum bıle unuttum benden bu kadar canlar :16::16::16::16::16:

Son düzenleme:
Herkese hayırlı geceler kızlar nasılsınız ben cok cok cok ıyıyım cok sukur bebıste ıyı teyzelerı dun bıraz heycanlıydık bıraz sıtreslı bırazda yorulduk ama bugun cOk ıyıyız cok sukur , gelelım dune kızlar dun umdugumdan daha guzel gectı masallah benım mınıkler muhtesemdı ben bıle etkılendım , zaten sıtreslı baslamıstım gece boyu hep kabus gormustum programın kotu gectıgı ıle ılgılı , ama tam tersı oldu benım mınıkler benı bıle sasırttı , alnımızın akıyla cıktık. programın etkısınde kalanlar hala mesaj atıp tebrık edıyolar burda ılk defa boyle bır program oldu ama cok guzeldı kızlar , kızlarım yasın suresını ezbere okudular tebareke amme hepsı ezbere okundu esmaul husna ılahı sıır ler 40 yas sıırını ezberletmıstım onu okudular sonra bır dua yaptılar o mınıklerın sesı sankı arsı alaya ulastı hepınızın ısmı okundu o an cok duygulandım hocamıza ve ısmı okunan bu ablalalra teyzelere hayırlı eVlatlar ver allahım dedıler onları yavrusuz bırakma herkes agladı , ben program sonunda hamıle oldugumu acıkladım herkes cok sevındı performanslları harıkaydı oyle olgundularkı sankı karsımızdakıler 4, 5, 6 yas gurubu degılde 25 , 30 yasındalarmıs gıbı davrandılar ıste boyle dunden berı ucuyorum havalarda yorgunlugum bıle unuttum benden bu kadar canlar :16::16::16::16::16:

enfalciğim çok kutsal bir mesleğin var bu mesleği hakkıyla yaptığına inanıyor ve seni canı gönülden tebrik ediyorum,Allahım bebeğini size bağışlasın.evinizi şenlendirsin dualarınız için Allah razı olsun,duayı yapanların misliyle karşılığı kendilerine tesir etsin canım kardeşim operasyonlar maşallah başarılı geçti şükürler olsun eşimde bol sperm bulundu bendende 7 tane yumurta alındı şimdi sıra diğer aşamalarda Rabbim hakkımızda ne hayırlı kıldıysa o olsun,hepimize hayırlı imanlı sağlıklı sıhhatli kendi yolunda yetiştirebilceğimiz salih ve saliha çoçuklar nasip etsin ...ayrıca kalbinin temizliği içinde tebrik ediyorum bunu hep korursun inş.canım kardeşim Allaha emanet ol kendine bebişe ve eşine iyi bak:16:

canlarım ŞÜKÜRLER OLSUN tese ve opu çok başarılı geçti ,şimdi embiryoları bekliyoruz...benim ve eşim için dua eden,kuran okuyan ve merek eden tüm kardeşlerimden ALLAHIM RAZI OLSUN.kendilerine tez şifalar versin .hastahaneden gelince narkozun etkisiyle uzun süre uyuyup kalmışım şimdi hemen arkadaşlarıma haber vereyim dedim.çok duygusal bir gündü Allahım bu mutluluğu tüm kardeşlerime nasip etsin hep dua ettim inş.sizlerin eşlerinde daha fazla tohumçular bulunur :emir_bebek:hepinizden tekrar ALLAH RAZI OLSUN inş.daha güzel haberler paylaşırız çok teşekkürler:16:

gözünaydın darısı embriyolarına ve transferine inşallah
güzel haberlerini almaya devam ederiz inşallah

