• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
yanlış hatırlamıyorsam bugün tülay arkadaşımızın kontrolü vardı, haberi olan varmıı aranızda ???
merhaba canım kontrol bitti.hormonlar istenilen seviyede sperm çıkışı yok ama üretim var.890000 immatür germ hücresi çıktı.menagon a geçeceğiz ama önce bursa dan bitkiseller gelecek onu kullanacak eşim.iki ay sonra kontrol var.pregnile devam yine
Merhaba

Uzun zaman oldu yazmayalı. Eski arkadaşlarımdan bilmiyorum beni hatırlayan çıkar mı? 2009 senesinde tanıştık azospermia ile, ilk şoktan sonra, bu forumda çok paylaşımlarım oldu. Sonra 2010 senesi tam da tüp bebeğe başlayacağımız sırada, göğsümde çıkan kitle bizi uzun bir tedavi sürecine sürükledi. Hep hayırlısı dedim hep rabbime sığındım. Sevgili eşimin ve sevdiklerimin ama önce Allah’ın izniyle bu süreci atlatmaya çalıştım. Önce göğsüm alındı sonra uzun ve zorlu kemoterapiler, onlar bitti derken koruyucu tedavim ve 18 ay sonunda 25 kürlük bir tedavi ile rabbim şifamı nasip etti.

İşe başladıktan sonra eski alışkanlığım olan forumu yine okumaya başladım. Kontrollerim 3 aylık periyodlarla devam ediyordu, ama olsun yine sizlerden güzel haberler alıyordum. Bu arada Celalettin hocayı öğrenme fırsatı buldum. Tam da tedaviye başlayacağımız 2010 yılının mart ayında ortaya çıkan bu hastalığımla herşey alt üst olmuştu. İlk önce Can sonra Canan’dı. Ama sonra bunda da bir hayır olduğunu düşündüm. O zaman başlayacağımız tedavi ne benim ne de eşimin içine siniyordu. Bir tedavi yolu olmalı diye düşünüyorduk. Sonra son kontrolümde bebek ne zaman yapabiliriz diye sordum. Araştırmalar sonucunda istediğimiz zaman yapabileceğimiz söylendi. Ne mutlu oldum anlatamam. “ İstediğiniz zaman” sözü bize pek uymasa da….

Ve şimdi geçen hafta umutlu bir yolculuğa başladık. Eşim Celalettin hoca ile görüştü, gerekli tahliller yapıldı ve bugün onunla görüşmeye gidiyoruz. İnşallah Rabbim güzel haberler almamızı nasip eder. Hastayken öyle çok dua ettim ki, ama hep önce bütün olmayanlara içinde bizimle beraber evlat sahibi olmayı nasip et diye. İnşallah Rabbim sesimi duyuyor, buna öyle çok inanıyorum ki, çünkü hep yanımda varlığını hissettirdi çok şükür. Hamile kardeşlerime hayırlı doğumlar sağlıklı evlatlar diliyorum, geriye kalan herkese de bir gün hamiş olmayı ve hayırlı sağlıklı evlatlarla bütün tasa ve sıkıntılarımızın geride kalmasını. Sınavımız çok büyükmüş, ama olsun O’ndan gelene boynumuz kıldan ince. Belki bu hastalığı öğrendiğimde ki ilk şok anı, gecelerce göz yaşı dökmem, sürekli güçlü olmaya çalışmam, eşimi de üzmemek için bütün yükü üstüme almam, ve buradaki herkesin çok iyi bildiği çevre faktörleri beni farkında olmadan fazlasıyla yormuştu. Allah önce bizlere ve eşlerimize sağlıklı hayırlı ömürler , sonra da sağlıklı güzel evlatlar nasip etsin…
çok geçmis olsun bizde bugün celalettin hoca nın yanında idik seni göremedim ama...
herkese hayırlı güzel günler olsunnnnn ben geldim kızlarrrrrrrr:3::3:
evet cuma günüden bei kızlardeşim ababm abim ( ablamda geldi sonra ) hepsi bendeydi
evliliğim boyunca ilk defa bu kadar mutlu oldum hepsi aynı anda bende oldukları için:16::16::16:
pazar günü bende babamlarala gitip pazartesi yani bugün kan tahlili verecektim celallettin beyde
kansızlığım için sabah kalktım gittim aşırı derece de dr. başı kalbalık beni almadı içeri:14::14:
önce içerledim ama baktım ki dr. çok çok haklı kafasını kaşımaya vakti yoktu
bi baktım bi bayan var tanıdık geldi aaa tülay_20 miş o konuştuk tanıştık çok memnun oldum:16:
birde buraya ara sıra yazan ayyıldız da ordaydı onunlada tanıştım konuştum:16::16:
eğer işlerim olmasa yarın da kalır denizbulutu görördüm kısmet olmadı inş bi daha ki sefere
bakalım tülaylar inş güzel halaylık haberlerle gelirler:32::32:
artık eve geldim burdayım hepinizi özledimmmmmmm:16::16::16::16:
canım benim.kader sonunda bizleri buluşturdu.o an hiç yanımızdan ayrılmanı istemedim ve bende inanki çok memnun kaldım.tekrar görüşmek üzere tatlım benim.artık güzel haber verme sırası sende gülüm.

