- 1 Mayıs 2011
- 9.510
- 2.124
- 173
- 40
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hoşbulduk pamuk şekerimmmmmm
allah kabul etsin şifa versin inş
evet canım allahın izniyle inş nursen, flzask ve durudenizderyadan güzel haberler alıcaz
canım dediğin çok doğru insan merak ediyor...
nurusimanın ve benim dondurulmuş bebişler var, enfal33ün dondurulmuş spermler var çok şükür
cansunidanın bebişleri göbüşünde![]()
inş hepimiz kavuşuruz bebişlerimizeeeeeeeeeee
geçen sene m.tese olan ve tedaviye başlayan çok arkadaşımız vardı...
bu sene açılışı kim yapacak acaba
inş ayın 15inde senden güzel haberi alırızda o ilk kişi sen olursun pamuk şekerimmmmmmmmm
sonrasında da tüm tedavide olanlara nasip olur inş
test günü yaklaşanlar var galiba...
rabbim nasip etsin hepinize
bende iyiyim çok şükür canım...
dün pikiğe gitmiştik çok yorulmuştum ama çok güzeldi
flzaskın kontrolü olduğu için heyecan yaptım uyuyamadım kalktım erkenden
sonuçtan allahın izniyle eminim benim merak ettiğim bizim kız öğrenince neler olacakkkkkk![]()
ii olmana sevindim cnm hep gülsün yüzün bundan sonrahoşbulduk pamuk şekerimmmmmm
allah kabul etsin şifa versin inş
evet canım allahın izniyle inş nursen, flzask ve durudenizderyadan güzel haberler alıcaz
canım dediğin çok doğru insan merak ediyor...
nurusimanın ve benim dondurulmuş bebişler var, enfal33ün dondurulmuş spermler var çok şükür
cansunidanın bebişleri göbüşünde![]()
inş hepimiz kavuşuruz bebişlerimizeeeeeeeeeee
geçen sene m.tese olan ve tedaviye başlayan çok arkadaşımız vardı...
bu sene açılışı kim yapacak acaba
inş ayın 15inde senden güzel haberi alırızda o ilk kişi sen olursun pamuk şekerimmmmmmmmm
sonrasında da tüm tedavide olanlara nasip olur inş
test günü yaklaşanlar var galiba...
rabbim nasip etsin hepinize
bende iyiyim çok şükür canım...
dün pikiğe gitmiştik çok yorulmuştum ama çok güzeldi
flzaskın kontrolü olduğu için heyecan yaptım uyuyamadım kalktım erkenden
sonuçtan allahın izniyle eminim benim merak ettiğim bizim kız öğrenince neler olacakkkkkk![]()
kızlar ben çıkıyorummmmm güzel haberlerle gelirim inşallah
nursencimde inşallahhhhhhhh bebişinden iyi haberler getirir..![]()
bu sene hepimiz tüp bebeğe başlar ve hamile oluruz inşallah
![]()
ii olmana sevindim cnm hep gülsün yüzün bundan sonra
aynen cnm spermi olanların dışında neler olacak bakalım:26::26:
ayyyy ağzından bal damlıyo şekerim ne güzel olur dimi sırayla herkesler hamiş olsaama olmuyo
zamanı değilse olmuyo olur inş ne diyelimm
ohh piknik yorucu olur da ama insan mutlu oluyo doğaya çıknca
evet flzask ne durumda şimdi kim bilir ne heyecan vardır onda ufff hepsi hayırlı haberlerle gelirler inşşşşşş
tmm cnm güzel haberlerle gel ikiz haberi getiricen sanki aban öle geliyoooooooo![]()
canlarım buarada kandilden sonra girip yazamadım...
o gece hepiniz için isim isim dua ettim...
sonrasında bebeklerine kavuşanlar için, hamileler için, tedaviye başlamak için bekleyenler için ve sperm çıkışı bekleyenler için ayrı ayrı dualar ettim...
rabbim kabul eder inş
ben böyle zamanlarda çok duygulanıyorum ağlayarak tüm dualarımı ettim...
inş tüm acılarımız son bulur en kısa zamanda...
arkadaşlar ayrıca bazılarınızda isim listesi var geçen sene göndermiştim...
ama o listenin güncel halini isteyen arkadaşlar varsa gönderebilirim...
yeni arkadaşlarımızıda unutmayalım dualarımızda![]()
canlarım buarada kandilden sonra girip yazamadım...
o gece hepiniz için isim isim dua ettim...
sonrasında bebeklerine kavuşanlar için, hamileler için, tedaviye başlamak için bekleyenler için ve sperm çıkışı bekleyenler için ayrı ayrı dualar ettim...
