Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sanada günaydın cnm sen nasılsın evet kimseler yok hayırdır niye böle oldu anlamadımgnaydın kızlar.hayırdır inşallah kimse yok topikte.
Canım gözün aydın acaba eşinin tahlil sonuçları nasıldi ne kullandı
canım şogeldin,sefa geldin.ne iyi ettinde güzel haberlerle geldin sen öyle.:))
çok sevindim ya aklımdaydın hep sabah işyerine gelir gelmez hem senden,hemde baharım dan güzel haberler alıcam umuduyla girdim topiğimize.olsun spermler görünmesede hücreler var.daha büyüyecekler,olgunlaşacaklar.sonra gelsin bebişler.
allahın izniyle tabi.allahım utandırmasın,tedaviye devam.
adınıza çooooook sevindim canım.
Tülayım,Celalettin hoca anlaşılan hormonları sıfıra çekip yavaş yavaş yükselticek.aslında bu durum çok iyi demek ki yola geliyorlar.
baksana daha detaylı anlatsana yolculuğunuz nasıldı,neler yaşadınız,v.b.
bitkisellere de devam dedi mi?aynı kürleri mi kullanacaksınız.?
msallah arkadasım ya inşallah iyiye gidişin işaretidirbu arada senin eşin imam dı sanırm benmkisi de imamlıktan müftülüğe terfi etti tabi resmi kurumlar şöforu olarak
))))bizim doktorumuz da hücre var demişti ama bize hiç sperm testi yaptırmadı bunu acaba nerden anladı cok merak ettim yani ultrasonla falan anlasılıyor mu? heyecandan ne hücresi diye sormayı unutmuşum
) ins 1 ay sonra randevumuz var güzel seyler duymak umuduyla ve duasyla... allah yardmcmz olsun
seval01087 seni de öptm canıminş güzel haberlerle dönerz birbrimze...
canımm ne güzel bir haber buu
dahada artsın hücreler kıpır kıpır sperm olsun İNŞALLAH
çok sevindimm emekleriniz boşa gitmemiş İNŞALLAH evlat hasretin son bulacak
maşallah ya bu hafta tülay ardından denizbuluttun güzel haberler aldık inşallah hücreler en yakın zamanda spermlere dönüür:)
bizim de 5 hafta var gitmemize inşallah bizde güzel haberlerle döneriz ..
Canim seninde gözün aydin olsun...
Germ hücreleriniz kendilerini göstermisler sükürler olsun...
Canim arkadasim insallah en kisa zamanda kipir kipir olanlarida görürsünüz ve sagsalim bebislerinize kavusunuz...Amin...![]()
ESMA cığım baharı eşi için baylaştığımız yasin ve fetih surelerinin listesini sen takip edebilirmisin ben genellikte hastanede oluyorum Allah razı olsun Allah kardeşimize şifalar versin .
TÜLAYYYYYYYYYY canım gözün aydın ilk kıpırdayışlar başlamış şükürler olsun tatlım göreceksin devamı daha güzel gelecek artık kendini üzmek yok tatlım sende kavuşacaksın inşallah bebişlerine ama biraz yorulmadan olmuyor işte canım Allaha emenet ol eşinide senide tebrik ediyorum
DENİZBULUT canım maşallah sende güzel haberler almışsın sizinde devamı daha güzel olacak inşallah Allahım bizlere nasip etti sıra sizlerde hepinizden sırayla güzel haberler gelecek Allahın izniyle Allaha emanet ol canım![]()
kızlar hücreler çıkmış testlerde çok sevindim gözleriniz aydın olsun
darısı tez vakitte spermlere olsun inşallah.
iyi akşamlar kızlar,nasılsınız?
durudenizderya canım bebşin birisi alınmış üzülme vardır bunda da bir hayır ALLah diğerlerini sağsalim sağlıklı kucağına almayı nasip eder inşallah.
baharcım canım dualarım seninle inşallah bu sıkıntıdan bir an önce kurtulursunuz ve iyi haberlerini alırız.
bu arada bizim macunlar bitmişti hocayı aradım bursada başka bir aktara yönlendirdi,alan var mı oradan?
herkese günaydın
aaaa millet nerde yaaaaaaaaa:44::44:
kızalr ne oldu topik sessiz kalmış
flzask cbnm hadi bugün pıt pıt kalp atışını dinlicen ayyy ne güzel yaaaaaaaa
darısı bizlerde olsun![]()
biraz fazla soru soruyorum ama lütfen kusura bakmayın. beni ancak ki benim gibi olanlar anlar ki onlarada ancakki bu siteden ulaşabiliyorum...eşimin spermiogram testinde canlı yada ölü hiçbir sperm hücresine rastlanmadı. sizin eşinizde mi aynı durumdaydı. bu bahssettiğiniz bitkisel kürden sonra nasıl bir değişme oldu ve ne kadar sürede. anlayışınız için şimdiden teşekkürler...
tülay cnm hoşgeldin
cnm dr. beye sordunuz mu o hücreler spermin kaçıncı evresindeymiş yani ne demek oluyo o hücreler
zaten bundan sonra gelsin spemler ohhhhh![]()
sağol güzelim...![]()
iim ne olsun test günümüzün gelmesini bekliyorum:18:
gelsede bende ne hücresi var onu bilsem sen nasılsın cnm inş baban hep sağlıklı yaşar şekerim![]()
herkese günaydın
aaaa millet nerde yaaaaaaaaa:44::44:
kızalr ne oldu topik sessiz kalmış
flzask cbnm hadi bugün pıt pıt kalp atışını dinlicen ayyy ne güzel yaaaaaaaa
darısı bizlerde olsun![]()
yarenimmmm nasılsınnnnnn canımmmm benimm![]()
Hepinize günaydin canlarim...Nasilsiniz???
Tülaycim h.geldin canim...
Bu kadar mutlu dönmenize cok sevindim canim...
Rabbim mutlulugunuzu daim etsin insallah bidaha ki testte canli canli spermleri görürsünüz..
Canim birde sana bisey sormak istiyorum...
Su Bursada ki yyerden biraz bahsedermisin??
Ne gibi yöntem uygulayacaklar??
Birde biz simdi 6 aylik kür almistik yurt disindayiz diye acaba hocayi arasak eger bu Bursada ki daha etkili ise onunla irtibata gecsek...
Ayy cok heycanlandimmm beni aydinlat canim yaaaa....![]()
Iyiyim bitanem sen nasilsin??
Ayy inan ki kac gündür senin su doktora gitmeni bekliyorum...
Önce pazatesi zannediyodum sonra carsamba dedin zannettim bugünmüs ayyy catliycam ortadan...
Artik bi gitsende görsen su yaramazlari...
Allahim güzel haberlerle gelmeni nasip etsin fistigim seni cok seviyorum biliyosun dimi güzel annecikkk...![]()
Amin gülüm inşallah.
Canım daha henüz elime bitkiseller geçmedi.
Öğlen kargodan alacağım.
tabi bir arayın isterseniz.
Direk bunları kullanın.
bende iyiyimm canım dakikaları sayıyorum ..
ayyy sizleride heyecanlandırıyorummm bi duysamdaaa
inşallah bitanemmmm..bende seni çokkkk seviyorummmm sende bunu biliyosun dimii :
iyiki tanımışımm seniiiiiii.....canımm
bu yeni aktar nasılda heyecanlandırmış seni kıyamam..inşallah fayda olur hepinize:26::26::26::26:
![]()