• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Cnm oh be yaramazlar geldi.
Bende disardayim esim sahile getirdi bi topige bakim dedim yazini gorunce. Cok sevindim
Ohhh cuma ilk ignenle hayirlar gelsin vee sonundaaaa hamis olll

EVET GELDİLER SONUNDA AMMA NAZ YAPTILAR İNŞALLAH SON KIRMIZILARDIR BEBİŞİM GELİR ARTIK
OH CANIM SEFAN OLSUN AKLIMA SAKIZLI DONDURMAMIZ GELDİ BİRDE YATTA KAVUNLU DONDURMA YEMİŞTİK YA
NE GÜZEL GÜNLER GEÇİRDİK BİRLİKTE YA:16::16::16::16::16::16:
EVET CANIM CUMA GÜNÜ İLAÇLARIMA BAŞLIYORUM KISMETSE İNŞALLAH SONUCU BEBİŞLİ OLUR
DARISI BAŞINIZA RABBİM SİZEDE NASİP ETSİN İNŞALLAH BENİM İÇİN HAYALDİ GERÇEK OLUYOR ŞÜKÜRLER OLSUN:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:SİZLERDE HAYALLARİNİZE KAVUŞACAKSINIZ AZ KALDI :49::49::49::49::49::49::49::49::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

aminnnnnnn inşallahhhhhhh
yaaa düşünsene karnında miniklerr sen o günleri nasıl geçircen bakalımm sonrada kandeğerinde anne biz burdayızz diyeceklerr allahımm çokk güzel anlarr yaa :52::52::52::52:
Bellimi olurr üçüzz olur bebişler mucizeee senin krnın hafiften çıkmaya başlar facede paylaşırsınn bizde beğenirizz miniklerii
ben bu kadar hayal ettiysem sende durum nedir bilemiyorumm :21::21::21::21::21:
Allahım tez vakitte bizede yaşatır inşallah :16::16::16::16:

:16::16::16::16::16::16:rabbime sonsuz şükürler olsun umutlarmı yeşerttiği için eşimde sperm çıktığı gün dünyalar benim olmuştu
yerdemiyim göktemiyim bilemiyordum ama miyom yüzünden tedavim yarım kalmıştı demekki vakti zamanı gelmemişti
şimdi bebişlerim beni terk etmezler bana sıkı sıkı tutunurlar inşallah.tarifsiz bir duygudur herhalde aklım bile almıyor şimdi yaşarsam sizede anlatırım artık:21::21::21::21::21::21:üçüz benim için çok tehlikeli olur sanırım miyomla biranda üçüz olabileceğini düşünmüyorum o zaman benim hayatım tehlikeye girebilir ulun bey kesnilikle 3 embriyo transfer etmez belki 2 tane bile transfer etmez bilemiyorum hakkımda hayırlısı olsun inşallah.canım hamiş olayımda ben paylaşırım tabiki fotoğrafları inşallah sizlerde o aşamalara gelirsiniz rabbim hepimize yaşatsın bu duyguları şu an bunları yazmak bile benim için mucizeydi biliyorsun kesinlikle doktorlar eşinde sperm çıkmaz demişlerdi ve çıktı inşallah devamıda gelir hamiş olurum daha doğrusu hepimiz hamiş oluruz amin

:16::16::16::16::16::16:rabbime sonsuz şükürler olsun umutlarmı yeşerttiği için eşimde sperm çıktığı gün dünyalar benim olmuştu
yerdemiyim göktemiyim bilemiyordum ama miyom yüzünden tedavim yarım kalmıştı demekki vakti zamanı gelmemişti
şimdi bebişlerim beni terk etmezler bana sıkı sıkı tutunurlar inşallah.tarifsiz bir duygudur herhalde aklım bile almıyor şimdi yaşarsam sizede anlatırım artık:21::21::21::21::21::21:üçüz benim için çok tehlikeli olur sanırım miyomla biranda üçüz olabileceğini düşünmüyorum o zaman benim hayatım tehlikeye girebilir ulun bey kesnilikle 3 embriyo transfer etmez belki 2 tane bile transfer etmez bilemiyorum hakkımda hayırlısı olsun inşallah.canım hamiş olayımda ben paylaşırım tabiki fotoğrafları inşallah sizlerde o aşamalara gelirsiniz rabbim hepimize yaşatsın bu duyguları şu an bunları yazmak bile benim için mucizeydi biliyorsun kesinlikle doktorlar eşinde sperm çıkmaz demişlerdi ve çıktı inşallah devamıda gelir hamiş olurum daha doğrusu hepimiz hamiş oluruz amin

canımmm o günleri unuturmuyumm ne yalan söyliyeyim benim bile umudum yoktuu bazen RABBİM den ümit kesiyorruz ama ne kadar yanlış ediyoruz
bunu sen bize gösterdiin mucize tek kelimeyleee İNŞALLAH yine mucizelerin seninle olacak
onlar dünyaya gelecekk ve hep mucize olacaklarr RABBİM hayırlı sağlıklı nasip etsin inşş:16::16:

