• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kızlar bu ayın sonunda celalettin hoca ile tedavimizin tam
4.cü ayını tamamlamış olacağız:52::52:
Bugün uçak biletlerimizi aldım
28 mayıs salı sabah gidicez
29 mayıs çarşamba akşam dönücez
hormon tahlillerini ve sperm tahlilini orada yaptıracağız:18::18:
Yaz sezonu nedeniyle uçak fiyatları tavan yapmış:18::18:
Ama yapacak bişey yok inşlh emeklerimiz yer bulur
eşim kredi çekmişti bi miktar ayırmıştık bundan sonrası
için rabbim bize yardımcı olsun ve bi çıkış kapısı göstersin inşlh
gerçekten çok zor :50::50:

Hadi hayırlı olsun şekerim.
Siz bizden daha iyisiniz yine.
Bizim daha 2 aycık oldu.ayrıca hiç menogana başlamadık.bizim daha sperm çıkışı olmaz.şimdi sadece hormonlar ile uğraşılıyor.
Rabbim nasip kısmet ederse bizde 27 mayısta orda olacağız.29 mayıs bizimde akşam dönüşümüz olacak.
O zaman istanbulda görüşmek canım kader arkadaşım.
Rabbim o güzel yüzünü güldürecek ve istanbuldan mutluluktan sevinçten havalara uçarak ayrılacaksın umarım.
Kız antalyadan kaç para ki uçak.
Ben burdan kişi başı 93 tl ye ayarladım.

Son düzenleyen: Moderatör:
merhaba arkadaşlar bizde 1-2 ay sonra mikrotese düşünüyoruz ama bir konuda fikrinize ihtiyacım var.
biz ailelere bahsetmedik ve bahsetmeyi de düşünmüyoruz fakat mikrotese sırasında bişeylerin yolunda gitmeme durumu olur mu nebileyim bi aksilik olup da hastanede kalması gerekir mi. çünkü böyle bi sebepten dolayı sonradan söylemek zorunda kalırsam eminim tepki alırız gizlediğimiz için.
bir de eğer sperm bulunursa beni içeri alacakları için eşimle ilgilenemiycem amelyttan çıktığında.
sizce bu şekilde sadece ikimiz başedebilirmiyiz bu durumla yoksa aileler bilmeli mi.

cnm ne mutlu sana hersey yolunda gitmiş inşallah bundan sonrada hersey aynı güzellikte ilerlemeye devam eder ve daha öncede dediğim gibi rabbim size kocamaaannnnn kalabalık bir aile olmanızı nasip eder inş hersey dilediğin gibi olur aeol

cnm arkadasım ne güzel haber yavrunun kalp atısını duymuşsun nasıl bi duygudur kimbilir düşündükçe içim bir tuhaf oluyor ne diyim gözün aydın maşallah sübhanallah :nazar::nazar::nazar:inş 9 ay sonra kucagına sağlıkla alırsın ve mis kokusunu doya doya içine çekersin rabbim sizi korusun inşallah aeol cnm :16::16::16:

inşallah hayırlı haberlerle dönmek nasip olur inşallah.siz kendinizmi gitmek istiyorsunuz yoksa hocamı çağırıyor.sizdede elegonlar vardı değilmi canım.bizim 5 ayımız bitti ne durumdayız bilmiyorum canım.hocaya eşim mail attı bizi neden aktara yönlendirmediniz diye ama 4 gündür daha cevap gelmedi.menegona başladınızmı canım siz.bize menegona acele etmeyin yaza görüşelim demiş.hormonlar gayet iyi demiş.hayırlısı olsun inşallah.çok sıkıntılı ve zor durumdayım.bugün anne olbilmeyi okadar arzuladımki....üzgünüm yorgunum acizim.çok değil rabbimden 1 kız 1oğlum olsun istiyorum.ne olur duamı kabul et allahım.

hayırlı haberlerle dönmek nasip olur inşallah.siz kendinizmi gitmek istiyorsunuz yoksa hocamı çağırıyor.sizdede elegonlar vardı değilmi canım.bizim 5 ayımız bitti ne durumdayız bilmiyorum canım.hocaya eşim mail attı bizi neden aktara yönlendirmediniz diye ama 4 gündür daha cevap gelmedi.menegona başladınızmı canım siz.bize menegona acele etmeyin yaza görüşelim demiş.hormonlar gayet iyi demiş.hayırlısı olsun inşallah.çok sıkıntılı ve zor durumdayım.bugün anne olbilmeyi okadar arzuladımki....üzgünüm yorgunum acizim.çok değil rabbimden 1 kız 1oğlum olsun istiyorum.ne olur duamı kabul et allahım.

