Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cnm bende şuan numara yok olsaydı verirdim cnm ama bilen varsa muhakkak yazar :26:
cnm eğer macunlar dr. gideceğin zamana denk geliyosa alma ama çok zaman var bitti macunlar dersen bi dr. sor belki almayın gelin der onun için dr. beye danışmada fayda var bence geçmiş olsun cnm üzülme her şe bizim için olsun bebğin gelmeden sende tedavi olursun bak bendede kansılzık var 2 günde bi serum ile ilaç alıyorum ne yapalım korkma rabbim şifa versin hepimize...![]()
lilikk canım öncelikle hoşgeldin ve iyi dileklerin için teşekkürler canım burada şifa bulan çok kişi oldu sen canını hiç sıkma biz neler yaşadık inşallah tez vakitte Allahım şifanızı versinmerhaba arkadaşlar eşimin azoosperm olduğunu mart ayında öğrendik. hiç sperm yoktu. Microtese ameliyatı oldu elongated hücre bulundu. Dr ilaç tedavisine başladı. Eylül de transfer olacak dedi.Karmaşık duygulR içindeyim aynı durumDA olan arkasdaşlar var mı? Dr sonbaharda tüp bebeğe geçicez dedi ilaç tedavisine başlattı.ALLAHIM SEN BÜYÜKSÜN HEPİMİZİN Yrdımcısı ol ne denir.. bu da HAYATIN SOĞUK YÜZÜ BUZ GİBİ
ENFALLLLL canım ya işte böyle 3 taneçik teyzesi bugün hayatımın hiç unutamayacağım günlerinden birini yaşadım sevineyim mi üzüleyi mi çünkü riskli bir durum szö konusu tüm doktorlar başıma birikti ya Allah insana neler gösteriyor canlarım çok sabredin çok sabredinayyyyyyyyyyyyyyyyy inanmıyorummm bu ne güzel haberrrrrrr allahımmm hemde 3 tane maşallahhh
canımmm rabbim kucağına hayırlısıyla üçünü birden almayı nasip eylesin inşallah..
teyzesininn 3 tane susam tanesiii varrr demekkk şimdiii..
ya rabbim böyle güzel haberler vermeyii bizlerede nasip eyle inşallah..
Canim gözleriniz aydin olsun.....
Demek bebisleriniz 3 üz...
Rabbim sag salim ücünüde kucagina almayi nasip etsin canim benim...
Cok ama cok mutlu oldum dualarim siz tüm hamile arkadaslarimla Allaha emanetsiniz...
![]()
caanım hoşgeldin öncelkle inşallah tez zamanda bu sıkıntıdan kurtulup bebeşlerine kavuşursun.
lilikk canım öncelikle hoşgeldin ve iyi dileklerin için teşekkürler canım burada şifa bulan çok kişi oldu sen canını hiç sıkma biz neler yaşadık inşallah tez vakitte Allahım şifanızı versin
ENFALLLLL canım ya işte böyle 3 taneçik teyzesi bugün hayatımın hiç unutamayacağım günlerinden birini yaşadım sevineyim mi üzüleyi mi çünkü riskli bir durum szö konusu tüm doktorlar başıma birikti ya Allah insana neler gösteriyor canlarım çok sabredin çok sabredin
Yaren canım ücünüde sağsalim doğurmayı ne çok isterim ama zaman ne gösterecek hiç bilmiyorum bir risk söz konusu
cnm üzüldüm olsun inş celallettin beyde olacağınız yeni tedvi size yeni umutlar ve bebeğini getiri inş güzelim hep dua edeceğimArkadaslar bızde hatırlarsanız saracoglunun kurlerıne baslamıstık
Kasımdan bu yana esım kullandı hepsı bıtmedı
Bız de tr ye gıtmeden spermmıgoram yaptıralım dedık belkı bı umut fayda olmustur dıye ama nerde gıne tepe taklak olduk sonuc 000
Bakalım 3 hazıranda ınsallah celalettın hocaya gıdecegız umudum orada
Bıde onda tedavı olalım sonuc ne olacak
Dualarınızda benıde unutmayın
Allah herkesın hakkında hayırlısını versın
lilik cnm daha ne güzel gençsin kız yakında bebeğine de kavuşursun inş cnm benim evet burda analt biz burda hepimiz aynı dertten muzdaripiz ve burda hepimiz çokkkk jutlu oluyoruz birbirimize destek olup acılarımzıı paylaşıp hafifliyoruz cnm benimilgin için tşk ederim.. sizlerle paylaşacağım.. kimseye anlatamıyorum.. umarım RABBİM hepimize nasip etsin.. ben nilay 86 doğumluyum..
