• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Hamile arkadaşları yürekten kutluyor maşaallah diyorum.. yanlız benim yaşım 30 un altında olduğu için çoğul gebelik olmuyo... keşke sınırlama kalksa

ilgin için tşk ederim.. sizlerle paylaşacağım.. kimseye anlatamıyorum.. umarım RABBİM hepimize nasip etsin.. ben nilay 86 doğumluyum..
azospermle başım dertte.. inşallah geçecek.. burada sizlerle beraber hepberaber atlatacağızz..

Hosgeldın ınsallah en kısa zamanda kurtulursun bu dertten

Arkadaslar bızde hatırlarsanız saracoglunun kurlerıne baslamıstık
Kasımdan bu yana esım kullandı hepsı bıtmedı
Bız de tr ye gıtmeden spermmıgoram yaptıralım dedık belkı bı umut fayda olmustur dıye ama nerde gıne tepe taklak olduk sonuc 000
Bakalım 3 hazıranda ınsallah celalettın hocaya gıdecegız umudum orada
Bıde onda tedavı olalım sonuc ne olacak
Dualarınızda benıde unutmayın
Allah herkesın hakkında hayırlısını versın

canımmm üzüldüm sonuca...
hayırlısıyla başlayın bakalım tedavinize inş bu defa güler yüzünüz :26:
allah yardımcınız olsun canım benim...

inşallahh baharcım inşaallah RABBİM herkese nasip etsin hepimizeee .. rabbim bu zo günleri ona isyan etmeden atlatmayı nasip etsin evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin...

hosgeldın ınsallah en kısa zamanda kurtulursun bu dertten

ayyyyyyyyyyy canımmmmmmm maaşallahhhhhhhhh.
3 tanemiiiiiiiii bebiş varrrrr...:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
.valla ne süprizzzzzzzz olduuuuuuuu:52::52::52::52::52::52:
Herkes benden ikiz beklerken senden üçüz haberi geldi....:52::52::52::52::52::52:
Ama neden 4 haftalığı almak istiyolar şimdiden iyice araştır tatlımm..hakkınızda hayırlısı..
Ama çokkkk güzel yaaaaaaaaaa:46::46::46::46::46::46::46:

3 tane kese var inanamadım kimse inanamadı iki tanesi 5.5 haftalık 1 tanesi 4 haftalık doktor 4 haftalık olanı alacam diyor ben hayır rrrrrrrrrrr diyorum bu bir rüya değil de ne........................:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

maşallah tebrikler sağlıkla kucağınıza almanızı diliyorum...

canımmm üzüldüm sonuca...
hayırlısıyla başlayın bakalım tedavinize inş bu defa güler yüzünüz :26:
allah yardımcınız olsun canım benim...

Sagol baharım olmadımı olmuyor ıste
Elden gelen bısey yok...bazen hıc olmayacakmıs gıbı gelsede gınede umudum var
Mucadeleye devam
Ben senden bır suprız beklıyorum rabbım senınde yuzunu guldursun en kısa zamanda

3 tane kese var inanamadım kimse inanamadı iki tanesi 5.5 haftalık 1 tanesi 4 haftalık doktor 4 haftalık olanı alacam diyor ben hayır rrrrrrrrrrr diyorum bu bir rüya değil de ne........................:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

ayyyyyyyyyyyyyyyyy inanmıyorummm bu ne güzel haberrrrrrr allahımmm hemde 3 tane maşallahhh :52::52::52::52::52::52::52::52:
canımmm rabbim kucağına hayırlısıyla üçünü birden almayı nasip eylesin inşallah..:46::46::46::46::46::46::46::46:
teyzesininn 3 tane susam tanesiii varrr demekkk şimdiii..
ya rabbim böyle güzel haberler vermeyii bizlerede nasip eyle inşallah..

arkadaslar aranizda yeni oldugum icin kimseyi tanimiyorum. bebis haberi alan butun arkadaslari kutluyorum. o guzel haberleri okudukca cok mutlu oluyorum. Allah hayirli guzel evlatlar nasip etsin.

Merhaba kizlar,
biz Haziran basi Almanyadan Istanbula ucuyoruz, simdi Gözdemin Esi Tuncay Beye ulasmaya calisiyorum randevu icin, ama telefon numarasi deyismis, bir bilen varmi acaba? Simdi nasil randevu ala bilirim Celalettin beyden???
Yardimci olursaniz cok sevinirim.

Eşimin telefonu aynı bir yanlışlık oldu herhalde özelden yazdım tekrar...