EVET GELDİLER SONUNDA AMMA NAZ YAPTILAR İNŞALLAH SON KIRMIZILARDIR BEBİŞİM GELİR ARTIK
OH CANIM SEFAN OLSUN AKLIMA SAKIZLI DONDURMAMIZ GELDİ BİRDE YATTA KAVUNLU DONDURMA YEMİŞTİK YA
NE GÜZEL GÜNLER GEÇİRDİK BİRLİKTE YA:16::16::16::16::16::16:
EVET CANIM CUMA GÜNÜ İLAÇLARIMA BAŞLIYORUM KISMETSE İNŞALLAH SONUCU BEBİŞLİ OLUR
DARISI BAŞINIZA RABBİM SİZEDE NASİP ETSİN İNŞALLAH BENİM İÇİN HAYALDİ GERÇEK OLUYOR ŞÜKÜRLER OLSUN:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:SİZLERDE HAYALLARİNİZE KAVUŞACAKSINIZ AZ KALDI :49::49::49::49::49::49::49::49::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

evet cnm ya aklıma bnimde şimdi geldi o neydi yaaaaaaaa:9::9::9:
ah tatil ahhh ne günlerdi be cnm
inş bu son kırmızılar olur cnm benim dualarım seninle
hepde mübarek bi günde başlıyorsun cuma benim kuranuım var senin içinde dua edicem güzelim:29:

esmoşum nasılsın lşekerim bayağıdır seninle yazışmadık he
:54:

esmoşum nasılsın lşekerim bayağıdır seninle yazışmadık he
:54:

iyiyim canımmm sen nasılsınnn :16::16::16::16:
evet uzun zamandır yazışamıyoruz benim sınavlarım varr bakıp çıkıyorumm çok yazamıyorumm
sen sınavları atlattın ama ben daha atlatamadımm:50::50::50::50:
zaman böyle geçiyor iştee hamiş arkadaşların haberleriyle coşuyorumm burası benim yaşam kaynağımm
İNŞALLAH sendende güzel haberler alacağız az kaldııı:52::52::52::52::52:
sabırsızlıkla bekliyorumm bitanemm sonrada bebiş gelecekk:49::49::49::49:
sabrının mukafatını alacaksınn inşşş:21::21::21::21:

iyiyim canımmm sen nasılsınnn :16::16::16::16:
evet uzun zamandır yazışamıyoruz benim sınavlarım varr bakıp çıkıyorumm çok yazamıyorumm
sen sınavları atlattın ama ben daha atlatamadımm:50::50::50::50:
zaman böyle geçiyor iştee hamiş arkadaşların haberleriyle coşuyorumm burası benim yaşam kaynağımm
İNŞALLAH sendende güzel haberler alacağız az kaldııı:52::52::52::52::52:
sabırsızlıkla bekliyorumm bitanemm sonrada bebiş gelecekk:49::49::49::49:
sabrının mukafatını alacaksınn inşşş:21::21::21::21:

inş cnm ya sıra bizlerde inşllhhh
bakalım spermi olmayanlardan kim başlıyacak tüpe bulunup:18::18::18::18:
ayy benim sınavım bitti ne rahatım ya gerçekten sınav olunca sıkıntı çok oluyo
inş istedğin sonucu alırsın sınavdan:16::16:
bakalım haziranın ortasında tekrar sperm testti yapıcaz inş öğrencez ne hücresiymiş çıkanlar:18:

inş cnm ya sıra bizlerde inşllhhh
bakalım spermi olmayanlardan kim başlıyacak tüpe bulunup:18::18::18::18:
ayy benim sınavım bitti ne rahatım ya gerçekten sınav olunca sıkıntı çok oluyo
inş istedğin sonucu alırsın sınavdan:16::16:
bakalım haziranın ortasında tekrar sperm testti yapıcaz inş öğrencez ne hücresiymiş çıkanlar:18:

evet sıra sizdee canımm hepiniz arka arkaya başlarsınız inş tedaviyee
sizin halayınızıda çekelim önce nazlı spermciklerin halayını çekeceğiz haziranda:16::16:
canımm üni sınavı çok zorr canım çıkıyor artık pes ediyorum çok stresliyim yaaa bi geçemedimm derslerii hayırlısıyla geçerim inşş
inşş canımm istediğim sonucu alırımm
inşş testte göreceksiniz spermlerii belli mi olurr belkideeeee:49::49::49::49::49::49::49:
bi mucizede senden duyarızzzz :21::21::21::21::21:

evet sıra sizdee canımm hepiniz arka arkaya başlarsınız inş tedaviyee
sizin halayınızıda çekelim önce nazlı spermciklerin halayını çekeceğiz haziranda:16::16:
canımm üni sınavı çok zorr canım çıkıyor artık pes ediyorum çok stresliyim yaaa bi geçemedimm derslerii hayırlısıyla geçerim inşş
inşş canımm istediğim sonucu alırımm
inşş testte göreceksiniz spermlerii belli mi olurr belkideeeee:49::49::49::49::49::49::49:
bi mucizede senden duyarızzzz :21::21::21::21::21:

ah cnm ya çok acayip bi his sanki bazen diyorum çıkacak abzen diyorum çıkmaz aklım allak bullak poluyo da bakalım bari ne hücresi olduğunu bilsek buna da şükür sırayla sen ve diğer arkadaşlarımdan da sperm çıktı yazısını görücem cnm
ooo üniv. daha zor he bide ben lise bitince üniv. giderim diyom lise bittide üniv.kaldı:9::9:

arkadaşlar sonunda mucizem gerçekleşiyor sonuçsuz bir mikro teseden sonra eşimde sperm çıkışı gözlendi ve tüp bebeğe başlıyabiliyoruz inşallah herşey yolunda gider ve bebeğime kavuşabilirim Allah isteyen herkese anne baba olmayı nasip etsin

arkadaşlar sonunda mucizem gerçekleşiyor sonuçsuz bir mikro teseden sonra eşimde sperm çıkışı gözlendi ve tüp bebeğe başlıyabiliyoruz inşallah herşey yolunda gider ve bebeğime kavuşabilirim Allah isteyen herkese anne baba olmayı nasip etsin

:46::46::46::46::46::46:
ne güzel gözünaydın cnm darısı bizlerin başıan da olsun :16::16:
sonu :49::49:olsun

:46::46::46::46::46::46:
ne güzel gözünaydın cnm darısı bizlerin başıan da olsun :16::16:
sonu :49::49:olsun

amin canım hiç umudu kesmemek lazım doktorlar hiç umut vermiyordu ama biz hiç umudumuzu kesmedik Allah yoktan var eden aktardan macunlar aldık kullanın 1 ay sonra tekrar test vermeye gidin dedi gittik ve 1 sperm çıkısı gözlendi. Sperm çıkışı gözlenince doktorumuz ilaç verdi ve çok olmasa da artışlar gözlendi

Son düzenleme:
amin canım hiç umudu kesmemek lazım doktorlar hiç umut vermiyordu ama biz hiç umudumuzu kesmedik Allah yoktan var eden aktardan macunlar aldık kullanın 1 ay sonra tekrar test vermeye gidin dedi gittik ve 1 sperm çıkısı gözlendi. Sperm çıkışı gözlenince doktorumuz ilaç verdi ve çok olmasa da artışlar gözlendi

maşallah cnm devamı bol bol gelsin inş:16::16:
tedavi sürecini yaz olurmu merak ederim ben şimdi:40:

Arkadaşlar ben cuma günü kısmetse tedaviye başlıyorum dualarınıza çok ihtiyacım var:16::16::16::16::16:

Hadi sonunda geldi senin beklenen misafirler ha.
Rabbim cuma gününün yüzü suyu hürmetine ve üç ayların yüzü suyu hürmetine tedavinde kolaylıklar nasip eylesin inşallah.
Sonu bebişli bir tedavi olur inşallah.
Sıra sende artık.Seninde halayını çekeceğiz inşallah.

Günaydınlarrrrrrrrrrrrrr kızlarrrrrrrrr..:3::3::3:
herkes iyidir inşallahhhhhhhhhh..
ben gündüzleri nete giriyorum ama hep bi uyku hali olduğu için çok yazmıyorum
gündüzleri mutlaka uyur oldum artıkk hiç halim olmuyoo...

