• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
tülaycım bizimde hormon değerlerimiz

fsh:0,17
lh :0,06
e2 :95,64
testosteron: 5,81

hoca hormonlarımızın çok iyi olduğunu artık fsh yüklenmesi gerektiğini söyledi
o olmadan zaten sperm çıkışı beklemiyorum dedi
bu iğneleri aldıkça inhibinde yükseliyor ama ona her zaman baktırmaya gerek yok dedi
sizin testosteron baya yüksek çıkmış maaşallah
ersen beyle bende dün görüşebildim ancak
elinde kürlerin kalmadığını pazartesi 10-11 gibi arayın dedi
hadi inşlh şifa olur..sizde menegona geçtinizmi cnm
bizim haftanın 2 günü pregni 3 günü menegon olacak
2 ay sonra budaki üniv.hastanesinde tahlillerin aynılarını yaptırıp göndericez hocaya

Anlıyorum canım.Sizin hormon sonuçlarıda güzel maşşallah.
Doktor bile çok şaşırdı testosteronun yükseldiğine sınırı bile geçmiş.
Zaten önemli olan testosteron.
Biz kullanmaya başladık bile.Eşim ilaçlar gelince dün tekrar ersel beyi aramış.Bu akşam kullanmaya başlayayım mı diye sordu.Ersel bey de yarın mübarek gün yarın başla demiş ve Bugün itibari, ile başladık artık.
Canım biz menagona geçtik ama önce pregnil ve bitkisel kullanılacak.Bitkiseller bitince menagona öyle geçeceğiz.ama Tekrar kontrole gitmeden önce menagona geçmiş olacağız.bitkiseller 1.5 aylık zaten.

kızlar ben çıkıyorum bugün kuran günümüz hepimize dua edicem a.e.o hepinizi kocaman:54::54:

:nazar:
Anlıyorum canım.Sizin hormon sonuçlarıda güzel maşşallah.
Doktor bile çok şaşırdı testosteronun yükseldiğine sınırı bile geçmiş.
Zaten önemli olan testosteron.
Biz kullanmaya başladık bile.Eşim ilaçlar gelince dün tekrar ersel beyi aramış.Bu akşam kullanmaya başlayayım mı diye sordu.Ersel bey de yarın mübarek gün yarın başla demiş ve Bugün itibari, ile başladık artık.
Canım biz menagona geçtik ama önce pregnil ve bitkisel kullanılacak.Bitkiseller bitince menagona öyle geçeceğiz.ama Tekrar kontrole gitmeden önce menagona geçmiş olacağız.bitkiseller 1.5 aylık zaten.

EVT CNM MAAŞALLAH SİZDE TESTOSTERON NE KADARDA YÜKSELMİŞ
BİZİMKİSİNİDE HOCA 8 -LER 9 - LARA ÇIKARTICAZ DEMİŞTİ
ANLADIM CNM HOCA BİZE ÖYLE BİŞEY DEMEDİ
PEKİ SİZ ÖNCE HAFTADA 2 ADET PREGNİ VURUNUP DAHA SONRADA MENEGONMU VURUNACAKSINIZ
YANİ BİZİM GİBİ HAFTADA 2 GÜN PREGNİ 3 GÜN MENEGON VURUNMAYACAKMISIZ
HOCA BİZE 2 SİNİ BİRLİKTE KULLANMAMIZI SÖYLEDİ
HADİ İNŞLH SİZDEN TEZ ZAMANDA SONUÇ ALIRIZ CNM İÇİME ÖYLE DOĞDU
MAAŞALLAH DURUMUNUZA...:nazar::nazar:

:nazar:

EVT CNM MAAŞALLAH SİZDE TESTOSTERON NE KADARDA YÜKSELMİŞ
BİZİMKİSİNİDE HOCA 8 -LER 9 - LARA ÇIKARTICAZ DEMİŞTİ
ANLADIM CNM HOCA BİZE ÖYLE BİŞEY DEMEDİ
PEKİ SİZ ÖNCE HAFTADA 2 ADET PREGNİ VURUNUP DAHA SONRADA MENEGONMU VURUNACAKSINIZ
YANİ BİZİM GİBİ HAFTADA 2 GÜN PREGNİ 3 GÜN MENEGON VURUNMAYACAKMISIZ
HOCA BİZE 2 SİNİ BİRLİKTE KULLANMAMIZI SÖYLEDİ
HADİ İNŞLH SİZDEN TEZ ZAMANDA SONUÇ ALIRIZ CNM İÇİME ÖYLE DOĞDU
MAAŞALLAH DURUMUNUZA...:nazar::nazar:

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
canım önce bitkiseller bitesiye kadar pregnil haftada 3 ile devam ediyoruz.
bitkiseller bitince haftada 2 pregnil ve 3 menagon olacak şekilde tedavimize devam edeceğiz.
aslında ben de biran önce menagona geçmek istiyordum ama doktorun vardır bir bildiği.
inşalllah hepimize şifa olur canım.

hayırlı cumalar arkadaşlar nasılsınız :16::16::16::16::16::16::16::16:benim tedavimin bugün 7. günü sayılı günler geçiyor işte.
bu cuma günü ve saatinde benide dualarınızda unutmayın canım arkadaşlarım Rabbim hepinizden razı olsun

dün burda okuduklarımdan ve size danışmalarım dan sonra hemen celalettin beyi araştırıp bulduk(en yakın arkadaşımın eşi tedaviyi kabul etmediği için)arkadaşımın eşinin sperm tahlillerini istedi maille gönderdik 3 ayda bir yapılan sperm tahlilleri iç açıcıymış 3 ay daha kullandığı aktardan altığı şeylere devam etmesini söyledi yükseliş olduğunu söyledi buda çok hoşumuza gitti direk gelmenize şimdilik gerek yok yükseliş çok iyi istese hemen gelin der 470 tl ilacı hemende alırdık...:)))çok mutlu olduk...

Hadi gözünüz aydın.
Doktor öyle paracı değildir.
Sırf para için adam kesen insanlardan değil yani.
Allah razı olsun kendisinden.
Birde bizler için dua etmesi çok güzel bir manevi duygu anlayacağın.
Hiç bir yerde asla ve asla bulamayacağın bir doktor.

Canım biz doktor tavisyesi ile aldık.
öyle sıradan veriyorlarmı bilmiyorum artık.

doktora nasıl ulaşabilirim yazarmsn hangi hastanede görev yapıyor cvp verdiğin için çok teşekkürler nedense bazı arkadaşlar 2 kelime cvp yazmıyorlar çok mu zor bilgi vermek Allah cc rızası için :(

Canım bende dahil hepimiz merak ettik seni.
Hep dualarımız sizinleydi biliyorsunuz.
Şimdi ise nedesem boş.Kelimelerin bitttiği an.
Ama en azından bizlerden çok çok daha şanslı ve öndesiniz bunu unutma.
Kendini toparla sonra başlarsın tekrar tedaviye.
Rabbim sizleri bütün kötü olumsuzluklardan korusun.:16:

Biz geldik teyzeleri. bebişimleeeeee:16::16::16::16::16::16:
çok şükür duyduk kalp atışlarını meleğimin.kocaman olmuşş.1 cm...:52::52::52:
7+1 günlükmüş..o anı anlatama sizlere Rabbim isteyen herkese yaşatsın.:26:
gözlerimden yaşlar süzüldü giddi..kalbim yerinden çıkıcaktı zaten..:52::52::52::52::52::52::52:
içinizde bi can varrrr. Allahım ne büyüksün sennnnnn..:26::26::26::26:
3 hafta sonra kontrolümüz varr..Rabbim inşallah bundan sonrasıda sorunsuuz geçer hayırlısyla bebeğimi kucağıma alırım..
canlarımmmm tek duam sizlerinde böyle güzel haberlerini almak..:16::16::16:
Rabbim çok şükür benide bu aşamalara getirdi..:16::16::16:
bu uğurda uğraşan emek veren herkesete yaşar inşallahh..:26::26:
canım gözlerin aydın olsun hadi sen de duydun pıtçıkları
Allahım inşallah daima hayırlı haberlerini duymanı nasip etsin yavrunun.
sonucumu çoğu arkadaşım merak ediyodur diye yazıyorum benim sonucum negatifdi...pazartesi sabahı kan vermeye kalmadan pazar gecesi benim kırmızılar bana süpriz yaptı ne yazıkki :( nasip kısmet değilmiş... olumsuzluklara alıştığım için bunuda çok çabuk atlattım bunada şükür en azından transferi yaşadım ;))bi tane donduruğum var onu biraz kendimizi maddi anlamda toparlıyabildiğimiz zmn yaptırırz diyoruz ya bakalım nasip kısmet...yarın drumla görüşicem neden olmadığına , ne gibi aşamalardan geçmem gerekdiğine dair.. rahim filmi falan çekdirmeyi düşünyorum gerekirse historoskopide olucam drum la görüşüp...offf bitmek bilmiyo bizim derdimiz...hep bu son diyorum rabbim izin vermiyor son olmasına...
transferden sonra jele bağlı vücut sıcaklığı (el-ayak)yaşadım ama hiç kasık ağrım olmadı tutmadığı burdan belliymiş zaten... tutanların çoğu kasık ağrısı yaşıyor ama bende hiç olmadı, öyle yerleşme kanaması falanda olmadı,sadece su gibi akıntı geldi son zmnlarda o akıntının arkasındanda kırmızılar geldi zaten...pis kırmızı ,gıcık kırmızı:41::41::41:
inş. sizlerden güzel haberler alırız bundan sonra :16::16::16:
canım dediğin gibi nasip değilmiş
bu konudaki sınavın hala devam ediyor
Allahım sabırlar versin güç kuvvet versin inşallah o 1 dondurulmuş embriyon zamanı gelince tutunur annesine.
hayırlı cumalar arkadaşlar nasılsınız :16::16::16::16::16::16::16::16:benim tedavimin bugün 7. günü sayılı günler geçiyor işte.
bu cuma günü ve saatinde benide dualarınızda unutmayın canım arkadaşlarım Rabbim hepinizden razı olsun

