• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
iyi geceler canım.
Rabbim bu tedavinde kolaylar nasip edip sana bebişini kavuştursun inşallah.
Seninde halayını çekeceğiz sen merak etme.

hadi hayırlısı şu 3 ayların yüzüsü hürmetine yaradan bu sefer o duyguları sana da yaşatsın güzelim
bundan sonra da senin halayını çekelim inşşşşllhhhhhhhhhhhhhhhhhh
takma maya çalış inş u olacak 3 aylar sana meleğini de getirecek yanında....:16:
hep duamda olacaksın cnm benim

sağol cemrem inş. bu sefer yırtarız bu sefer yırtamazsak artık bundan sonrası çok zor bizim içinde çok denedik ama olmadı :(
inş. bu tedavim yüzümüzü güldürür 3 ayların yüzü suyu hürmetine bizde hamişler kervanına takılmaya nasip olururz....

duaların içinde sağol iii geceler cnm sınavlarında başarılar diliyorum bende inş. geçersin...

canım senin anneler gününde yaşadığın duyguları bende babalar gününde yaşıyorum.
ama ne yazıkki dünyanın kanunu böyle.hep bir eksiklik mutlaka
rabbim ahirette buluştursun inşallah.

iyi geceler canım.
Rabbim bu tedavinde kolaylar nasip edip sana bebişini kavuştursun inşallah.
Seninde halayını çekeceğiz sen merak etme.
sanaada iyi gecelr cnm .
sağol tülaycım inş. o halayı benim içinde çekmek nasip olur her ne kadar zor hasta gurubu olsakda bu yola devam ediyoruz...darısı hepimizin başına ..

yok cnm ben fazla tedavimle ilgilide bilgi yazmıodum zaten ama son anlarım :(( dayanamadım arkadaşlarımla paylaşayımda bi dualarını alayım en azından dedim... elle tutulur 3-4 folükül dedi ya bakalım ne olucak inş. bu sefer olur...merkezimide değiştim senin haberin yokmuş ya...ayağımı inş. güzel sürümek nasip olur ..bu ay ayağını sürüyen sürüyene darısı başımıza inş. sen ne zmn adet göricen... cnm hatırlarsan tedaviye başlama kararı verirken sendende esinlenmiştim biraz ;))) gelinciktende;)

anladım demek yeni haber verdin ben kaçırmamışım:1::1::1:bencede iyi etmişsin söylemekle dualarımız seninle birtanem Rabbim güldürsün yüzünü inşallah.olur inşallah canım balka topikten bir arkadaşım amh değeri 0,1 tek yumurtası oluştu ve şükürler olsun şimdi hamile darısı başına amin.bu mübarek günlerin hatırına inşallah Rabbim seninle gönlünün muradını versin:49::49::49::49::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:evet canım hamiş patlaması yaşıyoruz maşallah bizlerde peşlerinden gidicez inşallah.
evet canım hatırlıyorum tam pes ettiğin bir anda bizim mucizemiz sana umut oldu inşallah şimdi sen bana umut olacaksın hamiş olki bende hem umutlanayım hemde mutlu olayım biliyorsunuz bizler birbirimizin sevinciyle mutlu oluyoruz üzüntülerimizide paylaşarak azaltıyoruz inşallah bu sefer sevincimizi paylaşma zamanı geldi:46::46::46::46:

Akma!! Gözyaşım..Ne Olur Akma Yüreğime..
Söndürme Bağrımdaki Ateşimi..Yansın Değme..
Dur!! Gözyaşım.. Dokunma İçimdeki Çöle..
Ben Razıyım..Yansın Yürek.. O sevgiliye..!!
:14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14:

anladım demek yeni haber verdin ben kaçırmamışım:1::1::1:bencede iyi etmişsin söylemekle dualarımız seninle birtanem Rabbim güldürsün yüzünü inşallah.olur inşallah canım balka topikten bir arkadaşım amh değeri 0,1 tek yumurtası oluştu ve şükürler olsun şimdi hamile darısı başına amin.bu mübarek günlerin hatırına inşallah Rabbim seninle gönlünün muradını versin:49::49::49::49::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:evet canım hamiş patlaması yaşıyoruz maşallah bizlerde peşlerinden gidicez inşallah.
evet canım hatırlıyorum tam pes ettiğin bir anda bizim mucizemiz sana umut oldu inşallah şimdi sen bana umut olacaksın hamiş olki bende hem umutlanayım hemde mutlu olayım biliyorsunuz bizler birbirimizin sevinciyle mutlu oluyoruz üzüntülerimizide paylaşarak azaltıyoruz inşallah bu sefer sevincimizi paylaşma zamanı geldi:46::46::46::46:

1 yumurtası toplanıp onunla hamiş kalanı bende okudum cnm oda bana hep umut kaynağı oluyor zaten..tam pes ettiğim anda sen sizin durumunuzdan o kadar umutsuzken mucizelerinle gelince bende neden bizimde mucizemiz olmasın dedim geliniciğinde sperm taşıyarak hamiş kaldığını duyunca oda bana umut olmuştu benim sorunum aynı merkezde tekrar denememekti..Allaha şükür spermi başka merkze başarılı bir şekilde taşıdıkda en azından farklı bir merkezde yeni umutlarla deneme şansım oldu...inş. bu sefer olur..cnm eğer bizimkisi olmazsa (inş. olur)sen sevincini kaybetme inş. sizinki olur sen başkalarına umut olursun..

1 yumurtası toplanıp onunla hamiş kalanı bende okudum cnm oda bana hep umut kaynağı oluyor zaten..tam pes ettiğim anda sen sizin durumunuzdan o kadar umutsuzken mucizelerinle gelince bende neden bizimde mucizemiz olmasın dedim geliniciğinde sperm taşıyarak hamiş kaldığını duyunca oda bana umut olmuştu benim sorunum aynı merkezde tekrar denememekti..Allaha şükür spermi başka merkze başarılı bir şekilde taşıdıkda en azından farklı bir merkezde yeni umutlarla deneme şansım oldu...inş. bu sefer olur..cnm eğer bizimkisi olmazsa (inş. olur)sen sevincini kaybetme inş. sizinki olur sen başkalarına umut olursun..

mucizeler yaşanmak içindir değil mi canım inşallah bu sefer mucize yaşama sırası sana geldi iyi düşün iyi olsun.güzeli ve iyiyi hep kendine çek olumsuz olma.benim en büyük kazancım tüm olumsuzluklara rağmen inanmak ve olacağını düşünmekti.şükürler olsun ki mucizem gerçek oldu darısı tüm bekleyenlerin başına olsun.haklısın canım şükürler olsun tüm olumsuzluklara rağmen eşimde sperm çıkmasın tam bir mucize ve sizler için umut ışığıydı inşallah sende başkalarına umut olacaksın canım şükret şükretki Rabbim sana daha fazlasını versin çifter çifter bebişlerin olsun .inşallah dualarımızla sende bu dertten kurtulacaksın buna inan ve başar birtanem:49::49::49::49::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

mucizeler yaşanmak içindir değil mi canım inşallah bu sefer mucize yaşama sırası sana geldi iyi düşün iyi olsun.güzeli ve iyiyi hep kendine çek olumsuz olma.benim en büyük kazancım tüm olumsuzluklara rağmen inanmak ve olacağını düşünmekti.şükürler olsun ki mucizem gerçek oldu darısı tüm bekleyenlerin başına olsun.haklısın canım şükürler olsun tüm olumsuzluklara rağmen eşimde sperm çıkmasın tam bir mucize ve sizler için umut ışığıydı inşallah sende başkalarına umut olacaksın canım şükret şükretki Rabbim sana daha fazlasını versin çifter çifter bebişlerin olsun .inşallah dualarımızla sende bu dertten kurtulacaksın buna inan ve başar birtanem:49::49::49::49::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:[/QUO

evt cnm bi umutla çıktık yola inş. bu sefer başarırız hakkımızdan hayırlısı olsun...

cansunida ,tülaycığım hayırlı geceler ben uyumaya gidiyorum rüyalarınızda bebişlerinizi görün hayırlı geceler:54::54::54::54::54:

cnm iyi geceler bi sen bi ben kaldık yatalım kalkalım hop ordayız olsun ;)) allah rahatlık versin..

Fistigimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm masallahhhh:nazar::nazar::nazar::nazar: degerin ne kadar yükselmis...:16::16::16::16:
Yegenler ikiz geliyor herhalde...:nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar:
Allahim önce keselerini sonra kalp atislarini göstersin sonunda da kucagina almayi nasip etsin fistigim...:16::16::16::16:
Dualarim sizinle Allaha emanetsiniz canlarimmm(yegenlerim ve sen)...:40::40:

Canim benim pamuk arkadasim dün aksam topigime yazmissin bende cvp yazdiydim sana görmedin herhalde...
Birde burdan yazayim pamugum...
Senin sinavlarinin 11 ve 12 mayista oldugunu hatirliyordum cuma gecesi senin icin dua ettim..
Bu sabahta cok erken kalkmistim yine dua ettim bitanem...
Rabbim zihin acikligi versin insallah yarin ki sinavlarinida kolayca bitirmeni nasip etsin...
Ayrica anneler günü icin yazdigin yazini okudugumda cok üzüldüm bitanem...
Icim ciz etti aslinda cok sey yazmak isterdim ama iyice duygusallasmayalim..
Neyse Hepimizin anneler günümüz kutlu olsun gelecegin en cici anneleri...:16::16::16::16:

Canim benim pamuk arkadasim dün aksam topigime yazmissin bende cvp yazdiydim sana görmedin herhalde...
Birde burdan yazayim pamugum...
Senin sinavlarinin 11 ve 12 mayista oldugunu hatirliyordum cuma gecesi senin icin dua ettim..
Bu sabahta cok erken kalkmistim yine dua ettim bitanem...
Rabbim zihin acikligi versin insallah yarin ki sinavlarinida kolayca bitirmeni nasip etsin...
Ayrica anneler günü icin yazdigin yazini okudugumda cok üzüldüm bitanem...
Icim ciz etti aslinda cok sey yazmak isterdim ama iyice duygusallasmayalim..
Neyse Hepimizin anneler günümüz kutlu olsun gelecegin en cici anneleri...:16::16::16::16:

görmedim cnm bakamadım daha teşekkür ederim :16::16:
ah cnm benşim ya benim sınavım için dualar edermişşşş:29::29:
ettiğin duaların kat be katı sana da nasip olsun güzelim
evet duygusal oluyo insan ne yapalım 5 sene olucak genede tam alıştım diyemiyorum
oyyy geleceğin cici anneleri lafını tuttum süpermiş heeeeeeeee:9::9:

ohhhhhhhhhhhhh maşşahhh rabbimmmmmmmm arttırsın dahadaaaaa tatlımmm bnmmmm ikiz galiba he minişler
:52::52::52::52::52::52::52::52:

.

flzaşk canım maşallah subhanallah değerin katlanmış ikizlerimiz geliyor hayırlısıyla kesesinide göreceksin kalp atışlarınıda duyacaksın Allah'ın izniyle annesi :49::49::49::49::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: inan arkadaşım içim içime sığmıyor sen nasılsın tahmin bile edemiyorum :118::118::118::118::118:

rabbim yavrularınızı sağlıklı sıhhatli kucağınızada almanızı nasip etsin inşallah flz arkadaşım bugün kayınvalideme senden bahsettim arkadaşımız ikize hamile dedim inan ağzımdan öyle çıktı şimdi öğrendimki gerçekten ikizmiz çoooook sevindim rabbim gönlünüzce yaşatsın muradınızı durudenizderya inşallah senin sevincinden ikiye katlanır oyyy oyyyy bizede versin mevlam en hayırlısından en hayırlı zamanda inşallah tüm isteyenlere

veeeeeeeeee kocaman bir hamileyim yazısı daha.
Şükürler olsun ki rabbim sizlerin yüzünüzüde güldürdü.
Artık her yıl anneler gününe içi buruk olarak girmeyeceksiniz.
Rabbim sağ salim kucağınıza almak nasip etsin inşallah.
Çok sevindim çok mutlu oldum.Senin hamile olmanı kendimden daha çok istiyordum.
Mutluluklarınız devam etmesi dileğiyle.
:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

yaaaaa oldumu şimdi ama.uffff oysa ne hayallerimiz vardı ya.
Neyse geç olsunda güç olmasın.
İnşallah başka bir gün tanışırız.
Umarım bütün derslerden geçmişisndir.

OOooooooo süper canım süper.
Kesin ikiz geliyor çok şükür hadi bakalım bir taşla iki kuş vurup geçmiş yılların acısını çıkartacaksın.

