• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
maşallah gözün aydınn canımmmm :nazar::nazar::nazar::nazar:
oyyy bi hamişimiz daha olduuu :52::52::52:
3 tane spermle hamile kaldın demek RABBİM ol dedikten sonra hiç bişey engel değil
ALLHIM hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin inşş :64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:
evet canım.ama bizi yalnız bırakmayın.arkamızdan bekliyoruz.fazla bekletmeyin.
canm benimde değerlerimm..
10. gün 160
13. gün 747 herkes ikiz diyo ama hayırlısı artık..
pazartesi kese görmeye gidiceğiz.. sağlıklı eli ayağı düzgün olsundaaaa
Rabbim eblatlarını sana bağışlasınnn kucağına almayıda nasip etsin.

flzask canım maşallah senin değerler çok güzel.kaç embriyo transfer edildi bilmiyorum ama bence üçüz İnşallah.:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Son düzenleme:
geldimm tatlımmm bende seni özledim hepinizi özledimm :70::70: misafirim vardı tatlı annecik yiğenlerimizi görde bizede göster fotograflarını inş yumuş yumuş ellerinide severim hayata gözlerini açtıkları zamannn:16::16:

inşallah tatlım Rabbim o günleri görmeyi nasip eder..:26:
sende gell arkamdannnnnn .inş..:49::49::49::49::49::49:

canım bende seni tebrik ediyorum.pc yi açtığım gibi içime doğmuş gibi sana baktım.Allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin inşallah.canım tarihlerimizde çok yakın.benim de bugün 8+2 oldu.yani 5 gün sonra 9 olcak İnşallah:16:.

canım bende seni tebrik ediyorum.pc yi açtığım gibi içime doğmuş gibi sana baktım.Allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin inşallah.canım tarihlerimizde çok yakın.benim de bugün 8+2 oldu.yani 5 gün sonra 9 olcak İnşallah:16:.

sağol canım Allah razı olsun
inşallah canım Rabbim cümle evlat bekleyenlerle sağsalim kucaklarımıza almayı nasip etsin
evet canım 3 gün var aramızda :)
bu arada canım sen de hamilelik takvimi yapsana

Son düzenleme:
inşallah tatlım Rabbim o günleri görmeyi nasip eder..:26:
sende gell arkamdannnnnn .inş..:49::49::49::49::49::49:

ayyyyyy tatlımmmmm inş ogunlerı gorebılcekmıyım mutlu haberı aldıgım andan ıtıbaren resmen hayatım değişicek inş 5 gun kaldı sonra ıstanbul yollarında surunurcem ınss o surunmek baka ucmak gelıcek ucmakkk :16::16::16::16:

sağol canım Allah razı olsun
inşallah canım Rabbim cümle evlat bekleyenlerle sağsalim kucaklarımıza almayı nasip etsin
evet canım 3 gün var aramızda :)
bu arada canım sen de hamilelik takvimi yapsana
amin canım.hamilelik takvimini yapmayaçalıştım ama bi türlü olmadı.

merhaba canım sanırım sizde de aynı dert var allah yardımcınız olsun :16:
ama allaha şükür çok annemiz ve anne adaylarımız var...
darısı kalanların başına inş...
ben şimdi hazırladığım azosperm tablomuzu ekliycem ordan bakarsın :34:

tesekkurler canım hamile olanlar var cok sevindim

canım çok çok çok sevindim daha önce gördüm ama yazamadım işler yoğun bizim bu ara taşınma olayları var Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin canım....

Arakadaşlar hayırlı geceler herkese yarın regaip kandili şimdiden müb olsun herkesin:46::46::46::46:
bu kandillde oruç tutmanın çok fazileti varmış. birbirimize dua edelim. yarın inş. sakalı şerif ziyaretimiz olacak. ismen dua isteyen herkes mesaj atabilir bana. atmasanızda tüm kulübe dua ettireceğim inş. öptümm dua ile dostlarım

evet uzun zamandır yoktum. belki de çoğunuz unutmuşsunuzdur beni ama eşim rahatsızlık geçirdi sonrasında az bi toparlandığı gibi tüpbebek tedavisine başladık.önce eşim mikrotese ameliyatına girdi.o gün ne çektim beklerken ama çok şükür 3 tane hareketli sperm çıktı.evet belki azdı ama bizim gibi tahlillerde hep sıfırı görenler için çok.şükürler olsun RABBİME.tedaviler ilaçlar falan filan derken transferden sonra doktorumuz eşime şansınız yüzde otuz demiş.veeeeeeeeeee RABBİM DİLERSE OLUYORRR şimdiii 8 haftalık hamileyim:49:.size nasıl dua ettim anlatamam.Allah hepinize yaşatsın inşallah.

