• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Alt tarafina tülü tam yetmedi alip ekliycem alt kismina bakalim begenecekmisiniz kapi süsümü...
Siz canim arkadaslarimla paylasmak istedim...:1::1::1::1:
canım maşallah çok güzel yapmışsın ellerine sağlık
inşallah hepimize nasip olur bu süsleri kendi evlerimize takmayı :16::16:
günaydınnlarrrr :D
herkes iyidir umarımm gece hepimiz için dualar ettim allahım bizleri ve bizim durumumuzda olanlara yardım etsin dualarımızı kabul etsin inşallah...
gece rüyamda orta yaşlı -beyaz sakallı dede değil :P - bir amca çok üzülüyorsun üzlme bebeğin olacak dedi....
yaaa artık psikolojim bozulduu neler görüyorummmm :(

hayır olsun rüyan canım
inşallah tez zamanda sen de sevinenlerden olursun canım.:49:

hayırlı cumalar arkadaşlar nasılsınız:16::16::16::16:ben halen beklemedeyim kırmızıların gelmesini hayatımda ilk defa bu kadar çok istemişimdir ama onlarda naz yapıyorlar:1::1::1::1::1:onun haricinde çok heyecanlı ve mutluyum Rabim bu günlere gelmemi nasip etti inşallah devamıda gelir ve hayırla sonuçlanır Rabbim inşallah siz canım arkadaşlarımın eşlerinede şifalar versin yedikleri içtikleri şifa olsun bol bol süpermenleriniz olsun ve sonucu bebişli olsun amin

hayırlı cumalar arkadaşlar nasılsınız:16::16::16::16:ben halen beklemedeyim kırmızıların gelmesini hayatımda ilk defa bu kadar çok istemişimdir ama onlarda naz yapıyorlar:1::1::1::1::1:onun haricinde çok heyecanlı ve mutluyum Rabim bu günlere gelmemi nasip etti inşallah devamıda gelir ve hayırla sonuçlanır Rabbim inşallah siz canım arkadaşlarımın eşlerinede şifalar versin yedikleri içtikleri şifa olsun bol bol süpermenleriniz olsun ve sonucu bebişli olsun amin

Amiiinnn amiinnn ne güzel bir dua bu böyle.
Hadi bakalım az kaldı yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin.
Sende tez zamanda adet ol da bebişlerini kapta gel emiii.

herkese hayırlı cumalarrrrrrrrrrrrrr
bu mübarek günde hemde 3 ayların içinde yapılan dualar, edilen dilekler
ve yapılan hayırlar kabul olsun inş hepimizin dileği kabul olur sırayla hamiş haberleri veririzzzz
şimdi sıra cansunida da sonra nurusima da ve sonra da tek tek bizlerede olsunnn
İNŞALLAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH:16::16::16:

cemrem tatlım sınavlarının iyi geçmesine çok sevindim benim başarılı arkadaşım:65::65::65::65::65::65:
canım ya ne güzel dualar bunlar canı gönülden amin diyorum
inşallah canım inşallah bizler size müjdeli haberlerle geliriz sizlerde peşimizden gelirsiniz
Rabbim inşallah yüzümüzü güldürür en yakın zamanda
ben çok heyecan yaptım kaç gündür uyuyamıyorum bile gündüzleride başım ağrıyor artık
inşallah bu çektiyimiz çileler son bulur biran evvel artık güzel günler görürüz.
bu arada daha kaynın iş başı yapmadımı halen eşin tek mi çalışıyor
biran evvel test yapmalısınız inşallah süpermenleriniz artık çıkarda Rabbim yüzünüzü güldürür amin

günaydınnlarrrr :D
herkes iyidir umarımm gece hepimiz için dualar ettim allahım bizleri ve bizim durumumuzda olanlara yardım etsin dualarımızı kabul etsin inşallah...
gece rüyamda orta yaşlı -beyaz sakallı dede değil :P - bir amca çok üzülüyorsun üzlme bebeğin olacak dedi....
yaaa artık psikolojim bozulduu neler görüyorummmm :(

Allahın selamı hepimizin üzerine olsun herkese günaydınlar biz çok uyuduğumuz için bize şimdi yeni gün aydı :1:gece dilim döndükce hepimiz için dua ettim Allah hepimizi sevindirsin inşallah

saganakcığım rüya görmüşsün ya ona inan çünkü ben de yıllar önce çok üzgün olduğum bir gece rüya gördüm rüyamda kaç tane çoçuğum olacağı cinsiyetlerinin ne olacağı hepsi söylendi o sabah kendime söz verdim asla Allahtan umudumu kesmiyeceğim dedim senki kandil günü böyle bir rüya görmüşsün .üzülme ve duayla azimle ve tevekkülle bekle ...ALLAHA EMANET OL

Amiiinnn amiinnn ne güzel bir dua bu böyle.
Hadi bakalım az kaldı yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin.
Sende tez zamanda adet ol da bebişlerini kapta gel emiii.