merhaba canım kontrol bitti.hormonlar istenilen seviyede sperm çıkışı yok ama üretim var.890000 immatür germ hücresi çıktı.menagon a geçeceğiz ama önce bursa dan bitkiseller gelecek onu kullanacak eşim.iki ay sonra kontrol var.pregnile devam yine

çok geçmis olsun bizde bugün celalettin hoca nın yanında idik seni göremedim ama...

canım benim.kader sonunda bizleri buluşturdu.o an hiç yanımızdan ayrılmanı istemedim ve bende inanki çok memnun kaldım.tekrar görüşmek üzere tatlım benim.artık güzel haber verme sırası sende gülüm.

Tülaycım çok mutlu oldum inşallah 3 ay sonra dahada iyi haber alırsınız, bizde celaleddin hocada tedvideyiz, 2. nebido y 5 mayıs da yaptırdık , kotrole daaha ar ben heyecala bekiyorum, sizin bitkseller değişti mi, daha önce kileri vermedi mi ermiş aktar

Tülaycım çok mutlu oldum inşallah 3 ay sonra dahada iyi haber alırsınız, bizde celaleddin hocada tedvideyiz, 2. nebido y 5 mayıs da yaptırdık , kotrole daaha ar ben heyecala bekiyorum, sizin bitkseller değişti mi, daha önce kileri vermedi mi ermiş aktar
sağol canım allah razı olsun evet bitkiseller degisti daha etkilisi bizler için araştırılıp bulunmuş.darısı senden güzel haber duymaya artık

baharımm canımm rabbim şafi ismiyle eşine tez zamnda şifa versin inşallah..

eşin için bende 1 yasini şerif ,bir fetih,birde rahman suresini okudum..rabbim katında kabul etsinn .
umarım hayırlı haberlerle dönersin bizlere ..

Slm canim nasilsin??
Görümcenin kayinpederinin olayina cok üzüldüm...
Ölenlere Allahtan rahmet diliyorum yaralilarada acil sifalar diliyorum...
Sen de tedavine baslamissin Rabbim kolayliklar versin...
Insallah basi da sonuda hayirli olur ve bebislerine kavusursun canim...
Dualarim sizlerle...:16::16:
iyiyim canım şükürler olsun bugünleri bize yaşatan Rabbime
Allah razı olsun canım kaza işte Rabbim hepimizi görünen görünmeyen kazalardan belalardan korusun inşallah
evet canım tedaviye başladım hayırlısıyla bugün 3.günün inşallah sonucuda güzel olur
Rabbim sizlerede bu güzellkleri yaşamayı nasip etsin inşallah dualarınız için Allah razı olsun:16::16::16::16:

Merhaba

Uzun zaman oldu yazmayalı. Eski arkadaşlarımdan bilmiyorum beni hatırlayan çıkar mı? 2009 senesinde tanıştık azospermia ile, ilk şoktan sonra, bu forumda çok paylaşımlarım oldu. Sonra 2010 senesi tam da tüp bebeğe başlayacağımız sırada, göğsümde çıkan kitle bizi uzun bir tedavi sürecine sürükledi. Hep hayırlısı dedim hep rabbime sığındım. Sevgili eşimin ve sevdiklerimin ama önce Allah’ın izniyle bu süreci atlatmaya çalıştım. Önce göğsüm alındı sonra uzun ve zorlu kemoterapiler, onlar bitti derken koruyucu tedavim ve 18 ay sonunda 25 kürlük bir tedavi ile rabbim şifamı nasip etti.

İşe başladıktan sonra eski alışkanlığım olan forumu yine okumaya başladım. Kontrollerim 3 aylık periyodlarla devam ediyordu, ama olsun yine sizlerden güzel haberler alıyordum. Bu arada Celalettin hocayı öğrenme fırsatı buldum. Tam da tedaviye başlayacağımız 2010 yılının mart ayında ortaya çıkan bu hastalığımla herşey alt üst olmuştu. İlk önce Can sonra Canan’dı. Ama sonra bunda da bir hayır olduğunu düşündüm. O zaman başlayacağımız tedavi ne benim ne de eşimin içine siniyordu. Bir tedavi yolu olmalı diye düşünüyorduk. Sonra son kontrolümde bebek ne zaman yapabiliriz diye sordum. Araştırmalar sonucunda istediğimiz zaman yapabileceğimiz söylendi. Ne mutlu oldum anlatamam. “ İstediğiniz zaman” sözü bize pek uymasa da….

Ve şimdi geçen hafta umutlu bir yolculuğa başladık. Eşim Celalettin hoca ile görüştü, gerekli tahliller yapıldı ve bugün onunla görüşmeye gidiyoruz. İnşallah Rabbim güzel haberler almamızı nasip eder. Hastayken öyle çok dua ettim ki, ama hep önce bütün olmayanlara içinde bizimle beraber evlat sahibi olmayı nasip et diye. İnşallah Rabbim sesimi duyuyor, buna öyle çok inanıyorum ki, çünkü hep yanımda varlığını hissettirdi çok şükür. Hamile kardeşlerime hayırlı doğumlar sağlıklı evlatlar diliyorum, geriye kalan herkese de bir gün hamiş olmayı ve hayırlı sağlıklı evlatlarla bütün tasa ve sıkıntılarımızın geride kalmasını. Sınavımız çok büyükmüş, ama olsun O’ndan gelene boynumuz kıldan ince. Belki bu hastalığı öğrendiğimde ki ilk şok anı, gecelerce göz yaşı dökmem, sürekli güçlü olmaya çalışmam, eşimi de üzmemek için bütün yükü üstüme almam, ve buradaki herkesin çok iyi bildiği çevre faktörleri beni farkında olmadan fazlasıyla yormuştu. Allah önce bizlere ve eşlerimize sağlıklı hayırlı ömürler , sonra da sağlıklı güzel evlatlar nasip etsin…
canım benim tekrar hoşgeldin aramıza çok geçmiş olsun.seni çok iyi hatırlıyorum hatta geçen gün harzemede sordum haberin varmı arkadaşımızdan diye oda senden haber alamadığını söyledi hatta .o günden sonra birdaha topiğe gelmediğin için merak ettim seni şükürler olsun iyileşmişsin ve tekrar tedaviye başlamaya karar vermişsiniz Rabbim inşallah sizlerede sperm çıktığı günleri göstersin ve hamile kalmanı nasip etsin çektiğin sıkıntılar son bulsun birdaha hastalık vermesin bundan sonra seni aramızda daha fazla görmek dileyiğle:16::16::16::16:

durudenizderya canım baharın eş için bende 200tefriciye okurum ALLAH kabul etsin inşallah yarın güzel haberlerle gelir aramıza

canım benim tekrar hoşgeldin aramıza çok geçmiş olsun.seni çok iyi hatırlıyorum hatta geçen gün harzemede sordum haberin varmı arkadaşımızdan diye oda senden haber alamadığını söyledi hatta .o günden sonra birdaha topiğe gelmediğin için merak ettim seni şükürler olsun iyileşmişsin ve tekrar tedaviye başlamaya karar vermişsiniz Rabbim inşallah sizlerede sperm çıktığı günleri göstersin ve hamile kalmanı nasip etsin çektiğin sıkıntılar son bulsun birdaha hastalık vermesin bundan sonra seni aramızda daha fazla görmek dileyiğle:16::16::16::16:

canım teşekkür ederim güzel dileklerin için, Allah razı olsun:) Biz bugün görüşemedik celalettin hocayla bir şanssızlık oldu, kısmet değilmiş...

Sayes hosgeldin canim.. Form a bi goz atiyim diye girdim ilk senin yaziyi gordum cok mutlu oldum seni gorunce
sagligina kavusmussun canim rabbim bir daha yasatmasin o gunleri gecmis olsun
Tekrar tedaviye baslamaniz da cok guzel canim insallah hersey olumlu olur bu sefer
Rabbim yar ve yardimcin olsun...
Bizde haftaya gidecez celalettin hocaya sende haftaya gitmis olsaydin belki tanisma firsatimiz olurdu

canım benim sağol Allah kimseye yaşatmasın bir daha, yüzümüzü güldürsün canım, çok yorgunum aslında ama rabbim bir kolaylığını verir inşallah...

herkese hayırlı bi hafta olsunnnnnnnn
kızlar benim bi arkadaşımın eşi böbrek hastası ve evde dialize giriyor
nakil sırasına girmiş ve böbrek nakli bekliyor
onun için 41 yasin başlattık benim hemen aklıma sizler geldiniz
isteyen varsa yasin okuyabilir mi hastanın adı İLKER okuyan dan da okumayan dan da allahım (c.c ) razı olsun:16::16:
süre haftaya pazara kadar canlarım benim:16::16::16:

cemrem.........5 yasin okudu
esra1982.......1 yasin okudu
flzask ..........1 yasin
pare55.........1 yasin okudu
bahar85........1 yasin
duruderyadeniz ve eşi....4 yasin okudu
nursen.........1 yasin okudu
nilda05.........1 yasin
pembe85.......2 yasin
umut99.........2 yasin okudu
seval0817..... 1 yasin
gamze42.... 1 yasin
kızkardeşim betül..... 5 yasin okudu
vecihe........ 5 yasin okudu
elif............. 5 yasin okudu
seval....... 5 yasin okudu
yasinler tamamlandı kızlar okuyan okumayan herkseten alalhım(c.c ) razı olsun
herkes okuduğunu yazarsa yarın duasını yapıcam
hepinizi çokkkkkk seviyorummmmmmmmmm:16::16::16:

canım benim okudum ben yasini Rabbim şifasını versin inşallahh:26::26::26:

canım teşekkür ederim güzel dileklerin için, Allah razı olsun:) Biz bugün görüşemedik celalettin hocayla bir şanssızlık oldu, kısmet değilmiş...
rica ederim canım Allah senden de razı olsun sen beni tanımazsın çünkü kullanıcı adımı değiştirdim eskiden vck idi senin hastalığın başladığında ben topiğe yeni üye olmuştum .benim eşimde en zor azolulardandı şükürler olsun eşimde sperm bulundu tedavimin bugün 3.günü inşallah transferim 15 gün sonra gerçekleşecek Rabbim sizede u aşamalara gelmenizi nasip etsin.inşallah celalettin beylede tedaviye başlarsınız biran evvel malum artık çok yoğun en yakın zamanda tedaviye başlar hayırlı sonuç alırsınız inşallah