Canim gözleriniz aydin olsun.....:52::52::52::52::52::52::52::52:
Demek bebisleriniz 3 üz...:52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52:
Rabbim sag salim ücünüde kucagina almayi nasip etsin canim benim...
Cok ama cok mutlu oldum dualarim siz tüm hamile arkadaslarimla Allaha emanetsiniz...:16::16::16::16:
:nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar:

Tatlim nasilsin bak bebisin saglikliymis..:nazar::nazar:
Kendini bosuna üzdün hemde gün gectikce büyüyor annesi...:nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar:
Tontis yumuk yumuk olacak herhalde masallah Barik Allah..
Rabbim slklntlslz sag salim kucaginda görecegin günleri nasip etsin canim benim...:16::16::16::16:

Canim masallah bak yavas yavas hücreler cikmaya baslamis...
Masallah sayisida bayagi yüksek..
Insallah Rabbim bir daha ki testinizde hepsini size canli canli göstersin...
Tez vakittede annislerinin göbüsünde yerini alsinlar...Amin....

herkse hayırlı akşamlar Allahın selamı hepimizin üzerine olsun şimdi bana yazdıklarınızı okuyup sizlere cevap yazıcam yeni müsait oldum.ablamları uğurladım :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:hemen dönüyorum

Aramiza hosgeldin canim..
Keske bu dertle tanismamis olsaydik..
Her gecen gün bir baskasi geliyor ama asla umutsuz degiliz..
Cünkü gelende oluyor bu azo illetinden kurtulan bircok arkadasimizda oluyor..
Gecen sene bizde ilk tese amelyatimizi olmustuk bisey cikmayinca yikilmistik..
Seni cok iyi anlayabiliyorum zaman gectikce insan alisiyor ama ama iste....
Insallah tez vakitte bu azodan kurtulanlardan olursunuz arkadasim...Amin...

maşallah canım çok sevindim rabbim kucağına almayı nasip etsin tabi kıyamazsın inş.bi çare bulunur da bebğin seninle olur
SADECİK canım Allah razı olsun çok teşkkür ederim .inşallah üçüde yaşar ama korkmuyor değilim çünkü riskli bir durum aslında...çok şaşkınım
ayyyyy ınanmıyorum tatlımmmm massallah 3 tanemı koymustu doktorunn sana. O nasıl oluyor oyle 2 tanesı 5 bucuk 1 tanesı 4 haftalık sen arada kendı kendınedemı hamıle kaldın yoksa ? Haftalar nasıl degısır oyle ya aklım almadı
SARLİVA canım tedavin hayırlı olsun şimdi şöyle benim transferim yapılacağı gün eşim bir ara doktorla konuşmaya gitti artık ikisi ne konuştuysa ben bugün öğrendim üç tane transfer yapıldığı eşim ben 2 tane yerleştirin dedim diyor hoca ben üç tane gönderdim diyor:1:
cnm ben ikiz demiştim sabah 3 üz çıktı heeeeeeeeee
amannnnnnn ne güzel yaaaaaaaaaaaaa:52::52::52::52::52::52::52::52:
:52::52::52::52::52::52::52:
ayyy cnm zor bi durum kim kıyar ki de seninle eşnin kararı tabii ıufff bi yandan sevindim bi yandan üzüldüm cnm ya
cnm 4 haftalık olanın diğer bebeklere zarırı mı olurmuş ondan mı alallım diyo
hakkına hayırlısı olsun güzelim:26::26:
CEMREMMMMMMM canım duydunmu teyzesi üçüzleri ben 1 tarnesine nasıl kıyarım çok dua ettim ....Allahım bu imtihanı kaybetmek istemiyorum .sen ikiz mi dedin sabah bana çok uzak gelmişti cidden süpriz oldu ama sonu nasıl olacak Allahım hakkımızda hayırlısını nasip etsin:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

cnm biraz önce yazıfğımda da sordum gene soruyum görmedin demek 4 haftaık olan diğer ebbeklere zarar mı verrimişte alıyım diyo dr.

cemrem şimdi diyorki 4 haftalığı hemen alalım risk arz ediyor diyor erken doğum yaparsın diyor hemen bugün alıcaktı ama bi şans verelim dedi 28 mayısta netleşecek diğer ikisimi bu tekmi zor bir karar yada hepsimi ben Allaha havale ettim çünkü benim aklım ermiyor:18:

Aramiza hosgeldin canim..
Keske bu dertle tanismamis olsaydik..
Her gecen gün bir baskasi geliyor ama asla umutsuz degiliz..
Cünkü gelende oluyor bu azo illetinden kurtulan bircok arkadasimizda oluyor..
Gecen sene bizde ilk tese amelyatimizi olmustuk bisey cikmayinca yikilmistik..
Seni cok iyi anlayabiliyorum zaman gectikce insan alisiyor ama ama iste....
Insallah tez vakitte bu azodan kurtulanlardan olursunuz arkadasim...Amin...

sağol canım..evet canım... inşallah sadece ben değil hepimiz birliklte kurtuluruz.. Olgunlaşmamış sperm hücresi var, laboratuvar ortamında bekletildi kuyrukları çıkmamış kaan hoca ilaç verdi sonbaharda yeniden deneyeceğiz.. bekleme süreci zor.. sizin süreç ne durumda arkadaşım...

