• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Sana da iyi hafta sonlari olsun bitanem.......:16::16::16::16:
Pamuk arkadasim benim dogum günün kutlu,saglik,mutluluk ve huzur icinde olsun...:119:
Iyi ki dogmusum diye bilecegin kocaman bir ömür seninle olsun...:16::16:
Ve yeni yasin sana bebislerini getirsin BITANEM öpüyorum...:29:
Nice uzun yaslara insallahhh...

tatlım evet bugün benim doğum günüm de sen nerden biliyon kızzzzzzz
yazıyı görünce şok oldum valalhi:53:
teşekkür ederim cnm benim inş hepimizin evi evlatlarımızın sesiyle dolsun inşşllhhhhhhhhh
eee artık 31 olduk şekerim yaşlanmaya başladım:9::9::9::9:
allah razı olsun güzelim benin inan ki çok mutlu oldum:43:

merhabalarr hepinize :D
kaç gündür çok berbat haldeyimmm ruh halimi düzelteyimde gireyim dedim topiğe :D
dengesiz bi kaç arkadaşın sözleri tüm haftamı berbat ettii :(
ikinizde kısır mısınız hala çocuk yapmıyorsnuz
lafını duyduktan sonra bittim bütün sinirim falan hopladı olay spermiyogram sonucunun üzerine de olunca öldüm sandım :(
böyle laflara daha fazla maruz kalmayız inşallah allahım sesimizi duysunn amin.

canım takma bu lafları demicem çünkü insan takıyor bende 6 yıl boyunca hergün ağladım her çeşit lafı işittim ben geçerken buda kısır olmuyo te bununda diyolardı ya benim yanımda eltime sende çocuk var bu yeni olanı ver te buncağıza büyütsünler dedi ya böle bi laf sölenirmi eltimde ben söylettim sandı bana kusura bakma kimse kimseye evladını vermez dedi o an yerin dibine girdim bende ben istemem sen versende zaten rabbim herkesin kendisine kendi canından versin dedim insanlar çeşit çeşit hele bi kanayan yaranı gördülermi hep tuz basarlar ben çok çektim ama şuan meleğim benimle inan o göbişinde olduğunda bile yüzünü görmeden bile tüm acıların zor günlerin sızısı geçiyor dilerim rabbim sana ve tüm isteyenlere tez zamanda meleğini gönderir.sorununıuz ne bilmiyorum ama benim eşim azospemdi 47 xxy klinefelter sendromluydu.eşim tese oldu sperm bulundu benden sadece 1 yumurta toplandı o 1 yumurtam döllendi meleğim oldu herkesin olmaz dediği olması mucize dediği bebeşim göbişimde benim oldu sizinde olur herkesin olur yeterki rabbim ol desin canım

teşekkür ederim cnm benim inş hepimizin evi evlatlarımızın sesiyle dolsun inşşllhhhhhhhhh

Neden sok oldun ki pamugum ben dikkat ederim bazen böyle..:1::1::1::1:
Amin bitanem insallah Rabbim sana yasinin müjdesi olarak yavrunu versin bizde arkandan geliriz...:10::10::10::10:
Gönlün genc olsun bitanem daha dur bakalim ne yaslanmasi...
Yegenlerimin annelerine ihtiyaci var...:29:

selam kizlar:16:
CEMREMMM canim yeni yasin kutlu olsun.hayirli saglikli mutlu vee yavrularinla, esinle uzun bir omur bagislasin YUCE ALLAHim amin. :54::54::54:

selem canlarım dert ortaklarım nasılsınız okuyabildiğim kadarıyla okudum hamiş olan arkadaşlarım rabbim tamamına erdirsin yavrularınızı kucağınızada almayı nasip etsin insalllah bizlerede tattırır mevlam evlat sevgisini eee beni hiç sormuyosunuz ne yapıyorum diye sormayın bende neler oluyo 60 güne yaklaştım adet olamıyorum test yaptık tabiki negatif ama karnımı görenler hamilemisin diye soruyolar karnım çok şişti benki 53 kiloyom dün hastanaeye gittik eşim kayınvalidem le birlikte çok tatlı bir doktordu karnımdan ultrayon çekti bebek yok dedi tabi ben kendimi öyle kaptırmışımki hamileyim diye gözyaşlarımı tutamıyorum ama doktoru görseniz nerdeyse oda benimle birlikte ağlayacaktı sorun ne dedim yumurtalarımda tembellik oluşmuş adet söktürücü verdi ama kullamaya kıyamadım yaaaaaa hamileysem yaaaaaaaaa göremediyse ümityaaa işte perşembe günü bizim cellaledin hocada 3 ayımızdoldu ama ben çoooook hastalandım gidemedim insallah salı günü gideceğiz yaaa öyle canlar işte yine hayal aleminde uçuyorum hepinizi öpüyorum hayırlı geceler tatlı tatlı rüyalar:16::16:

esmacım nasılsın canım nasıl gidiyor tedaviniz?

canımm yazını görmedim
sınavlarım var onlarla uğraşıyorum
tedavi iyi gidiyor. bitkisellere devam ermiş aktar ve geylani baharattan bitkiseller kullanıyoruz
ermiş aktar g2 macunu ve böğürtlen kökü verdi
geylani baharatta bitkisel karışımlar 3 aşamalı 1ncisinden başladık
hakkımızda hayırlısı inşş bol bol spermleri görürüz
sizde durum ne ?

selem canlarım dert ortaklarım nasılsınız okuyabildiğim kadarıyla okudum hamiş olan arkadaşlarım rabbim tamamına erdirsin yavrularınızı kucağınızada almayı nasip etsin insalllah bizlerede tattırır mevlam evlat sevgisini eee beni hiç sormuyosunuz ne yapıyorum diye sormayın bende neler oluyo 60 güne yaklaştım adet olamıyorum test yaptık tabiki negatif ama karnımı görenler hamilemisin diye soruyolar karnım çok şişti benki 53 kiloyom dün hastanaeye gittik eşim kayınvalidem le birlikte çok tatlı bir doktordu karnımdan ultrayon çekti bebek yok dedi tabi ben kendimi öyle kaptırmışımki hamileyim diye gözyaşlarımı tutamıyorum ama doktoru görseniz nerdeyse oda benimle birlikte ağlayacaktı sorun ne dedim yumurtalarımda tembellik oluşmuş adet söktürücü verdi ama kullamaya kıyamadım yaaaaaa hamileysem yaaaaaaaaa göremediyse ümityaaa işte perşembe günü bizim cellaledin hocada 3 ayımızdoldu ama ben çoooook hastalandım gidemedim insallah salı günü gideceğiz yaaa öyle canlar işte yine hayal aleminde uçuyorum hepinizi öpüyorum hayırlı geceler tatlı tatlı rüyalar:16::16:

canımm tedaviniz hayırlı olsun 3 ayı doldurmuşsunuz
inşş canım en kısa zamanda gerçeğini yaşarsınn RABBİM katından hayırlı evlatlar nasip eder

Fistigimmmmmmmmm nasilsin??:3::3::3::3:
Seni burda görmek ne güzel canim benim...:16::16::16::16:
Yegenlerim nasillar insallah sonuna kadar seninle olacaklar fistigim benim..:nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar:
Özledim kizzz seni cimcime..:72::72:

günaydın herkeseeeeee
güzel pazarlar olsun hepimizeeeeeeeeeee
flzask cnm inş bundan sonra hamiş olarak yazı yazarsın buraya kızzzzz:49::16::16:

FLAZKS cnm seni gidi gidi inşallah hamiş olacaksın cnm yumoşlarına maşallah :nazar::nazar::nazar:çok sevindim

hadi bakalım bu sefer senin hamileliğine sevineceğiz inşallah
Rabbim annelerr gününe hamile girmeni nasip etsin inşallah

Canim benimmmmm cok sevindim inantum dualarim seninle
Insallah olucak cok dikkat et kendine allahim yardimcin olsun
Bize guzel haberler vericeksin insallah.darisi da diger arkadaslarima
Olsun..