ARKADAŞLAR BAHARIN EŞİNDE ESKİ HASTALIĞI (LENF KANSERİ ) TEKRAR ETME OLASILIĞI VARMIŞŞ
EŞİ doktor KONTROLÜNE GİTTİ DUA EDİN BİŞEY ÇIKMASIN İNŞALLAH
RABBİM BAHARIN VE EŞİNİN GÖNLÜNDE NE MURADLARI VARSA TEZ VAKİTTE KABUL ETSİN İNŞALLAH
ÇOK ZOR GÜNLER ATLATTILAR HALADA ZOR GÜNLER YAŞIYORLARR
TEZ ZAMANDA FERAHA ÇIKSINLAR İNŞALLAH DUALARINIZI EKSİK ETMEYİN
ACİL TEFRİCİYE BAŞLADIM BANA YARDIM EDİN HEMEN TAMAMLAYALIM
AYRIYETEN FETİH VE YASİNDE OKUYORUMM SİZDE BİRER TANE ALIN
YA ŞAFİİ ÇEKELİMM HEP BİRLİKTEEE BEN BAŞLADIMM HADİHEP BİRLİKTEE DUA EDELİM

tefriciye
ESMA---------------------300
FLAZSK2003---------------250=OKUDU
ESRA1982-----------------200
basak2569----------------250
NURSEN-------------------200
YASEMİNSEZA------------100
E_M_A-------------------100
ASBELOVE---------------200
MERCAN2011------------300
ÇİÇEK00----------------200
GAMZE42---------------100
NURUSİMA81-----------200
MUHAT-----------------100

kalan-------------------1944

ARKADAŞLAR YARINA KADAR OKUYABİLİRMİYİZ HEP BİRLİKTE BİTİRELİM İNŞALLAH

YA ŞAFİ
ESMA-------------------------2000=OKUDU
FLAZSK2003-------------------1000=OKUDU
ESRA1982---------------------1000
basak2569---------------------2000
YASEMİNSEZA-----------------2000
E_M_A------------------------1000
ASBELOVE--------------------1000
ÇİÇEK00----------------------1000

Son düzenleme:
esma ................................1 adet yasini şerif 1 adet fetih suresi

pembe85............................1 adet yasini şerif 1 adet fetih suresi

yaren 16............................1 adet yasini şerif 1 adet fetih suresi

serliva...............................5 adet yasini şerif 5 adet fetih suresi

seval0817 .........................2 adet yasini şerif 2 adet fetih suresi

ese44...............................1 adet yasini şerif 1 adet fetih suresi

nilda015............................1 adet yasini şerif 1 adet fetih suresi

sağanak...........................1 adet yasini şerif 1 adet fetih suresi

mavimenekşe.....................1 adet yasini şerif 1 adet fetih suresi

nursen .............................2 adet yasini şerif 2 adet fetih suresi

allah okuyan herkesten razı olsun kardeşimize şifalar versin .

canım ben okudum rabbim şafi ismiyle şifa verir inşallah
yarın güzel haberlerle gelir bahar:16::16::16:

Canım gözün aydın acaba eşinin tahlil sonuçları nasıldi ne kullandı

canlarımmmmm ben geldim...
aslında bugün gidicektik izmire size de öyle yazmıştım...
ama dün eşimle konuşurken randevusunun yarın saat 17'de olduğunu öğrendim...
o şokla saatini bile sormak aklıma gelmemişti...
bugün sabah raporumu alıp akşama yola çıkacaktık randevu saatini öğrenince fikrim değişti...
yarın burada anasınıfı şenliğimiz olacak...
benim miniklerim köyde oldukları için kuzularım parka bile hasretler...
şenlik kapsamında biçok şişme büyük oyuncak gelecek (zıpzıplar, kaydıraklar)...
geçen sene de nerdeyse hiç bi köy okulu öğretmeni öğrencilerini ilçedeki şenliğe getirmezken ben getirmiştim...
öyle mutlu olmuşlardı ki her anı hafızamda...
haftalardır yine şenlik zamanı gelince gidicez diye seviniyorlar gün sayıyorlardı...
23 nisan kıyafetlerimizi merkez anasınıfında görev yapan arkadaşım çok beğendiği için bana da ısrar etmişti gösterilerinizden bikaçını yapın diye...
heyecanları mutlulukları ikiye katlanmıştı hem eğlenicez hem gösterilerimizi sunucaz diye...
çok üzülmüştüm onları götüremiycem diye...
randevu saatini öğrenince konuştum eşimle "şenlikten sonra gidelim bişekilde yetişiriz" diye...
oda kabul etti çocuklar mutlu olsun yetişiriz dedi...
kılı kılına yetişicez randevumuza ama onların yüzündeki o tebessüm o mutluluk bizim için dua niyetine geçer diye düşünüyorum...
kuzularımın heyecanını kursağında bırakmıycam...
inş onlar mutlu olduktan sonra öğretmenleride güzel haber alacak ve çok mutlu olacak...
velilerimle toplantım vardı bugün hepsinden dua istedim...
sizler varsınız arkamda allahın izniyle inş sizlerin dualarıyla yarın hayırlı haberler alırız...
büyük ihtimal yarın hoca eşimi muayene eder elindeki testlere bakar kendince fikrini söyler ayrıca testler ister bizden...
1-2 gün o testlerle uğraşırız heralde...
inş sonunda yüzümüz gülecek "bu sıkıntıyıda atlattık önce allahın izniyle sonra sizin dualarınızla" diycem inş...
sizleri haberdar ederim canlarım allah hepinizden razı olsun...

Baharim canim benim oncelikle esine cok buyuk gecmis olsun...
Rabbim insallah korktuklatimizla sinamaz bizleri...
Esinin slklntlslda insallah stresten kaynaklanmistirda gelip gecicidir...
Her namazimin ardindan sizler icin dua ediyorum Rabbim acilan ellerimizi bos cevirmez insallah...
Simdi sen karacigerde buyume ve kitle var deyince tedirgin oldum ama doktorun babama dedikleri aklima geldi...
Gecen hafta babacigim cok rahatsizlanmis...
Hastaneye goturmusler karacigerde 12 cm buyume ve 12cm kitle varmis...
Ama doktoru stresten demis ve korkulacak bisey yok demis...(Umarim oyledir icim cok tedirgin. ..)
Yazmak istedim hani belki stresten oyle olmustur kotu biseyi yoktur diye...
Allahim insallah test sonuclariniz tertemiz cikarda bebis tedavisine baslarsiniz bitanem...
Dualarim sizlerle....:16::16::16::16:

çok geçmiş olsun bahar

bende baharın eşi için 1 yasin ve 1 fetih süresi okudum

canım gecmiş olsun Allahın izniyle hiç bişey çıkmıycak inşallahhhh..rabbim yardımcınız olsun canım sıkma canını siz neleri astınız.canım hastayım kuran okuyamıyorum ama dualarım sizinle canım rabbim tez zamanda sifa versin.

baharcım kaç gündür aklım sende...
uzun zaman olmuştu topiğe girmeyeli.
yazdıklarını okudum canım..
çok geçmiş olsun..Güzel Allahım tekrar aynı acıları yaşatmasın sizlere...
ama içimde öyle bi his varki ;
inşAllah hiç bişey olmayacak ve sağ salim evinize mutlu mesut döneceksiniz canımm..

