herkese günaydınlar hayırlı pazarlar Allahın selamı hepimizin üzerine olsun,canlarım hepiniz iyisinizdir inşallah biz bol bol uyuyoruz babamızın hep ek görevi çıkıyor emniyetci olunca meçburrr

benimde haftaya raporum bitiyor işe gitmem gerekiyor ama hiç gitmek istemiyorum işim ağır bebişime birşey olur diye korkuyorum ayrıca geç kalmak süper birşey sizlerle yazışmak dertleşmek ,dertleşmek demişken benim 2 eltim var birisinin 10 yıl sonra tedaviyle oğlu oldu birisinin olmadı evlatlık aldı neyse eşim benim heberimi abiylerine sevinçle söylemiş nasıl davrandılar biliyormusunuz hiç duymazdan geldiler hayırlı olsun böyle böyleymiş falan diye aramadılar yani hiç önemsemediler ama memlekete gittiğimde her fırsatta çoçuğumun olmadığını hatırlatıp duruyorlardı sanki kendi başlarından geçmemiş bende aptal aptal aynılarını sizde yaşadınız niye benim başıma kalkıp duruyorsunuz demiyordum ağlıyordum Allahım gönüllerine göre versin Allah nasip eder çoçuk sahibi olursam evlerine götürmeyeceğim zaten doğumuma falanda gelmezler eminim şimdi içleri içlerini yiyordur kaç aylık cinsiyeti ne falan fistan hiç birini söylemiyeceğim zaten aramıyorlarda eşleri eşime sorar artık sanki arasalar ahyırlı olsun çok sevindik deseler dillerimi eskir Allahıma havale ediyorum bende onların mutlu günlerinde hiç aramayacağım Allah gönüllerine göre versin.......ha birde bi komşum var her gün ben işe giderken yada gelirken merdivenlerde beni yakalar bi şekilde lafı çoçuğa getirir bana lafını sokar ortadan kaybolur şuna yakalanmadan evime girsem derim hep

neyse şimdi epeyidir işe gitmiyorum araştırmış duymuş galiba hiç yoluma çıkmıyor dün gördü görmezden geldi iğneden geliyordum iyi akşamlar dedim duymazdan geldi ....insanlar neden kalplerini böyle kirletiyorlar hiç anlamıyorum sevinçimi paylaşsa ne olur sanki kalpler arasındaki farkı böylelikle görebiliyorum ALLAHIM herkesin kalbine göre versin ...ayyyyyyy çok yazdım yine çoştum