• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
cnm sanada çok geçmiş olsun
demek kansızlık ileri derecede çıktı
dikkat et ilaçlarını felan kullan bakalım inşlh atlatırsın cnm benim yaaaaaa:25::25:

canım istanbula yolculuk ne zaman belli mi.
bizim rabbim nasip kısmet ederse 27 mayıs pazartesi.
eşimle öyle kararlaştırdık.

cnm nasılsın yazdıklarını okudum çok üzüldüm
bunları hep yaşıyoruz cnm aslında biz herkes için dua ediyoruz ama onların tavırlarına
artık hassasiyetimizdenmidir özlemimizdenmidir kırılıyoruz
cumartesi görümcemin bebeğinin 40 mevlütü vardı bebeği benim kucağıma verdiler benim kucağımda dualandı
allahım çok tuhaf oluyor insan içimden neler geçti neler istemedim ama olmaz sen tutacaksın dediler
içimden hepimiz için dua ettim ve içimden hüngür hüngür ağladım
memleketten misafirlerimşiz vardı dün çarşıya çıkarttık eltim hep hamiş kıyafetleri aldı
o doğalını yaşıyor aslında ama ben onların yanında kendimi aciz zayıf hissediyorum :43:
sonuçta allahın takdiri cnm ve daha neler neler bu duyguları anlatmak güç ama sizin anladığınıza eminim
inşlh hepimiz tez zamanda evlatla mükafatladırılalım
daha daha nasılsın tedavi nasıl gidiyor biz bu ayın sonunda hocanın yanına gidip orda tahlilleri yaptıracağız cnm
inşlh herşey iyi güzel olur..

canım istanbula yolculuk ne zaman belli mi.
bizim rabbim nasip kısmet ederse 27 mayıs pazartesi.
eşimle öyle kararlaştırdık.

cnm bende sana yazıyordum
valla tarihi belli değil bizde 28 mayısta gideriz heralde
salı çarşambaya denk gelmeli bizimkisi cnm
eğerki kalacak olursanız orada karşılaşabiliriz tatlım

Son düzenleme:
cnm bende sana yazıyordum
valla tarihi belli değil bizde 30 mayısta gideriz heralde
çünkü hafta başı işyerinden ayrılamam 30 uda tam çek ödemeleri gününe denk geliyor ama
allahtan o gün sadece 1 tane çek ödemesi var 30 da gideriz cnm hoca oradamı oluyormuş konuştunuzmu siz

Daha konuşmadık ama cuma günü izinli oluyormuş.
Bakarsın yine ilaç yazılacak olur ve hastane işleri olur yinede.
Bizde onun için hafta başı gidelim dedik.
İnşallah görüşmek nasip olur canım.
İnşallah bu sefer uçak ile geleceğiz.
29 mayıs çarşamba dönüş günümüz olacak.
Ama biz 25 mayıs da gideceğiz biraz gezeceğiz.

Son düzenleyen: Moderatör:
bunları hep yaşıyoruz cnm aslında biz herkes için dua ediyoruz ama onların tavırlarına
cumartesi görümcemin bebeğinin 40 mevlütü vardı bebeği benim kucağıma verdiler benim kucağımda dualandı
allahım çok tuhaf oluyor insan içimden neler geçti neler istemedim ama olmaz sen tutacaksın dediler
memleketten misafirlerimşiz vardı dün çarşıya çıkarttık eltim hep hamiş kıyafetleri aldı
o doğalını yaşıyor aslında ama ben onların yanında kendimi aciz zayıf hissediyorum :43:
sonuçta allahın takdiri cnm ve daha neler neler bu duyguları anlatmak güç ama sizin anladığınıza eminim
daha daha nasılsın tedavi nasıl gidiyor biz bu ayın sonunda hocanın yanına gidip orda tahlilleri yaptıracağız cnm

Canım, benim üzülmem o güne aitti.şimdi geçti gitti.
Buraya yazdım ya rahatladım ve iyiki burası var.
Sende çok zor günler geçiriyorsun ama inan ki bu günleri sabırımızla atlatacağız inşallah.
Bizlerde en doğalını yaşayacağız ama fazla abartmadan inşallah.
Hislerini anlayabiliyorum rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah.
Ama iyiki eşimin ailesi benim çevremde değil.hepsi de 1-2 saat uzaklarda.
Benimde eltim görümcem var.Eltim ile görümcem aynı anda hamile kaldılar.
ben ise onlara uzaktan bakmakla yetindim.
görümcem, eltim doğum yapınca çok mutluyum hala oldum diye beni aradı.
İyi dedim biz seni hala yapamadık diğer kardeşine helal valla dedim.
Ne diyebilirim ki başka.:25::25::25:

Canım merhabalar.
Çok şükür ki aşamalarınız güzel, sorunsuz ve heyecanlı bir şekilde birbirini kovalamış.
Ve çok şükür ki dualarımız kabül oldu.
Bundan sonrası da çorap söküğü gibi rahat bir şekilde devam eder inşallah.
Darısı bizlerin başına olsun inşallah.
Rabbime emanetsiniz.:16::16::16::16:

Canım çok geçmiş olsun sana.
Rabbim tez zamanda şifalar versin inşallah.
İğneleri kullanınca toparlarsın kendini merak etme tatlım.:16:
Rabbime emanetsiniz.

Canım şükürler olsun ki programın harika ve beklenilenden de daha güzel geçmiş çok ama çok mutlu oldum.
Rabbim bundan sonra da daha nice güzel programlar ve etkinlikler yapmak nasip etsin inşallah.
Şu günahsız çocukların yüzü suyu hürmetine dualar kabül olmuştur elbet.
Rabbimden binlerce kez razı olsun sizlerden.Böyle bir şeye vesile olduğunuz için.
Rabbime emanetsiniz.:16::16::16::16:

Günaydınn kızlarrrrrrrrr :71::71::71:
Musmutlu haftasonlarıı hepinizeeeeeeeeeeeee :16::16::16::16:
veeeeeeee benimdeeeee Allahın izniyleeeeeee yarın transferimmmmmm olucakkkkkk inşallah.:52::52:
tedavi dönemimde biraz uzak kalmak istediğim için hemde kendimce nedenlerim olduğundan size gelişmeleri yazamadımm..
ama artık gün geldi..yarınn sabah bebişlerimi almaya gidicem inşallahhh...:26::26:
inşallah Rabbim bu sefer nasip eder banadaa..:49::49::49::49::49::49::49::49::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
dualarınızı bekliyorum canlarımmmmmmm..
Rabbim isteyen herkesi bu aşamalara getirsin inşallahhh..:26::26::26:

canım hayırlısı olsun seni merak ediyordum nasıl sevindim bilemezsin her gün bol bol tesbih cek ve dua et ve Allah ol der ve olur yani kunfeye kun de bende dua edeceğim Allah bebeğine göbişinde can versin.:49:

yaaa ben unutmam öyle işte:27::27:
maşallah yumoşlarına canım bence de dondurulan olur
sonra onlar kardeş gelirler inşallah ablalarına abilerine :16::16::16:
hadi bakalım bundan sonra 12 gün geri sayım başlayacak inşallah
inşallah da sen de hamileyim yazacaksın canımmmm:49::49:
nursen canım güzel haberini az önce okudum yedi haftalık olmuş yavrucuğun Allah sağ sağlim kuçağına almayı nasip etsin sağlıkla inşAllah:emir_bebek::nazar:
canlarım ŞÜKÜRLER OLSUN tese ve opu çok başarılı geçti ,şimdi embiryoları bekliyoruz...benim ve eşim için dua eden,kuran okuyan ve merek eden tüm kardeşlerimden ALLAHIM RAZI OLSUN.kendilerine tez şifalar versin .hastahaneden gelince narkozun etkisiyle uzun süre uyuyup kalmışım şimdi hemen arkadaşlarıma haber vereyim dedim.çok duygusal bir gündü Allahım bu mutluluğu tüm kardeşlerime nasip etsin hep dua ettim inş.sizlerin eşlerinde daha fazla tohumçular bulunur :emir_bebek:hepinizden tekrar ALLAH RAZI OLSUN inş.daha güzel haberler paylaşırız çok teşekkürler:16:
canım ne mutlu bak Allahın ne günleri var hem ege üniversitesi has. olumsuzlık hemde işindeki sorunlardan sonra bir hediye bunlar sana dualarım seninle hamileyim haberinide vermen dileğiyle Allah yüzünü güldürsün inşAllah :49:

daha konuşmadık ama cuma günü izinli oluyormuş.
Bakarsın yine ilaç yazılacak olur ve hastane işleri olur yinede.
Bizde onun için hafta başı gidelim dedik.
Inşallah görüşmek nasip olur canım.
Inşallah bu sefer uçak ile geleceğiz.
29 mayıs çarşamba dönüş günümüz olacak.
Ama biz 25 mayıs da gideceğiz biraz gezeceğiz.

anladım cnm bizde henüz konuşmadık ama
hocanın proğramı ayın başında belli oluyormuş
bi konuşup ona göre uçak bileti alıcam bende
muhtemelen salı gider çarşamba döneriz diye düşünüyorum cnm..
Siz tedaviye başladığınızdan beridir hiç tahlillerinizi yaptırmadınızmı cnm tedanizin kaçıncı ayındasınız siz...

anladım cnm bizde henüz konuşmadık ama
hocanın proğramı ayın başında belli oluyormuş
bi konuşup ona göre uçak bileti alıcam bende
muhtemelen salı gider çarşamba döneriz diye düşünüyorum cnm..
Siz tedaviye başladığınızdan beridir hiç tahlillerinizi yaptırmadınızmı cnm tedanizin kaçıncı ayındasınız siz...

Anladım canım.
Bizde ararız zaten çarşamba dönüş olacak.
Bakarsın aynı yerden uçuşa geçeriz.
Birbirimize destek olacağız inşallah.
haberleşelim yine olur mu tatlım.
Aynı güne denk getirmeye çalışalım.
Yok daha ilk defa tahlil yapılacak.
tedavimizin şu anda 2. ayındayız
ve 1 ay sonra 3. aymızı doldurmuş olacağız
Rabbimin izni ile güzel haberler alacağız inşallah.

canım yazdıkların çok etkiledi beni.bunların hepsini hatta fazlasını yaşadım..eltimin hamileleiği sorunluydu 3 ay hastanede yattı yanında ben durdum doğumda hep bendim o küçücük bebek mis kokulu bebek benim değildi...bende çok zor günler yaşadım..bebek mevlidinde benim kucağıma bile vermediler eltimin bana al sen gezdir demesini isterdim ama hiç olmayacak birine verdi..benim çocuğum yok diye.neyse diyeceğim inş.rabbim en kısa zamanda sana da nasip eder ve bebek isteyen diğer arkadaşlarada nasip eder ve bu günlerini sadece buruk kötü bi anı olarak hatırlarsınız..devamlı dualarımdasınız

canım kardeşlerim herzaman dediğim gibi Allah hepinizden razı olsun ,Allah hepimize bu imtihanı sabrederek ve mücadele ederek kazanmayı nasip etsin inş.canlarım şimdi klinikten aradılar 4 embiryomuz döllenmiş beş gün bekliyeceğiz inşallah yaşarlarda transfer yapılır ama Rabbim bizim için hayırlısı neyse onu nasip etsin ,Allaha havale ettim kardeşlerimizin dualarıyla hayırlı sonucu bekliyoruz ,bu yolda Allahım hepimizin yardımcısı olsun zorlu bir o kadar da heyecanlı ....:16:Allah sizlerinde gönlüne göre versin:16:
canım maşallah embriyolarınıza inşallah bölünmeye devam edip kavuşursunuz bebişlerinle.
kizlar nasilsiniz geriye okuma firsatim olmadi, bizden yana yeni bir gelisme oldu, geçen hafta raporlarimi istemistim hastaneden baska bir hekime basvurmayi dusunuyorduk, klinikten aradilar bu hafta persembe günü yeni bir sperm yikama teknigiyle arama yapcaz dediler, insallah bulunur kizlar nolur sizde dua edin ..

:43: :43: :43: :43:
inşallah sperm çıkar canım.
ii sayılırım be cnm ne olsun sağlık ocağından geliyorum iğne oldum
celallettin beye gititğimde kansızlığımı da söledim kan falan verdik soonuç ii çıkmadı yani demir değerlerim çokçok düşük çıktı dr da bana 10 tane b 12 vitamin iğnesi ve damardan serumla alınacak hafta da 1 gün de 3 defa olan bi ilaç verdi bakalım şimdi iğneye başladım perşembe günüde damardan serumla ilaç alıcam onuda sağlık ocağı yapmıyo astaneye gidip yaptırıcam benden böle senden naber sen nasıslın şekerim:34:
canım geçmiş olsun iyi bak kendine.
nursen canım güzel haberini az önce okudum yedi haftalık olmuş yavrucuğun Allah sağ sağlim kuçağına almayı nasip etsin sağlıkla inşAllah:emir_bebek::nazar:

canım ne mutlu bak Allahın ne günleri var hem ege üniversitesi has. olumsuzlık hemde işindeki sorunlardan sonra bir hediye bunlar sana dualarım seninle hamileyim haberinide vermen dileğiyle Allah yüzünü güldürsün inşAllah :49:

sağol canım çok şükür Allaha nasip etti bana da
inşallah kucağıma da almayı nasip eder Rabbim sağlıklı bir şekilde.
sen de iyisindir inşallah canım bebişin nasıl?

canım kardeşlerim herzaman dediğim gibi Allah hepinizden razı olsun ,Allah hepimize bu imtihanı sabrederek ve mücadele ederek kazanmayı nasip etsin inş.canlarım şimdi klinikten aradılar 4 embiryomuz döllenmiş beş gün bekliyeceğiz inşallah yaşarlarda transfer yapılır ama Rabbim bizim için hayırlısı neyse onu nasip etsin ,Allaha havale ettim kardeşlerimizin dualarıyla hayırlı sonucu bekliyoruz ,bu yolda Allahım hepimizin yardımcısı olsun zorlu bir o kadar da heyecanlı ....:16:Allah sizlerinde gönlüne göre versin:16:

canım çok sevindim rabbim tamamına erdirsin inşallah,bebeklerini kucağına almakta nasip olsun inşallah..

kızlar bugün bebeğimin kalbini gördüm Allahım minnacıktı pıt pıt atıyodu
sesini de duydum kalp atışının Allahım ne büyüksün ya Rabbim şükürler olsun bu günüme
canlarım Allahım sizlere de nasip etsin inşallah bu günleri :16::16::16:

sesini de duydum kalp atışının Allahım ne büyüksün ya Rabbim şükürler olsun bu günüme
canımm tebrik ederimm maşallah kalp atışlarınıda duydun zaman ne çabuk geçiyor
RABBİM HAYIRLI DOĞUM NSİP ETSİN İNŞ HAYIRLI SAĞLIK EVLAT NASİP ETSİN
RABBİM EN KISA ZAMANDA BİZEDE YAŞATSIN İNŞŞ:16::16::16:

canımm tebrik ederimm maşallah kalp atışlarınıda duydun zaman ne çabuk geçiyor
RABBİM HAYIRLI DOĞUM NSİP ETSİN İNŞ HAYIRLI SAĞLIK EVLAT NASİP ETSİN
RABBİM EN KISA ZAMANDA BİZEDE YAŞATSIN İNŞŞ:16::16::16:

canım çok sağol çok şükür Allahım nasip etti
inşallah canım inşallah en önemlisi sağlıklı bi şekilde dünyaya gelmesi,hayırlı evlat olması
amin canım inşallah hep dualarımdasınız.

canımm çok sevindim RABBİM kucağına sağlıkla almayı nasip etsin inş
maşallah valla okuyunca çok çok mutlu oldum
darısı hepimize:34:

Back
X