hayırlı cumalar canım
evet günler geçiyo ne zaman olcak transferin belli mi canım?

hayırlı cumalar can arkadaşlarım inşallah herkes iyidir ben de iyiyim elhamdülillah
bol bol dinleniyorum günlerim böyle geçiyor işte.

herkese günaydınlar Allahın selamı üzerimize olsun canlarım dün akşam minikimin bir tanesine uygulama yaptılar artık 2 tane minikim var benim için çok zor oldu çok ağladım ama benim fikrimi pek soran olmadı diğerlerini tehtit ediyor onu almamız gerekiyor dediler dün maddi manevi zor anlar yaşadık bugünde tekrar hastahaneye gidicez doktor tekrar çağırdı .Allahım diğer kalanları korusun inşallah :18::18::18::43::43::43:

A.S.canım.üzülme hiç olmazsa diğerleri seninle.İnşallah onları sağsalim kucağına alırsın.RABBİM onları sana bağışlasın canım.

teşekkürler cvplarınız için. Ben daha önce de belirtmiştim. Eşimin değerleri çok kötü azosperme yakın. 18.03.2013 te ileri derece de 4. evre iki taraflı varikosel ameliyatı oldu. 3 aylık bekleme sürecindeyiz. 18 haziranda bitecek. bize sadece vemax diye vitamin verdi. Bir de keçiboynuzu kürü hazırlıyorum. sigarayı bırakmadı zaten ona deliriyom :( eşimin ilgisizliği beni çok yoruyor.bakalım tahlilimzn sonucuna göre yol çizecez. Ameliyattan önce tüp bebek olur deneyin dediler yaptırdık. 6. haftada gelişemedi kalp atışlarını duyamadan düştü. Böyle işte durumumuz arkadaşlar hayırlı cumalar bol bol kuran okuyalım dua edelim Allah cc dualarımızı kabul etsin inşAllah :17:

herkese hayırlı cumalar Allahın selamı hepimizin üzerine olsun.canların biz şimdi hastahaneden yeni çıktık eve geldik arkadaşlar merak etmiştir yazayım dedim...salı gönü akşam bebişin birisinin gelişimi olmadığı için doktor aldı benim için çok zor oldu sonra çarşamba günü sabahtan bizi tedbir amaçlı yatışa aldı sürekli serum verdiler şimdi muayene etti şükürler olsun bebişler sağlıklı dedi kalpleri atıyor dedi şimdi evimize geldik bol bol istirahat verdi rapor verdi.şükürler olsun iyiyiz ama hep yatıcam dualarınızı bekliyoruz....Allah hepimzin yardımcısı olsun Allaha emanet olun.umarım herkes iyidir kendime gelince geçmişi okuyacağım hepinizi çok seviyorum

teşekkürler cvplarınız için. Ben daha önce de belirtmiştim. Eşimin değerleri çok kötü azosperme yakın. 18.03.2013 te ileri derece de 4. evre iki taraflı varikosel ameliyatı oldu. 3 aylık bekleme sürecindeyiz. 18 haziranda bitecek. bize sadece vemax diye vitamin verdi. Bir de keçiboynuzu kürü hazırlıyorum. sigarayı bırakmadı zaten ona deliriyom :( eşimin ilgisizliği beni çok yoruyor.bakalım tahlilimzn sonucuna göre yol çizecez. Ameliyattan önce tüp bebek olur deneyin dediler yaptırdık. 6. haftada gelişemedi kalp atışlarını duyamadan düştü. Böyle işte durumumuz arkadaşlar hayırlı cumalar bol bol kuran okuyalım dua edelim Allah cc dualarımızı kabul etsin inşAllah :17:

Biz bu topikte hepimize yardımcı olmak için burdayız.iyiki bu topik var.eğer olmasaydı hiç bir zaman bu doktoru bulamayacaktık.sağolsun yine gözdemlerin sayesinde.çok şükür ki doğru tedavi yolunu hepimiz çizdik.
Siz yinede bizlerden çok şanslınız en azından sperm var ve tüp bebek dahi yapılmış.
İnşallah bundan sonra bebeğiniz doğal yoldan sizleri üzmeden gelir.