enfalciğim çok kutsal bir mesleğin var bu mesleği hakkıyla yaptığına inanıyor ve seni canı gönülden tebrik ediyorum,Allahım bebeğini size bağışlasın.evinizi şenlendirsin dualarınız için Allah razı olsun,duayı yapanların misliyle karşılığı kendilerine tesir etsin canım kardeşim operasyonlar maşallah başarılı geçti şükürler olsun eşimde bol sperm bulundu bendende 7 tane yumurta alındı şimdi sıra diğer aşamalarda Rabbim hakkımızda ne hayırlı kıldıysa o olsun,hepimize hayırlı imanlı sağlıklı sıhhatli kendi yolunda yetiştirebilceğimiz salih ve saliha çoçuklar nasip etsin ...ayrıca kalbinin temizliği içinde tebrik ediyorum bunu hep korursun inş.canım kardeşim Allaha emanet ol kendine bebişe ve eşine iyi bak:16:

ALLAH SENDEN RAZI OLSN BITANEM , INSALLAH ELIMDEN GELDIGINCE EN IYISINI YAPMAYA CALISIYORUM ,INSALLAH RABBIM KATINDADA MAKBUL OLUR .INSALLAH RABBIM BANA VE HEPINIZE HAYIRLI SAGLIKLI EVLATLAR NASIB ETSIN BEBISIMIDE SAG SALIM ALIRIM KUCAGIMA .RABBIM SANADA EN KISA ZAMANDA ANNE OLMAYI NASIB ETSIN INSALLAH BUTUN ISIN RAST GIDER , YAPTIGIN TUM DUALARA CANI GONULDEN AMIN DIYORUM ETTIGIN HER DUA MISLIYLE SANA DONSUN CANIM BENIM . SENDE CANIM KENDINE BEBISINE ( MUHTEMELEN BEN BU MESAJI YAZARKEN SENIN TRANSFERIN GERCEKLESMISTIR GERCEKLESMEDIYSEDE GERCEKLESIR INSALLAH ) :emir_bebek: ESINEIYI BAK RABBIM SIZLERI BIRBIRINIZE BAGISLASIN

canım çok sevindim gözünüz aydın Allahım güzel şekilde döllenmelerini ve rahminde can bulmalarını nasip etsin.

canım ya beni bile ağlattı miniklerin Allah razı olsun hepinizden
Rabbim kabul etsin dualarınızı.

CANIM BENIM ALLAH SENDEN DE RAZI OLSUN BENDE COK AGLADIM :43:

enfallciğim yazını okurken inan tüylerim diken diken oldu demek bu sınavıda yüzünün akıyla geçtin sen ve yavrucukların Allah senden razı olsun ne güzel evlatlar yetiştiriyorsun inşallah kendi evladınıda bu şekilde yetiştirmeni mevlam nasip eder sana ve eşine.bizler içinde dua ettirmişsin çok teşekkür ederim Allah senden ve dua edenlerden ve amin deyip Rabbime dualarınızı ulaştıranlardan da razı olsun .inşallah hepimiz biran evvel cennet kokulu yavrularımıza kavuşuruz Rabbim kimseyi evlatsız evlatlarıda ana babasız bırakmasın amin
EVET CANIM ALLAH SENDENDE RAZI OLSUN INSALLAH BU SINAVI GECTIM RABBIM TUM SINAVLARI GECMEYI NASIB ETSIN BITANEM ;
BEN CANI GONULDEN DUA EDIYORUM SIZLER ICIN VE BU PROGRAMDADA BUNU CANI GONULDEN ISTEDIM MASALLAH MINIKLERIM DE BIR DUA ETTI INSALLAH O DUALARIN HURMETINE RABBIM HEPIMIZE NASIB EDICEK HAYIRLI SAGLIKLI SALIH VE SALIHA EVLATLAR

cnm merak ediyordum zaten çok sevindim gözünaydın tatlımmmmmm:32::32::32::32::32:
inş hayırlı haberler gelir ve transferin sağlıkla başa ile olur 12 gün sonra da hamileyim diye yazarsın cnm benim:54::54:

cnm okurken gözlerim doldu ya hiç bilmediğim yerde hiç bilmediğim kişiler hatta minik melekler bile benim yavrumun gelmesi için dua etmiş alahım ne büyük bi mutluluk anlataam:14::14:
inş duaları kabul oluır arşta senden allah razı olsun cnm çok mutlu ettin beni inan ki.......:14::14::16::16:

inş sperm çıkışı olur bu sefer tatlım dua edicem sana inan ki. hayırlı haberler duyasın.......:34:

RABBIM CUMLEMIZDEN RAZI OLSUN INSALLAH CANIM INSALLAH KABUL OLUCAK DUALARI RABBIM EGER NASIB ETMESEYDI DUADANDA NASIBSIZ OLURDUK DEMEKKI ER YADA GEC VERICEK HERSEYIN VAR BIR VAKTI ZAMANI INSALLAH TEZ ZAMANDA SANADA NASIB OLUR CANIM

Canım şükürler olsun ki programın harika ve beklenilenden de daha güzel geçmiş çok ama çok mutlu oldum.
Rabbim bundan sonra da daha nice güzel programlar ve etkinlikler yapmak nasip etsin inşallah.
Şu günahsız çocukların yüzü suyu hürmetine dualar kabül olmuştur elbet.
Rabbimden binlerce kez razı olsun sizlerden.Böyle bir şeye vesile olduğunuz için.
Rabbime emanetsiniz.:16::16::16::16:

EVET CANIM COK SUKUR COK GUZEL GECTI HALA BUGUN BILE ARAYANLAR VAR HERKES ETKISINDE KALMIS BEN BUKADAR OLUCAGINI TAHMIN ETMIYORDUM AMA RABBIMIN ISI HERKESIN KALPLERINE GIRMIS YAVRUCAKLARIM MINIK KANATSIZ MELEKLERIM
O MINIK ELLERINI ACIP OKADAR GUZEL DUALAR YAPTILARKI ALLAHIN IZNI ILE O AN KABUL OLMUSTUR INSALLAH O DUALAR SIRAYLA HEPINIZIN ISMI OKUNDU OKUNURKEN BEN COK HEYCANLANDIM KALBIM TITREDI , INSALLAH BUNDAN SONRA TABIKI DAHA GUZELLERINI YAPMAYA CALISICAM RABBIM YETERKI GUC KUVVET VERSIN AYAGIMIZI YOLUNA SABIT KILSIN INSALLAH , TEK HEDEFIM GELECEGE INANCLI BILINCLI GUCLU BIR NESIL YETISTIRMEYE VESILE OLMAK

selam canlar nasılsınız?
hergeçen gün güzelhaberler alıyoruz tamamı gelir inşallah:)
nur.sen canım bebişinin kalpatışlarını duymuşsun Allah kucağın almayı nasip etsin canım.
enfal prgramında miniklerin bize de dua etmiş ALLAH RAZI olsun .
cemrem canımçok geçmiş olsun dikkat et kendine.
Arkadaşlar ya pregnly neden bu kadar zor bulunuyor geçen hafta 30 u geçik eczacı dolaştım yok yok ,bi değil iki değil kaç tane lazım .
her gidişte yok doktor niye verdi bunu bulunmuyo vs diyorlar sizene diyesim geliyor ...Rabbim yardım etsin hepimize
gözdemmmm canm senin formda verdiğin numarayı aradım baya çıkmıyo eksik vss diyor.başka nerelere bildirebiliriz bu iğnenin bulunması ile ilgili isteklerimizi?

CANIM ALLAH HEPIMIZDEN RAZI OLUR INSALLAH SIZLERIN ICIN ELIMDEN SADECE DUA ETMEK GELIYOR INSALLAH RABBIM KABUL BUYURUR . RABBIM INSALLAH SENINDE ISLERINI RAST GETIRSIN KOLAYLIK VERSIN INSALLAH SENDE SAG SALIM KAVUSURSUN YAVRUNA

Canım hayırlı olsun bebısın gelmıs gobusune konmus rabbım 9 ay 10 gun ayırmasın sızı ınsalllah 12 gun sonra guzel haberler verırsın ben turkıyede olucam ama ne yapıp edıp bakmaya calısıca ınsallah ..