Sizlerin güzel haberleri bizlerede umut oluyor. Allah hayırlısıyla tamamını erdirsin herşey yolunda gider umarım. Darısı bizlerin başına

canlarım ŞÜKÜRLER OLSUN tese ve opu çok başarılı geçti ,şimdi embiryoları bekliyoruz...benim ve eşim için dua eden,kuran okuyan ve merek eden tüm kardeşlerimden ALLAHIM RAZI OLSUN.kendilerine tez şifalar versin .hastahaneden gelince narkozun etkisiyle uzun süre uyuyup kalmışım şimdi hemen arkadaşlarıma haber vereyim dedim.çok duygusal bir gündü Allahım bu mutluluğu tüm kardeşlerime nasip etsin hep dua ettim inş.sizlerin eşlerinde daha fazla tohumçular bulunur :emir_bebek:hepinizden tekrar ALLAH RAZI OLSUN inş.daha güzel haberler paylaşırız çok teşekkürler:16:
hayırlı uğurlu olsun canım inşallah sonucuda bebişli olsun birtanem çok sıkıntılar çektin ama değdi inşallah sağlıklı embriyoların oluşacak ve göbişinde 9 ay boyunca seninle birlikte olup daha sonra sana annelik duygusunu yaşatacak yavruların olacak.şükürler olsun bu günleri gördün darısı hamile kalıp kucağına aldığın günleri görmene olsun inşallah.tekrar hayırlı olsun tedavin:16::16::16:

canım çok sevindim gözünüz aydın Allahım güzel şekilde döllenmelerini ve rahminde can bulmalarını nasip etsin.

canım ya beni bile ağlattı miniklerin Allah razı olsun hepinizden
Rabbim kabul etsin dualarınızı.

enfallciğim yazını okurken inan tüylerim diken diken oldu demek bu sınavıda yüzünün akıyla geçtin sen ve yavrucukların Allah senden razı olsun ne güzel evlatlar yetiştiriyorsun inşallah kendi evladınıda bu şekilde yetiştirmeni mevlam nasip eder sana ve eşine.bizler içinde dua ettirmişsin çok teşekkür ederim Allah senden ve dua edenlerden ve amin deyip Rabbime dualarınızı ulaştıranlardan da razı olsun .inşallah hepimiz biran evvel cennet kokulu yavrularımıza kavuşuruz Rabbim kimseyi evlatsız evlatlarıda ana babasız bırakmasın amin

CANIIIIIIIIIMMMM MASALLAH :nazar::nazar::nazar::nazar: COK SUKUR HERSEY YOLUNDA GITMIS SPERMCIKLERLE YUMOSLARIN BULUSTU SONUNDA :1::1::1: ALLAHIM BU MUTLULUGUNU DAIM ETSIN INSALLAH HAMIS HABERLERINIDE BOYLE VERMEK NASIB OLUR :49::49::49:

gözünaydın darısı embriyolarına ve transferine inşallah
güzel haberlerini almaya devam ederiz inşallah

Sizlerin güzel haberleri bizlerede umut oluyor. Allah hayırlısıyla tamamını erdirsin herşey yolunda gider umarım. Darısı bizlerin başına

hayırlı uğurlu olsun canım inşallah sonucuda bebişli olsun birtanem çok sıkıntılar çektin ama değdi inşallah sağlıklı embriyoların oluşacak ve göbişinde 9 ay boyunca seninle birlikte olup daha sonra sana annelik duygusunu yaşatacak yavruların olacak.şükürler olsun bu günleri gördün darısı hamile kalıp kucağına aldığın günleri görmene olsun inşallah.tekrar hayırlı olsun tedavin:16::16::16:

cnm hayırlı ugurlu olsun hamile haberlerini alırız inşallah :-*

canım çok sevindim gözünüz aydın Allahım güzel şekilde döllenmelerini ve rahminde can bulmalarını nasip etsin.

canım ya beni bile ağlattı miniklerin Allah razı olsun hepinizden
Rabbim kabul etsin dualarınızı.

