• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
selam canlar nasılsınız?
hergeçen gün güzelhaberler alıyoruz tamamı gelir inşallah:)
nur.sen canım bebişinin kalpatışlarını duymuşsun Allah kucağın almayı nasip etsin canım.
enfal prgramında miniklerin bize de dua etmiş ALLAH RAZI olsun .
cemrem canımçok geçmiş olsun dikkat et kendine.
Arkadaşlar ya pregnly neden bu kadar zor bulunuyor geçen hafta 30 u geçik eczacı dolaştım yok yok ,bi değil iki değil kaç tane lazım .
her gidişte yok doktor niye verdi bunu bulunmuyo vs diyorlar sizene diyesim geliyor ...Rabbim yardım etsin hepimize
gözdemmmm canm senin formda verdiğin numarayı aradım baya çıkmıyo eksik vss diyor.başka nerelere bildirebiliriz bu iğnenin bulunması ile ilgili isteklerimizi?

canım sana mesaj attım am yine de yazayım,
üzme kendini sabır ve tevekkülle rabbim mükafatlandıracak inşallah hepimizi..
insanları anlamak zor, kimse başına gelmeyen bir durumu anlayamaz,
rabbimtez zamanda inşallah cennet kokulularımızı gönderiir.

selam canlar nasılsınız?
hergeçen gün güzelhaberler alıyoruz tamamı gelir inşallah:)
nur.sen canım bebişinin kalpatışlarını duymuşsun Allah kucağın almayı nasip etsin canım.
enfal prgramında miniklerin bize de dua etmiş ALLAH RAZI olsun .
cemrem canımçok geçmiş olsun dikkat et kendine.
Arkadaşlar ya pregnly neden bu kadar zor bulunuyor geçen hafta 30 u geçik eczacı dolaştım yok yok ,bi değil iki değil kaç tane lazım .
her gidişte yok doktor niye verdi bunu bulunmuyo vs diyorlar sizene diyesim geliyor ...Rabbim yardım etsin hepimize
gözdemmmm canm senin formda verdiğin numarayı aradım baya çıkmıyo eksik vss diyor.başka nerelere bildirebiliriz bu iğnenin bulunması ile ilgili isteklerimizi?

Genelde tüp bebek merkezleriyle çalışan veya yakınlarındaki eczanelerde bulunur aklınızda olsun...
Hipogonadizm com sitesine geçenlerde birisi yazmış eğer aldırabilirseniz veya kargo ettirebilirseniz burda varmış...
(arkadaşlar İzmir Alsancak Enis ÖZKAN Eczanesinde puregon 300 ve pregnyl 5000
bulunmakta.TRT karşısında Mimar Sinan caddesinde)

Genelde tüp bebek merkezleriyle çalışan veya yakınlarındaki eczanelerde bulunur aklınızda olsun...
Hipogonadizm com sitesine geçenlerde birisi yazmış eğer aldırabilirseniz veya kargo ettirebilirseniz burda varmış...
(arkadaşlar İzmir Alsancak Enis ÖZKAN Eczanesinde puregon 300 ve pregnyl 5000
bulunmakta.TRT karşısında Mimar Sinan caddesinde)

teşekkür ederim canım ,izmirde kimsem yok ama bi eczaneyi aramak lazımbelki kendileri gönderir.
zor bulunan bir ilaç aynı zamnada çoğu insaan arıyor bu ilacı ,gereksiz ilaçlar piyasa da sürü ile bu mantığı anlamak zor gerçekten.neden ihtiyaç varken bu kadar az,bir de üstüne eczacıları bazılarının ukala, tavırları eklenince insan da ne sabır ne sakinlik lkalıyor.rabbim yardım etsin ne diyelim.

İlaç var fakat amacı dışında kullanımı çok maalesef vücut geliştirenler doping yapanlar hatta atyarışçılar bile bu ilacı alıp kullanıyor sonra hastalara kalmıyor...Belirli ecza depolarıyla çalışan eczanelerde bulunuyor sadece..Yakınlarınızdaki tüp bebek merkezlerini arayıp eczanelerinin telefonunu isteyebilirsiniz hepsi bir kaç eczaneyle çalışıyor onlarda olma olasılığı yüksek...Bir numara daha vardı firmadan dağıtım yetkilissinin olmazsa onuda bulup yazarım...1500 lük bulunuyor bunun içindeki 3 iğneyi bir enjektöre çektirip kullanabilirsiniz...