:16::16::16::16::16::16::16:inşallah dualarımız kabul olacak en yakın zamanda Allah'ın izniyle
evet canım ya çok az kaldı Rabbim şükürler olsun bu günlere gelmemi nasip etti halen inanamıyorum eşimde sperm çıktı
ve ben bebişimin hayalini kuruyorum Rabbim inşallah hepinize en yakın zamanda hayalini kurduğunuz şeylere kavuşmanızı nasip eder
amin canım inşallah bebişim bana sıkı sıkı tutunur bende hamişim diye yazarım burdan artık halay çekmeye alıştık darısı hepimizin başına

canım s.a tedavin hayırlı olsun inşallah ummadığın kadar kolay geçer ve sonu bebişli olur inşallah . bu gece uyku halinde dua ediyorum uyanık ve uyku hali karışık şunu çok iyi hatırlıyorum nurisima şifa ver deyip deyip duruyorum ...hayırlı haberlerini bekliyoruz:16:

Allahın selamı hepimizin üzerine olsun herkese günaydınlar biz çok uyuduğumuz için bize şimdi yeni gün aydı :1:gece dilim döndükce hepimiz için dua ettim Allah hepimizi sevindirsin inşallah

saganakcığım rüya görmüşsün ya ona inan çünkü ben de yıllar önce çok üzgün olduğum bir gece rüya gördüm rüyamda kaç tane çoçuğum olacağı cinsiyetlerinin ne olacağı hepsi söylendi o sabah kendime söz verdim asla Allahtan umudumu kesmiyeceğim dedim senki kandil günü böyle bir rüya görmüşsün .üzülme ve duayla azimle ve tevekkülle bekle ...ALLAHA EMANET OL

amin canım sizinde Allah'ın selamı üzerinize olsun.uyuyun canım oh sefanız olsun hamişlik uykusudur tadını çıkar birtanem.Allah razı olsun Rabbim dualrını kabul etsin sende evladını sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın inşallah dualarını üzerimizden eksik etme birtanem malum bende yeni tedaviye başlıyacağım için çok heyecanlıyım inşallah sizinde desteğinizle hayırlısıyla atlatıcam bu heyacanımı Rabbim bizlerede nasip etsin inşallah hamiş olmayı:49::49::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

amin canım sizinde Allah'ın selamı üzerinize olsun.uyuyun canım oh sefanız olsun hamişlik uykusudur tadını çıkar birtanem.Allah razı olsun Rabbim dualrını kabul etsin sende evladını sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın inşallah dualarını üzerimizden eksik etme birtanem malum bende yeni tedaviye başlıyacağım için çok heyecanlıyım inşallah sizinde desteğinizle hayırlısıyla atlatıcam bu heyacanımı Rabbim bizlerede nasip etsin inşallah hamiş olmayı:49::49::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

inşallah canım çoçuk özlemiyle bizim gibi yanıp tutuşan tüm kardeşlerimize şifa versin ,inşallah bu tedavin çok güzel gecer ve Rabbim sizin içinde ol der oda oluverir ,bol bol fetih ,yasin,haşr... surelerini oku.hayırlı haberlerini bekliyoruz

canım s.a tedavin hayırlı olsun inşallah ummadığın kadar kolay geçer ve sonu bebişli olur inşallah . bu gece uyku halinde dua ediyorum uyanık ve uyku hali karışık şunu çok iyi hatırlıyorum nurisima şifa ver deyip deyip duruyorum ...hayırlı haberlerini bekliyoruz:16:

çok sağol arkadaşım Allah razı olsun amin inşallah kolay ve hayırlı olur benim için 9 senedir hayalini bile kuramadığım günler beni bekliyor Allah'ın izniyle halen rüyadaymışım gibi geliyor inan eşim dün halen bana diyorki bende sperm çıktımı bu gerçekmi bende gerçek canım inşallah yakında baba olacaksın dedim gözleri yaşardı .şükürler olsun Rabbime darısı diğer bekleyen arkadaşlarımın başına olsun inşallah.:16::16::16::16::16:ay canım benim bu ne güzel bir dua aklına gelmem bile benim için büyük bir mutluluk hemde kandil gününde Allah razı olsun inşallah canım ettiğimiz dualar hürmetine Rabbim bana bebeğimi göndersin.seninde sağlıkla sıhhatle kucağına almanı nasip etsin amin:49::49::49::49::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

inşallah canım çoçuk özlemiyle bizim gibi yanıp tutuşan tüm kardeşlerimize şifa versin ,inşallah bu tedavin çok güzel gecer ve Rabbim sizin içinde ol der oda oluverir ,bol bol fetih ,yasin,haşr... surelerini oku.hayırlı haberlerini bekliyoruz

