• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ARKADAŞLAR BAHARIN EŞİNDE ESKİ HASTALIĞI (LENF KANSERİ ) TEKRAR ETME OLASILIĞI VARMIŞŞ
EŞİ doktor KONTROLÜNE GİTTİ DUA EDİN BİŞEY ÇIKMASIN İNŞALLAH
RABBİM BAHARIN VE EŞİNİN GÖNLÜNDE NE MURADLARI VARSA TEZ VAKİTTE KABUL ETSİN İNŞALLAH
ÇOK ZOR GÜNLER ATLATTILAR HALADA ZOR GÜNLER YAŞIYORLARR
TEZ ZAMANDA FERAHA ÇIKSINLAR İNŞALLAH DUALARINIZI EKSİK ETMEYİN
ACİL TEFRİCİYE BAŞLADIM BANA YARDIM EDİN HEMEN TAMAMLAYALIM
AYRIYETEN FETİH VE YASİNDE OKUYORUMM SİZDE BİRER TANE ALIN
YA ŞAFİİ ÇEKELİMM HEP BİRLİKTEEE BEN BAŞLADIMM HADİHEP BİRLİKTEE DUA EDELİM

tefriciye
ESMA---------------------400=OKUDU
FLAZSK2003---------------250=OKUDU
ESRA1982-----------------200
basak2569----------------250=OKUDU
NURSEN-------------------200
YASEMİNSEZA------------100=OKUDU
E_M_A-------------------100
ASBELOVE---------------200=OKUDU
MERCAN2011------------300
ÇİÇEK00----------------200=OKUDU
GAMZE42---------------100
NURUSİMA81-----------200
MUHAT-----------------100
SEVAL0817------------200

kalan-------------------1644

ARKADAŞLAR YARINA KADAR OKUYABİLİRMİYİZ HEP BİRLİKTE BİTİRELİM İNŞALLAH

YA ŞAFİ
ESMA-------------------------2000=OKUDU
FLAZSK2003-------------------1000=OKUDU
ESRA1982---------------------1000
basak2569---------------------2000=OKUDU
YASEMİNSEZA-----------------2000=OKUDU
E_M_A------------------------1000
ASBELOVE--------------------1000=OKUDU
ÇİÇEK00----------------------1000=OKUDU
SEVAL0817--------------------2000=

Canım bende 200 okurum hemen ,süre yarın da devam edecekse tekrar mutlaka alırım.Rabbim güzel arkadaşımızın yardımcısı olsun inşallah.

ARKADAŞLAR BAHARIN EŞİNDE ESKİ HASTALIĞI (LENF KANSERİ ) TEKRAR ETME OLASILIĞI VARMIŞŞ
RABBİM BAHARIN VE EŞİNİN GÖNLÜNDE NE MURADLARI VARSA TEZ VAKİTTE KABUL ETSİN İNŞALLAH

tefriciye
ASBELOVE---------------200=OKUDU
MERCAN2011------------300
NURUSİMA81-----------200
SEVAL0817------------200

kalan-------------------1644

YA ŞAFİ
ÇİÇEK00----------------------1000=OKUDU

canım mercana 200 tefriciye daha eklermisin..:34::34::34:

canım bende 200 okurum hemen ,süre yarın da devam edecekse tekrar mutlaka alırım.rabbim güzel arkadaşımızın yardımcısı olsun inşallah.

tamam canım ekliyorum evet yarında devam edeiypruz bitene kadar daha çok sayı var
aminnn inşallah rabbim dualarımızı kabul eder:16:

Pamugum nasilsin tatli arkadasim??
Ailenle birlikte cok mutlu olmussun insallah en kötü gününüz hep öyle olur tatlim...
Ayrica babam icin iyi dileklerin icinde cok tsk ederim pamugum...:16::16::16::16::16::16:

tefriciye
ASBELOVE---------------300=OKUDU
MERCAN2011------------500
NURUSİMA81-----------200
SEVAL0817------------200
SELİN31---------------200

kalan-------------------1144

YA ŞAFİ
ÇİÇEK00----------------------1000 =OKUDU

Canim benim gözünüz aydin olsun...:21::21::21::21:
Sonunda hücreleri görmüssünüz insallah en kisa zamanda hepsini canli canli sperme dönüsmüs olarak görürsünüz...
Denizbulutcum canim benim okutmus oldugun Kuranini (mevlütünü) Rabbim kabul etsin...
Okunan dualar Kuranlar hürmetine bebislerini sana tez vakitte nasip etsin...Amin...:16::16::16::16:

Canim seninde gözün aydin olsun...
Germ hücreleriniz kendilerini göstermisler sükürler olsun...
Canim arkadasim insallah en kisa zamanda kipir kipir olanlarida görürsünüz ve sagsalim bebislerinize kavusunuz...Amin...:16::16:

selam kizlar:16::16::16:
nasilsiniz.
BAHARim esine sifa versin YUCE RABBIM,her zorlugun arkasinda bir kolaylik vardir ins. esinin sagligi eskisinden iyi olur.bebeginizide en yakin zamanda nasip eder Allah im amin.
tedavideki arkadaslar dualarim sizinle insaallah olacak niye olmasinki.
DENIZBULUT hayirla gidin gelin guzel haberler verirsin ins canim.

bizim bugun dr kontrolumuz vardi.cok sukur hersey iyiymis.bebegim erkek teyzelerii.:55:

canımm hayırlı olsun demek oğlun olucakkk:55::55::55::55: maaşallah..:16::16::16:
Rabbim tamamına erdirsin..darısı bizlerin başınaaa:26::26:

Pamugum nasilsin tatli arkadasim??
Ailenle birlikte cok mutlu olmussun insallah en kötü gününüz hep öyle olur tatlim...
Ayrica babam icin iyi dileklerin icinde cok tsk ederim pamugum...:16::16::16::16::16::16:
sağol güzelim...:16:
iim ne olsun test günümüzün gelmesini bekliyorum:18:
gelsede bende ne hücresi var onu bilsem sen nasılsın cnm inş baban hep sağlıklı yaşar şekerim :16:

herkese günaydınlar Allahın selamı üzerimize olsun canlarım dün akşam minikimin bir tanesine uygulama yaptılar artık 2 tane minikim var benim için çok zor oldu çok ağladım ama benim fikrimi pek soran olmadı diğerlerini tehtit ediyor onu almamız gerekiyor dediler dün maddi manevi zor anlar yaşadık bugünde tekrar hastahaneye gidicez doktor tekrar çağırdı .Allahım diğer kalanları korusun inşallah :18::18::18::43::43::43:

ESMA cığım baharı eşi için baylaştığımız yasin ve fetih surelerinin listesini sen takip edebilirmisin ben genellikte hastanede oluyorum Allah razı olsun Allah kardeşimize şifalar versin .

TÜLAYYYYYYYYYY canım gözün aydın ilk kıpırdayışlar başlamış şükürler olsun tatlım göreceksin devamı daha güzel gelecek artık kendini üzmek yok tatlım sende kavuşacaksın inşallah bebişlerine ama biraz yorulmadan olmuyor işte canım Allaha emenet ol eşinide senide tebrik ediyorum :16:

DENİZBULUT canım maşallah sende güzel haberler almışsın sizinde devamı daha güzel olacak inşallah Allahım bizlere nasip etti sıra sizlerde hepinizden sırayla güzel haberler gelecek Allahın izniyle Allaha emanet ol canım :16:

herkese günaydınlar Allahın selamı üzerimize olsun canlarım dün akşam minikimin bir tanesine uygulama yaptılar artık 2 tane minikim var benim için çok zor oldu çok ağladım ama benim fikrimi pek soran olmadı diğerlerini tehtit ediyor onu almamız gerekiyor dediler dün maddi manevi zor anlar yaşadık bugünde tekrar hastahaneye gidicez doktor tekrar çağırdı .Allahım diğer kalanları korusun inşallah :18::18::18::43::43::43:

Günaydın canımm..gerçekten böyle durumlarda karar vermekte zor..ama inşallah diğer 2 meleğini Rabbim size bağışlasın..
Sağ sağlim kucağına alırsın inşallah..:26::26:

CANIM ARKADAŞIM SANIRIM BU GÜN KONTROLLERİNZ VARDI (eşinin kontrolü)RABBİM SENİ VE EŞİNİ SEVİNDİRSİN GÜZEL EBERLERLE GELMEYİ NASİP ETSİN İŞNNN CANIMMM DUALRIMDASIN (bu gün bizimde kontrolümüz var mr sonuçalarımıza bakılacak )RABBİM KALDIRAMAYACAĞIMIZ YÜKLER VERMESİN HİÇ BİRMİZE

cnm yazını okuyunca üzüldüm ama ne yapalım kader demekten başka cnm inş o 2 bebişin de sağ salim kucağına doğduğu günleri görürsün
rabbim sabır versin..:26::26:

Kızlar denizbulutla biraz önce konuştumm.
ve onlardada 580000 bin germ hücre çıkmışş..:52::52::52:
sizlere söylememi istedi.ermiş aktar ve geylaniden kullandıkları bitkiselleri bıraktırmışş hoca.
başka bi yer varmış.ordan alıcaklarmış sanırım..
darısı spermleri görmeye inşallah..
.gelince detayları anlatır..sizlere şimdi eminönünde koçişle dolaşıyolarmışş:48::48::48:
:34::34::16::16::16:

günaydın arkadaşlarım.hayırlı günümüz olsun inşallah.
Denizbulut canım çok stresliydin haklı olarak bak ne güzel gelişmeler olmuş.hakkınızda hayırlısı olsun inş.
rabbim utandırmasın daha güzel haberlerini almayı nasip etsin.

kızlar ya Baharlardan haberi olan var mı*
dün akşam çok aramayı istedim ama rahatsızlık vermekten çekindim.
inşallah Baharımızda çoooook güzel haberlerle dönecekler.