baharcığım canım arkadaşım dün yazını okuduğumdan beri acıma bir acı daha eklendi inan nutkum tutulmuş şekilde eşim bile sana ne oldu kendine gel deyip duruyor.senin yazdıklarını okuyunca geçen sene annem için yaşadıklarımız geldi aklıma kolay değil bu hastalığı yenmek heran tehlike altındalar hastalıkları yine tekrarlayacak diye aklımız gidiyor:14::14::14::14::14::14:ama seninde dediğin gibi inşallah kötü birşey olmayacak bize gülerek yine o bıcır bıcır sesinle telefon açıp güzel haber vereceksin bizde seninle sevinicez.lütfen üzmeyin kendinizi inşallah kötü birşey olmayacak en iyisi kendi doktorunun görmesi hem o hastasının durumunu daha iyi bilir.benim annemde de yaşadık bu acıları defalarca Rabbim hiçbirimizi sevdiklerimizle sınmasın inşallah her zaman dualarımdasın inan buna .şu anda dua listesine malum sebepten dolayı katılamıyorum ama inan bana hep dualarım seninle Rabbim güzel yüzünü güldürsün eşinede şifa versin inşallah:16::16::16:

bahar canım inan çok üzüldüm yazını okuyunca,rabbim eşinin yar ve yardımcısı olsun ,
inşallah bu sınavdan da alnınızın akıyla çıkarsınız.
dualarım sizinle,iyi haberlerinizi alırız inşallah.

1 adet fetih ve yasin okundu

canımm nursen 1 yasin 1 fetih ekle

Canim ben de 1 yasin 1 fetih aliyirummm

Canim benimm cok gecmis olsunn insallah strestendirrr allahimm yaninizda olsun. hayirli haberlerle donmeni bekliyoruzz :-*

Baharcımmm canım çok geçmiş olsun inş bişey çıkmaz dualarımız seninle. Bende 5 yasın 5 fetih alıyorum durudenizderyacım eklersen sevinirim ne zamana kdr okuncak?

Baharım gönlü güzel,kendi güzel arkadaşım.
çok geçmiş olsun canım.
yazını okurken hiç içime kötü birşey düşmedi,acaba sorusu var içimde ama zannetmiyorum kötü birşey olacağını.
allahın izniyle buda geçecek,bak gör çok güzel haberlerle döneceksiniz,kesin stresten,sıkıntıdan kaynaklı bir durum çıkacak.
bizde size dua edeceğiz inşallah.
allah o güzel yüzünü hep güldürsün inşallah.
seni çok seviyoruz.ve yanındayız.

günaydın canım.
bende bahar arkadaşımızın eşi için 2 yasin,2 fetih süresi alıyorum.

cnm bnde 1 adet aysin 1 adet fetih okurum Allah yar ve ayrdımcısı olsun bahar kardeşimizin.

Baharcım çok büyük geçmiş olsun canım eşine,rabbim korktuklarımızla sınamasın inşallah güzel haberlerle dönersin canım allah yardımcınız olsun...

canım bende bahar arkadaşımızın eşi için 1 adet yasin 1adt fetih suresi alıyorum rabbim şifasını versin inş..

canımmmm YAZDIKLARINI OKURKEN 2 SENE ÖNCE KENDİ YAŞADIKLARIMA DÖNDÜM EŞİMİN BEYNİNDEKİ KİTLE HABERİNİ ALIP DR GÖRÜŞMELERİ AMELİYATLAR YOĞUN BAKIM ÜNÜTESİ PATALOJİ SONUÇLARII :14::14::14::14:İNSANIN DÜŞÜNCELERİNİN ÖNCELİKLERİNİN NASIL DEĞİŞTİĞİNİ HAYATININ ALT ÜST OLDUĞUNU İYİ BİLİYORUMMM CANIM ÇOK ZORDUR AMA HEP İYİSİNİ DÜŞÜNECEKSİN DUALAR EDECEK İNŞŞŞ RABBİM SENİ YENİ SIKINTILARLA SINAMAZ RABBİM GÜZEL AHBERLE DÖNMEYİ NASİP ETSİNNN

ben de arkadaşımızın eşi için 1 yasin ve 1fetih süresi okuycam.RABBİM şifa versin İnşallah önemsiz birşeydir.