Nurisima canımmmmm hadi gözün aydın sonunda teşrif etti senin kırmızılarr..:1:
başlayabiliceksin tedaviyeeeee.:46::46::46::46:
inşallah bitanemmmmm herşeyin yolunda gitmesini diliyorumm dua edicemm sana....
Rabbim sana isteyen herkesede bu duyguyu yaşatsın..
tedavinin sonunda bebeğin göbüşünde can bulsun inşallah Allahın iziniyle:26::26:
sende güzel bi günde başlıyosun tedaviyee cuma günüde bende cuma günü başlamıştımm..:16::16::16::16:
Allahım her işini yolunda götürsün bundan sonra inş.:54::54::54::54:

Arkadaşlar ben cuma günü kısmetse tedaviye başlıyorum dualarınıza çok ihtiyacım var:16::16::16::16::16:
canım haydi bakalım hayırlı olsun hayırlar getirsin tedavin inşallah
Allahım bizim yaşadığımız mutluluğu sana da yaşasın inşallah:49:
dualarımız seninle canım :54::54::54:

canım maşallah ne güzel bir olay
inşallah artarak devam eder spermler ve siz de tedavinizi sorunsuz bi şekilde yaparsınız inşallah.

ah cnm ya çok acayip bi his sanki bazen diyorum çıkacak abzen diyorum çıkmaz aklım allak bullak poluyo da bakalım bari ne hücresi olduğunu bilsek buna da şükür sırayla sen ve diğer arkadaşlarımdan da sperm çıktı yazısını görücem cnm
ooo üniv. daha zor he bide ben lise bitince üniv. giderim diyom lise bittide üniv.kaldı:9::9:

canımm hiç canını sıkmaa o ne olduğu belirsiz hücreler sperm olacak İNŞALLAH
hepimiz bir umut bekliyoruz RABBİM bu sabrımızın sonunu hayıretsinn bebişli mutlu huzurlu yuva nasip etsin
evet iyice zorlaştırdılarr geçen sınavlarımın sonucuda kötü geldi:18::18::18::18:
neyapcağımı şaşırdım hakkımda hayırlısı geçsekte kurtulsak artık
canımm sen liseyi birtirince hemen üniye kayıt olcaksınn ünide bitecekk hayırlısıyla
azmin elinden ne kurtulmuş kii :kkk::kkk::kkk::kkk:
herşey gönlünce olsunn canım benim
eşim kürleri kullanıyor eskiden yüzü sarımtırak bir renkti şimdi maşallah düzelme var can geldii
hatta celalettin bey behçete baktırın dedi biz daha baktıracağızz
gözündeki hastalık yüzünden bu ay sonu kan değerlerine baktıracağız inşş behçet felan çıkmaz
ama kürler işe yarıyor galiba::21::21::21:
ben hemen sperm beklemiyorumm zaten celalettin beyy çıkış olur diyemem ama sizi zamanı geldiğinde iyi bir doktorda mikro tese olun diye yönlendiririm dedii
o yüzden bizde genetik varyaa daha zor işimiz ben bunun farkındayımm
mtesedede testis hasar görmüşş tabii herkess gibii :50::50:
hakkımızda hayırlısı artıkk
ben en çokk eşimin sigarayı bırakmasına seviniyorumm kürleri kullanalı hiç içmiyorr eminimmm
en azından bi zararlı alışkanlığımızdan kurtuldukk :1::1:

Günaydınlarrrrrrrrrrrrrr kızlarrrrrrrrr..:3::3::3:
herkes iyidir inşallahhhhhhhhhh..
ben gündüzleri nete giriyorum ama hep bi uyku hali olduğu için çok yazmıyorum
gündüzleri mutlaka uyur oldum artıkk hiç halim olmuyoo...

Nurisima canımmmmm hadi gözün aydın sonunda teşrif etti senin kırmızılarr..:1:
başlayabiliceksin tedaviyeeeee.:46::46::46::46:
inşallah bitanemmmmm herşeyin yolunda gitmesini diliyorumm dua edicemm sana....
Rabbim sana isteyen herkesede bu duyguyu yaşatsın..
tedavinin sonunda bebeğin göbüşünde can bulsun inşallah Allahın iziniyle:26::26:
sende güzel bi günde başlıyosun tedaviyee cuma günüde bende cuma günü başlamıştımm..:16::16::16::16:
Allahım her işini yolunda götürsün bundan sonra inş.:54::54::54::54:

canımmm sennn hep uykumu uyuyonn artıkkk hamilelik belirtilerii başladı demekkk:52:
bende hep uyumak istiyorumm needen acabaa:23:bide hamile olduumu düşün full yatarım heralde :37::37:

Back
X