amin ecmain ben inanıyorum inşallah birgün hepimiz anneliği tadıcaz Rabbim bize dua etmemizi nasip ediyorsa evladımıza kavuşmamızıda nasip edecek bunada gerçekten çok ama çok inanıyorum .evet belki biraz geç oldu yada olacak ama birgün olacak inanmak başarmanın yarısıdır derlerya ben inanıyorum ve inşallah olacak dualarıda bol bol okuyurm hem kendim hemde sizler için inşallah Rabbim duası kabul olunanlardan eder bizi.yalnız haşr süresini okumuyordum bundan sonra onuda okurum çok teşekkür ederim birtanem

üzülme!
Eğer allah'tan birşey istediğinde o başka birşey verirse o'na güven...
Ihtiyaç duyduğun herşeyi, o'nun uygun zamanda vereceğinden emin ol...
Bu yüzden kuşkulanmadan o'na inanmaya devam et...
Allah, seçimi o'na bırakanlara iyisini verir...
üzülme!
Hayrın nerede olduğu bilinmez...
Hayır çoğu kez sevilen birşeyin ardında değil, üzülünen birşeyin ardından gelir...
üzülme!
Altın ateş ile iyi kulda bela ve müsibet ile tecrübe edilir...

Kandiliniz mübarek olsun canlarrrrrrrr :16::16::16:
Rabbim bu mübarek günde dualarımızı kabul eder hepimiz çifter çifter bebişlerimize kavuşuruz inş :16::16::16:
Dualarınızda beni de eksik etmeyin canlarrrrr :16::16::16:

canım bu sözler bizim için yazılmış bizim durumumuza yol gösteren en güzel sözler
çok beğendim gözlerim yaşardı bende herşeyi rabbime bıraktım
seninde kandilin mubarek olsun cnm
dualerımda hepinize ayrı ayrı dualar ettim
inşlh rabbimin katında kabul buyurur..:25::25:

Ayyyyyyyyyy cnm ben bunu çokkkkkkkkk beğendim amaaaaaaaaaa:16::16::16::16:
marifetli arkadaşım benimmmmmmmmm :16::16:
pembiş pembiş ne güzelde duruyoooooo..,ellerine sağlıkkkkkk bitanemmmmmmm:54:

Cok sagol fistigim yegenlerimin piricik seker annesi.....
Sirf dün sana ekliycem dedigim icin ekledim...
Simdi daha güzel oldu tüller ekledim birde kurdele...:1::1:
Begendigine sevindim bitanem yegenlerimin cinsiyetleri belli olsun onlarada yaparim ben Allahin izniyle...:16::16:

Çok güzel olmuş ama yaaaaa.
Ellerine emeğine yüreğine sağlık.
Bunlardan istiyorum haberin olsun aklında olsun.:34:

Cok tesekkür ederim gönlü güzel arkadasim...
Begenmene cok sevindim...
Yeter ki sen hamis kal güzelim söz kapi süslerin benden...:16::16:

oyyy iim güzelim ay ay beni merak etmiş cadı sesin bi kere
ama ikimizdede var yani cadılık:27::9::9::9:
sınavın ardından babama gittim eşimi ikna edip babmda kızkardeşimde kaldım
ii geldi valla ama net yoktu giremedim topiğe:41:
yediklerimi yazmıcam zaten güya diet yapıyıorum yazarsam rezil rüsva olurum heeee:9::9::9::9:
kızkardeşim sağolsun sevdiğim yemeklerden yapmış bende dururmuyum yedim:17:
bende özledim kıs sizleri cnm benim:29::16::16::16:
sen nasılsın iğneler nasıl gidiyo tedavi inş sizdede bol bol spermler gösterecek:16:

Tamam pamugum ben cadi olayim yeter ki sen iste..
Canim ben seni cok sevdigim icin nazim gectigi icin sana cadi yazdim umarim alinmadin dimi bitanem..
Iyi yapmissin bitanem babacigini ablacigi görmüssün cok sevindim...
Iyi yazma yediklerini dedim ya zaten yedigin ictigin sana kalsin diye :1::1::1::1:
Bitanem ignelerimiz bitti bugün test yaptirdi esim artik hayirlisi...

tatlım bu ne güzel süsler yaaa:16::16:
kızzz elelrine sağlık ne güzel şeyler yapıyorsun cnm inş tez zamanda kendi bebişine de yaparsın:49::16:

Bitanem begenmene cok sevindim..
Amin canim hepimize yaparim ben..

