- 22 Ağustos 2011
- 13.049
- 6.447
- 448
cnm hormonlar çok güzel çıkmış ohhhh hadi, 8 hafta sonra da senden güzel haberler alalım işlhhhhh fıstıkAllah mutlulugunu daim etsin pamugum..
Allahim sevdiklerimizin eksikligini gostermesin...
Bende iyiyim bitanem ugrasiyorum evde...
Yazmaya unutmusum pamugum ben hormon degerlerimizin sonuclari dun geldi...
Fsh 0.8
Serbest tes. 0.3
Lh 6.2
Hocaya mail attik sonuc guzel 8hafta pregnly 1500devam edin demis..
Ayyy heycanla 3ayin gecmesini bekliyoruz bitanem...
Azcik gidimcik bi gelisme olsa dunyalar bizim olacak...
Ama Allahtan gelen herseye raziyiz...

Merhaba kızlar nasılınız :) negüzel haberler var ya şahane :)
Durudenizderya üçüz bebek şahane ya mşlh :) kendine çok dikkat et sağlıklı beslen ekmek hamur işi yeme tek gebelik bile 5 aydan sonra zorluyor 3 üz daha zorlar yürüyüş yap düzenli :)
Rabb'ime emmt 3 minikte :) yalnız hazırlıklı ol doğumdan sonra çıldıracaksın:) ben 1 tanesi ile çıldırdım bile :)))şaka bi yana zor ama şahane bşy ya biraz fazla uyusa özlüyorum :) ben doğumdan hemen sonra dha doğurmam dedim doğumumuz kötü geçti sezeryan oldum herşeyi hissettim nefes alamadım baya kötü şeyler oldu anlatırken bile stres oluyırum .. Ama bak 50 günlük olduk ben yine yapmayı düşünüyorum sanki :) tabi 3 sene sonra falan :))
Flaskkkk cnm hayırlı olsun negüzel bi haber berdin bana mşlh :) bu arada kızlar kanamanız olursa korkmayın ilaçlarımıza devam edin yormayın kendinizi düzeliyor ..
Bahar eşinin işi hayırlı olsun.sanırım bi rahatsızlığı var ıns hiç bşy çıkmaz Rabbim önce saglık sonra bebek nasip etsin inş
Ve diğer tedavide olanlar tedaviye başlayacak arkadaşlar Allah yardımcınız olsun.. Biz gecen sene bu ay amlyt olmuştuk tam 1 Sene geçti ve kucağımda kızım var .. Bakmaya doyamadıgım mucizem var.. Ben inanıyorum ki Rabbim canı yürekten evlat isteyenlerin kucağını boş bırakmaz kimine bekletmeden erir kimine bekletip .. Bu zor günler gelip geçecek inş . Kızımla öpüyoruz hepinizi Allah yar ve yardımcınız olsun kızlar ...

cm alalhım analaı babalı büyütsün
arısı bizlerin başuına olsun ....
yarenim cnm babana çokkk geçmiş olsunBaharim canim benim oncelikle esine cok buyuk gecmis olsun...
Rabbim insallah korktuklatimizla sinamaz bizleri...
Esinin slklntlslda insallah stresten kaynaklanmistirda gelip gecicidir...
Her namazimin ardindan sizler icin dua ediyorum Rabbim acilan ellerimizi bos cevirmez insallah...
Simdi sen karacigerde buyume ve kitle var deyince tedirgin oldum ama doktorun babama dedikleri aklima geldi...
Gecen hafta babacigim cok rahatsizlanmis...
Hastaneye goturmusler karacigerde 12 cm buyume ve 12cm kitle varmis...
Ama doktoru stresten demis ve korkulacak bisey yok demis...(Umarim oyledir icim cok tedirgin. ..)
Yazmak istedim hani belki stresten oyle olmustur kotu biseyi yoktur diye...
Allahim insallah test sonuclariniz tertemiz cikarda bebis tedavisine baslarsiniz bitanem...
Dualarim sizlerle....![]()

cnm cumartesi inş bebişlerini alıp 9 ay seninle olmasını nasip eder yaradanKızlaaar persembe son randevum cumartesıde opum var ıns dualrınızı beklıyorum![]()

baharımcnm yazını okudum inan ki eşine aci,l şifalar nasip etsin diye duaa ediyorum cnm o da yazık seni üzmek istememmiş aslında anlatmayınca seni üzer de o öle düşünmüyü demekki
inş kendi dr. muayne olduktan sonra sonuç ii çıkar güzelim sen gönlünü ferah tut
bak sabrettin iş buldu eşin sabret bundan da kurtulacak allahın izniyleeeeee