Son düzenleme:
Ayy canım massallah ne guzel bısey bu cok sevındım ya
Ne den alacam bırını dedı zararımı varmıs
CİCEĞİM dua listemin başındaki kardeşim canım benim kendini çok özletiyorsun yaaa.canım benim 7 yıldır bekledik Rabbim böyle nasip etti şu anda yarın ne olur bilemiyorum çünkü birtanesi küçük onu alalcam diyor risk arzediyormuş hayırlısı inşallah Allah yardımcımız olsun inşallah.sizdende hayırlı haberler gelecek inşallah:16::16:
ayyyyyyyyyyy canımmmmmmm maaşallahhhhhhhhh.
3 tanemiiiiiiiii bebiş varrrrr...:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
.valla ne süprizzzzzzzz olduuuuuuuu:52::52::52::52::52::52:
herkes benden ikiz beklerken senden üçüz haberi geldi....:52::52::52::52::52::52:
ama neden 4 haftalığı almak istiyolar şimdiden iyice araştır tatlımm..hakkınızda hayırlısı..
ama çokkkk güzel yaaaaaaaaaa:46::46::46::46::46::46::46:
FLZCİĞİM ya işte böyle 3 tanecik teyzesi üşcük ben şaşkınım valla ekranda doktordan önce 3 tane olduğunu gördüm doktor nasıl gördün diyor o anda ağlasam mı gülsem mi ŞOOOOOK nasıl yaşanırmış ilk defa analadım .28 mayısta son kararı verecekler Allahım imanımla imtihan etmesin ve bu bir imtihansa kaybetmeme izin vermesin
canımmmm maşallahh üç tanemiii:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
ALLAHIMM ne büyüksün çokkk sevindimmm çokkkkk:52::52::52::52::52::52::52::52::52::52:
ALLAHIM sağsalim üçünüde kucağına almayı nasip etsin İNŞALLAH
canımmm yaaaa sen bir tane beklerken üç taneee geliyorrr hani bi reklam vardı yaa eşin bayılmadı dimiii
oyyy oyyyy nasıl olcak onların doğduğunu düşündümde kıpır kıpır seni bi dakka durdurmazlarr
eltilerinede çok güzel müjde olsunnn bu haberrrrrr:21::21::21::21::21::21::21:
topikte nufus patlaması olacak deseneeeeeee :52::52:
:32::32::32::32::32::32::32::32::32::32::32::32::32:
:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:
ESMA cığım çok teşekürler canım ama bir belirsizlik var canım yola devam mı 1 tanesi kürtajmi adı bile kötü karmakarışık duygular içindeyim:19:

:nazar::nazar::nazar: canımmmmmmmmmm gözün aydınnnnnnnnnnn :52::52::52:
bende bugün giremedim bitürlü tam yemeği yaptım senden haber almak için girecektim zaten flzask aradı saolsun...
ondan aldım şok haberii ve hemen koştummmmmmmmmm :52:
ben ikiz olabilir diyordum ama üçüz hiç beklemiyordum :46:
rabbim bebişlerini sana bağışlasınnnnnnnnn sağlıcakla kucağına aldığın günleride görürsün inşşşşş :16::16::16:
rabbimin mucizesi işte çok çok güzel ohhhhhh senin içinde çekelim halayımızı :64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

canım tabiki dr o an bu durumdan bahsedince ne hissedeceğini bilememişsindir...
bence sakin ol bi rahatla sakin sakin karar verin...
başka drlarada danışın...
çoğul gebeliklerde genellikle 3. yü sonlandırıyorlar...
ama tabiki bu sadece drların vereceği bi karar değil...
bu konuda bi topikte var yanılmıyorsam forumda iyice araştır başka drlara danış...
bebişlerin ve kendin için en iyi nasıl olacaksa ona karar verin...
rabbim en doğru karara yönlendirir sizi inş :16:
canım mesela topikten arkadaşımız selmacan üçüzlerine hamileydi o kabul etmedi üçüzlerini kucağına aldı bile :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
inş sizin içinde en güzeli olurrrrrrrrrr :16::16::16:

baharcığım evet canım sakin olamaya çalışıyorum eyer bana doktor fikrimi sorarsa ve diğer ikisine zarar vermiyecek olursa almayın kalsın diyeceğim ama doktorum çok tecrübeli şimdiye kadar hep onu dinledim diğer ikisine zarar verecekse bu durumda doktor haklı Allahım hakkımızda hayırlısı neyse onu yaptırsın canım baharım .ama çok zor bir süreç birde kürtaj sırasında diğerlerine zarar olurmu acaba :18:

Back
X