Canıım rabbım tamamına erdırsın ınsallah o embrıyolar 9 ay 10 gun senınle olurlar sonrada sag salım kucagına almak nasıb olur ; rabbım tamamına erdırsın ınsallah heycanla senın ve durudenızderyanın hamıs haberlerını beklıyoruz dualarımız sızle hadı bu ayda sız costurun topıgımızı :49::49::49:

CNMMMMMM YENİDEN TEBRİK EDERİM:52::52::52:
BU ÇOK GÜZEL BİR SÜPRİZ OLDU BİZLERE:emir_bebek:
İNŞLH BU SEFER MERCİMEKLERİN SANA SIMSIKI TUTUNURLAR:25::25: VE
HAMİŞ HABERLERİNİDE ALIRIZ :25:O GÜN DUYUNCA HEYCANDAN DELİ OLDUM
SAĞLIKLI Bİ HAMİŞLİK GEÇİRİP KUCAĞINADA ALIRSIN İNŞLH CNM HALAYA GEÇ KALDIM:1:
DUR BENDE Bİ HALAY ÇEKEYİM:64::64::64::64::64::64:

canım hayırlısı olsun seni merak ediyordum nasıl sevindim bilemezsin her gün bol bol tesbih cek ve dua et ve Allah ol der ve olur yani kunfeye kun de bende dua edeceğim Allah bebeğine göbişinde can versin.:49:

canım hayırlı olsun ,bebişin ya da bebişlerin inşalllh tutunur sana tatlım,Allah a emanet ol,

Canlarımm benimmm nasılsınız umarım herkes iyidir.:16::16::16::16:
geçmişi şöyle hızlıca bi okudumm .beni merak eden herkeseee sonsuzz sevgilerr hepinizi seviyorumm.:54::54::54:
beni bu dönemde arayıpp soran tüm arkadaşlarımada teşekürlerrrrrrr:16::16::16::16::16:
ben evime bugün geldim..annemdeydimm sizleri çokk merak ettim ama annemlerde nete giremedimm..
kızlardan haberlerinizi alıyodum ama..:34:
pazar günü transferim oldu çok şükür 2 tane 5. gün embriyosu. transfer ettiler..:52::52::52:
bugün 7. günüm yolu yarıladıkk..bu sefer ilk 3 günümü zor geçirdim ama şimdi daha iyiyimm.
Rabbim inşallah bu sefer hayırlısyla nasip eder..:49::49::49:
DURUDENİZDERYA canım seninde transferin olmuşşş..hayırlı uğurlu olsunn..inşallah rabbim nasip eder.sende güzel haberler verirsin..
Nursen canım benim demek duydunn pıt pıtları gözünaydınn..çokk sevindimmm:52::52::46::46::46::46:
cansunida cnm sende başladın tedaviye hayırlı olsunn telde konuştuk ama burdanda ..yazayım.
inşallah bu sefer herşey çokk daha güzel olurr..:26::26::26:
esma cnm sana ne desemmm azz inan Allah razı olsunn okuyan herkesten allah razı olsunn..çokk duygulandım bitanemmm.
rabbim ettiğiniz dualar hürmetine sizinde kalbinizdekini hayırlıyla versin inşallahhh..:26::26:
canlarım hızlıca okudumm geçmişi kusura bakmayın gözden kaçırdığım varsa afolaa:16::16::16:
bu transferden sonraa biraz zorlu geçtii..bilmiyorum bazen karamsarım bazen olumluyumm karmakarışığm anlayacağınız.
Rabbim inşallah bu sefer nasip eder..bu son olur inşallahhh...:49::49::49::49:
hepiniz dularımdasınız hep dua ettim.Rabbim inşallah hayırlısyla sizleride bu aşamalara gelmeyi nasip etsin.
şimdi kayınvalidemler burdaaa..eşimde bugünn bursaya gidiyo iş için benim yanımda kayınavliemler kalıcakk..
arada girmeye çalışırımm hepiniziii seviyorumm ve kocaman öpüyorummmmm:54::54::54::54::54:

flazskkkkkkkkkkkkk napıyon tatlımmmmm
bebişler nasıl ?

iyiyimm tatlımmm..
sende iyisin inşallahhh..
facede mesajını gördümm çok duygulandımm çokk..
Allah binkere razı olsun..
bebeişlerrrrrr umarım benimledirrrr:26::26::26:

Fistigimmmmmmmmm nasilsin??:3::3::3::3:
Seni burda görmek ne güzel canim benim...:16::16::16::16:
Yegenlerim nasillar insallah sonuna kadar seninle olacaklar fistigim benim..:nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar:
Özledim kizzz seni cimcime..:72::72:

iyiyimm bitanemmm evime geldim çok şükürr..:16::16::16::16:
yeğenlerin iyidir inşallah umarım benimledirlerrrrr:26::26::26:
bende seni özledimmmmm canımm benimm :70::70::54::54::54::54::54:

geçmişi şöyle hızlıca bi okudumm .beni merak eden herkeseee sonsuzz sevgilerr hepinizi seviyorumm.:54::54::54:
beni bu dönemde arayıpp soran tüm arkadaşlarımada teşekürlerrrrrrr:16::16::16::16::16:
ben evime bugün geldim..annemdeydimm sizleri çokk merak ettim ama annemlerde nete giremedimm..
pazar günü transferim oldu çok şükür 2 tane 5. gün embriyosu. transfer ettiler..:52::52::52:
bugün 7. günüm yolu yarıladıkk..bu sefer ilk 3 günümü zor geçirdim ama şimdi daha iyiyimm.
DURUDENİZDERYA canım seninde transferin olmuşşş..hayırlı uğurlu olsunn..inşallah rabbim nasip eder.sende güzel haberler verirsin..
Nursen canım benim demek duydunn pıt pıtları gözünaydınn..çokk sevindimmm:52::52::46::46::46::46:
cansunida cnm sende başladın tedaviye hayırlı olsunn telde konuştuk ama burdanda ..yazayım.
esma cnm sana ne desemmm azz inan Allah razı olsunn okuyan herkesten allah razı olsunn..çokk duygulandım bitanemmm.
rabbim ettiğiniz dualar hürmetine sizinde kalbinizdekini hayırlıyla versin inşallahhh..:26::26:
canlarım hızlıca okudumm geçmişi kusura bakmayın gözden kaçırdığım varsa afolaa:16::16::16:
bu transferden sonraa biraz zorlu geçtii..bilmiyorum bazen karamsarım bazen olumluyumm karmakarışığm anlayacağınız.
hepiniz dularımdasınız hep dua ettim.Rabbim inşallah hayırlısyla sizleride bu aşamalara gelmeyi nasip etsin.
şimdi kayınvalidemler burdaaa..eşimde bugünn bursaya gidiyo iş için benim yanımda kayınavliemler kalıcakk..
arada girmeye çalışırımm hepiniziii seviyorumm ve kocaman öpüyorummmmm:54::54::54::54::54:

Haftaya cumayi iple cekiyorum fistigim...
Insallah yavrularin seninle kalacak...
Ve bu yasadiklarinda insallah yavrularinin seninle oldugunun isaretidir...
Kendine dikkat et k.validene slm söyle sana iyi baksin..:1::1::1::1:

canımm benimmm sende bebişlerinde hoşgeldiii :16::16::16::16::16:
yolu yarıladınız inşş hayırlı haberler vereceksin bizeeeeee
RABBİM meleklerini sana bağışlasın inşş
canım ne yaptım kii Allahım okuyanlardan razı olsunn :42::42:
az bile senin için keşke elimden daha fazlası gelsee
canımm dondurulmuşların var mı ?
sen hiç bişeye takılma ne imkansızlar oldu biliyorsun herşey Allahtan
ben çok umutluyum inş bu sefer olacak hemde ikiz :52::52:

canımm benimmm sende bebişlerinde hoşgeldiii :16::16::16::16::16:
yolu yarıladınız inşş hayırlı haberler vereceksin bizeeeeee
RABBİM meleklerini sana bağışlasın inşş
canım ne yaptım kii Allahım okuyanlardan razı olsunn :42::42:
az bile senin için keşke elimden daha fazlası gelsee
canımm dondurulmuşların var mı ?
sen hiç bişeye takılma ne imkansızlar oldu biliyorsun herşey Allahtan
ben çok umutluyum inş bu sefer olacak hemde ikiz :52::52:

maalesef cnm dondrulmuşum kalmadı 10 embriyom döllenmişti ama 5. güne 2 tane iyi kaldı ..
been zaten dondrulsun filan dye hiç düşünmedim hep 2 tane iyi kalsın transferim olsun yeter diyodum..
inşallah benimledirler inşallah.enkısa zamanda rabbim sana ve diğer arkadaşlarımada nasip eder inşallah..:26::26::26:

Haftaya cumayi iple cekiyorum fistigim...
Insallah yavrularin seninle kalacak...
Ve bu yasadiklarinda insallah yavrularinin seninle oldugunun isaretidir...
Kendine dikkat et k.validene slm söyle sana iyi baksin..:1::1::1::1:

bendeeeeeee:52::52::52::52::52::52:
inşallah cnm benim inşallahhhhhh:26::26::26::26:
a.s söylerim cnm şimdi yemek yapıyooo:1::1::1::1::1::1:
eşim gidiyo bursaya bu gece onlarlayımmm:1:

canımm yazını görmedim
sınavlarım var onlarla uğraşıyorum
tedavi iyi gidiyor. bitkisellere devam ermiş aktar ve geylani baharattan bitkiseller kullanıyoruz
ermiş aktar g2 macunu ve böğürtlen kökü verdi
geylani baharatta bitkisel karışımlar 3 aşamalı 1ncisinden başladık
hakkımızda hayırlısı inşş bol bol spermleri görürüz
sizde durum ne ?

Kullandiklariniz şifa olur insallah canim.bizde kullandik o kurleri bir kere ama devam etmedik gittigimizde sorcam hocaya insallah...bizimde bu ayin 10unda 4 ayimiz doluyor tedavide 13unde kontrole gidecegiz insallah bakalim gorebilecek miyiz spermleri...

FLZASK canim insaallh bebeklerin buyuyordur annesiii:emir_bebek::emir_bebek:
kac tane transfer etmislerdi ve kacinci gun embriyosuydu minikler.
devamli yatma tatlim hatta onceki gibi gunluk islerini yapabilirsin ben oyle yapmistim. bu kan dolasimi icin de gerekli. sadece dikkatli ol.
(kabak cekirdegi ve ananas yememi onermislerdi )
gunluk igne oluyormusun?:16::16::16:
(birde pc den biraz uzak dur fazla kalma .bol dua et namazlarinida kilabilirsin.biraz kaynana gibi oldum degilmi?)

Son düzenleme:
FLZASK canim insaallh bebeklerin buyuyordur annesiii:emir_bebek::emir_bebek:
kac tane transfer etmislerdi ve kacinci gun embriyosuydu minikler.
devamli yatma tatlim hatta onceki gibi gunluk islerini yapabilirsin ben oyle yapmistim. bu kan dolasimi icin de gerekli. sadece dikkatli ol.
(kabak cekirdegi ve ananas yememi onermislerdi )
gunluk igne oluyormusun?:16::16::16:
(birde pc den biraz uzak dur fazla kalma .bol dua et namazlarinida kilabilirsin.biraz kaynana gibi oldum degilmi?)

inşallah teyzesi büyüyolardırr..:16::16:
2 tane transferr oldu. 5. günnn.embriyosuu..
yok cnm ilk 3 gün dikkat ettim sonrasında hareketliydim..
ananas yedim cnm ..sağol taysiyelerin için..
evt cnm günlük iğne oluyorum..kalçalarım nasıl ağrıyo jelimde var bide göbekten iğnem var.pıhtılaşma için canımı çok yakıyo
göbeğim kırmızı heryerii..ama bebişim için herşeye katlanırımm..
cnm 8 gündür pc görmedimmmmm :52::52: bugün birazz takılayım dedim..:1::1:
yeğenimm nasıll annesii:16::16:

Kullandiklariniz şifa olur insallah canim.bizde kullandik o kurleri bir kere ama devam etmedik gittigimizde sorcam hocaya insallah...bizimde bu ayin 10unda 4 ayimiz doluyor tedavide 13unde kontrole gidecegiz insallah bakalim gorebilecek miyiz spermleri...

Aminn inşş canımm şifa olur
canım biz 3 ay devam edeceğiz celalettin bey devam edin dedi
sizde hayırlı haberlerle gelirsiniz inş sizde sperm çıkıyor bol bol çıkar inşş

Back
X