Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canlarım allah hepinizden razı olsun...
tam herşey yoluna giriyor tekrar yeni bi safya açıyoruz diyorduk...
şükürler olsun onca zaman sonra işe başladı çok da memnun halinden...
bikaç aya kadar tedavimize de başlarız şöyle yaparız böyle yaparız diye hayaller kurarken birden kaldık öylece...
cuma gün 4 eve geldi "patronumla edremite gitmiştik dönüşte buraya yakın yerde arabanın lastiği patladı" dedi...
bizim arabanın anahtarını aldı gitti...
sonra aradım "biz döndük arabayı bıraktım" dedi...
7 gibi aradım açmadı "dolmuşa bindim" diye mesaj attı...
7:45 gibi geldi bi sessiz bi garip "çok mu yoruldun aşkım" dedim evet dedi...
azıcık bi yemek yedi kalktı bi tuhaflık var hallerinde ama çözemiyorum bişeyde demiyor...
meyve getirdim yanına oturdum "senin neyin var" dedim "yok bişey aşkım" dedi...
sonra sanki içinden konuşur gibi kısık bi sesle "yaşamak çok güzel değil mi ?" dedi...
"bi sıkıntın mı var biri moralini mi bozdu" dedim sıkıştırdım biraz "yok bişey" dedi...
ama her halinden belli...
sonra aklıma geldi o gün muayeneye gideceği...
2-3 aydır göğsünde bi ağrı vardı bikaç kez dr gitti ama bi türlü muayene olamamıştı hep bi aksilik oldu...
"dr gittin mi ne dedi" diye sordum "ilaç verdi" dedi geciştirdi...
iyice sinirlenmeye başladım bende niye anlatmıyor ben sormadan diye...
"sebebi neymiş bişey demedi mi neye göre ilaç verdi" diye sordum...
"endoskopi yapacaklarmış" dedi kapattı konuyu...
niye diye soruyorum bilmiyorum diyor...
"ben bi kendi druma gideyim kontrol zamanım geldi" dedi git tabi dedim...
sonra sinirlendim kalktım yanından "bana bişey anlatmıyorsun ağzında geveleyip duruyorsun" diye söylendim biraz...
"sana söylemeyecektim hastalığım tekrarlamış olabilirmiş" dedi ben bittim...
meğer o gün önce balıkesirde gitmiş dra orada ultrasonla bakmışlar...
karaciğerinde 16 cm büyüme varmış ayrıca 2 cm nodül varmış...
karaciğeri büyüdüğü içinde diyaframa baskı yaptığından göğsündeki ağrı oluşuyormuş...
dr hastalığın tekrarlamış olabilir demiş allah bullak olmuş...
hemen bulunduğumuz ilçeye gelmiş bana belli etmiycem diye o yalanı uydurup arabayı alıp buradaki hastaneye gitmiş...
burdaki dru çok ilgili hastalığını da bildiği için çok titiz davranıyor...
ona gitmiş o drda aynı şeyleri söylemiş "hastalığın tekrarlamış ve bu defa karaciğere oluşmuş olabilir yada iltihap olabilir" demiş...
"en doğru kararı kendi drun verir orada tüm testlerin yapılır anlaşılır durum" demiş...
bana belli etmiycem saklıycam diye hastaneden sonra çekmiş biyere arabayı ağlamış saatlerce...
ben bu hastalıktan hiç kurtulamıycam mı diye...
saatlerce orada durmuş bende dolmuşa bindi eve geliyor diye bekliyorum meğer hep burdaymışda haberim yok...
eğer ki ben onun sessizliğinden bişeyler olduğunu anlamasam "buradaki dr ağrının sebebini anlamak için endoskopi yapacak...
ben kendi druma gideceyim" deyip izmire gidecekmiş salı günü...
zaten hastaneden çıkınca hemen aramış randevusunu almış...
ilk herşeyi duyunca çok ağladım işte bundan sana söylemeyecektim dedi...
sonra toparlandım o şoku atlattım "ne olduğu bile belli değil hemen kötüye yormayalım" dedim...
ikimizde teselli ediyoruz birbirimizi benim içime kötü bişey doğmuyor ama yinede çok korkuyorum...
onu yalnız gönderemem biliyorum çok kötü hissedecek kendini yalnız olursa...
aklında bin şey kuracak onun için bende gidicem...
yarın rapor alıcam akşama çıkıcaz yola salı günü kontrol var...
inş kötü bişey çıkmaz...
karaciğerinde zaten tedavisi nedeniyle büyüme varmış...
ama sanırım ozamandan sonra çok büyümüş...
ilk hastalığında lenf nodülü göğsündeydi...