:nazar::nazar::nazar:cnm çok sevindim tebrik ederim
onca mücadele onca sıkıntının ardından bu mutluluğu fazlasıyla hak ettin
hayırlısı ile sağlıkla kucağınada al inşlh...:64::64::64::64::64:

cnımınnnn içiiii
çok sevindim maşallah:nazar::nazar: değerin ne kadar yüksek
ikiz annesi oluyosun tatlımmm darısı bizlere inşlh...:64::64::64:

cnm değerine 41 kere maşallah ;)) :71: inş. kalp atışlarınıda duyarsın ikizlerinin ;))

:46::46::46::46::46::46:
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
cnm tl de konuştum da genede dayanamadım yazıyım dedim kızzz ikiz geliyo galibaaa
ohhh yıllalrın acısını 1 kerette çıkarcan inşş:21::21:
sonuna kadar sağlıklı ve huzurlu bi hamilelik geçirmen dileğiyleeeeeeee:49::16::16::16:

Kızlarrrrrrrrrrrr çokk sağolunnnnnnn bakalımmmmm benim kuzucuklar tekmi ikizmii..:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
olsun rabbimden gelene razıyımmmm o kadar beklemişimmmmmmmm...yavrularımı
yeterki hayırlı sağlıklı evladım olsunnn...:26::26::26:
inş. keseyide kalpatışlarınıda duyarımmmmmmmmmmm hiç unutamayacağım bi anneler günü buuuuuu:46::46::46::46:
inşallah darısı şuan tedavide olan cansunidanın başına hadi ayağımü sürüdümm.
Allahım inşalllah transfer aşamalarına geldiğinide görürürüz sonrada hamiş haberini alırız..:49:
sonra nurusima ,melek102 ve diğerrrrrrr kızların başınaaaaaaaa inş..

ii geceler kızlarrr
bugün anneler günüüüüüüüüüü
taze anne adayları flzask,durudenizderya,nursen,nzlyn anneler gününüz kutlu olsun seneye bebişleriniz kucağınızda kutlayın inşşşş:16::16:

annesi hayatta olanların annelerin ellerinden öperim :54:
ben biraz gene buruk giricem çünki annecim yokkk onu çokkk özledim:14::14:
mezarınada gidemicem sınavım var aslında böle günleri sevmiyorum içim diğer günlerden daha çok acıyı ondan
ne yapalım elbet bizde bi gün göçeceğiz bu dünyadan allahım ahirette nasip etsin annemle kavuşmayı...:43::43:
kusura bakmayın içimi dökmek istedim size :25::25:

canımmmmmm benim yine yazdıklarınla beni duygulandırdınnnnnnnn...:5::5::5:
Rabbimden diliyorumkii bi dahaki anneler gününe sende göbüşünde bebeğinle girersin..
seninde bu hasretinn biterrrrrrrrr:26::26::26:

bu akşam 7,30 da yumurta çatlatma iğnemi oldum pazartesi sabahı opum var benim içinde dua edinde şu yumurtalar bi döllensin artık, şu transfer aşamasına bi geçeyim kafayı yicez valla karı-koca çok üzülüyoruz, kafaya takıyoruz :(
rabbim inş. bizlerede nasip eder anne -baba olmayı... dualarınıza ihtiyacım var...

canımmmmmm inşallah kalitelii yumoşların olucak bu sefer döllenicekkkkkkkk ve inşalah transfer aşamalarınıda görüceksin...:52::52::52:
hadi iyi düşün bak değiş bi merkezzzzz herşey farklı labarotuvarları daha iyidir.....inşallah herşeyyyyyy çokkkk güzel olur bu sefer..

canımmmmmm benim yine yazdıklarınla beni duygulandırdınnnnnnnn...:5::5::5:
Rabbimden diliyorumkii bi dahaki anneler gününe sende göbüşünde bebeğinle girersin..
seninde bu hasretinn biterrrrrrrrr:26::26::26:

canımmmmmm inşallah kalitelii yumoşların olucak bu sefer döllenicekkkkkkkk ve inşalah transfer aşamalarınıda görüceksin...:52::52::52:
hadi iyi düşün bak değiş bi merkezzzzz herşey farklı labarotuvarları daha iyidir.....inşallah herşeyyyyyy çokkkk güzel olur bu sefer..

sağol bi tanem aminnnnnnnnnn inşllhhhhhh hepimiz burda anneliğimizi anlatırızzzzzzzzz:52:
hani küçük kızlar anneleri giidnce ağlar duramaz ya inan ki öleyim her anneler günün de
ne yapalım takdir yaradanın kıyamam duygulandın mı
bide sen artık daha hassas olursun ya:54:
seni ve bebişleri üzmek istemedim kızzz :49::34:
sana bu sene hediye yaradan dan geldi bakalım eşin sana bi şey alacak mı taze anne adayı:44:
her günün bu günden güzel olsun:54:

Back
X