canım kardeşlerim herzaman dediğim gibi Allah hepinizden razı olsun ,Allah hepimize bu imtihanı sabrederek ve mücadele ederek kazanmayı nasip etsin inş.canlarım şimdi klinikten aradılar 4 embiryomuz döllenmiş beş gün bekliyeceğiz inşallah yaşarlarda transfer yapılır ama Rabbim bizim için hayırlısı neyse onu nasip etsin ,Allaha havale ettim kardeşlerimizin dualarıyla hayırlı sonucu bekliyoruz ,bu yolda Allahım hepimizin yardımcısı olsun zorlu bir o kadar da heyecanlı ....:16:Allah sizlerinde gönlüne göre versin:16:

canım kardeşlerim herzaman dediğim gibi Allah hepinizden razı olsun ,Allah hepimize bu imtihanı sabrederek ve mücadele ederek kazanmayı nasip etsin inş.canlarım şimdi klinikten aradılar 4 embiryomuz döllenmiş beş gün bekliyeceğiz inşallah yaşarlarda transfer yapılır ama Rabbim bizim için hayırlısı neyse onu nasip etsin ,Allaha havale ettim kardeşlerimizin dualarıyla hayırlı sonucu bekliyoruz ,bu yolda Allahım hepimizin yardımcısı olsun zorlu bir o kadar da heyecanlı ....:16:Allah sizlerinde gönlüne göre versin:16:
Allah senden de razı olsun sabrediyoruz ve gerçekten burdaki bütün arkadaşlarım bende dahil olmak üzere hiç pes etmeden senelerce mücadele ettik Rabbim hepimizin mükafatını cennet kokulu evlatlarımızı bize göndererek verir inşallah.maşallah 4 embriyon döllenmiş şükürler olsun mevlaya inşallah sağlıkla bölünür 5. güne kadar yaşar ve anneleriyle bir ömür boyu birlikte olurlar.Rabbim tamamına erdirsin:49::49::49::49::49::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

kizlar nasilsiniz geriye okuma firsatim olmadi, bizden yana yeni bir gelisme oldu, geçen hafta raporlarimi istemistim hastaneden baska bir hekime basvurmayi dusunuyorduk, klinikten aradilar bu hafta persembe günü yeni bir sperm yikama teknigiyle arama yapcaz dediler, insallah bulunur kizlar nolur sizde dua edin ..

:43: :43: :43: :43:

kizlar nasilsiniz geriye okuma firsatim olmadi, bizden yana yeni bir gelisme oldu, geçen hafta raporlarimi istemistim hastaneden baska bir hekime basvurmayi dusunuyorduk, klinikten aradilar bu hafta persembe günü yeni bir sperm yikama teknigiyle arama yapcaz dediler, insallah bulunur kizlar nolur sizde dua edin ..

iyiyiz tatlım hoşgeldin hakkınızda hayırlısı olsun canım inşallah herşey gönlünce olsun eşinde birsürü sperm bulunur ve bebeğine kavuşmanı Rabbim nasip eder sana amin:49::49::49::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

cnm merak ediyordum zaten çok sevindim gözünaydın tatlımmmmmm:32::32::32::32::32:
inş hayırlı haberler gelir ve transferin sağlıkla başa ile olur 12 gün sonra da hamileyim diye yazarsın cnm benim:54::54:
cnm okurken gözlerim doldu ya hiç bilmediğim yerde hiç bilmediğim kişiler hatta minik melekler bile benim yavrumun gelmesi için dua etmiş alahım ne büyük bi mutluluk anlataam:14::14:
inş duaları kabul oluır arşta senden allah razı olsun cnm çok mutlu ettin beni inan ki.......:14::14::16::16:
kizlar nasilsiniz geriye okum a firsatim olmadi, bizden yana yeni bir gelisme oldu, geçen hafta raporlarimi istemistim hastaneden baska bir hekime basvurmayi dusunuyorduk, klinikten aradilar bu hafta persembe günü yeni bir sperm yikama teknigiyle arama yapcaz dediler, insallah bulunur kizlar nolur sizde dua edin ..