azospermle başım dertte.. inşallah geçecek.. burada sizlerle beraber hepberaber atlatacağızz..
ayyy kıyamma cnm alalhım sein ve bebekelrin için hayırlısı neyse onu nasip etsin güzelim:26:cemrem şimdi diyorki 4 haftalığı hemen alalım risk arz ediyor diyor erken doğum yaparsın diyor hemen bugün alıcaktı ama bi şans verelim dedi 28 mayısta netleşecek diğer ikisimi bu tekmi zor bir karar yada hepsimi ben Allaha havale ettim çünkü benim aklım ermiyor:18:
cnm 3 tane transfer olmuş he ayy bende 3 isterim garanti olsun diye bak nasıl garanti olduheranımda yanımda olan canım kardeşlerim öncelikle dualarınız için Allah hepinizden razı olsun çooooooooook duygulandım sevincimi ve üzüntümü herzaman benimle paylaştınız
bizim tedavi sürecinde 4 tane enbiryomuz olmuş beni transfere hazırldılar ben masada sürekli dua etmekle meşguldum doktor transferi yaptım dedi hadi hayırlısı olsun dedi hocam bitti mi dedim evet dedi ben kaç tane transfer yapıldı diye sormadım oda söylemedi meyer 3 adet göndermiş son kalan 1 adette 6 hücreli olduğu için transfer yapılamazmış neyse işte herşey bugün belli oldu tabiki nasip Allahım sonunu hayır etsin şimdi diyorki 28 mayısa kadar bekliyelim gelişimlerine bakalım ona göre sizinde fikrinizi alarak bunu çözecez diyor.Allahım hakkımızda ne hayırlısı ise o olsun inşallah benim şu anda hiç fikrim yok Allahım doğru kararı vermeyi nasip etsin.
teyzeleri miniciklerim duaya ihtiyacı varAllaha emanet olun
![]()
Gunaydin arkadaslar. Gununuz guzel olsun, Rabbim minik minik bebisler versin kucaginiza:) gözdemm gecmis olsun oglusunun ateşi neden var?
3 tane kese var inanamadım kimse inanamadı iki tanesi 5.5 haftalık 1 tanesi 4 haftalık doktor 4 haftalık olanı alacam diyor ben hayır rrrrrrrrrrr diyorum bu bir rüya değil de ne........................![]()
3 tane kese var inanamadım kimse inanamadı iki tanesi 5.5 haftalık 1 tanesi 4 haftalık doktor 4 haftalık olanı alacam diyor ben hayır rrrrrrrrrrr diyorum bu bir rüya değil de ne........................![]()
herkese günaydınnnnnnnn
ii bi güne başlarız inş hep
kızlar ben dün adet oldum gene klasik ağrılar başladı
bide serumla kan ilacımı alıyorum anlıcanız kan alıyorum sonra da adetle geri veriyorum
benden böle kızlar umarım bugün mutlu haberler duyarız hayattan![]()
BANGİ yeşekkürler canım şükür keseleri gördük .inaşllah Allah hayırlı bir şekilde doğmalarını nasip eder Allahım yakın zamanda silerdende hayırlı haberler almayı nasip etsin.durudenizderya gözünaydın keseleri görmüşsün Allah kucağında görmeyi nasip etsin inşaAllah![]()
GÖZDEM canım kardeşim teşekkürler Allah oğluşunu size bağışlasın .şimdi beni senin oğluşun gibi 3 tane ile düşün :26:Nursen kuzun büyümüş maşalllahhh....Hemde 41 kere maşalllahhhh.............
Durudenizderya, senin kuzularda 3 taneymiş...Ne tatlı olur onlar...Maşallahh
TÜLAYYYYYYYYY gördün demek üçüz haberimi asıl imtihan bence şimdi başladı kardeşim karar vermem lazım 1 tanesi diğer ikisinin gelişimini engelleyebilir diyor ben hiç birisine kıyamam ama doktor kafamı allak bullak etti hep hayırlısı için dua ediyorumNeeeeeeeeeeee aman ALLAH ım çok güzel bir haber buuuu.
Sonunda imtihanı kazandın bebişlerin seninle.
Canım demek doktor 3 tane koymuş.
Ama hiç üzülme rabbim onlara nasıl can verdiyse mutlaka yardım eder.
Sende biliyorsun bu bizim isteyip te bulamadığımız şeyler.
Sen bari kaybetme.Tüm zorluklara rağmen kucağına almayı nasip etsin yüce rabbiim.
Rabbim doğru kararlar vermek nasip etsin inşALLAH.
Rabbime emanetsiniz inşALLAH.