sonucumu çoğu arkadaşım merak ediyodur diye yazıyorum benim sonucum negatifdi...pazartesi sabahı kan vermeye kalmadan pazar gecesi benim kırmızılar bana süpriz yaptı ne yazıkkinasip kısmet değilmiş... olumsuzluklara alıştığım için bunuda çok çabuk atlattım bunada şükür en azından transferi yaşadım
)bi tane donduruğum var onu biraz kendimizi maddi anlamda toparlıyabildiğimiz zmn yaptırırz diyoruz ya bakalım nasip kısmet...yarın drumla görüşicem neden olmadığına , ne gibi aşamalardan geçmem gerekdiğine dair.. rahim filmi falan çekdirmeyi düşünyorum gerekirse historoskopide olucam drum la görüşüp...offf bitmek bilmiyo bizim derdimiz...hep bu son diyorum rabbim izin vermiyor son olmasına...
transferden sonra jele bağlı vücut sıcaklığı (el-ayak)yaşadım ama hiç kasık ağrım olmadı tutmadığı burdan belliymiş zaten... tutanların çoğu kasık ağrısı yaşıyor ama bende hiç olmadı, öyle yerleşme kanaması falanda olmadı,sadece su gibi akıntı geldi son zmnlarda o akıntının arkasındanda kırmızılar geldi zaten...pis kırmızı ,gıcık kırmızı![]()
inş. sizlerden güzel haberler alırız bundan sonra![]()
Cnm üzüldum kısmet degilmis demekki . nerede tedavine baslamıstin...