inş sperm çıkışı olur bu sefer tatlım dua edicem sana inan ki. hayırlı haberler duyasın.......:34:

cemrem nasılsın tatlım:16::16::16::16:

ii sayılırım be cnm ne olsun sağlık ocağından geliyorum iğne oldum
celallettin beye gititğimde kansızlığımı da söledim kan falan verdik soonuç ii çıkmadı yani demir değerlerim çokçok düşük çıktı dr da bana 10 tane b 12 vitamin iğnesi ve damardan serumla alınacak hafta da 1 gün de 3 defa olan bi ilaç verdi bakalım şimdi iğneye başladım perşembe günüde damardan serumla ilaç alıcam onuda sağlık ocağı yapmıyo astaneye gidip yaptırıcam benden böle senden naber sen nasıslın şekerim:34:

ii sayılırım be cnm ne olsun sağlık ocağından geliyorum iğne oldum
celallettin beye gititğimde kansızlığımı da söledim kan falan verdik soonuç ii çıkmadı yani demir değerlerim çokçok düşük çıktı dr da bana 10 tane b 12 vitamin iğnesi ve damardan serumla alınacak hafta da 1 gün de 3 defa olan bi ilaç verdi bakalım şimdi iğneye başladım perşembe günüde damardan serumla ilaç alıcam onuda sağlık ocağı yapmıyo astaneye gidip yaptırıcam benden böle senden naber sen nasıslın şekerim:34:
canım benim çok geçmiş olsun birtanem bebeişin gelmeden bütün önlemlerinizi alın sonra bebişimiz iyi beslenemez hem annesi iyi olsun ki bebeği de iyi olsun önce senin sağlığın gelir.kendini ihmal etme birtanem benimde bir arkadaşım demir eksikliğinden dolayı miyom olduğunu söyledi belki bende baktırırım önlemini almadığımız zaman karşımıza başka hastalıklar çıkıyor .tekrar geçmiş olsun kendine iyi bak canım git dinlen biraz birde mümkün olduğunca güneç ışığı almaya bak :34::34::34:

canım benim çok geçmiş olsun birtanem bebeişin gelmeden bütün önlemlerinizi alın sonra bebişimiz iyi beslenemez hem annesi iyi olsun ki bebeği de iyi olsun önce senin sağlığın gelir.kendini ihmal etme birtanem benimde bir arkadaşım demir eksikliğinden dolayı miyom olduğunu söyledi belki bende baktırırım önlemini almadığımız zaman karşımıza başka hastalıklar çıkıyor .tekrar geçmiş olsun kendine iyi bak canım git dinlen biraz birde mümkün olduğunca güneç ışığı almaya bak :34::34::34:

sağol güzelim hiç deme bbeşten önce kendime bakim ki sonrası rahat geçsin :9::9:
aman ben kendimi bildim bileli kansızlık var bende ama bu aralar daha fazla oluyo felaket derecede halsizim yorgunum
kolum kanadım kalkmıyo :2: inş iğne ve o serumla karışık alacağım ilaç ii gelicek ban abide dr. diyom ki ne olur kilo aldırmasın bak ssperm falan çıkarda tüp bebkte sorun olmasın kilom diyorum dr. güldü yok ben sana damardan eirrim bişeyciğin kalmaz ki,loda almazsın diyo :9::9:bu halde bile kilo düşünüyorum yaaaaaaaa:1::1:
evet cnm zaten çıkıcam şşimdi hem dinleneyim biraz :34:sende dikkat et kendine miyomu ihmal etme dr. görün tatlım:34:

CNMMMMMM YENİDEN TEBRİK EDERİM:52::52::52:
BU ÇOK GÜZEL BİR SÜPRİZ OLDU BİZLERE:emir_bebek:
İNŞLH BU SEFER MERCİMEKLERİN SANA SIMSIKI TUTUNURLAR:25::25: VE
HAMİŞ HABERLERİNİDE ALIRIZ :25:O GÜN DUYUNCA HEYCANDAN DELİ OLDUM
SAĞLIKLI Bİ HAMİŞLİK GEÇİRİP KUCAĞINADA ALIRSIN İNŞLH CNM HALAYA GEÇ KALDIM:1:
DUR BENDE Bİ HALAY ÇEKEYİM:64::64::64::64::64::64:

cnm seninde gözün aydın :nazar::nazar::nazar: eşinde sperm bulunmuş ve emriyolarınız bile oluşmuş:nazar::nazar:
inşlh seninde bu sefer emeklerin yer bulur ve sende hamişliğinin müjdesini verirsin cnm:nazar::nazar: darısı bizlerin başına inşlh...:25::25:

Back
X