Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım çok kolay kullanıcı kontrol panelinden profili düzenleye giramin canım.hamilelik takvimini yapmayaçalıştım ama bi türlü olmadı.
canımcım dualarım her daim sizlerle ve dünyanın neresinde varsa evlat hasretiyle yanan o müslüman kardeşlerimleay negüzel bir dua bu hemde hamilelerin en güzelinden yapılan bir dua hemde kandil günü.
Filizim özellikle bugün sen bize çok dua et emi.senin güzel ağzından güzel dualar ihtiyacımız var.
Nursen den de bekliyoruz inşallah.
kandilimiz mübarek olsun Allah bütün dualarımızı kabul etsin,
KIZLAR 41 yasin okutmak istiyorum bu gece benim için okumak isteyen var mı ?
kızlar kusura bakmayın ben çok fazla girmediğim için hediye konusunu takip edemedim,sanırım ben gegonya arkadaşıma hediye göndercem gegonya sen bana özelden yazarsan iletişime geçeriz canım ben özelden cvp yazamam yalnız msj sayım 100 olmadı çünkü
rabbim burdakiiiiiiiiii arkadaşlarıma çifter çifter evlatlar nasip etsin inşallahhhh:26::26::26::26:
kızlarrr sizler artık hamilesiniz ve anne adayısısınız.
lütfen bugun dua ederken bizleride unutmayın ne olur..
flszk,nursen,duruderyadeniz,nzlyn,enfal,pembe 85,
adı aklıma gelmeyen diğer hamişlerrr,ve ben gibi yüreği evlat hasretiyle yanan canlarımm,dualarda buluşalım bu güzel günde..
rabbim gönlümüzdekini hakkımızda hayırlı eylesin..