2. sinde boynundaydı göğsündekiler tamamen koybuldu ama boynundakiler küçülmüştü en büyüğü 9 mmdi tedavisi bittiğinde...
şubat başında yaptırdığımızda da aynı çıkmıştı 3 senede hiç büyümemişler diye çok sevinmiştik...
ama şimdi 2 cm boyutunda karaciğerde nodül görünüyor inş önemsiz bişeydir...
inş aynı acıları yaşatmaz rabbim bize...
öyle işte canlar herşey güzel sonuçlanırda güzel haberler veririm sizlere inş...
hoşbulduk tatlım evet başladım tedaviye haziranın 8 de kontrolüm var o zamana kadar estrofem kullanıcama.s canımm hoşgeldin..
seni merak ettim bugün ama arayamadım demek başladın hayırlı olsunn cnmm:26:.
dün seninle konuştuktan sonra bende üzüldüm gerçektenn..
ama sen kendini toplamaya çalış cnm bak tedaviye başladım iyi şeyler düşünn.
haklısın belki yakınından birisinin başına bunların gelmesi kötüü..ama bundan sonra inşallah olumsuzluklar olmasınn hayatındaa..
tedavin çok iyi gitsinn..ve hamilee olursunnnnnnn.bütün bunları unutursun canım.
bende iyiym cnmm çok şükürr aynıı.herşeyy..![]()
çok teşekkür ederim birtanem Allah razı olsun amin canım inşallah bizlerde yaşarız o mutluluğu Rabbim herkese yaşatsın inşallah.tavsiyelerine uyucam birtanem çok teşekkür ederim inşallah herşey çok güzel olurcanım tedavin hayırlı olsun inşallah hayırlı bir sonuç alırsınız Allahım ikramıyla sizleride sevindirir inşallah ,ama tedavi süresinde ve transferden sonra kendini rahat bırak olaylara kulağını tıka.seni üzen yoran insanlardan uzak dur birde transferin arkasından hemen yani hastanede ananas ye çiğ badem çiğ fındık ye bunları tarnsfer günü hastaneye götür birde incirle zeytini aynı anda ye dört beş gün hatta hergün ananas ye günde 1 adet yada 2 adet ayrıca kabız olmammaya çalış transfer günü sonrası ıkınmamman lazım .hayırlı haberlerini bekliyoruz dualarımız seninle![]()
çok teşekkür ederim cemrem darısı başına inşallah sende en yakın zamanda bu aşamalara gelirsin inşallah canım arkadaşım bende hamiş olurum Rabbim hepimize yaşatsın bu mutluluğu amin.Allah razı olsun canım Rabbim mekanlarını cennet eylesin zor bir durum psikolojim bozuldu inşallah Rabbim herkesi görünen görünmeyen kazalardan belalardan korusun amincnm tedain hayırlı olsun inş sonuolsun tatlım ayyy olanlar çok korkunç bi durum mevlam kötü şeylerden esirgesin hepimizi
ölenlere Allah rahmet eylesin...
Kızlaaar persembe son randevum cumartesıde opum var ıns dualrınızı beklıyorum![]()
CANIMM TEDAVİN HAYIRLI OLSUNN
RABBİM evlat hasretini dindirsin İNŞALLAH
seninde halayını çekelimm güzel haberler ver bizee
canım eşinde sperm çıkışı var mı ?
nasıl tedavi oldunuz kısaca bahsedermisin ?
Kızlaaar persembe son randevum cumartesıde opum var ıns dualrınızı beklıyorum![]()
Tedavin hayirli olsun..
Insallah sonunda yüzü gülenlerden olursun..
Ve bebislerine kavusursun Sarlivacim...
Bebisim nasilsin bebegin nasil??????????
Kontrolun bugünmüydü fistigim??
Artik yaslilik basti unutmaya basladim...
Öpüldünüz cift lokumcuklar siziiiiiii...![]()