rabbim kabul eder inş
ben böyle zamanlarda çok duygulanıyorum ağlayarak tüm dualarımı ettim...
inş tüm acılarımız son bulur en kısa zamanda...
arkadaşlar ayrıca bazılarınızda isim listesi var geçen sene göndermiştim...
ama o listenin güncel halini isteyen arkadaşlar varsa gönderebilirim...
yeni arkadaşlarımızıda unutmayalım dualarımızda![]()
kızlar ben çıkıyorummmmm güzel haberlerle gelirim inşallah
nursencimde inşallahhhhhhhh bebişinden iyi haberler getirir..![]()
Ahhhhhhh canımm benim bugün okul yokmuu..
bende diyorum okulda yine nete girdi. herhalde ..
kıyamam heeyecandan kalkmışşşşşş erkendennnnnn
sen eminsinnnnnnn bakalım ben öğrenince ne olucammmm deli olurum herhaldeeeeeeee
sizin söyledikleriniz her zaman çıktı cnm ama ben yine kendimi hep üzdümm..
inşallah yine sizler haklı çıkarsınız...ben kendime yaptığımla kalırımmmmm![]()
ii olmana sevindim cnm hep gülsün yüzün bundan sonra
aynen cnm spermi olanların dışında neler olacak bakalım:26::26:
ayyyy ağzından bal damlıyo şekerim ne güzel olur dimi sırayla herkesler hamiş olsaama olmuyo
zamanı değilse olmuyo olur inş ne diyelimm
ohh piknik yorucu olur da ama insan mutlu oluyo doğaya çıknca
evet flzask ne durumda şimdi kim bilir ne heyecan vardır onda ufff hepsi hayırlı haberlerle gelirler inşşşşşş
cnm benim yaaaaalalh razı olsun
ben isterim tatlım bana gönder bende isimle dua ederim daha güzel olur![]()
Allah razı olsun senden İnşallah dualarımız kabul olur ve Rabbim hepsini gerçekleştirir
bana güncel listeyi gönderebilirsen sevinirim
herkese hayırlı bi hafta olsunnnnnnnn
kızlar benim bi arkadaşımın eşi böbrek hastası ve evde dialize giriyor
nakil sırasına girmiş ve böbrek nakli bekliyor
onun için 41 yasin başlattık benim hemen aklıma sizler geldiniz
isteyen varsa yasin okuyabilir mi hastanın adı İLKER okuyan dan da okumayan dan da allahım (c.c ) razı olsun
süre haftaya pazara kadar canlarım benim
cemrem.........3 yasin
esra1982.......1 yasin
flzask ..........1 yasin
pare55.........1 yasin okudu
bahar85........1 yasin
canım bos ver sen milletin lafını sıkma canını artık tek degilsin iki kişisin .rabbim onların kalbine göre verir.biz güzel annemizin üzülmesini istemeyiz saglıcakla kal
hayırlı haftasonları canlarım nasılsınız
ben de iyiyim elhamdülillah pazartesi kontrolüm var
inşallah herşey yolundadır bebişim sağlıklı bir şekilde büyümeye devam ediyodur
biraz sıkıntılarım var aslında size daha önce hiç bahsetmemiştim
yaklaşık 1 aydır kanamalarım ve lekelenmelerim oluyo
kimi zaman adet oluyomuşum gibi kanamam oluyo daha sonra da azalıp kahverengi lekeye dönüyo
bana 2 embriyo konulmuştu ya 2. olan oluşamamış o yüzden kanama yapıyomuş
asıl bebeğim için sağlıklı görünüyo demişti dr.um kalp atış ritminin de güzel olduğunu söylemişti
o yüzden düşük riski var demedi ama yine de endişeleniyo insan
istirahat etmemi söyledi bazı şeyler yasak
öyle işte kızlar inşallah kontrolümde kanama alanının küçüldüğünü görürüm
ve inşallah bebeğimle ilgili hiçbir sorun yoktur.