gözünaydın Allah hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin inşallah
:emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar::64::64::64::64::64::64::64::64:

eşimde 2 tane ölü sperm bulunduuuuuuu:52::52::52::52::21::21::21::21::21::21::46::46::46::46::46:

darısı hareketlilere inşallah :64::64::64::64::64::64::64::64:

Yağmur yüklü bulutlar gibi gelen, eteğindeki hayır cevherlerini başımıza boşaltan ve bizlere mutluluk veren kandilin, büyüsüne kapılmanız dileğiyle. Nice kandiller.
Bizler için dua etmeyi unutmayın.:16::16:

Ellerin Semaya, Dillerin Duaya, gönüllerin Mevlaya yöneldiği bu Mübarek Regaib geceninizi kutlar, hayırlara vesile olmasını dilerim.

Tüm Dualarınızın kabul olması dileğiyle.. Hayırlı kandiller CANLARIMMMM..:16::16::16::16::16::16:

Arakadaşlar hayırlı geceler herkese yarın regaip kandili şimdiden müb olsun herkesin:46::46::46::46:
bu kandillde oruç tutmanın çok fazileti varmış. birbirimize dua edelim. yarın inş. sakalı şerif ziyaretimiz olacak. ismen dua isteyen herkes mesaj atabilir bana. atmasanızda tüm kulübe dua ettireceğim inş. öptümm dua ile dostlarım

Sizlerinde kandiliniz mübarek olsun.
rabbim razı olsun.
benim ismimi biliyorsun zaten. tülay

bu mubarek ragaip kandilinde günahlarımız af ola:25:
dualarımız kabul muratlarımız gerçek olsun :25::25:
hepimizin ragaip kandili mubarek ve bereketli olsun inşlh.. dualarda buluşmak dileği ile herkese iyi kandiller....:25:

günaydın canım regaip kandilin mubarek olsun
nasılsın tatlım nasıl gidiyor
1 sen 1 ben topiğin bekçisiyiz maşallah:1:
hiç boş bırakmıyoruz bizde olmasak topik boş kalacak...:1::1:

selam kızlar nasılsınız ben iyiyim çok şükür haftya kontrolüm var bebeğin cinsiyetini inş.bu kez öğrenirim tamam kız erkek hiç farketmiyor ama çok merak ediyoruz.rabbim herkese nasip etsin eminim herkes hamiş olcak burada gerçekten çok umutluyum ben hamiş oldum o kadar umutsuzluk içinde rabbim size niye nasip etmesin bebeğimle biz hep dua ediyoruz burdaki teyzelerdi hamiş olsun bebeğime kardeşler gelsin diye:emir_bebek::nazar:

canım ne güzel bebeginin cinsiyetini göreceksin emi ayyyyyyyyyy cok güzel bir duygudur eminim.rabbim nazarlardan korusun yigenimiz bize duamı ediyor rabbim insallah kabul eder dualarımızı

canım 1 hafta falan önce seni gördüm rüyamda yazamadım ama ikizlerin olyormuş bebeklerinin gözleri yesil cok güzellerdi bilemiyorum annelerinin gözleri yesilmi ama galiba ikiside kızdı oy oy rabbim hayırlısını nasip etsin canım ama sunu söyleyim ben hayatımda böyle güzel cocuk görmedim rabbim hayırlısını nasip etsin nazarlardan korusun rabbim

canım spermler kendini göstermiş ne güzel haber bu rabbim devamınıda kıpır sürü halinde sprmler gösterir insallah darı bize canım

Back
X