Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
teyzesi onları verene kurban olsun Allahım tamamına erdirsin kazasız kucaklarımıza almayıda nasip etsin aferin o bebişlere![]()
flzciğim ben hamilelik takvimi yapamıyorum nasıl yapılıyor biliyormusun
yok cnm bilmiyorummmmmmmm bende
keseyi gördükten sonra yapmak istiyorummmm bennn
öğrenirizzzzz amaaa![]()
canlarım nasıl sevindim anlatamam maşallah ikinize de
Allahım hayırlı etsin hamileliklerinizi sağsalim kucaklarınıza alırsınız inşallah evlatlarınızı
içime doğmuştu pozitif olacağı şükürler olsun Allaha öyle de oldu
dikkat edin kendinize emi kızlar sonuç pozitif deyip hemen ev işlerine koyulmayın
bırakın biraz pislensin evleriniz
şu süreçte en önemli olan siz ve bebekleriniz
tekrardan maşallah berakallah Allahım nazarlardan korusun şükür Allaha sizlere de bu mutluluğu yaşattığı için
darısı inşallah diğer tedavide olan,tedaviye başlayacak olan ve evlat sahibi olmak isteyen cümle kardeşlerime olsun
halayın son ucuyum galiba ama olsun yine de ben halayımı çekeyim çekmezsem çatlarım çünkü
![]()
ŞÜKÜRLER OLSUN ,ŞÜKÜRLER OLSUN ,ŞÜKÜRLER OLSUN BUGÜN 10.GÜNÜM DEĞERİM 108HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
HEPİNİZDEN ALLAH RAZI OLSUN
sağolllllllll tatlııııııı annemizzzzzzz
yok cnm bişey yapmıyorumm ben eşime yaptırıyorummm
artık zamanı geldiiiiiiii
Rabbim hayırlısıylaaaaaa kucağımıza almayıda nasip etsin..
darısı diğer arkaşlarımızın başınaaaaaaaa:26::26::26::26:
kızlar üç aylarınız mübarek olsun ,rabbim bu günleri bizim için hayırlı eylesin inşallah..
nursen flzask nasılsınız kendinize dikkat edin:)
bahar canım tabloya beni de ekledğin için teşekkür ederim .ama ben yaşımızı eklemeyi unutmuşum canım ya:)
eşim de ben de 30 yaşındayız.1,5 senelik evliyiz bunu da ekleyim bari:)
kızlar üç aylarınız mübarek olsun ,rabbim bu günleri bizim için hayırlı eylesin inşallah..
nursen flzask nasılsınız kendinize dikkat edin:)
bahar canım tabloya beni de ekledğin için teşekkür ederim .ama ben yaşımızı eklemeyi unutmuşum canım ya:)
eşim de ben de 30 yaşındayız.1,5 senelik evliyiz bunu da ekleyim bari:)
iyiyimmmmm cnm çokkkkkkk şükürrrrrrrrrr heeyeecanlıyımmmmmmm..mutluyummmmm..
sende iyisin inşallahhhhhhhhhhhhh.
Rabbimmmmm bu mutluluğuuuuuuu mübarek aylarda isteyen herkese nasip etsin.:26::26:
canlarım nasıl sevindim anlatamam maşallah ikinize de
Allahım hayırlı etsin hamileliklerinizi sağsalim kucaklarınıza alırsınız inşallah evlatlarınızı
içime doğmuştu pozitif olacağı şükürler olsun Allaha öyle de oldu
dikkat edin kendinize emi kızlar sonuç pozitif deyip hemen ev işlerine koyulmayın
bırakın biraz pislensin evleriniz
şu süreçte en önemli olan siz ve bebekleriniz
tekrardan maşallah berakallah Allahım nazarlardan korusun şükür Allaha sizlere de bu mutluluğu yaşattığı için
darısı inşallah diğer tedavide olan,tedaviye başlayacak olan ve evlat sahibi olmak isteyen cümle kardeşlerime olsun
halayın son ucuyum galiba ama olsun yine de ben halayımı çekeyim çekmezsem çatlarım çünkü
![]()
canım çook sevindim ,Allah hayırlı etsin .bu mutluluğu inşallah tez zamanda hepimiz yaşarız:)
arkadaşım gözünaydın maşallah barekallah Allah tamamına erdirsin işallah...
: ) pek kafiyeli oldu yahu: )
canım kardeşlerim sevincime ortak olduğunuz için Allah razı olsun ALLAHIM SİZLEREDE BU MUTLULUĞU NASİP ETSİN![]()
Arkadaşım ben bursayı bilmiyorum ama bir arkadaşım anlattı Bursa'da Soranus diye bir tüp bebek merkezi varmış. Dediki İstanbulda 3 kere tüp bebek denemişler olmamış. Bursada bu merkezde denemişler eşi hamile kalmış. Ve bebişleri olmuş. O tavsiye ediyordu. Tabi sen hangi tüp bebek merkezine gittin bilemiyeceğim.
buseden cvp verdiğin için teşekkürler hamile olan arkadaşlardan da cvp bekliyorum inşallah bize yardımcı olacak bilgileri paylaşırlar. Soranus u hiç duymadım ben acıbademde yaptırdım. Ama simdi İstanbul ya da Ankara farketmez iyi doktor iyi merkez arıyorum. eşimde sorun var. embriyolog çok önemli bizim için![]()
Ben sizlere nasıl teşekkür edeceğim bilemiyorum her sabah kalktığımda rüyamı gercek mi diye düşünüyorum ,cuma günü akşam sonucu aldım şaşırdım kalldım eşimle uzun uzun ağladık eşim çok duygulandı ,memlekettenden annemler ablamklar falan hep geldiler sevinçimden ne yaptım hiç hatırlamıyorum.sizlerde cevap yazmakta çok geçiktim hakkınızı helal edin .tedavi sürecinde ,diğer zamanlardada hep yanımdaydınız içimi buraya döktüm rahatladım kimselere söyliyemediğimi sizlere yazdım gönül kardeşlerim Allahım sizlerde mutlulukların en güzeliğle sevimeyi nasip etsin .pazartesi tekrar kan tahlili vericem ikiye katlanması lazım dedi clinik .ayyyyy cliniktekilerde çok sevindi gözleri doldu ...ne diyeyim Allahım böyle kalpleri güzel kardeşlerimin hepsinin yüzünü güldür sevinç gözyaşları nasip eyle.......![]()
tatlım sen beni tabloya ekleyin dedin de biz eklemedik mieklerim şimdi
![]()
Kızlarrrmmmmmmmmmrrrrrr 13. gün değerim 747![]()