Biz geldik teyzeleri. bebişimleeeeee:16::16::16::16::16::16:
çok şükür duyduk kalp atışlarını meleğimin.kocaman olmuşş.1 cm...:52::52::52:
7+1 günlükmüş..o anı anlatama sizlere Rabbim isteyen herkese yaşatsın.:26:
gözlerimden yaşlar süzüldü giddi..kalbim yerinden çıkıcaktı zaten..:52::52::52::52::52::52::52:
içinizde bi can varrrr. Allahım ne büyüksün sennnnnn..:26::26::26::26:
3 hafta sonra kontrolümüz varr..Rabbim inşallah bundan sonrasıda sorunsuuz geçer hayırlısyla bebeğimi kucağıma alırım..
canlarımmmm tek duam sizlerinde böyle güzel haberlerini almak..:16::16::16:
Rabbim çok şükür benide bu aşamalara getirdi..:16::16::16:
bu uğurda uğraşan emek veren herkesete yaşar inşallahh..:26::26:

amin amin canım.Ayyyyy sen artık bi daha ki kontrolde:emir_bebek: hareketini de görürsün.ay o da başka bi duygu.hele bide yaramazsa kıpır kıpır olur.benim bi tanesi tembel teyzesi.hep yatıyo ama diğeri çok fena.benim de iki hafta sonra kontrolüm ama iple çekiyorum.RABBİM ŞUANDA OKUNAN EZANIN HÜRMETİNE TÜM ARKADAŞLARIMIZA YAŞATSIN BU DUYGULARI.HAMİLELERİNDE BEBİŞLERİ ALLAH A EMANET.

canım bende bahar arkadaşımızın eşi için bir yasin birde fetih suresini okudum.tez vakitte hayırlı haberler alırız İNŞALLAH.

amin amin canım.Ayyyyy sen artık bi daha ki kontrolde:emir_bebek: hareketini de görürsün.ay o da başka bi duygu.hele bide yaramazsa kıpır kıpır olur.benim bi tanesi tembel teyzesi.hep yatıyo ama diğeri çok fena.benim de iki hafta sonra kontrolüm ama iple çekiyorum.RABBİM ŞUANDA OKUNAN EZANIN HÜRMETİNE TÜM ARKADAŞLARIMIZA YAŞATSIN BU DUYGULARI.HAMİLELERİNDE BEBİŞLERİ ALLAH A EMANET.

ay görürmüyüm cnm acaba :16::16::16: 10 haftalık olucak o zaman ..
bakalım yaramazmııı..:1::1::1::1:
oyyyy tembellmi bitanesi yerim onu..:emir_bebek: bi tanesi uslu bitanesi hareketli olsun cnm ikiside olursa zor olur..
benim üçhafta var ama nasıl geçicek diyorum :34::34::34: seninkiler iyice büyümüş olucaklar kontoldee..
belkideo tembel olan kızdırr...diğeri erkek..:34::34::34: Rabbim hayrlısıyla kucağımıza almayıda nasip etsin.cnm bu mübarek günde isteyen tümm arkadaşlarımızıda bu aşamalara getirsin..

canım ya hemen eşin tese olmasın biraz tedavi görsün inanki tedavisiz tese bir işe yaramaz eşinin tam olarak durumu ne neden azospermi

Merhaba canım; eşim 14 yaşında fıtık ameliyatı olmuş. maalesef çok geç kalındığı için o testisin artık çalışmadığı söylendi. diğer testiste birşey yok galiba. doğru düzgün bir doktora bile gidemedik. tam olarak sebebini bizde bilemiyoruz ama inmemiş testis diye düşünüyoruz. eşimin işi dolayısıyla Türkiyenin en doğu illerinden birinde yaşıyoruz. dolayısıyla doktor ve hastahane imkanımız pek yok. gidin tüp bebek deneyin dendi. birde buradaki en yakın araştırma hastahanesine giderek genetik test yaptırdık birşey çıkmadığı söylendi. anlayacağınız durum bundan ibaret.

Back
X