Esmacım merhaba,
Baharın eşi için ya şafi ve tefriciyesini tamamladım.bilgin olsun.rabbim hayırlı haberlerle dönmeyi nasip etsin inş.

canım yazını okuyunca bir garip oldum ama nasip böyleymiş.rabbim 2 meleğini sana bağışlasın inşallah.dualarımızdasın canım.bebişlerinde sende allaha emanet olun.

canlar ben geldim dün şenlik biter bitmez yola çıktık saat 5’teydi randevumuz…
eşim içeri girerken ben giremedim çok heyecanlandım dışarıda dua etmek istedim…
o girdi 25 dk sonra çıktı kalbim nasıl çarpıyor dr ne dedi diye…
dr muayene etmiş elindeki tüm test sonuçlarına bakmış…
“ele gelen bişey yok ama ultrasonda görünüyor 2 cmlik nodül…
karaciğerin büyümesi sorun değil sen o kadar tedavi gördün onların etkisi o büyük bi sorun değil” demiş…
tomografi istemiş onun sonucunda lenf nodülünün tam olarak ne olduğunu anlaşılacakmış…
“kanser hücresi olmayabilir, hastalığın tekrarlamış da olabilir” demiş…
canlar eşim ilk tedavisindeyken sadece kemoterapi almıştı…
her tekrarladığında ciddiyeti arttığı için başka tedavi şekilleri de uygulanıyor…
2. tedavisinde kemoterapi, kök hücre nakli (kendinden alınan) ve radyoterapi görmüştü…
“allah korusun bir daha tekrarlarsa bu defa kök hücreyi kardeşlerinden alınıp nakil yapılır” demişlerdi…
dru “canını sıkma eğer tekrarladıysa bile tedavisi var…
senin tedavinden sonra bile yeni ilaçlar çıktı…
bu hastalık tekrarladıysa bile yine atlatacaksın” demiş…
eğer tedaviye başlanacaksa daha önceden söyledikleri gibi kök hücreyi kardeşlerinden alacaklarmış…
uyumluluk testlerinin daha önce yapılıp yapılmadığını sormuş dr…
önceden kendinden alındığı için gerek duyulmamıştı yapılmamıştı o test…
allah korusun durum o aşamaya gelirse ablası ve erkek kardeşi gelecek kız kardeşi hamile zaten…
tomografi sonucunu çarşambaya kadar almasını ve sabah erkenden hastanede olmasını istemiş…
çarşamba sabahı ege üniversitesinde kan testleri yapılacak sonrasında tüm sonuçlarıyla kurula girecekmiş…
drlar sonuçlara göre tekrarlayıp tekrarlamadığına karar vereceklermiş ona göre gerekirse tedaviye başlanacakmış…
tomografiyi İzmir’de geç bi tarihi randevu verdikleri için orada yaptıramazdık…
muayeneden sonra teyzemlere geçtik herkes bizi bekliyordu zaten…
akşam yola çıktık eve geldi Balıkesir’e gitti şimdi tomografiyi çektirebilmek için…
çarşamba sabah ege üniversitesinde olucaz her şey o gün belli olacak…
çok üzülüyor “tam da yeni işe başlamıştım böyle gidip gelmemi hoş karşılayacaklar mı” diye…
saolsun patronu “senin sağlığın daha önemli hallet işlerini” demiş ama nezamana kadar taviz gösterecekler diyor…
bugün konuşacakmış patronuyla durum bu sizi zora sokmak istemem diye…
onun sağlığı herşeyden önemli iş falan sonraki konu ama o üzüyor işte kendini...
rabbimden gelene boynumuz kıldan ince yapılacak bişey yok…
allah dermansız dert vermesin ne yapalım demek ki sınavımız bitmemiş…
canlar dua edin inş çarşamba günü korkularımız son bulur hayırlısıyla iyi bi haber alıp rahatlarız…
dünden beri içim yangın yeri kimseye de haber veremedim kusura bakmayın konuşacak durumda değildim…
içimi tek rahatlatan dualarınızın bizimle olmasıydı…
inş dualarınızla bu zorluğu da atlatırız Allah yardımcımız olsun…

Back
X