İlaç var fakat amacı dışında kullanımı çok maalesef vücut geliştirenler doping yapanlar hatta atyarışçılar bile bu ilacı alıp kullanıyor sonra hastalara kalmıyor...Belirli ecza depolarıyla çalışan eczanelerde bulunuyor sadece..Yakınlarınızdaki tüp bebek merkezlerini arayıp eczanelerinin telefonunu isteyebilirsiniz hepsi bir kaç eczaneyle çalışıyor onlarda olma olasılığı yüksek...Bir numara daha vardı firmadan dağıtım yetkilissinin olmazsa onuda bulup yazarım...1500 lük bulunuyor bunun içindeki 3 iğneyi bir enjektöre çektirip kullanabilirsiniz...

bursadaki tüp bebek merkezlerini aramak lazım ozamn tek tek hepsine giderim,bi arkadaş var okulda abileri yurt dısında getirelim dedi ama güvenemedim hangi koşullarda gelecek bilmiyorum hem maliyeti de fazlaymış .1500 lük iki yerde vardı bunlar işime yaramaz diye almadım onları da alyım bari yarın.sağol canım bilglendirdiğin için..

Canım merhabalar.
Çok şükür ki aşamalarınız güzel, sorunsuz ve heyecanlı bir şekilde birbirini kovalamış.
Ve çok şükür ki dualarımız kabül oldu.
Bundan sonrası da çorap söküğü gibi rahat bir şekilde devam eder inşallah.
Darısı bizlerin başına olsun inşallah.
Rabbime emanetsiniz.:16::16::16::16:

tülaycığım çok teşekkürler canım benim hep aklımdasın hep dua ediyorum .canım herşey hepimiz için daha güzel olacak inş.

nursen canım güzel haberini az önce okudum yedi haftalık olmuş yavrucuğun Allah sağ sağlim kuçağına almayı nasip etsin sağlıkla inşAllah:emir_bebek::nazar:

canım ne mutlu bak Allahın ne günleri var hem ege üniversitesi has. olumsuzlık hemde işindeki sorunlardan sonra bir hediye bunlar sana dualarım seninle hamileyim haberinide vermen dileğiyle Allah yüzünü güldürsün inşAllah :49:

evet canım çok haklısın bursada iş yerim berbattı şükürler olsun hepsi geçti ege üniv.de bitti şimdilik canım senin doğumun oldumu ,şimdiden hayırlı olsun Allah bebeğinizi size bağışlasın

canım çok sevindim rabbim tamamına erdirsin inşallah,bebeklerini kucağına almakta nasip olsun inşallah..

bengusu canım bebim Allahım sizlerede nasip etsin bu aşamaları inş. sonu güzel olur

kızlar bugün bebeğimin kalbini gördüm Allahım minnacıktı pıt pıt atıyodu
sesini de duydum kalp atışının Allahım ne büyüksün ya Rabbim şükürler olsun bu günüme
canlarım Allahım sizlere de nasip etsin inşallah bu günleri :16::16::16:

nursenciğim maşallah canım Allahım bebeğini sağsalim kuçağına almayı nasip etsin Allahım bizlerede nasip etsin,kalp atışları müthiş ya maşallah :emir_bebek:

sesini de duydum kalp atışının Allahım ne büyüksün ya Rabbim şükürler olsun bu günüme

Amin
Allah bebeğini kucağına almayı nasip etsin
kucağında onun kalbinin atışını dinlersin huzurla inşallah

Canımhayırlı olsun ,çok sevindim geçmişi karışık okudum göremedim şimdi farkettim.
Rabbim yardımcın olsun..

sabah sabah çok mutlu bir haber :16: Rabbim sağlıcakla,hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin.Tebrik ederim.Rabbim bizlere de,tüm çocuk isteyenlere de versin.Hiçbir evi çocuksuz bırakmasın.amin :71:

:nazar::nazar::nazar:
maşallah maşallahhhhhhhh
ne güzel bi duygudur o dimi tatlım :16::16:
ayyy darısı bizlere de olsun inşallahhhh
canım kalp atışını duydun bundan sonra da kucağına aldığın günleri de görürüsün inşallahh
bak senin ki artık yavaş yavaş alışıyo kameraya kendini göstermeye başlamışşşşş:52::52::9::9:

canım sana mesaj attım am yine de yazayım,
üzme kendini sabır ve tevekkülle rabbim mükafatlandıracak inşallah hepimizi..
insanları anlamak zor, kimse başına gelmeyen bir durumu anlayamaz,
rabbimtez zamanda inşallah cennet kokulularımızı gönderiir.