baharımcnm yazını okudum inan ki eşine aci,l şifalar nasip etsin diye duaa ediyorum cnm o da yazık seni üzmek istememmiş aslında anlatmayınca seni üzer de o öle düşünmüyü demekki
inş kendi dr. muayne olduktan sonra sonuç ii çıkar güzelim sen gönlünü ferah tut
bak sabrettin iş buldu eşin sabret bundan da kurtulacak allahın izniyleeeeee:34:

canım ben okudumm..ya şafi ile tefriciyeyi.:34::26:
Allah kabul etsin..hayırlı haberlerle gelsin inşallah baharrrrrr:16::16::16::16:

Baharcigim cok gecmis olsun canim insallah hastaligi tekrarlamaz esinin
uzuldum yazini okuyunca
Allah yardimciniz olsun Canim

Esma bende okurum 200 tefriciye okurum 1000 de ya safi canim ekle

ESMA ben de 100 tefriciye okurum canım şimdilik beni de yaz

baharımm canımm rabbim şafi ismiyle eşine tez zamnda şifa versin inşallah..

eşin için bende 1 yasini şerif ,bir fetih,birde rahman suresini okudum..rabbim katında kabul etsinn .
umarım hayırlı haberlerle dönersin bizlere ..

durudenizderya canım baharın eş için bende 200tefriciye okurum ALLAH kabul etsin inşallah yarın güzel haberlerle gelir aramıza

canlarımmmmmmmm sizlere ne söylesem az gelir...
allah herkesten razı olsun...
rabbim inş sizlere hastalık dert sıkıntı yüzü göstermez inş...
içime kötü şeyler doğmuyor ister istemez korkuyorum ama iyi şeyler duyucaz gibi hissediyorum...
heleki sizin burada biraraya gelip dualarla bizim yanımızda olmanız içimi daha da farehlatıyor...
rabbim o güzel gönüllerinizin muradanı verir sizlerede en kısa zamanda inş...
inş buraya iyi haberlerle gelicemmmm inşşş...

Son düzenleme:
herkese hayırlı bi hafta olsunnnnnnnn
kızlar benim bi arkadaşımın eşi böbrek hastası ve evde dialize giriyor
nakil sırasına girmiş ve böbrek nakli bekliyor
onun için 41 yasin başlattık benim hemen aklıma sizler geldiniz
isteyen varsa yasin okuyabilir mi hastanın adı İLKER okuyan dan da okumayan dan da allahım (c.c ) razı olsun:16::16:
süre haftaya pazara kadar canlarım benim:16::16::16:

cemrem.........5 yasin okudu
esra1982.......1 yasin okudu
flzask ..........1 yasin
pare55.........1 yasin okudu
bahar85........1 yasin
duruderyadeniz ve eşi....4 yasin okudu
nursen.........1 yasin okudu
nilda05.........1 yasin
pembe85.......2 yasin
umut99.........2 yasin okudu
seval0817..... 1 yasin
gamze42.... 1 yasin
kızkardeşim betül..... 5 yasin okudu
vecihe........ 5 yasin okudu
elif............. 5 yasin okudu
seval....... 5 yasin okudu
yasinler tamamlandı kızlar okuyan okumayan herkseten alalhım(c.c ) razı olsun
herkes okuduğunu yazarsa yarın duasını yapıcam
hepinizi çokkkkkk seviyorummmmmmmmmm:16::16::16:

cemremim ben arkadaşının eşi için 1 yasini bu sabah okudum...
allah kabul eder inş...

selam kizlar:16::16::16:
nasilsiniz.
BAHARim esine sifa versin YUCE RABBIM,her zorlugun arkasinda bir kolaylik vardir ins. esinin sagligi eskisinden iyi olur.bebeginizide en yakin zamanda nasip eder Allah im amin.
tedavideki arkadaslar dualarim sizinle insaallah olacak niye olmasinki.
DENIZBULUT hayirla gidin gelin guzel haberler verirsin ins canim.

bizim bugun dr kontrolumuz vardi.cok sukur hersey iyiymis.bebegim erkek teyzelerii.:55:

Back
X