Ayyyyyyyyyy cnm ben bunu çokkkkkkkkk beğendim amaaaaaaaaaa:16::16::16::16:
marifetli arkadaşım benimmmmmmmmm :16::16:
pembiş pembiş ne güzelde duruyoooooo..,ellerine sağlıkkkkkk bitanemmmmmmm:54:

Begendigine sevindim bitanem yegenlerimin cinsiyetleri belli olsun onlarada yaparim ben Allahin izniyle...:16::16:

Çok güzel olmuş ama yaaaaa.
Ellerine emeğine yüreğine sağlık.
Bunlardan istiyorum haberin olsun aklında olsun.:34:

oyyy iim güzelim ay ay beni merak etmiş cadı sesin bi kere
ama ikimizdede var yani cadılık:27::9::9::9:
sınavın ardından babama gittim eşimi ikna edip babmda kızkardeşimde kaldım
ii geldi valla ama net yoktu giremedim topiğe:41:
yediklerimi yazmıcam zaten güya diet yapıyıorum yazarsam rezil rüsva olurum heeee:9::9::9::9:
kızkardeşim sağolsun sevdiğim yemeklerden yapmış bende dururmuyum yedim:17:
bende özledim kıs sizleri cnm benim:29::16::16::16:
sen nasılsın iğneler nasıl gidiyo tedavi inş sizdede bol bol spermler gösterecek:16:

Canim ben seni cok sevdigim icin nazim gectigi icin sana cadi yazdim umarim alinmadin dimi bitanem..
Iyi yazma yediklerini dedim ya zaten yedigin ictigin sana kalsin diye :1::1::1::1:

tatlım bu ne güzel süsler yaaa:16::16:
kızzz elelrine sağlık ne güzel şeyler yapıyorsun cnm inş tez zamanda kendi bebişine de yaparsın:49::16:

Sagol bitanem burada bi arkadasa yapayim dedim hem sizinle paylasmak istedim...

canım maşallah çok güzel yapmışsın ellerine sağlık
inşallah hepimize nasip olur bu süsleri kendi evlerimize takmayı :16::16:

hayır olsun rüyan canım
inşallah tez zamanda sen de sevinenlerden olursun canım.:49:

Cok tesekkur ederim guzel annecik...
Amin canim insallah kendi bebislerime yapacagim gunde gelir....

cemrem tatlım sınavlarının iyi geçmesine çok sevindim benim başarılı arkadaşım:65::65::65::65::65::65:
canım ya ne güzel dualar bunlar canı gönülden amin diyorum
inşallah canım inşallah bizler size müjdeli haberlerle geliriz sizlerde peşimizden gelirsiniz
Rabbim inşallah yüzümüzü güldürür en yakın zamanda
ben çok heyecan yaptım kaç gündür uyuyamıyorum bile gündüzleride başım ağrıyor artık
inşallah bu çektiyimiz çileler son bulur biran evvel artık güzel günler görürüz.
bu arada daha kaynın iş başı yapmadımı halen eşin tek mi çalışıyor
biran evvel test yapmalısınız inşallah süpermenleriniz artık çıkarda Rabbim yüzünüzü güldürür amin
amin cnm aminn hepimizin inş hamiş haberini almak nasip olur burdaaa:16::16:
ahhh hala gelmedi seninkiler demekki olsun az kalmıştır eli mahkum gelecekk:9:
yok cnm daha kaynım bu cumartesi yani yarın gidicek haziranın ilk haftası gelecek ondan sonra gideriz biz anca testte bende çok merak ediyorum:18::18::18:

tatlım olur mu öle şey kızzz ben alınırmıyım arkadaşıma:16::16::16:
evet cadıyım ben yok gönlünü ferah tut ben öle mızmız alıngan bi kadın değilim yaaa:9::9:
evet çok motive oldum onları görünce ii geldi
hadi bakalım hayırlı haberlerle gel cnm inş testlerinizde değişiklikler olur eğer sperm testti yaptırdıysanız bol bol sperm görüninşllhhhhhhh:16::16::16::16::16::16:hemen öğrenince yaz olurmu meraktan çatlarım bennnn:18::18::18::18:

mrb gegonya canım daha önce yazdımmı hatırlamıyorum ama tekrar yazayım ben sana hediye göndercem sanırım ama özelden yazma hakkım yok henüz sen bana numaranı yazarsan öyle haberleşiriz tanışmış da oluruz ..

ervae canım sen de aynı şekilde bana numaranı yazarsan özelden öyle haberleşelim canım

Pregnyl 5000 bir miktar dağıtımı yapılmış eczanelere kullanan arkadaşlar ayırtsın veya almaya çalışsın.
Ayrıca mesaj atan arkadaşlara teşekkürler, ilaçların şikayetler üzerine reçete kapsamına alınması kararlaştırılmış inşallah temini konusunda fayda sağlayabiliriz.

Back
X