herkese günaydınlar hayırlı pazarlar Allahın selamı hepimizin üzerine olsun,canlarım hepiniz iyisinizdir inşallah biz bol bol uyuyoruz babamızın hep ek görevi çıkıyor emniyetci olunca meçburrrbenimde haftaya raporum bitiyor işe gitmem gerekiyor ama hiç gitmek istemiyorum işim ağır bebişime birşey olur diye korkuyorum ayrıca geç kalmak süper birşey sizlerle yazışmak dertleşmek ,dertleşmek demişken benim 2 eltim var birisinin 10 yıl sonra tedaviyle oğlu oldu birisinin olmadı evlatlık aldı neyse eşim benim heberimi abiylerine sevinçle söylemiş nasıl davrandılar biliyormusunuz hiç duymazdan geldiler hayırlı olsun böyle böyleymiş falan diye aramadılar yani hiç önemsemediler ama memlekete gittiğimde her fırsatta çoçuğumun olmadığını hatırlatıp duruyorlardı sanki kendi başlarından geçmemiş bende aptal aptal aynılarını sizde yaşadınız niye benim başıma kalkıp duruyorsunuz demiyordum ağlıyordum Allahım gönüllerine göre versin Allah nasip eder çoçuk sahibi olursam evlerine götürmeyeceğim zaten doğumuma falanda gelmezler eminim şimdi içleri içlerini yiyordur kaç aylık cinsiyeti ne falan fistan hiç birini söylemiyeceğim zaten aramıyorlarda eşleri eşime sorar artık sanki arasalar ahyırlı olsun çok sevindik deseler dillerimi eskir Allahıma havale ediyorum bende onların mutlu günlerinde hiç aramayacağım Allah gönüllerine göre versin.......ha birde bi komşum var her gün ben işe giderken yada gelirken merdivenlerde beni yakalar bi şekilde lafı çoçuğa getirir bana lafını sokar ortadan kaybolur şuna yakalanmadan evime girsem derim hep
neyse şimdi epeyidir işe gitmiyorum araştırmış duymuş galiba hiç yoluma çıkmıyor dün gördü görmezden geldi iğneden geliyordum iyi akşamlar dedim duymazdan geldi ....insanlar neden kalplerini böyle kirletiyorlar hiç anlamıyorum sevinçimi paylaşsa ne olur sanki kalpler arasındaki farkı böylelikle görebiliyorum ALLAHIM herkesin kalbine göre versin ...ayyyyyyy çok yazdım yine çoştum
![]()
canım bu sözler bizim için yazılmış bizim durumumuza yol gösteren en güzel sözler
çok beğendim gözlerim yaşardı bende herşeyi rabbime bıraktım
seninde kandilin mubarek olsun cnm
dualerımda hepinize ayrı ayrı dualar ettim
inşlh rabbimin katında kabul buyurur..![]()
kızlar ben çıkıyorum
öğlen gene gelirim halay çekmeyeeeeeeeeeee![]()
Alt tarafina tülü tam yetmedi alip ekliycem alt kismina bakalim begenecekmisiniz kapi süsümü...
Siz canim arkadaslarimla paylasmak istedim...![]()
Merhaba arkadaslar. Uzun zaman oldu buraya girmeyeli, ben 15 yillik evliyim. Cocugumuz olmadi, 2 kez timur gurganda 2 kez hakan yaralida 4 kez tup bebek denedik ama olmadi esimde sperm bulunamadi, olmayinca olmuyor önce Rabbim istemeli. Cok uzulduk cok acilar cektik. Sonra esimle evlat edinmeye karar verdik. Aralik ayinda 9 gunlubi erkek bebek aldik, yuce Rabbime milyonlarca kez sukrediyoruz esimle bize bu bebegi kuzeyimi verdigi icin. Cok seviyoruz deli oluyoruz oglum icin. Suan 6.5 aylik oldu Allahim kimseyi evlatsiz birakmasin, paylaşmak istedim sevgiler
ah canım benim demek sende adet konusunda dertlisin.benim de genellikle gecikiyor.1 yıldır böyleyim.bende 30 günde 1 adet oluyordum normalde ama bazı aylar 60 günü bile geçiyor,doktorum ilaç bile vermiyor.beynime öyle bir komut veriyormuşum ki ben bu ay hamile kalacağım diye,bu yüzden gecikiyormuş.ama bir hastalıktan falan değilmiş.seninki de kesin ondandır.bana adet günlerini yaz bir kağıda ama hesaplama,adetime 1 haftam kaldı yok 1 gün gecikti diye kafanda kurgulama diyor.sperm olmadığı halde benim beynim bunu üretiyorsa seninki haylı haylı üretiyordur.tamamen psikolojikmen yani.
eşim Celalettin Hocanın verdiği bitkiselleri kullanıyor.Celalettin Hocayı tanıdıktan sonra ve de Eseslimlerle tanıştıktan,konuştuktan sonra daha bir umutlu bakalım.saolsun eseslimin eşi ,eşimi çok cesaretlendirdi.kendi kendine ilaçlarını alıyor artık.:))
Baharım ben hep senden bir süpriz bekliyorum.sanki sen yakın bir zamanda süprizi verecen.yani inşallah.benim bu hislerim çok kuvvetlidir biliyon mu.rabbim utandırmasın inşallah.