Canım benımm hadı masallah ınsallah bebısının testlerıde temız cıkar sag salım alırsın kucagına bebısını :49:

merhaba kızlar
dün tahlil sonuçlarımızı aldık
fsh 25 lerden 6,05e
lh 22 lerden 7,41 e
total testeron 3,59 çıktı
sonuçlar iyi

Canım çok teşekkür ederim mesajın için ama sana geri dönemedim kusura bakma ne olur.
Her ne kadar üzülsek de ağlasak da hayat kaldığı yerden devam ediyor.
Rabbim bu imtihanımızdan alnımızdan akı ile çıkmak nasip eder inşallah.
Ya inanırmısın burada çok rahat iğne bulan ben,şimdi de bulamıyorum.
Eczacı mayıs ayında gelecek dedi ama bizede lazım ya.
Elimizde bir aylık iğne var.
İnşallah bulurum ya.
Eczacı daha çok tüp bebek hastalarına veriyor.
Biraz fazla almak istediğimi söylediğimde diğer tüp bebek hastalarıma kalmıyor demişti.

est.canım öneli değil.Amin inşallah canım ya rabbimyardım etsin hepimize.evet iğne çokk sıkıntılı canım ya kimse bulamıyor.olanlar vermiyor kendi tanıdıklarına vs ayırıyorlar.siz haftada kaç gün vutuluyosunuz ?

canım inşalahh güzel haberlerle dönersin,evet tedavi süreci biraz yıpratıcı hemmaddi hem manevi yine buna da şükür.
biz de haziran da gidecegiz kontrole şimdiden heyacan var ama biz yeni başladık hocayla daha uzun yolumuz var gibi:)

Canim benimmmm bebisinin minik kalbinin sesini de dinlemissin MASALLAH BARIKALLAH...:nazar::nazar:
Allahim insallah sag salim hic sorunsuz bebisini kucagina almayida nasip eder bitanem...
Cok mutluyum senin adina canim arkadasim...:16::16::16::16:

Canim nasilsin minik yegencigim nasil annesini üzmüyor insallah..:1::1::1::1:
Canim Türkiyeye gidiyormussun Allahim sag salim gidip dönmeni nasip etsin..:16::16::16::16:
Ailenle bol bol özlem gider gurbetlik cooooookkk zor...
Canim benim bizler icin miniklerinle dua etmissiniz cok duygulandim o ani yasamis gibi hissettim Allahim binlerce kez razi olsun...
Edilen dualar hürmetine Rabbim bizimde yüzümü güldürür insallah o kücük meleklerin dualari bizler icin kabul olur insallah..

cnm 4.cü ay doluyo demek mayısın sonunda hadi inş sperm çıkkar o bile olmasa hücreler başlasın da gerisi gelir tatlım
cnm bizde mayıs sonu sperm testtini yenilicez aynı zamanalara denk gelirse görüşürüz belkiii:52::52:
Hadi hayırlı olsun şekerim.
Siz bizden daha iyisiniz yine.
Bizim daha 2 aycık oldu.ayrıca hiç menogana başlamadık.bizim daha sperm çıkışı olmaz.şimdi sadece hormonlar ile uğraşılıyor.
Rabbim nasip kısmet ederse bizde 27 mayısta orda olacağız.29 mayıs bizimde akşam dönüşümüz olacak.
O zaman istanbulda görüşmek canım kader arkadaşım.
Rabbim o güzel yüzünü güldürecek ve istanbuldan mutluluktan sevinçten havalara uçarak ayrılacaksın umarım.
Kız antalyadan kaç para ki uçak.
Ben burdan kişi başı 93 tl ye ayarladım.
cnm sende geliyormuşsun hadi bakalım inş güzel haberler alırsın aaaa öle sperm çıkmaz deme bak bende hiççç bişey çıkmaz gene 0 görürüm diyodum bak yaradan hücre gösterdi bizeeee
darısı sizeeeeeeeeeeeinş belki görüşürüz bizde mayıs sonu gidicez sperm testti,ni yenilemeye celalettin beye uğrarsak kimbilir tanışabiliriz:52:
inşallah hayırlı haberlerle dönmek nasip olur inşallah.siz kendinizmi gitmek istiyorsunuz yoksa hocamı çağırıyor.sizdede elegonlar vardı değilmi canım.bizim 5 ayımız bitti ne durumdayız bilmiyorum canım.hocaya eşim mail attı bizi neden aktara yönlendirmediniz diye ama 4 gündür daha cevap gelmedi.menegona başladınızmı canım siz.bize menegona acele etmeyin yaza görüşelim demiş.hormonlar gayet iyi demiş.hayırlısı olsun inşallah.çok sıkıntılı ve zor durumdayım.bugün anne olbilmeyi okadar arzuladımki....üzgünüm yorgunum acizim.çok değil rabbimden 1 kız 1oğlum olsun istiyorum.ne olur duamı kabul et allahım.
cnm inş 5 ayın sonunda sperm veya hücre ne ise görürüsünüz ahh o duygular bi anda geliyo ki insana sorma:14:
yaradan sabırların en büyüğünü versin bizlere:16::16:
merhaba arkadaşlar bizde 1-2 ay sonra mikrotese düşünüyoruz ama bir konuda fikrinize ihtiyacım var.
biz ailelere bahsetmedik ve bahsetmeyi de düşünmüyoruz fakat mikrotese sırasında bişeylerin yolunda gitmeme durumu olur mu nebileyim bi aksilik olup da hastanede kalması gerekir mi. çünkü böyle bi sebepten dolayı sonradan söylemek zorunda kalırsam eminim tepki alırız gizlediğimiz için.
bir de eğer sperm bulunursa beni içeri alacakları için eşimle ilgilenemiycem amelyttan çıktığında.
sizce bu şekilde sadece ikimiz başedebilirmiyiz bu durumla yoksa aileler bilmeli mi.
cnm benim eşimde mıcro tese oldu hatta sperm bulunamayınca beni almadılar opuya:14::14:
eşim ameliyatın ardından akşama taburcu oldu genelde akşam eve geliyorsun ama bilemedim şimdi yani çok ağır ve çok korkulacak bi ameliyat değil iinş yardım edebilmişimdir:34:
merhaba kızlar
dün tahlil sonuçlarımızı aldık
fsh 25 lerden 6,05e
lh 22 lerden 7,41 e
total testeron 3,59 çıktı
sonuçlar iyi
cnm gözünaydın olsun kızzzzzzzzzz:52::52::52:
hormonlar düzene girmeye başlamış darısı spermlere olsunnnnnnnn
tatlım şimdi eşin ne kullanacak macun iğne ne verdi dr. bey acaba:26::26:
Canım hayırlı olsun bebısın gelmıs gobusune konmus rabbım 9 ay 10 gun ayırmasın sızı ınsalllah 12 gun sonra guzel haberler verırsın ben turkıyede olucam ama ne yapıp edıp bakmaya calısıca ınsallah ..

cnm güle güle gel buralara güle güle huzurlu sağlıklı dön evine inşllhhhhh
ailenle hasret gider ayy nasıl bekliyolardır seni şimdiiiiiiiiii:34:

est.canım öneli değil.Amin inşallah canım ya rabbimyardım etsin hepimize.evet iğne çokk sıkıntılı canım ya kimse bulamıyor.olanlar vermiyor kendi tanıdıklarına vs ayırıyorlar.siz haftada kaç gün vutuluyosunuz ?

öyle canım ya.eşim haftada 3 kez vuruluyor.

kız biz denizbulutumla ayarladık bile.27 mayıs veya 28 mayısta sizleride aramızda görmekten mutluluk duyacağız.:16::16::16::16:

hayırlı aksamlar arkadaslar 13ünde celalettin hocaya kontrole gideceğiz inşallah ama ilk defa gideceğiz...daha önce gidip spermiogram yaptıran canlarım 1 günde çıkıyor mu sonuçlar biter mi işimiz acaba,çok ters denk geldi yoğun bakım kursuna gidiyorum devamsızlık hakkım yok 1 gün anca izin alabileceğim....

canim nasilsin minik yegencigim nasil annesini üzmüyor insallah..:1::1::1::1:
Canim türkiyeye gidiyormussun allahim sag salim gidip dönmeni nasip etsin..:16::16::16::16:
Ailenle bol bol özlem gider gurbetlik cooooookkk zor...
Canim benim bizler icin miniklerinle dua etmissiniz cok duygulandim o ani yasamis gibi hissettim allahim binlerce kez razi olsun...
Edilen dualar hürmetine rabbim bizimde yüzümü güldürür insallah o kücük meleklerin dualari bizler icin kabul olur insallah..

ıyıyım canım yegenınde cok ıyı teyzesııı hıc uzermı annesını keyfımız yerınde cok sukur , evet canım cok sukur ınsallah sag salım gıderı cumartesı gıdıyorum aksam annemlerde olucam cok sabırsızlandım zaman durdu sankı , bıde hamıs haberımı verıcem yaa heycanım ıkı kat :46::46: Evet canım gurbetlık cok ama coook zorr ..
Evet canım hemde seve seve dua ettık canı gonulden rabım ınsallah en kısa zamanda ıcabet edıcek dualarımıza o mınık meleklerın allah c.c arasında perde yok oyuzden ben en cok cocuklardan dua ısterım oyle canı gonulden yapıyolarkı o tertemıs saf pak kalplerıyle , o gunahsız yavruların elbette kabul olucak duaları allahın ıznı ıle ....

Back
X