Canım çok teşekkür ederim mesajın için ama sana geri dönemedim kusura bakma ne olur.
Her ne kadar üzülsek de ağlasak da hayat kaldığı yerden devam ediyor.
Rabbim bu imtihanımızdan alnımızdan akı ile çıkmak nasip eder inşallah.
Ya inanırmısın burada çok rahat iğne bulan ben,şimdi de bulamıyorum.
Eczacı mayıs ayında gelecek dedi ama bizede lazım ya.
Elimizde bir aylık iğne var.
İnşallah bulurum ya.
Eczacı daha çok tüp bebek hastalarına veriyor.
Biraz fazla almak istediğimi söylediğimde diğer tüp bebek hastalarıma kalmıyor demişti.

Son düzenleyen: Moderatör:
Canım ya senin adına çok mutlu oldum.
Nazlı bebişin seni üzmedi artık şükürler olsun.
Rabbim bundan sonra heyecanlı musmutlu aşamalar nasip eder inşallah.
Rabbime emanetsiniz.:16:

selam kızlar az önce flzask ı aradım yazılarınızı söyledim çok mutlu oldu
herkesten allah razı olsun dedi :16::16:
duruderyadenizi merak etmiş anlattım nurseni söyledim çok sevindi:52:
transferden sonra dün biraz ağrısı olmuş halsizlik olmuş şimdi ii sayılır
annesinde olduğu için nette yokmuş evde o yüzden giremiyo topiğe
soran herkese selamı var kızlar :3::3:
inş 12 gün sonra hamile haberini de alırızzzzz:52::52::49::49:

duruderyadenizi merak etmiş anlattım nurseni söyledim çok sevindi:52:
transferden sonra dün biraz ağrısı olmuş halsizlik olmuş şimdi ii sayılır
inş 12 gün sonra hamile haberini de alırızzzzz:52::52::49::49:

ve aleyküm selam...
iyi olduğuna çok sevindim.
bende onu merak ediyordum zaten.
hamile haberini de alacağız rabbimin izni ile.:16:

Size birşey danışacağım.
Ben diğer guruplarda insanların birbirini görmese dahi hediyeleştiğini gördüm.
Sizlerde katılırmısınız hem Peygamber Efendimiz (S.A.V) in bir sünnetini ihya etmiş oluruz.
Şimdi bir liste oluşturacağız.
Ve kura çekip birbirimize çok pahalı olmayacak şekilde, hediye alacağız, ve o kişi ile iletişime geçilerek kargo ile hediyeleri göndereceğiz.
Sonra gelen hediyeleri burda paylaşırız.
Hem dertlerimizi birazcık olsun umutmuş oluruz.Hemde kaynaşmış oluruz.
Hediye olarak o ile ait olan hatıra olan bir şey olabilir.
Ne dersiniz olur mu sizce yapabilirmiyiz.

1-Tülay_20
2-gegonya
3-gamze
4-ervae
5-ese44

Sevgiler Saygılaaarrrrr!!!!!

canım yazdıkların çok etkiledi beni.bunların hepsini hatta fazlasını yaşadım..eltimin hamileleiği sorunluydu 3 ay hastanede yattı yanında ben durdum doğumda hep bendim o küçücük bebek mis kokulu bebek benim değildi...bende çok zor günler yaşadım..bebek mevlidinde benim kucağıma bile vermediler eltimin bana al sen gezdir demesini isterdim ama hiç olmayacak birine verdi..benim çocuğum yok diye.neyse diyeceğim inş.rabbim en kısa zamanda sana da nasip eder ve bebek isteyen diğer arkadaşlarada nasip eder ve bu günlerini sadece buruk kötü bi anı olarak hatırlarsınız..devamlı dualarımdasınız

evt cnm senin o dönemlerini hatırladım
bazen duygu seline kapılıyoruz işte
duaların için saolasın cnm teşekkür ederim
sende sağlıkla bebeişine kavuşursun inşlh:25:
Cinsiyeti belli oldumu cnm bebişinin daima güzel haberlerini bekliyoruz bileri unutma sakın...

Duruderyadenizi merak etmiş anlattım nurseni söyledim çok sevindi:52:
Transferden sonra dün biraz ağrısı olmuş halsizlik olmuş şimdi ii sayılır
Inş 12 gün sonra hamile haberini de alırızzzzz:52::52::49::49:

aleyküm slm cnm
kaç embriyo transfer edilmiş inşlh bu sefer bebişleri onunla kalırlar
allahım yardımcısı olsun inşlh...:25:

Kızlar bu ayın sonunda celalettin hoca ile tedavimizin tam
4.cü ayını tamamlamış olacağız:52::52: